لاوروف: خواهان ادامه آتش‌بس ایران و اسرائیل هستیم

وزیر امور خارجه روسیه گفت: ما ادامه آتش‌بس اعلام شده میان ایران و اسرائیل بدون هیچ وقفه‌ای را خواستار شده‌ایم. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف جمعه در کنفرانس مطبوعاتی پس از شرکت در رویدادهای نشست وزیران امور خارجه آسه‌آن در کوالالامپور افزود: روسیه همچنین خواستار آن شده است که علیرغم آسیب‌ها و ... لاوروف: خواهان ادامه آتش‌بس ایران و اسرائیل هستیم

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آسه آن, آلمان, آمریکا, اروپا, استراتژیک, اسراییل, اوکراین, ایران, برنامه هسته‌ای, تاریخ, تایوان, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, شبه جزیره کره, شرق اروپا, صلح, غرب, فلسطین, قطر, کره شمالی, گزارش

اذعان اسرائیل به هدف قرار دادن دریافت‌کنندگان کمک در غزه

وبگاه عبری «وای نت» گزارش داد که توپ‌های قایق‌های اسرائیلی به سمت گروه‌هایی از غیرنظامیان که به مراکز توزیع نزدیک می‌شدند، گلوله شلیک کردند. به گزارش ایسنا، در اوایل ماه ژوئن، کشتی‌های نیروی دریایی اسرائیل در حمله‌ای به غیرنظامیان در نوار غزه که به سمت مراکز توزیع مواد غذایی تحت مدیریت بنیاد به اصطلاح بشردوستانه ... اذعان اسرائیل به هدف قرار دادن دریافت‌کنندگان کمک در غزه

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, پناهندگان, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, فلسطین, کودکان

اتحادیه اروپا از توافق با اسرائیل برای کمک‌های بشردوستانه به غزه خبر داد

مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا: توافق حاصله میان اتحادیه اروپا و اسرائیل، سوخت‌رسانی به تأسیسات انسانی در نوار غزه و همچنین تعمیر زیرساخت‌های حیاتی از جمله تأسیسات برق و آب را شامل می‌شود به گزارش العربیه: کایا کالاس، نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور سیاست خارجی و امنیتی، در بیانیه‌ای افزود که اسرائیل پذیرفته است ... اتحادیه اروپا از توافق با اسرائیل برای کمک‌های بشردوستانه به غزه خبر داد

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, فلسطین

با ارسال پیامی، کره شمالی بر حمایت از فلسطین تاکید کرد

وزیر خارجه کره شمالی با ارسال پیامی به همتای فلسطینی خود بر حمایت از فلسطین تاکید کرد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ به گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA)، «چو سون-هوی» وزیر امور خارجه کره شمالی با ارسال پیامی به وزیر امور خارجه فلسطین، «وارسن آغابکیان شاهین» ابراز امیدواری کرده که روابط دوستانه میان دو طرف تقویت ... با ارسال پیامی، کره شمالی بر حمایت از فلسطین تاکید کرد

ادامه

اسراییل, امپریالیسم, ایدئولوژی, جهان, خاورمیانه, سازمان آزادی‌یخش فلسطین, سازمان ملل, شبه جزیره کره, فلسطین, کره شمالی

عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را محکوم کرد

سازمان عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را، حمله به اصول عدالت بین‌الملل دانست و از جامعه جهانی خواست این اقدام را محکوم کند. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از آناتولی، سازمان عفو بین‌الملل طی بیانیه‌ای تحریم‌های آمریکا علیه «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در فلسطین اشغالی را محکوم ... عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را محکوم کرد

ادامه

آپارتایت, آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, بیانیه, تحریم, جهان, حقوق بشر, دیوان داوری لاهه, سازمان ملل, فلسطین

عریقات جزئیات معامله قرن را فاش کرد/ تشکیلات خودگردان فلسطین خواهان نقش روسیه به جای آمریکا

دبیر کمیته اجرایی ساف در گزارش سیاسی جزئیات معامله قرن برای صلح میان فلسطین و اسرائیل را فاش کرد. او گفت: تصمیم ترامپ سرآغاز مرحله‌ای جدید است که می‌توان آن را مرحله دیکته‌ها برشمرد.

 

به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، در این گزارش ۹۲ صفحه‌ای آمده است: طی دو تا سه ماه موافقت دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا با الحاق شهرک‌های یهودی‌نشین کرانه باختری و بیت‌المقدس شرقی اعلام خواهد شد و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل الحاق ۱۵ درصد اراضی فلسطین را مطرح خواهد کرد. ترامپ نیز ۱۰ درصد آن را پیشنهاد می‌دهد.

 

عریقات در این گزارش توضیح داد: دولت ترامپ پایتختی برای کشور فلسطین در حومه قدس اختراع کرده و بعد از آن مفهوم امنیتی مشترکی برای کشورهای اسرائیل و فلسطین به عنوان دو شریک صلح اعلام خواهد کرد که شامل کشور فلسطین عاری از سلاح با نیروی پلیس قوی و همکاری امنیتی دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی با حضور اردن، مصر و آمریکاست. مفهوم امنیتی شامل حضور نیروهای اسرائیلی در طول رود اردن و جبال الوسط از کرانه باختری برای حمایت از دو کشور است اما اختیار افزایش تدابیر امنیتی در وضعیت فوق العاده به دست اسرائیل خواهد بود.

 

عریقات گفت: طرح ترامپ شامل عقب‌نشینی نیروهای اسرائیل و موضع‌گیری مجددشان خارج از مناطق أ و ب براساس توافق‌نامه اسلو با اراضی جدیدی از منطقه ج است. کشور فلسطین نیز در همین مرزها اعلام خواهد شد و کشورهای جهان کشور اسرائیل را به عنوان وطن قومی مردم یهود و کشور فلسطین را به عنوان وطن قومی مردم فلسطین به رسمیت خواهند شناخت. اسرائیل آزادی انجام مناسک دینی در اماکن مقدس را برای همگان تضمین خواهد کرد و اوضاع همین گونه باقی خواهد ماند.

 

در این گزارش آمده است: به موجب این معامله بخش‌هایی از بندر اسدود و حیفا و فرودگاه بن گوریون به فلسطین اختصاص داده شده و گذرگاه‌های بین‌المللی با مشارکت فعال فلسطین خواهد بود و اسرائیل اختیارات امنیتی را برعهده خواهد داشت. همچنین گذرگاه امنی بین کرانه باختری و نوار غزه تحت حاکمیت اسرائیل ایجاد خواهد شد. آب‌های منطقه‌ای و حریم هوایی بدون اجحاف در حق فلسطینی‌ها تحت سیطره اسرائیل خواهند بود. راهکار عادلانه‌ای نیز برای مساله آوارگان از طریق کشور فلسطین ایجاد خواهد شد.

 

عریقات که پست ریاست کمیته سیاسی را برعهده دارد که عباس برای ارائه طرح‌ها و سناریوهای مرحله‌ آینده تشکیل داده، توصیه کرد که نباید منتظر اقدام آمریکا برای ارائه نشانه‌ها و مضمون این معامله دیکته شده ماند چراکه اوضاع را به همان حالت نگه می‌دارد، یعنی کشوری واحد با دو نظام که به منزله قانونی کردن آپارتاید و شهرک‌سازی براساس معیارهای آمریکا به واسطه یک خودمختاری ابدی است.

 

وی از دولت آمریکا به خاطر اعمال فشار بر فلسطین برای قبول راهکارهای تحمیل شده انتقاد کرد.

 

عریقات گفت: روابط با دولت ترامپ تنها از طریق لغو به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل و لغو تروریستی خواندن ساف امکان‌پذیر است.

 

فلسطینی‌ها که مخالف معامله قرن و ادامه میانجیگری آمریکا در روند صلح هستند، به دنبال ایجاد مکانیزم بین‌المللی به جای نقش آمریکا مثل مکانیسم ۵+۱ هستند. آن‌ها روی کشورهای مهمی از اتحادیه اروپا و کشورهای قوی مثل چین و روسیه برای ایفای این نقش حساب باز کرده‌اند. در حال حاضر فلسطینی‌ها در حال بررسی دعوت روسیه برای دیدار میان محمود عباس، رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل هستند.

 

اخیرا سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که پیشنهاد روسیه برای دیدار میان عباس و نتانیاهو همچنان روی میز است. قرار است عباس فوریه برای بررسی دیدگاه جدید درباره صلح به مسکو برود.

ایسنا

مادورو: بیت‌المقدس را به عنوان پایتخت ابدی فلسطین به رسمیت می‌شناسیم

رئیس جمهور ونزوئلا در دیدار با وزیر خارجه فلسطین ضمن محکوم کردن سیاست آمریکا درباره مساله فلسطین، تاکید کرد، کشورش بیت‌المقدس را به عنوان پایتخت ابدی فلسطین به رسمیت می‌شناسد.   به نقل از فلسطین الیوم، نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا در دیدار با ریاض المالکی، وزیر خارجه فلسطین تاکید کرد، از مردم و دولت ... مادورو: بیت‌المقدس را به عنوان پایتخت ابدی فلسطین به رسمیت می‌شناسیم

ادامه

جهان, خبر, فلسطین, ونزوئلا

توصیه لوکزامبورگ به اتحادیه اروپا: فلسطین را به رسمیت بشناسید!

وزیر خارجه لوکزامبورگ به اتحادیه اروپا توصیه کرده است که دولت فلسطین را به رسمیت بشناسد. موضع اتحادیه اروپا یکدست نیست، اما فرانسه می‌تواند نقش پیشگام را ایفا کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, امریکا, جهان, چک, خبر, رومانی, فرانسه, فلسطین, لهستان, لوکزامبورک