تایمز: هند با شرکت در رزمایش روسیه و بلاروس از خط قرمز غرب عبور کرده است

وزارت دفاع هند در پی وخامت روابط میان واشنگتن و دهلی‌نو از شرکت سربازان ارتش این کشور در رزمایش نظامی مشترک روسیه و بلاروس خبر داد؛ اقدامی که به غرب را خشمگین کرده است. به گزارش ایسنا، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند جمعی از سربازان ارتش کشورش را جهت شرکت در رزمایش نظامی مشترک روسیه ... تایمز: هند با شرکت در رزمایش روسیه و بلاروس از خط قرمز غرب عبور کرده است

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, استراتژی, اقتصادی, بلاروس, پاکستان, جهان, چین, روسیه, شانگ‌های, غرب, فنلاند, گزارش, ناتو, هندوستان

اعتراف مکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است

«جفری ساکس» اقتصاددان برجسته آمریکایی، مدعی شد «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، در گفت‌وگویی خصوصی اذعان داشته که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) عامل اصلی جنگ اوکراین بوده است. به گزارش ایرنا از راشاتودی، به گفته جفری ساکس اقتصاددان و استاد دانشگاه آمریکایی، امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه در محافل خصوصی اذعان کرده است که ناتو محرک ... اعتراف مکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, انگلیس, اوکراین, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, کودتا, گزارش, ناتو

ایجاد مرکز فرماندهی جدید ناتو در شرق اروپا

با هدف گسترش جناح شرقی، دبیرکل ناتو از ایجاد مرکز فرماندهی جدید در شرق اروپا خبر داد. به گزارش ایرنا از شبکه تی آر تی ترکیه، مارک روته روز جمعه در یک نشست خبری در بروکسل گفت: بی‌احتیاطی روسیه در هوا در امتداد جناح شرقی ما به طور فزاینده‌ای در حال افزایش است. ما شاهد ... ایجاد مرکز فرماندهی جدید ناتو در شرق اروپا

ادامه

آلمان, استونی, انگلیس, اوکراین, بلژیک, جنگ سرد, جهان, خبر, دانمارک, روسیه, رومانی, شرق, فرانسه, لیتوانی, ناتو

لهستان ۴۰۰۰۰ نیرو در مرز با روسیه (کالینینگراد) مستقر کرد

در سایه رزمایش مشترک روسیه و بلاروس، لهستان ۴۰۰۰۰ سرباز را در مرز‌های خود با بلاروس و منطقه کالینینگراد روسیه مستقر کرده است. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل پراودا؛ لهستان ۴۰٬۰۰۰ سرباز را در مرز‌های خود با بلاروس و منطقه کالینینگراد روسیه مستقر کرده است. این اقدام پاسخی به رزمایش مشترک روسیه و بلاروس با ... لهستان ۴۰۰۰۰ نیرو در مرز با روسیه (کالینینگراد) مستقر کرد

ادامه

اروپای مرکزی, بلاروس, جنگ سرد, جهان, روسیه, کالینینگراد, لهستان, ناتو

پکن: اظهارات آمریکایی‌ها دخالت در امور داخلی چین است

وزیر امور خارجه چین در گفت‌وگوی تلفنی با همتای آمریکایی خود، از مقامات این کشور خواست در گفتار و رفتار خود به ویژه درباره مسائل حساس و مرتبط با منافع اصلی چین مانند تایوان، محتاط باشند، زیرا اظهارات آنان مداخله در امور داخلی پکن به شمار می‌آید. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از خبرگزاری شین ... پکن: اظهارات آمریکایی‌ها دخالت در امور داخلی چین است

ادامه

آمریکا, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, حزب کمونیست, شرق آسیا, صلح, فاشیسم

هشدار واشنگتن به مسکو درباره عواقب استفاده از تسلیحات هسته‌ای

وزیر خارجه آمریکا از وجود برنامه اقدام در صورت وقوع جنگ هسته‌ای خبر داد و مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز به کرملین در خصوص عواقب فاجعه بار استفاده احتمالی روسیه از سلاح‌های هسته‌ای هشدار داده و وعده داد که پاسخ به چنین اقدامی قاطع و سریع خواهد بود.

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم، واشنگتن به مسکو درباره عواقب استفاده احتمالی روسیه از تسلیحات هسته‌ای هشدار داده است. “جیک سالیوان”، مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا شب گذشته، یکشنبه، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی.بی.اس نیوز در این باره گفت: «ما به طور مستقیم و در سطح بسیار بالایی به کرملین اطلاع داده‌ایم که هرگونه استفاده از سلاح‌های هسته‌ای عواقب فاجعه باری برای روسیه خواهد داشت و پاسخ ایالات متحده و متحدان ما به چنین اقدامی قاطع خواهد بود. ما بسیار شفاف و مشخص در این باره که این تصمیم چه چیزی به دنبال خواهد داشت و واکنش آمریکا سریع و بدون انتظار خواهد بود، به کرملین هشدار داده‌ایم.»

 

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا نیز به نوبه خود در مصاحبه با این شبکه تلویزیونی یادآور شد که واشنگتن در صورت استفاده فرضی روسیه از تسلیحات هسته‌ای برنامه اقدام مشخص دارد.

 

مجری برنامه سخنان هفته گذشته جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را یادآوری کرد که گفته بود نوعی پیام از روسیه درباره استفاده از سلاح هسته‌ای دریافت کرده و عواقب آن را ذکر کرد. بلینکن گفت: «من قصد ندارم وارد جزییات این موضوع شوم که عواقب چنین اقدامی چه خواهد بود. ولی هر گونه استفاده از سلاح‌های هسته‌ای پیامدهای فاجعه باری برای کشوری که از آن استفاده کند و برای بسیاری کشورهای دیگر خواهد داشت.»

 

بلینکن تایید کرد که دولت آمریکا برنامه‌ای در صورت بروز تحولات منفی دارد و افزود: آمریکا در ارتباط مستقیم با روسیه درباره تهدیدات هسته‌ای است.

 

پیش از این کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید گفت که دولت آمریکا اظهارات ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه درباره امکان استفاده از سلاح‌های هسته‌ای را جدی گرفته است. وی در عین حال گفت که واشنگتن قصد ندارد سطح آمادگی نیروهای راهبردی خود را افزایش دهد.

 

پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون نیز یک روز قبل، همین موضوع را اعلام کرد. به گفته وی، با توجه به اظهارات اخیر رهبری روسیه، میزان آمادگی نیروهای هسته‌ای کشور بدون تغییر باقی مانده است.

 

ولادیمیر پوتین روز چهارشنبه گذشته این واقعیت را مورد توجه قرار داد که ایالات متحده، انگلیس و اتحادیه اروپا اوکراین را به سمت انتقال عملیات نظامی به خاک روسیه تحت فشار قرار می‌دهند. وی با بیان اینکه باج خواهی هسته‌ای از سوی غرب نیز مورد استفاده قرار می گیرد، یادآور شد: برخی از نمایندگان کشورها از مجاز بودن استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه صحبت می‌کنند. پوتین گفت: روسیه نیز ابزارهای مختلف و حتی پیشرفته تری برای تخریب در اختیار دارد.

در جدیدترین نظرسنجی: اوکراین اولویت مردم آمریکا نیست

یک موسسه نظرسنجی برجسته اعلام کرد که با وجود پرداختن رسانه‌های غربی به مناقشه اوکراین و روسیه و دیگر وقایع مشابه، بسیاری از مردم آمریکا بیشتر نگران مسائلی مانند جرایم خشن و تورم در آستانه انتخابات میاندوره‌ای کنگره این کشور در ماه نوامبر هستند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, جهان, حقوق بشر, شرق اروپا, گزارش

افشای داده‌های شخصی ماموران اطلاعاتی اوکراین دربیش از۲۰ کشور جهان

یک گروه هکری متعلق به روسیه، اطلاعات بیش از یک هزار نفر از کارکنان اداره مرکزی اطلاعات اوکراین را افشا کرد.

ادامه

اروپا, المان, امریکا, امنیتی, اوکراین, جهان, سازمان ملل, عراق, غرب, فرانسه, لهستان, مجارستان, یونان

چین و هند خواستار حل مسالمت‌آمیز بحران اوکراین شدند

وزیران خارجه چین و هند طی سخنرانی‌ها خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، خواستار حل مسالمت‌آمیز بحران اوکراین شدند.

ادامه

اوکراین, ترکیه, جنگ سرد, جنوب آسیا, جهان, چین, حقوق بشر, دونتسک, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, صلح, غرب, گزارش, لوگانسک

لاوروف: اتحادیه اروپا مانع صادرات روسیه به آفریقا می شود

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه گفت که اتحادیه اروپا محموله‌هایی را که روسیه می‌خواهد برای کمک به مقابله با گرسنگی در آفریقا صادر کند، مسدود کرده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, افریقا, اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا