پایان نظارت ویژه اف‌ای‌تی‌اف بر چهار کشور آفریقایی/ ایران در لیست سیاه FATF ماند

گروه ویژه اقدام مالی (اف‌ای‌تی‌اف) در نشست اخیر خود با بررسی پیشرفت‌های کشورهای آفریقایی در اجرای اصلاحات ضدپولشویی و مقابله با تأمین مالی تروریسم، اعلام کرد که نام آفریقای جنوبی، نیجریه، موزامبیک و بورکینافاسو از فهرست خاکستری این نهاد بین‌المللی خارج شده است. به‌گزارش ایرنا، گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در پایان نشست خود در ... پایان نظارت ویژه اف‌ای‌تی‌اف بر چهار کشور آفریقایی/ ایران در لیست سیاه FATF ماند

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, اقتصادی, ایران, بورکینافاسو, تروریسم, جهان, خبر, سازمان ملل, موزامبیک, نیجریه

«نه به جنگ، نه به تحریم‌ها؛ مبارزه برای آزادی و عدالت اجتماعی»

در بحبوحهٔ تداوم صدای گوش‌خراش و پریشان‌کنندهٔ ‌جنگ در خاورمیانه، و تلفات وحشتناکی که به‌ویژه مردم فلسطین متحمل می‌شوند، در حالی که جامعهٔ بین‌المللی و سازمان‌های نمایندهٔ آن به نظر می‌آید قادر یا مایل به اقدام قاطع نیستند، بار دیگر صدای شوم دیگری بیش از پیش تکرار می‌شود: تهدید حملهٔ مجدد به ایران. فعالان در ... «نه به جنگ، نه به تحریم‌ها؛ مبارزه برای آزادی و عدالت اجتماعی»

ادامه

آزادی, آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آلمان, آمریکا, ارتجاع, اروپا, استبداد, اسراییل, امپریالیسم, انگلس, ایران, برنامه هسته‌ای, جهان, چین, خاورمیانه, دموکراتیک, دیدگاه, روسیه, سازمان ملل, صلح, عراق, فاشیسم, فرانسه, فلسطین, کمونیسم, لیبی, منافع ملی, نئولیبرالیسم

نبنزیا: روایت آمریکایی‌ها از کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا، شبیه سناریوی فیلم‌های هالیوودی است

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، روایت آمریکایی‌ها درباره کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا را به سناریویی مناسب برای فیلم‌های هالیوودی تشبیه کرد. به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، «واسیلی نبنزیا»، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، روایت آمریکایی‌ها درباره کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا را به سناریویی مناسب برای فیلم‌های هالیوودی ... نبنزیا: روایت آمریکایی‌ها از کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا، شبیه سناریوی فیلم‌های هالیوودی است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحلیل, جهان, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, ونزوئلا

لاوروف: اسلواکی و مجارستان مانع تبدیل اتحادیه اروپا به «ماشین جنگی» شده‌اند

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با اشاره به افزایش تمایلات جنگ‌افروزانه در بین رهبران اروپایی، ابراز عقیده کرد که مواضع مجارستان و اسلواکی که خواهان صلح و نه جنگ هستند، مانع از آن شده که اتحادیه اروپا به یک ماشین نظامی تبدیل شود. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی لاوروف، وزیر امور ... لاوروف: اسلواکی و مجارستان مانع تبدیل اتحادیه اروپا به «ماشین جنگی» شده‌اند

ادامه

اتحادیه اروپا, اسلواکی, اورآسیا, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, مجارستان

کلمبیا: جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه کارائیب به دلیل نفت است

گوستاوو پترو رئیس جمهور کلمبیا در اظهاراتی با انتقاد از عملیات نظامی ایالات متحده در منطقه کارائیب، گفت: هدف آمریکا از جنگ‌افروزی در این منطقه نه برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر بلکه به خاطر تسلط بر منابع نفتی است و جهان باید جلوی آن را بگیرد. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از ... کلمبیا: جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه کارائیب به دلیل نفت است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, اسراییل, تحلیل, تروریسم, سازمان ملل, کلمبیا, ونزوئلا

گوترش: توزیع نابرابر واکسن نه تنها غیر اخلاقی، بلکه احمقانه است

دبیرکل سازمان ملل متحد ضمن انتقاد شدید از توزیع نابرابر واکسن، کمک ۸ میلیارد دلاری برای حل این مشکل درخواست کرد.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از الجزیره، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد درخواست کمک مالی ۸ میلیارد دلاری برای کمک به توزیع عادلانه واکسن کووید- ۱۹ در سراسر جهان کرده است.

 

وی حین صحبت در رویدادی مشترک با سازمان جهانی بهداشت برای یافتن استراتژی جدید برای فرآیند واکسیناسیون، اعلام کرد: خلا در واکسیناسیون خطرناک است چرا که می‌تواند منجر به ایجاد سویه‌های جدید و افزایش شمار قربانیان کرونا شود.

 

دبیرکل سازمان ملل متحد از رهبران بیست کشور موسوم به «گروه بیست» خواست تا هرچه سریع‌تر در ارتباط با واکسیناسیون در دنیا اقدامی انجام دهند.

 

وی درباره نابرابری در واکسیناسیون علیه کرونا گفت: نابرابری در توزیع واکسن نه تنها غیر اخلاقی بلکه احمقانه است. این خلا در واکسیناسیون باعث می‌شود سویه‌های جدیدی شکل گرفته و انتشار پیدا کنند، میلیون‌ها کشته جدید بر جای می‌گذارد و باعث رکود اقتصادی می‌شود که هزاران میلیارد خسارت بر جای می‌گذارد.

 

گوترش در ادامه ضمن اظهار تاسف افزود: به جای اقدامات هماهنگ جهانی برای رساندن واکسن به جا‌هایی که بیش از همه به آن نیاز دارند، ما شاهد احتکار واکسن، ملی‌گرایی در زمینه واکسن و دیپلماسی واکسن بوده ایم.

 

گفتنی است تنها ۲.۴ درصد از کشور‌های کم‌درآمد حداقل یک دوز واکسن را دریافت کرده اند. این در حالی است که کشور‌های ثروتمند همچنان مشغول انبار کردن واکسن هستند.

 

استراتژی جدید سازمان جهانی بهداشت این است تا پایان سال جاری میلادی ۴۰ درصد و تا میانه سال ۲۰۲۲ میلادی، ۷۰ درصد از مردم جهان را واکسینه کند.

 

تدروس ادهانوم، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: علم امروزه با ارائه ابزار‌های قدرتمند و نجات دهنده سریعتر از هر بیماری همه گیر دیگری در تاریخ، نقش خود را ایفا کرده است. اما تمرکز این ابزار‌ها در دست چند کشور و شرکت منجر به یک فاجعه جهانی شده است، افراد ثروتمند تحت حمایت هستند اما فقرا همچنان در معرض یک ویروس کشنده قرار دارند.

 

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که ما هنوز می‌توانیم به اهداف امسال و سال آینده دست یابیم، اما این مستلزم سطحی از تعهد سیاسی، اقدام و همکاری است، فراتر از آنچه که تا به امروز دیده ایم.

تصمیم سوریه و روسیه برای آزادسازی جاده استراتژیکM۴ و۳ گزینه مقابل اردوغان

رویکرد سوریه و روسیه مبنی بر آزادسازی مسیر M۴، رئیس جمهوری ترکیه را بین دو گزینه پذیرش اجرای توافق سوچی یا مواجهه با عملیات نظامی که اجرای توافق را تحمیل می‌کند، قرار می‌دهد.

ادامه

اردن, امریکا, تحریم, ترکیه, تروریسم, جنوب غرب اروپا, جهان, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, سوریه, لبنان, مصر

قبرس: ترکیه سعی در پیشبرد امپراتوری عثمانی جدید در خاورمیانه و شرقِ مدیترانه دارد

وزیر خارجه قبرس با انتقاد از سیاست خارجی ترکیه گفت، سیاست خارجی ترکیه نظامی شده؛ اینک این کشور با همه همسایگان خود مشکل دارد.

ادامه

تحلیل, ترکیه, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, ژئوپلیتیک, قبرس

کره شمالی با رد پیشنهاد آمریکا برای مذاکره، تمایل و آمادگی خود برای آغاز مذاکرات با کره جنوبی را اعلام کرد

رهبر کره شمالی با اشاره به بازسازی خطوط ارتباطی با کره جنوبی تاکید کرد: این اقدام می‌تواند به عنوان نمایش حسن نیت و بخشی از تلاش‌ها برای بهبود روابط و ایجاد صلح در شبه‌جزیره کره قلمداد شود.

ادامه

امریکا, جهان, سازمان ملل, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی