اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

در پی شکست برلین در شورای امنیت، دیپلمات ارشد آلمان اذعان کرد که حمایت برلین از اسرائیل و اوکراین ممکن است در تلاش ناموفق کشورش برای عضویت در شورای امنیت سازمان ملل به قیمت از دست دادن آرا تمام شده باشد. به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه آلمان پس از رأی‌گیری در مورد اینکه کدام ... اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, اسراییل, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, شورای امنیت, فرانسه, یونان

چرا اقدامات تهاجمی ترامپ در جدایی آمریکای لاتین از چین شکست خورد؟

واشنگتن اگر چه با تکیه بر اعمال تحریم‌ها، فشارها و تهدیدها علیه آمریکای لاتین تلاش می‌کند تا پیشرفت پکن را مهار کند، کشورهای منطقه کاملا بر خلاف این رویه عمل کرده‌اند و آمارها روند دیگری را نشان می‌دهد: تعمیق روابط با پکن و پذیرش این واقعیت که واشنگتن نمی‌تواند جایگزینی برای این مناسبات ارائه دهد؛ ... چرا اقدامات تهاجمی ترامپ در جدایی آمریکای لاتین از چین شکست خورد؟

ادامه

آرژانتین, آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, السالوادور, ایدئولوژی, برزیل, بولیوی, پاراگوئه, پاناما, پرو, تحلیل, ترینیداد و توباگو, جنگ, جنگ سرد, جهان, چین, شیلی, کاستاریکا, مکزیک, هندوراس, هنگ کنگ, ونزوئلا

جفری ساکس: آلمان و اروپا بارها به روسیه خیانت کردند

متفکر و تحلیلگر سرشناس آمریکایی در نامه‌ای هشداردهنده به صدراعظم آلمان، ضمن افشای خیانت‌ها و سیاست‌های فاجعه‌بار اروپا و غرب در قبال روسیه، وی را به دلیل ترک دیپلماسی و سوق دادن اروپا به سوی جنگی تمام‌عیار به شدت مورد انتقاد قرار داد. به گزارش ایسنا، «جفری ساکس»، اقتصاددان و استاد برجسته دانشگاه کلمبیا که ... جفری ساکس: آلمان و اروپا بارها به روسیه خیانت کردند

ادامه

آلمان, اروپا, اقتصادی, انگلیس, اوکراین, بالتیک, بلاروس, تحلیل, ترکیه, جنگ سرد, دیپلماتیک, دیپلماسی, روسیه, سازمان ملل, شرق, شرق اروپا, صلح, غرب, ناتو

اسکات ریتر: روسیه پیروز خواهد شد؛ ناتو بسیار ضعیف است

تحلیلگر نظامی و افسر پیشین اطلاعات نیروی دریایی آمریکا به قدرت سیاسی و اقتصادی روسیه در برابر ضعف ناتو اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، اسکات ریتر تحلیلگر نظامی و افسر پیشین اطلاعات نیروی دریایی آمریکا تاکید کرد، روسیه در موضع قدرت قرار دارد و به پیروزی هایی در میدان نبرد ... اسکات ریتر: روسیه پیروز خواهد شد؛ ناتو بسیار ضعیف است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, تحلیل, جنگ سرد, جهان, خاورمیانه, روسیه, سیاسی, شرق اروپا, ناتو, نظامی

پایان تحت‌الحمایگی؛ اروپا چه می‌کند؟

رسانه اسپانیایی با تاکید بر اینکه آمریکا با تصمیم برای خروج نظامیان این کشور از آلمان، فراتر از لفاظی‌ها عمل کرده، هشدار داد: راهبرد مذاکره «ترامپ» شامل ایجاد سردرگمی، سپس عقب‌نشینی و جست‌وجوی توافق است و بنابراین اروپا باید برای بدترین حالت آماده شود و خروج نیروهای آمریکایی آغاز تلاش‌ها برای ایجاد یک سیستم دفاعی ... پایان تحت‌الحمایگی؛ اروپا چه می‌کند؟

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای جنوبی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, امنیتی, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, هوش مصنوعی

چین بیانیه گروه ۷ را محکوم کرد؛ &#۸۲۲۰;از تهمت زدن دست بردارید&#۸۲۲۱; به &#۸۲۲۰;حقایق احترام بگذارید&#۸۲۲۱;

دولت چین امروز دوشنبه بیانیه مشترک گروه هفت که از پکن بر سر طیفی از موضوعات انتقاد کرده، محکوم کرد و این حرکت را مداخله آشکار در امور داخلی خود خوانده و تاکید کرد که این گروه از تهمت زدن دست بردارد.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، رهبران گروه هفت روز یکشنبه از چین بابت وضعیت حقوق بشری در منطقه سین‌کیانگ انتقاد کرده و خواستند تا هنگ‌کنگ درجه بالایی از خودمختاری داشته باشد و در ادامه به اهمیت صلح و ثبات در سراسر تنگه تایوان که جزو مسائل حساسیت‌زا برای پکن است، تاکید کردند.

 

سفارت چین در لندن اعلام کرد که به شدت ناراضی است و قاطعانه مخالف ذکر نام‌های سین‌کیانگ، هنگ‌کنگ و تایوان در آن بیانیه است که واقعیت‌ها را تحریف کرده و “اهداف شوم چند کشور مانند ایالات متحده” را آشکار میکند.

 

در بیانیه سفارت چین آمده است: با توجه به پاندمی کرونا و کم رونق بودن اقتصاد جهانی، جامعه بین‌الملل به اتحاد و همکاری همه کشورها نیاز دارد نه باند بازی سیاسی برای تفرقه‌افکنی. چین یک کشور صلح دوست است که از همکاری حمایت میکند اما خطوط قرمز خودش را هم دارد. نباید در امور داخلی چین دخالت کرد، نباید به اعتبار چین تهمت زد و نباید منافع چین را نقض کرد. ما قاطعانه از حاکمیت ملی، امنیت و منافع توسعه‌ای خودشان دفاع خواهیم کرد و قاطعا علیه بی عدالتی‌ها و تخطی‌ها علیه چین مقابله میکنیم.

 

سفارت چین گفت، گروه هفت باید به جای ایجاد مصاف و اصطکاک مصنوعی، اقدامات بیشتری انجام دهد که در جهت ارتقای همکاری بین‌المللی مفید باشد. ما از ایالات متحده و دیگر اعضای گروه هفت میخواهیم به حقایق احترام بگذارند، وضعیت را درک کنند، از تهمت زدن به چین دست بردارند، در امور داخلی چین مداخله نکنند و به منافع چین آسیب نرسانند.

 

در این بیانیه همچنین آمده است که کار روی شناسایی منبع پاندمی کووید-۱۹ نباید سیاسی شود. گروه هفت در بیانیه خود خواستار تحقیقات کامل و جامع درباره منشاء کروناویروس در چین شده بود.

 

سفارت چین گفت، گروه کارشناسی مشترک در مورد این ویروس بین چین و سازمان بهداشت جهانی به صورت مستقل تحقیقاتی را انجام داده که مطابق فرایندهای سازمان جهانی بهداشت بوده است. در این بیانیه آمده است: سیاستمداران در ایالات متحده و دیگر کشورها حقایق و علم را نادیده میگیرند، آشکارا نتایج گزارش کارشناسی مشترک را به چالش کشیده و تکذیب میکنند و اتهامات غیرمنطقی به چین میزنند.

چین: دوران ارباب و رعیتی در جهان به سر رسیده است

همزمان با برگزاری چهل و هفتمین نشست سران هفت کشور صنعتی جهان با ادعای تمرکز بر احیای اقتصاد دنیا، چین کلیت این اجلاس را زیر سوال برد و از آن انتقاد کرد.

ادامه

استرالیا, افریقای جنوبی, اقتصادی, المان, امپریالیسم, امریکا, انگلستان, ایتالیا, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, ژاپن, فرانسه, کانادا, کره جنوبی, مقاله, هندوستان

هشدار روسیه به آمریکا در زمینه استفاده از بمب افکن‌های اتمی در رزمایش ناتو

سفارت مسکو در واشنگتن در زمینه تصمیم پنتاگون برای استفاده از بمب افکن‌های اتمی B-52H در رزمایش دریایی ناتو در نزدیکی مرزهای روسیه هشدار داد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, سوئد, شرق اروپا, فنلاند, کانادا, ناتو

کشورهای آسیای مرکزی از استقرار نیروهای آمریکایی در خاک خود استقبال نمی‌کنند

ایالات متحده از خروج نیروها از افغانستان خبر داد، اما قصد ندارد منطقه را ترک کند. پوتین روشن کرد که روسیه قرار نیست آن را در اختیار ایالات متحده واگذار کند.

ادامه

اتحاد شوروی, اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, ایران, پاکستان, تاجیکستان, تروریسم, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, قرقیزستان, قزاقستان