چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به همراه اصلی‌ترین متحد خاورمیانه‌ای خود، اسرائیل، حمله نظامی گسترده علیه ایران در روز ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ را آغاز کرد و در همان روز نخست جنگ توانست رهبر عالی ایران و تعدادی از فرماندهان و مقامات عالی ایران را به شهادت برساند، تصورش این بود که با توجه ... چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, جنگ, جهان, چین, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, مقاله, همبستگی

رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

دانیل اورتِگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در اظهاراتی تند علیه همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ او را به دلیل به‌راه‌انداختن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، اورتگا تأکید کرد که اقدامات ترامپ در قبال ایران موجب بی‌ثباتی در خاورمیانه شده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی گذاشته ... رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مقاله, نیکاراگوئه

جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

رسانه های آمریکایی در حالی با صدها مقاله حضور داماد دونالد ترامپ در مذاکرات با ایران را پوشش می دهند که اشاره ای به پرونده فساد مالی وی در روابط تجاری اش با عربستان نمی کنند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، انتقادات از جارد کوشنر داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که ... جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, فساد

«شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

رئیس‌جمهور چین در گفتگو با ولیعهد عربستان سعودی، از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری راشا تودی، شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین امروز دوشنبه با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی به صورت تلفنی رایزنی کرد. بر اساس اعلام این رسانه، رئیس جمهور چین ... «شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

ادامه

آمریکا, تنگه هرمز, جنگ, چین, سیاسی, شرق آسیا, صلح, عربستان سعودی, فیلیپین

هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

مجله آمریکایی مجله The American Conservative به پیامدهای جنگ افروزی واشنگتن علیه ایران بر عرصه‌های نظامی و اقتصادی این کشور اشاره کرد. به گزارش مهر به نقل از نووستی، جنگ آمریکا علیه ایران به مثابه نقطه عطف اساسی در تاریخ آمریکا به شمار می‌رود و ممکن است پایان دوران هژمونی تک‌قطبی آمریکا بر نظام بین‌الملل ... هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه

یک شهر استراتژیک در جنوب ادلب به دست ارتش سوریه افتاد

در جریان حملات نظامی در استان حلب شش غیرنظامی زخمی شدند و مرکز آشتی روسیه در سوریه اعلام کرد، گروه‌های تروریستی به دنبال گسترش مناطق تحت کنترل خود در ادلب هستند. همچنین ارتش سوریه بر شهر استراتژیک “الهبیط” کنترل یافت.

 

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، پس از اینکه نیروهای “ارتش آزادسازی عفرین” ارتش ترکیه را در پایگاه نظامی “کیمار” در حومه عفرین واقع در شمال حلب با حملات هوایی و موشکی هدف قرار دادند، آنکارا نیروهای زخمی خود را با هواپیما منتقل کرد.

 

در پی حمله توپخانه‌ای ترکیه به روستاهای شمالی حلب ۱۵ غیرنظامی زخمی شدند، ارتش آزادسازی عفرین حملاتش به این پایگاه را آغاز کرد.

 

نیروهای مسلح جبهه النصره که در منطقه الراشدین واقع در غرب حلب مستقر هستند، محله‌های استان حلب را با موشک هدف قرار دادند که در جریان آن علاوه بر خسارت‌های مادی و آسیب دیدن منازل و اموال عمومی، شش غیرنظامی نیز زخمی شدند.

 

ارتش سوریه نیز محل پرتاب این موشک‌ها و پایگاه‌های جبهه النصره را رصد و مورد هدف قرار داد که در اثر آن سکوهای پرتاب و پایگاه‌های این گروه تروریستی منهدم شدند و خسارت‌هایی نیز به صفوف آنها وارد شد.

 

همچنین الکسی باکین، رئیس مرکز آشتی روسیه در سوریه اعلام کرد: نیروهای شورشی تلاش خود را برای گسترش مناطق تحت کنترل خود در منطقه کاهش تنش ادلب واقع در شمال غرب سوریه ادامه می‌دهند و نیروهای خود را در بخش جنوبی این منطقه جمع‌آوری می‌کنند.

 

وی افزود، در این راستا، گروه تروریستی هیئت تحریر الشام نیز حدود ۱۲۰ نیروی مسلح و تجهیزات نظامی مختلف از جمله خودروهای زرهی را از حومه جنوبی ادلب به خط تماس با نیروهای دولتی سوریه منتقل کرده است.

 

باکین گفت: نیروهای مسلح ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۲۴ عملیات هوایی در استان‌های حلب، لازقیه و ادلب اجرایی کردند.

 

دیده‌بان حقوق بشر سوریه نیز از کشته شدن ۳۵ تن در درگیری‌ها میان نیروهای سوریه و گروه‌های مسلح در ادلب خبر داد.

 

منطقه ادلب و مناطق اطراف آن با سه میلیون سکنه از دو ماه پیش در معرض تشدید حملات هوایی و دیگر درگیری‌های خشونت‌آمیز به ویژه در حومه شمالی حماه قرار دارد.

 

ارتش سوریه عملیات نظامی خود را از محور جدیدی آغاز و پس از درگیری‌ها با جبهه النصره کنترل‌ بر مناطق حومه جنوبی ادلب را گسترش می‌دهد.

 

یگان‌های مهندسی ارتش سوریه، محله‌ها و کشتزارهای شهر استراتژیک الهبیط را به محض پاکسازی آن از وجود نیروهای جبهه‌ النصره و هم‌پیمانان آن، به دست گرفتند.

 

یک منبع میدانی اعلام کرد: نیروهای ارتش سوریه توانستند پس از درگیری‌های خشونت‌آمیز با گروه‌های مسلح مستقر در حومه جنوبی ادلب به این شهر استراتژیک کنترل یابند.

 

به گفته این منبع، گروه‌ یورشی تحت امر سهیل الحسن ملقب به ببر وارد الهبیط شده و آن را پاکسازی کردند و پیشروی زمینی به سمت این شهر با پشتیبانی توپخانه‌ای و موشکی صورت گرفت که منجر به قطع خطوط امدادرسانی نیروهای شورشی شد.

 

جنگنده‌های سوریه و روسیه نیز تجهیزات نظامی جبهه النصره و خطوط امدادرسانی این گروه را منهدم کردند و درگیری‌های خشونت‌آمیز داخل الهبیط منجر به کشته شدن بیش از ۶۰ نیروی مسلح با تابعیت‌های مختلف شد.

 

همزمان با حملات گروه‌های مخالف به پایگاه‌های ارتش این کشور در حومه جنوبی ادلب، حملات هوایی و درگیری‌ها روز شنبه در منطقه کاهش تنش در شمال غرب سوریه ادامه یافت.

 

برخی از منابع اعلام کردند: گروه‌های مخالف بار دیگر بر مناطقی در حومه جنوبی ادلب پس از درگیری‌ها با ارتش سوریه کنترل یافتند.

 

به گفته این منابع، جنگنده‌های روسیه شهر کفرزیتا و دویر الاکراد را در حومه شمالی حماه با موشک هدف قرار دادند. در حومه شمالی لاذقیه هم ارتش سوریه دست به حملاتی زده است.

 

همچنین منابع مخالف اعلام کردند: گروه‌های مخالف حملاتی را به برخی پایگاه‌های ارتش در جنوب حلب آغاز کرده و توانستند پس از کنترل در برخی از مناطق پیشروی کنند.

 

از سوی دیگر هم منابع حامی ارتش سوریه از کنترل این ارتش بر یک شهرک و تل سکیک در جنوب ادلب خبر دادند. این ارتش همچنین یک فروند پهپاد نظامی را در جنوب ادلب رهگیری کرد.

 

ارتش سوریه در واکنش به نقض‌های گروه‌های مخالف مسلح و مخالفت آنها با شروط خروج نیروهای مسلح از منطقه کاهش تنش، هفته گذشته پس از آتش‌بس شکننده سه روزه تصمیم گرفت حملات خود را در ادلب از سر بگیرد.

ایسنا

فرانسه در پی ایجاد ائتلاف اروپایی بدون اتکا به آمریکا است

اسکای نیوز در گزارشی نوشت که در پی تلاش های ناکام آمریکا برای تشکیل ائتلاف دریایی در خلیج فارس که با پاسخ منفی قدرت های غربی مواجه شد، فرانسه خواستار همکاری دیگر کشورها برای ایجاد ائتلاف دریایی تحت امر اروپا بدون اتکا به آمریکا شد.

ادامه

اتحادیه آفریقا, اسپانیا, المان, امریکا, انگلستان, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, ژاپن, فرانسه

عربستان هواداران امارات در عدن را تهدید به استفاده از زور کرد

عربستان سعودی ضمن درخواست برقراری آتش‌‌بس در عدن، دولت مستعفی یمن و تمامی طرف‌های درگیر در این شهر را به نشست فوری در ریاض دعوت کرد.

ادامه

امارات, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, عربستان سعودی, یمن

تاکتیک نظامی ارتش سوریه در جنوب ادلب جبهه النصره را غافلگیر کرد

منابع نظامی سوری از تاکتیک های غافلگیر کننده ارتش سوریه در جبهه های جنوب ادلب که تروریست‌های جبهه النصره و همپیاله های آنها را گیج و مبهوت کرده است، خبر دادند.

ادامه

تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه