WFTU: اعتصاب موفقیت آمیز کارگران قبرس برای ترمیم مزد

فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری (WFTU) از مبارزات کارگران و پیروزی اعتصاب چند روزه آنان در قبرس برای گرفتن کمک هزینه معیشتی از دولت، حمایت و استقبال کرد. به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه WFTU، فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری طی بیانیه‌ای حمایت و همبستگی بی‌قید و شرط خود را با مبارزۀ اتحادیه‌های کارگران قبرس ... WFTU: اعتصاب موفقیت آمیز کارگران قبرس برای ترمیم مزد

ادامه

جنوب شرق اروپا, جهان, خبر, شمال غرب آسیا, طبقه کارگر, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, قبرس, معیشت

شهردار تفلیس اتحادیه اروپا را به توطئه برای کودتا در گرجستان متهم کرد

شهردار تفلیس پایتخت گرجستان اعلام کرد، مقام‌های اتحادیه اروپا که به صورت علنی خودشان را دوست گرجستان می‌دانند، در اصل برای بی‌ثبات کردن کشور فعالیت می‌کنند. به گزارش ایسنا، «کاخا کالادزه» شهردار شهر تفلیس همچنین گفت، برخی از مسئولان اتحادیه اروپا سیاست‌های خصمانه و فریبکارانه در قبال گرجستان دارند در حالی که وانمود به ترویج ... شهردار تفلیس اتحادیه اروپا را به توطئه برای کودتا در گرجستان متهم کرد

ادامه

اتحادیه اروپا, اوکراین, بلژیک, جنوب شرق اروپا, جهان, شمال غرب آسیا, غرب, قفقاز, کودتا, گرجستان, گزارش, مولداوی

ارمنستان و جمهوری آذربایجان توافق صلح امضا کردند

رئیس‌جمهور آذربایجان و نخست‌وزیر ارمنستان شامگاه جمعه وارد کاخ سفید شدند و با رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند. به گزارش ایسنا، طبق توافقات صورت‌گرفته، «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان ساعاتی پیش وارد کاخ سفید شدند تا با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کنند؛ دیداری که هدف آن انعقاد یک پیمان صلح ... ارمنستان و جمهوری آذربایجان توافق صلح امضا کردند

ادامه

آذربایجان, آمریکا, ارمنستان, اسراییل, اوکراین, ایران, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا, صلح, قفقاز

دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

وزارت امور خارجه ارمنستان با رد پیشنهاد نظارت ۱۰۰ ساله آمریکا بر گذرگاه “زنگزور” اعلام کرد که این کشور کنترل قلمرو تحت حاکمیت خود را به‌هیچ کشور ثالثی واگذار نکرده و نخواهد کرد. به گزارش ایرنا، تارنمای خبرگزاری دولتی آرمن پرس دیشب (۲۳ تیر) به‌نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه ارمنستان نوشت که این کشور ... دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

ادامه

آذربایجان, آمریکا, ارمنستان, ترکیه, جهان, خبر, شمال غرب آسیا, قفقاز

ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

تنش بین دولت و «کلیسای حواری ارمنی» که با دستگیری هفته گذشته «ساموئل کاراپتیان»، تاجر و نیکوکار کلیسا آغاز شد، به سرکوب تمام عیار شخصیت‌های کلیسا، کشیشان و فعالان، از جمله اسقف‌های اعظم «گالستانیان» و «آجاپاهیان»، تبدیل شده است. به گزارش ایسنا، «آرتور آمبارتسومیان» یکی از چهره‌های اپوزیسیون ارمنستان گفت: «توضیح روانشناختی یا بهتر است ... ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

ادامه

آمریکا, اوکراین, بیولوژیکی, تحلیل, جنوب شرق آسیا, جهان, شمال غرب آسیا, غرب, قفقاز

کشف مهمات آمریکایی در مقر آزادشده تروریست‌ها در جنوب سوریه

ارتش سوریه بقایای مهمات تروریست‌ها را در مناطق پاکسازی‌شده کشف کرد که برخی از آنها ساخت آمریکا و اسرائیل و نیز ترکیه بودند.

 

به گزارش خبرگزاری سوریه، طرف‌های ذی‌ربط به‌منظور حفظ امنیت ساکنین مناطق آزادشده تروریست‌ها توسط ارتش عربی سوریه، در منطقه جنوبی چندین عملیات پاکسازی تجهیزات باقی‌مانده تروریست‌ها از جمله اسلحه و مهمات انجام دادند که میان این تجهیزات موشک‌های تاو آمریکایی نیز دیده می‌شد.

 

یک منبع به خبرنگار سانا گزارش داد که تجهیزات ضبط‌شده شامل صدها هزار گلوله تفنگ‌های اتوماتیک بود که ساخت اسرائیل است و هم‌چنین تیربارهایی با کالیبر ۷/۱۲ و ۵/۱۴ و ۲۳ میلی‌متر به‌اضافه تعدادی موشک ضدخودروهای زرهی از نوع مالوتکا و میتس و فاگوت و تاو آمریکایی و بمب‌های متنوع که نشان‌دهنده حمایت آمریکا از گروه‌های تروریستی در منطقه جنوبی و نظارت اداره اطلاعات این کشور بر آن است.

 

این منبع هم‌چنین به یک هواپیمای بدون سرنشین هدایت‌شده توسط ماهواره اشاره کرد که قادر به حمل ۲۰ کیلوگرم مواد منفجره است. هم‌چنین این منبع اعلام کرد که حضور چنین پروازی در مقیاس بزرگ در این دوره‌های اخیر نشان‌دهنده حمایت نامحدود طرفداران گروه‌های تروریستی از آن‌ها است.

 

طرف‌های ذی‌ربط در خلال تکمیل عملیات پاک‌سازی روستاها و مناطق آزادشده در ۲۱ می، بقایای مهمات و اسلحه‌هایی را یافتند که برخی ساخت آمریکا و برخی متعلق به ترکیه بود. این بقایا در حومه‌های دمشق و درعا بود، هم‌چنین چندین آثار باستانی یافتند که تروریست‌ها قصد قاچاق آنها را در قلعه مضیق در حومه شمالی حماه داشتند.

 

این طرف‌ها همچنین به پاکسازی روستاها و مناطق آزادشده ادامه می‌دهند تا زمینه مناسب برای بازگشت آوارگان به خانه‌هایشان فراهم شود. آن‌ها توانستند در دوره گذشته بخش عظیمی از بقایای مهمات را که برخی ساخت اسرائیل و برخی ساخت آمریکا بود ضبط کنند. طرف‌های ذی‌ربط تجهیزات و کامیون‌های بزرگ و آمبولانس‌های ساخت غرب را نیز میان بقایای مهمات تروریست‌ها کشف و ضبط کردند.

 

خبرنگار سانا گزارش داد که طرف‌های ذی‌ربط امروز نیز چندین موشک ضدخودروهای زرهی و خمپاره‌های آرپی‌جی و اسلحه‌ها و نارنجک‌های دستی باقی‌مانده از تروریست‌ها را در حومه شمالی حمص یافتند.

تسنیم

سه هزار داعشی در انتظار اعدام

دویچه‌وله در گزارشی خبر داد: ۱۹ هزار نفر از افراد متهم به عضویت در گروه داعش در زندان، در انتظار محاکمه هستند که سه هزار نفر از آنها تاکنون به اعدام محکوم شده‌اند و بقیه در انتظار مشخص شدن سرنوشت خویش‌اند.

ادامه

تروریسم, جهان, خبر, سوریه, عراق, فرانسه

بشار الجعفری؛ ۳ کشور به‌تروریست‌ها توصیه می‌کنند از سلاح شیمیایی استفاده کنید

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل اعلام کرد: سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه به تروریست‌ها توصیه می‌کنند که از سلاح شیمیایی علیه غیرنظامیان برای متهم کردن دمشق استفاده کنید.

ادامه

امریکا, انگلستان, ترکیه, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه, شمال غرب آسیا, فرانسه