نخستین محموله کمک های پزشکی چین در راستای مبارزه با ویروس کرونا صبح امروز پنجشنبه، در فرودگاه کابل تحویل دولت افغانستان شد.
به گزارش ایرنا؛ این محموله شامل تجهیزات مختلف پزشکی است که توسط «وانگیو» سفیر چین به «محمد سروردانش» معاون رئیس جمهوری و رئیس کمیته مبارزه با حوادث اضطرار سپرده شد.
وانگیو در مراسم تحویل این محموله گفت که ویروس کرونا در افغانستان در حال گسترش است و دولتمردان باید با تصویری روشن از آینده این کشور تلاش کنند.
وی افزود: مبارزه با کرونا برای دولت افغانستان هم فرصت است و هم چالشی است؛ دولت باید از این فرصت و چالش به خوبی استفاده کند تا از این آزمون موفق بیرون آید.
سفیر چین تأکید کرد، با توجه به اعلام آمادگی برای کمک و اظهارات دولت افغانستان در روزهای نخست گسترش ویروس کرونا در چین، دولت و مردم کشورش هرگز این همکاری را فراموش نخواهد کرد و اکنون به اندازه توانایی خود در کنار مردم افغانستان خواهند بود.
سرور دانش نیز ضمن قدردانی از دولت چین گفت که با توجه به روابط تاریخی بین دو کشور ما مرزهای مشترک داریم و سرنوشت مشترک داریم.
وی از همکاری چین قدردانی کرد و افزود: دولت از روزهای نخست برای مهار کرونا اقداماتی را انجام داد و در این روزها که روند متبلا شدن مردم به کرونا رو به گسترش بوده، اقدامات سختگیرانهتر لازم است و دولت اقدام خواهد کرد.
در ۲۴ ساعت گذشته ۴۳ مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در هرات در غرب افغانستان که مرکز شیوع این ویروس خوانده میشود، ثبت شده است.
در حال حاضر آمار افراد مبتلا به این ویروس در افغانستان به ۲۳۹ مورد رسیده است که از این جمله ۴ نفر جان باخته و ۱۰ تن دیگر هم بهبود یافتهاند.