در بیانیه اتحادیه USB ایتالیا آمده است: اخراج فعالان کارگری آمازون به دلیل فعالیت صنفی باید متوقف شود و ما خواهان برقراری امنیت شغلی و بازگشت به کار کارگران هستیم! به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از پایگاه WFTU، نمایندگان اتحادیههای کارگران ایتالیا “USB” اعلام کردند که از مطالبه امنیت شغلی کارکنان شرکت آمازون در ... حمایت اتحادیه کارگران ایتالیا از مطالبه امنیت شغلی کارکنان آمازون: با بردهداری مخالفیم
دستِ باز مافیای اتاق بازرگانی در دولت سرمایهداری حاکم و یکدستسازیِ شورای کار
هفتهی گذشته، اولین جلسهی شورایعالی کار در دورهی وزارت احمد میدری برگزار شد. نه علیِ خدایی، نماینده کارگران در دولت قبل، به این جلسه دعوت شد و نه نمایندهای از سوی کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران. به گزارش خبرنگار ایلنا، هفتهی گذشته، اولین جلسهی شورایعالی کار در دورهی وزارت احمد میدری برگزار شد. نه علیِ ... دستِ باز مافیای اتاق بازرگانی در دولت سرمایهداری حاکم و یکدستسازیِ شورای کار
سناتور آمریکایی: با تصمیم دادگاه برای بازداشت نتانیاهو و گالانت موافق هستم
برنی سندرز نماینده مجلس سنای آمریکا از ایالت ورمونت در بیانیهای با اشاره به صدور حکم بازداشت نخستوزیر و وزیر جنگ سابق اسرائیل گفت: با تصمیم دادگاه بینالمللی کیفری در مورد بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت موافق هستم. به گزارش بامداد جمعه ایرنا، در بیانیه سناتور ایالت ورمونت آمده است: موافقتنامههای ژنو پس از ... سناتور آمریکایی: با تصمیم دادگاه برای بازداشت نتانیاهو و گالانت موافق هستم
کوبا وتوی قطعنامه غزه توسط آمریکا را محکوم کرد
رئیسجمهور و وزیر امور خارجه کوبا در پیامهایی وتوی جدید از سوی آمریکا درباره پیشنویس قطعنامه آتشبس در غزه را محکوم کردند. به گزارش ایسنا، «میگوئل دیاز کانل برمودز»، رئیس جمهور کوبا درباره نشست شورای امنیت سازمان ملل که در ۲۰ نوامبر در مورد آتشبس در نوار غزه برگزار شد، استفاده ایالات متحده از حق ... کوبا وتوی قطعنامه غزه توسط آمریکا را محکوم کرد
دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را صادر کرد
دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت نخستوزیر اسرائیل و وزیر جنگ برکنار شده را صادر کرد. به گزارش ایسنا، دیوان کیفری بینالمللی با انتشار بیانیهای در وبسایت خود اعلام کرد این دادگاه حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر اسرائیل و «یوآو گالانت» وزیر جنگ برکنار شده اسرائیل را به دلیل جنایات جنگی مرتکب شده در جنگ غزه ... دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را صادر کرد
سازمان ملل: آمریکا بابت رفتار غیرانسانی به زندانیان گوانتانامو غرامت دهد
عذرخواهی آمریکا و پرداخت غرامت بابت رفتار غیرانسانی با زندانیان زندان گوانتانامو، خواستهای که گزارشگر ویژه سازمان ملل بر آن تاکید کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، با گذشت دههها از وعده مقامهای آمریکایی برای بستن زندان بدنام گوآنتانامو، گزارشگر ویژه سازمان ملل بر لزوم عذرخواهی واشنگتن و پرداخت غرامت تاکید کرد.
خانم «فیونوالا نی اولاین» گزارشگر ویژه سازمان ملل روز دوشنبه (دیروز) در نیویورک مقر سازمان ملل گفت که طبق قوانین و مقررات بینالمللی، رفتار دولت آمریکا با زندانیان زندان گوانتانامو ظالمانه، غیرانسانی و تحقیرآمیز است.
به گزارش وبگاه «میدل ایست آی»، این مقام سازمان ملل و از دولت آمریکا خواست تا بابت این رفتار عذرخواهی کند و به زندانیان زندان گوانتانامو غرامت بدهد.
این گزارشگر ویژه و ایرلندی سازمان ملل در جمع خبرنگاران در نیویورک گفت: «من این را مشاهده کردم که پس از دو دهه بازداشت، رنج بازداشت شدگان عمیق است و همچنان ادامه دارد».
وی ادامه داد: دولت ایالات متحده باید فورا (در قبال زندانیان زندان گوانتانامو) راه حل قضایی در پیش گیرد، عذرخواهی کند و درباره عدم تکرار این رفتار ضمانت بدهد».
اظهارات گزارشگر ویژه سازمان ملل در شرایطی مطرح شده که او روز دوشنبه (دیروز) گزارش جدیدی درباره وضعیت زندان گوانتانامو منتشر کرد. خانم فیونوالا نی اولاین اوایل سال جاری میلادی از زندان گوانتانامو دیدن کرد که اولین بازدید یک گزارشگر سازمان ملل از این زندان بدنام بوده است.
او در بخشی از گزارش خود تصریح کرد: «جهان فراموش نکرده و فراموش نخواهد کرد. بدون پاسخگویی درباره گوانتانامو، هیچ راهی به جلو وجود ندارد». گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره زندان گوانتانامو به مناسبت «روز بینالمللی سازمان ملل در حمایت از قربانیان شکنجه» منتشر شد.
وزارت خارجه آمریکا به مناسبت این روز بیانیه منتشر کرده و مدعی شد که «ایالات متحده یک بار دیگر بر محکومیت شکنجه در هر کجا و هر زمان که اتفاق بیفتد تاکید میکند و در همبستگی با قربانیان و بازماندگان شکنجه در سراسر جهان همدردی میکند».
به رغم این ادعای وزارت خارجه آمریکا، در گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل، رفتار آمریکاییها با زندانیان زندان گوانتانامو به عنوان نمادی از نقض حقوق بشر طی بیش از ۲۰ سال اخیر اعلام شده است.
در گزارش آمده است: «دولت ایالات متحده همچنان متعهد به تکمیل تحقیقات کامل، مستقل و مؤثر در مورد تخلفات ادعایی، تحریم مسئولین، ارائه جبران خسارت و غرامت مناسب برای همه قربانیان و اتخاذ ضمانتهای مؤثر برای عدم تکرار است».
دولت آمریکا در زمان ریاست جمهوری جورج بوش پسر، بعد از به راه انداختن کارزار ادعایی «جنگ با تروریسم» و آغاز جنگهای اشغالگرانه در افغانستان و عراق، زندان گوانتانامو را ایجاد و افراد متهم را به این زندان منتقل کرد.
بعد از آنکه رفتارهای غیر انسانی و شکنجه زندانیان زندان گوانتانامو با روشهایی از قبیل «غرق مصنوعی» بارها طی دو دهه اخیر خبرساز و رسانهای شد، افرادی از قبیل باراک اوباما شعار انتخاباتی بستن این زندان را مطرح کرد اما این زندان هنوز باز است.
به گزارش میدل ایست آی، جو بایدن رئیسجمهور آمریکا برای خارج کردن زندانیان بدون اتهام از گوانتانامو و ادامه محاکمه افرادی که متهم به ارتباط مستقیم با القاعده هستند، تحت فشار است.
گزارشگر ویژه سازمان ملل اما روی این نکته دست گذاشته که به رغم آزادی برخی از زندانیان زندان گوانتانامو طی سالهای اخیر توسط آمریکا، این زندانیان همچنان با آسیبهای ماندگار ناشی از زمان بازداشت دست و پنجه نرم میکنند.
فیونوالا نی اولاین به آمریکا توصیه کرده که نام بازداشتشدگان سابق زندان گوانتانامو از فهرستهای نظارتی خارج شود چرا که ادامه حضور آنها در این فهرست، «آنها را از احیای زندگی عادی در جامعه باز میدارد».
وی همچنین توصیههای ذیل را مطرح کرد: «توانبخشی کامل تا حد امکان برای مردانی که در گوانتانامو بازداشت شدهاند، رسیدگی به وضعیت مردانی که به طور خودسرانه در قزاقستان و امارات متحده عربی و هر کشور دیگری که در آن بازداشت شدگان سابق در معرض نقض جدی حقوق بشر هستند».
بنا بر گزارش میدل ایست آی، این زندان در سال ۲۰۰۲ در خلیج گوانتانامو ایجاد شد؛ خلیجی که واشنگتن با استناد به «پیمان کوبا-آمریکا» از سال ۱۹۰۳ کنترل آن را در اختیار دارد اما مقامهای کوبا طی دهههای گذشته بارها حضور آمریکاییها در خلیج گوانتانامو را اشغالگری توصیف کردهاند.
بعد از تاسیس زندان گوانتانامو، در سال ۲۰۰۳ میلادی ۷۰۰ زندانی از کشورهای مختلف در این زندان بدنام به اتهامهای تروریستی در بازداشت بودند اما به مرور صدها نفر از آنها بدون اینکه حتی به انجام هیچ جرمی محکوم شوند، از زندان آزاد شدند.
طبق گزارش میدل ایست آی، هم اکنون ۳۰ زندانی در زندان گوانتانامو حضور دارند که ۱۶ نفر از آنان واجد شرایط انتقال به خارج از زندان هستند. ۹ نفر از طریق فرآیند کمیسیون نظامی محاکمه و دو نفرشان محکوم شدهاند.
گزارش خانم فیونوالا نی اولاین گزارشگر ویژه سازمان ملل با استقبال گروههای حقوق بشری و همچنین زندانیان سابق زندان گوانتانامو مواجه شد و آنها همچنین بر این درخواست تاکید دارند که علاوه بر ضرورت بستن زندان گوانتانامو، دولت آمریکا باید غرامتهای مالی به کسانی که در بازداشتگاهها بازداشت و شکنجه شدهاند، غرامت مالی بدهد.
«مجید خان» یکی از کسانی که در زندان گوانتانامو بازداشت بود و آمریکاییها بعد از اینکه بدون متهم کردن او به ارتکاب به جرم، وی را آزاد کردند، از شکنجه شدنش در این زندان سخن گفته و سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را مخاطب قرار داده است.
او که اوایل سال جاری میلادی آزاد و به کشور بلیز در آمریکای مرکزی منتقل شد، با انتشار یک بیانیه تصریح کرد: «من قربانی شکنجههای ایالات متحده توسط سیا بودم. من زنده ماندم و شکنجهگرانم را بخشیدم و به زندگی خود در بلیز ادامه میدهم اما من همچنان منتظر عذرخواهی، مراقبت پزشکی و سایر غرامتها هستم».
این زندانی سابق گوانتانامو افزود: «من از همه حمایتهایی که بلیز به من ارائه کرده است قدردانی میکنم اما مسئولیت آن با ایالات متحده است و برای من معنی زیادی خواهد داشت».
وبگاه میدل ایست آی در پایان گزارش خود درباره گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل به تحرکات دولت کنونی آمریکا برای تعطیلی زندان گوانتانامو پرداخته است.
به روایت این رسانه، «بایدن تلاش آرام و بی سر و صدایی را برای بستن بازداشتگاه (زندان گوانتانامو) آغاز کرد با این امید که جمعیت باقیمانده واجد شرایط برای آزادی را از آن خارج کند اما او بریا تعطیلی این مرکز با این مانع مواجه است: بازداشت شدگانی که واجد شرایط آزادی نیستند».
تاکید بر ادامه وجود موانع برای بستن زندان گوانتانامو در شرایطی مطرح میشود که باراک اوباما در زمان کارزار انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۰۷ خود وعده داده بود در صورت پیروزی در انتخابات و رئیسجمهور شدن، زندان گوآنتانامو را تعطیل میکند.
تحکیم روابط چین با فلسطین و تلاش بیشتر چین در میانجیگری بین فلسطین و اسرائیل
محمود عباس، رئیسجمهور فلسطین، روز سهشنبه ۱۳ ژوئن [۲۳ خرداد] وارد پکن شد و سفر چهار روزه خود به چین را آغاز کرد. کارشناسان میگویند این سفر فرصتی عالی برای چین و فلسطین بود تا دوستی سنتی خود را به سطح جدیدی ارتقا دهند. بهعلاوه، این سفر فرصت مغتنم دیگری بود برای چین که در ... تحکیم روابط چین با فلسطین و تلاش بیشتر چین در میانجیگری بین فلسطین و اسرائیل
انتقال مواد سمی توسط تروریستهای جبهه النصره در سوریه
تروریستهای جبهه النصره، ۲۰ بسته حاوی مواد سمی نامشخص را، از یکی از پایگاههای این گروه تروریستی در غرب شهر جسر الشغور، واقع در حومه ادلب خارج و به محلی نامعلوم منتقل کردند. به گزارش مهر به نقل از المیادین، تروریستهای جبهه النصره ۲۰ بسته حاوی مواد سمی نامشخص را از یکی از پایگاههای این ... انتقال مواد سمی توسط تروریستهای جبهه النصره در سوریه
روسیه: غرب به دنبال انقلاب رنگی در صربستان است
«ولنتینا متوینکو» رئیس شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) تیراندازیهای دستهجمعی در صربستان را برنامهریزی غرب برای بروز خشم عمومی در این کشور و زمینهسازی با هدف انقلاب رنگی توصیف کرد. به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از راشاتودی، ولنتینا متوینکو گفت که عوامل خارجی با دو تیراندازی دسته جمعی که منجر به خشم ... روسیه: غرب به دنبال انقلاب رنگی در صربستان است
محاصره غزه؛ شکایت علیه اسرائیل در دادگاه لاهه و درخواست غرامت ۲۵ میلیارد دلاری
به دلیل محاصر مستمر نوار غزه در طول سالهای گذشته از سوی رژیم اشغالگر اسرائیل، جمعی از وکلا به درخواست نمایندگان فلسطینی علیه این رژیم در دیوان کیفری بینالمللی (آیسیسی) شکایت کردند. به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری الجزیره، وکلای هشت نماینده فلسطینی در دادگاه لاهه علیه اسرائیل به دلیل محاصره مستمر ... محاصره غزه؛ شکایت علیه اسرائیل در دادگاه لاهه و درخواست غرامت ۲۵ میلیارد دلاری