لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

وزیر خارجه روسیه با انتقاد از سیاست‌های واشنگتن، آمریکا را متهم کرد که با کنار زدن قواعد بین‌المللی، در پی گسترش نفوذ خود بر منابع انرژی جهان به‌ویژه در ایران و ونزوئلا است. به گزارش ایلنا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، در اظهاراتی تند از آنچه «دکترین سلطه‌طلبی» آمریکا در مناطق مختلف جهان از ... لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, استعمار, انرژی, ایران, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, ونزوئلا

مسکو: روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند

سفیر روسیه در ونزوئلا، به خبرگزاری تاس گفت که روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند. به گزارش ایلنا به نقل از نووستی، سفیر روسیه در ونزوئلا، به خبرگزاری تاس گفت که روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند. وی گفت: ... مسکو: روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند

ادامه

آمریکای لاتین, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, مشارکت استراتژیک, ونزوئلا

رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

دانیل اورتِگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در اظهاراتی تند علیه همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ او را به دلیل به‌راه‌انداختن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، اورتگا تأکید کرد که اقدامات ترامپ در قبال ایران موجب بی‌ثباتی در خاورمیانه شده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی گذاشته ... رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مقاله, نیکاراگوئه

کلمبیا: اروپا و آمریکای لاتین توافق‌ها با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند

رئیس‌جمهوری کلمبیا از کشورهای آمریکای لاتین و اروپا خواست تا از الگوی نخست وزیر ایتالیا پیروی کرده و توافق‌های دفاعی با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند. به گزارش ایرنا، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهوری کلمبیا در حساب کاربری رسمی خود در شبکه ایکس نوشت: نخست وزیر ایتالیا تصمیم گرفته است که توافق‌ها با اسرائیل را به ... کلمبیا: اروپا و آمریکای لاتین توافق‌ها با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, اسراییل, ایتالیا, ایران, تجاوز نظامی, تروریسم, جهان, دیپلماسی, کلمبیا, گزارش

لولا دا سیلوا خطاب به آمریکا: به محاصره لعنتی کوبا پایان دهید

رئیس جمهور برزیل از ایالات متحده خواست تا به محاصره کوبا پایان دهد. به گزارش ایلنا به نقل از تاس، «لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا»، رئیس جمهور برزیل، گفت که ایالات متحده باید به محاصره کوبا پایان دهد چرا که مردم این کشور را در رنج و عذاب قرار می‌دهد. رئیس جمهور اظهار داشت: «این ... لولا دا سیلوا خطاب به آمریکا: به محاصره لعنتی کوبا پایان دهید

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسپانیا, برزیل, جهان, حقوق بشر, خبر, کارائیب, کوبا, محاصره اقتصادی, مکزیک, هائیتی

رائول کاسترو: آمریکا حلقه محاصره علیه کوبا، ونزوئلا و نیکاراگوئه را تنگ کرده است

رائول کاسترو، رئیس جمهور سابق کوبا و رهبر حزب کمونیست این کشور گفت: کوبایی‌ها تا ابد از انقلاب سوسیالیستی دفاع خواهند کرد و در دفاع از هم پیمانان‌شان ونزوئلا و نیکاراگوئه نیز اتحاد دارند.

 

به گزارش تله سور، رئیس جمهور سابق کوبا آمریکا را متهم کرد به اینکه در حال تنگ‌تر کردن حلقه محاصره علیه کوبا، ونزوئلا و نیکاراگوئه بوده و از همه اشخاص متعهد خواست آماده پاسخ به هر چالشی باشند.

 

او تصریح کرد: هم برای ما و هم ونزوئلا و نیکاراگوئه واضح است که حلقه محاصره تنگ‌تر می‌شود و مردم ما باید هوشیار بوده و آماده پاسخ به هر چالشی با حفظ وحدت، استحکام، خوش بینی و ایمان تزلزل ناپذیر به پیروزی باشند.

 

رائول کاسترو گفت: بازگشت دولت‌های راست گرا به قدرت در آمریکای لاتین و همینطور سیاست خصمانه واشنگتن در قبال چپ گرایان منطقه سبب شده که یک سناریوی معکوس علیه ما شکل گرفته و خوشحالی در میان دشمنان ما دوباره بازگشته تا دوباره به سراغ رویایشان برای از بین بردن الگویی که توسط کوبا ایجاد شد برودند.

 

او گفت: از اوت ۲۰۱۲ روابط دو جانبه کوبا و آمریکا به دلیل بهانه‌هایی که آمریکا بر سر به اصطلاح «جنگ صوتی» علیه دیپلمات‌هایش در هاوانا تراشیده رو به افول نهاده است. با این حال او تاکید کرد که هیچ کس هنوز نتوانسته وقوع چنین حملاتی را ثابت کند.

 

او همچنین گفت: محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا نیز به ویژه با ایجاد اختلال برای تراکنش‌های مالی ما تشدید شده است و اعلامیه‌های رسمی واشنگتن در قبال کوبا دارای مشخصه بی‌احترامی، تجاوزگری، مداخله و دستکاری فاحش در حقایق تاریخی هستند.

 

هاوانا، آمریکا را به داستان‌پردازی درباره حملات ناشناخته در کوبا متهم کرد

 

دولت کوبا آمریکا را به تلاش برای «دستکاری سیاسی» در مسئله به اصطلاح حملات صوتی به دیپلمات‌هایش در هاوانا متهم کرد.

 

تلویزیون کوبا گزارش داد: مشخص است دولت آمریکا به طور خاص وزارت خارجه آمریکا بدون شفافیت عمل کرده‌اند و به نظر می‌رسد چیزی را پنهان می‌کنند و در پاسخ به برخی بخش‌ها در آمریکا تلاش می‌کنند یک حادثه بر پایه دستکاری سیاسی بسازند.

 

این در حالیست که سه مقام آمریکایی بعد از گزارش دو مورد جدید حملات صوتی علیه دیپلمات‌های آمریکایی در شهر هاوانا به کوبا سفر کردند. روز سه شنبه این مسئله در هاوانا میان کارلس فرناندز دکوسیو مدیرکل بخش آمریکا در وزارت خارج کوبا و سه مقام آمریکایی شامل فرانسیسکو پالمیری، معاون موقت امور نیمکره غربی وزارت خارجه آمریکا، ویلیام تاد یک معاون ارشد دولت آمریکا و همینطور مایکل ایوانف، معاون امنیت دیپلماتیک وزارت خارجه آمریکا مطرح شد.

 

فرناندز دکوسی گفت: در جریان این نشست کوبا استفاده از واژه حمله در ارتباط با این رخداد توسط هیات آمریکایی را رد کرد زیرا از نظر کوبا این دارای بار معنایی افترازنی، عدم شفافیت و همینطور دستکاری سیاسی در این موضوع است.

 

او خاطرنشان کرد: دولت آمریکا به خوبی می‌داند که کوبا هیچ گونه حمله‌ای را صورت نداده است و اجازه وقوع هیچ گونه حمله‌ای علیه دیپلمات‌های آمریکایی در اراضی ملی خود را نیز نداده است.

 

او افزود: واشنگتن تاکنون مدرکی در این باره نداشته و ارائه نکرده است و نتوانسته به یک فرضیه قطعی درباره این حملات برسد که به گفته آمریکا بر ۲۴ دیپلماتش در فاصله ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ اثر گذاشته است.
ایسنا

احتمال اخراج «جولیان آسانژ» از سفارت اکوادور در لندن

به گزارش اسپوتنیک، «خوزه والنسیا» وزیر امور خارجه اکوادور امروز پنجشنبه، درباره احتمال اخراج «جولیان آسانژ» بنیان گذار سایت افشاگر «ویکی‌لیکس» از سفارت این کشور هشدار داد.

ادامه

امریکای لاتین, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خبر, ویکی‌لیکس

تایید تغییرات قانون اساسی کوبا در پارلمان

رئیس جمهوری کوبا پس از مناظره قانونگذاران بر روی پیش‌نویس قانون اساسی جدید و تصویب آن، به آنها گفت که وضعیت اقتصادی در کشور در چند ماهه گذشته ضعیف بوده است.   به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، قانون اساسی جدید کوبا به دنبال حفظ سیستم تک حزبی سوسیالیستی است و در عین حال ... تایید تغییرات قانون اساسی کوبا در پارلمان

ادامه

اقتصادی, امریکای لاتین, جهان, خبر, سیاسی, کوبا

آمریکا در خاک آرژانتین دست‌کم سه پایگاه‌های نظامی احداث می‌کند

به نقل از السومریه‌نیوز، روزنامه مکزیکی «آریستگو نوتیسیاس» به نقل از منابع آگاه نوشت، «مائوریسیو مکری» رئیس‌‌جمهوری آرژانتین موافقت کرده است که ایالات متحده دست‌کم سه پایگاه نظامی در این کشور احداث کند.

ادامه

ارژانتین, امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر, میلیتاریسم

وزیر معدن ونزوئلا: به‌دلیل تحریم‌ها طلاهای خود را به ترکیه می‌فرستیم

بانک مرکزی ونزوئلا در سال‌های اخیر اقدام به خرید طلا از صاحبان معدن جنوب این کشور کرده و آن‌ها را در راستای تقویت ذخیره طلای بین‌المللی خود استفاده می‌کند و این اقدام در شرایطی انجام می‌گیرد که حاکمیت سوسیالیستی در ونزوئلا باعث کوچک شدن اقتصاد این کشور شده است.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, تحریم, ترکیه, جهان, خبر, ونزوئلا