پیشنهاد هند به روسیه برای دور زدن تحریم‌های غرب؛ «بیمه مشترک و ساخت نفتکش»

«پاوان کاپور» سفیر هند در روسیه طی کنفرانس «مشارکت راهبردی روسیه و هند» ضمن دفاع از روابط خوب دو کشور، برای عبور از فشارهای تحریمی غرب به مسکو راهکاری پیشنهاد کرد.

به گزارش فارس به نقل از «راشاتودی»، سفیر هند در روسیه پیشنهاد کرد که مسکو و دهلی نو باید به طور مشترک ساخت کشتی‌های حامل نفت (نفتکش) و تأسیس شرکت‌های بیمه انرژی را بررسی کنند.

طبق گزارش فوق، این پیشنهاد سفیر دهلی نو در مسکو در شرایطی مطرح شده که اتحادیه اروپا، گروه هفت و استرالیا محدودیت ۶۰ دلاری برای صدور نفت روسیه اعمال کرده‌اند که شرکت‌های غربی کشتیرانی و بیمه را از حمل و نقل محموله‌های نفت خام روسیه که بالاتر از قیمت تعیین شده فروخته می‌شوند منع می‌کند.

راشاتودی ادامه داد: «ارسال نفت (روسیه) به هند که تا ماه دسامبر (۲۰۲۲) برای سه ماه متوالی بزرگترین واردکننده روسیه بود، با تحریم‌های غرب به طور موثر افزایش یافته است و این کشور نفت خام را با تخفیف خریداری می‌کند. دهلی نو با این محدودیت‌ها موافقت نکرده است؛ محدودیت‌هایی که هزینه‌های حمل و نقل و بیمه را افزایش داده و منجر به کمبود نفتکش شده است».

سفیر هند در روسیه طی کنفرانس «شراکت راهبردی روسیه و هند» اعلام کرد که دو کشور «باید باید به آینده بیاندیشند و به فرصت‌های کشتی‌سازی و ایجاد شبکه مستقل تدارکات و بیمه نگاه کنند».

بنا بر گزارش راشاتودی، هند به عنوان سومین کشور مصرف کننده و خریدار بزرگ نفت در جهان، به شدت به واردات انرژی وابسته است. آمارها نشان می‌دهد که این کشور ۸۵ درصد نفت و تقریباً نیمی از گاز طبیعی خود را خریداری می‌کند. طبق داده‌های موجود، روسیه در ماه دسامبر (آخرین ماه سال گذشته میلادی) رکورد صدور روزانه ۱.۱۷ میلیون بشکه نفت خام به دهلی نو را ثبت کرد.

آمریکا و متحدانش غربی آن به دنبال آغاز جنگ اوکراین، فشار شدیدی برای توقف صدور نفت و گاز روسیه به دیگر کشورهای جهان اعمال کرده‌اند اما مقام‌های هند اعلام کرده‌اند که به کارزار تحریم‌ها علیه روسیه نمی‌پیوندند.

رسانه آمریکایی: نفوذ چین در حیاط خلوت آمریکا افزایش یافته است

شبکه خبری ان بی سی نیوز نوشت: انجام یک پروژه بندری در السالوادور نشان می‌دهد که چین چگونه به شکل فزاینده‌ای نفوذ خود را در حیاط خلوت آمریکا از جمله در کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب افزایش داده است.

ادامه

اقتصادی, السالوادور, امریکا, اورگوئه, برزیل, پرو, جنگ سرد, جهان, چین, مقاله

واکنش آمریکا به همکاری نظامی عربستان و روسیه

دولت ایالات متحده در واکنش به امضای پیمان همکاری نظامی میان عربستان سعودی و روسیه ضمن تاکید بر پایبندی آمریکا به ادامه همکاری‌های دفاعی با سعودی، از متحدان خود خواست از هرگونه همکاری نزدیک نظامی با روسیه پرهیز کنند.

ادامه

امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, عربستان سعودی

پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

نشانه‌های زیادی وجود دارد که از بحرانی شدن نظم جهانی حکایت می‌کند. پاسخ آشفته بین‌المللی به شیوع ویروس کرونا، بحران گسترده اقتصادی ناشی از آن، قوت گرفتن تفکرات ناسیونالیستی و پررنگ‌تر شدن مرزهای میان کشورها بخشی از نشانه‌های وضعیت شکننده نظام بین‌المللی است؛ نظامی که کشور مدعی رهبری‌اش، رئیس‌جمهوری دارد که همچنان بر شعار «نخست ... پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

ادامه

اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, افریقای جنوبی, امریکا, امریکای لاتین, اورآسیا, ایتالیا, ایدئولوژیک, برزیل, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, دیدگاه, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان پیمان امنیت جمعی, شانگ‌های, صربستان, صندوق بین‌المللی پول, فقر, قطر, مصر, مقاله, نئولیبرالیسم, هندوستان

زاخارووا: رویدادهای افغانستان نشان‌دهنده زوال ناتو است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، اوضاع افغانستان نشان دهنده این است که نه آمریکا و نه ناتو توانایی هماهنگی در اقداماتشان را ندارند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, بالکان, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, شمال اروپا, عراق, ناتو

بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

جمهوری خلق چین پس از سال‌ها انزوای دیپلماتیک در انتهای دهه ۷۰ میلادی درها را به روی جهان گشود و عصر جدیدی از توسعه تقریبا همه جانبه را تحت رهبری دنگ شیائوپینگ آغاز کرد که به نوبه خود به الگویی برای برخی کشورهایی تبدیل شد که به دنبال احیای اقتصاد خود، رفع فقر و ایجاد ... بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, گواتمالا, مقاله