خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

«جرمی کوربین» رهبر سابق حزب کارگر انگلیس که پس از اختلافات شدید با رهبری جدید حزب بر سر مسائل مرتبط با فلسطین و اسرائیل، از حزب کنار گذاشته شد، از آغاز روند تشکیل یک حزب سیاسی جدید خبر داد؛ اقدامی که از نگاه ناظران گامی تازه و موثر برای بازگشت او به خط مقدم سیاست ... خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

ادامه

آمریکا, اسراییل, انگلیس, سرمایه‌داری, غرب, غرب اروپا, فقر, فلسطین, گزارش

جنگ خانمان‌سوز، مبارزه با امپریالیسم، و منافع ملی

پس از هفته‌ها مذاکرهٔ غیر مستقیم جمهوری اسلامی با دولت ترامپ، که به گفتهٔ وال استریت ژورنال با هدف ”محدود کردن برنامهٔ هسته‌یی جمهوری اسلامی صورت می‌گرفت و به‌نظر بسیاری راهی مناسب برای حفظ صلح منطقه‌یی تلقی می‌شد“، در نهایت این مذاکرات ”به پوششی مناسب برای حملهٔ غافلگیرانه اسرائیل تبدیل شد.“ با حمله‌های جنایت‌کارانه و ... جنگ خانمان‌سوز، مبارزه با امپریالیسم، و منافع ملی

ادامه

آزادی, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, استقلال, اسراییل, امپریالیسم, انگلیس, ایران, تحلیل, تروریسم, زنان, سرمایه‌داری, سوریه, صلح, طبقه کارگر, عراق, فرانسه, فلسطین, گرسنگی, منافع ملی

یورش همه‌جانبه به حقوق و منافع کارگران و زحمتکشان باعث وخیم‌تر شدن معیشت آنان گردیده ‌است!

اجرای دستورهای خامنه‌ای و معافیتِ مالیاتی دادن به نزدیک به ۴۰ درصد اقتصاد کشور، دریافت نکردنِ مالیات از کل درآمد گروه‌های دلال، بخش‌های زیرزمینی اقتصاد، اقتصادِ سیاه و قاچاق و فعالان بازارهای غیررسمی، و اجرای “برنامه هفتم توسعهٔ ملی” فقط بخشی از عملکرد ضدمردمی حاکمیت در تحمیل فقر به بخشی قابل توجه از زحمتکشان کشور ... یورش همه‌جانبه به حقوق و منافع کارگران و زحمتکشان باعث وخیم‌تر شدن معیشت آنان گردیده ‌است!

ادامه

ایران, بازنشستگی, تحلیل, خصوصی‌سازی, دستمزد, زحمتکشان, طبقه کارگر, غارتگری, فرانسه, فقر, معیشت

وضعیت فقرآمیز معیشت زحمتکشان و غارت اندوخته‌های‌شان در تأمین اجتماعی

در بیش از سه دههٔ اخیر که خامنه‌ای رهبری نظام چپاولگر حاکم را به‌عهده داشته و غارتگری هزاران پیمانکار و دلال مفت‌خورِ پایگاهِ طبقاتی‌اش را به میلیون‌ها زحمتکش کشور در تمام بخش‌های تولیدی و خدماتی تحمیل و معیشت، امنیت شغلی، و ایمنی آنان را نابود کرده است، ۲۰ اردیبهشت‌ماه امسال در به‌اصطلاح دیدار با کارگران ... وضعیت فقرآمیز معیشت زحمتکشان و غارت اندوخته‌های‌شان در تأمین اجتماعی

ادامه

آزادی, امنیت شغلی, بازنشستگان, خصوصی‌سازی, درمان, دستمزد, زحمتکشان, زنان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فقر, مارکسیسم, مبارزه طبقاتی, معیشت

هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، از خودِ تاریخ است

امروز در غزه، شاهد یک قساوت هستیم. تلاشی نه صرفاً برای کشتن یک ملت، بلکه برای محو کامل آن. تمام خانواده‌ها نابود شدند، بیمارستان‌ها به ویرانه تبدیل شدند، کتابخانه‌ها به خاکستر تبدیل شدند. این صرفاً فتح نظامی نیست، بلکه منطق استعمار و آپارتاید است. منطق حذف. هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، ... هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، از خودِ تاریخ است

ادامه

آپارتایت, آفریقا, آمریکا, اروپا, استعمار, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, تروریسم, جهان, سازمان ملل, صلح, فاشیسم, فقر, فلسطین, کانادا, کودکان, گرسنگی, منافع ملی, ناتو, نسل‌کشی, همبستگی

پوتین: بیکاری گسترده و افزایش فقر اصلی‌ترین خطرات برای کل جهانیان است

رئیس جمهوری روسیه با اشاره به اینکه بیکاری و فقر گسترده، از جمله عواقب خطرناک اپیدمی کرونا در جهان است، گفت: در شرایط کنونی باید سیاست اعمال تحریم‌ها را کنار گذاشت و برای فایق آمدن بر این خطرات همکاری کرد.

 

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه روز شنبه در نشست سران گروه ۲۰، بیکاری گسترده و افزایش فقر را از اصلی‌ترین خطرات برای کل جهانیان دانست.

 

پوتین با تأکید بر این واقعیت که میلیون‌ها نفر در حال حاضر به دلیل شیوع ویروس کرونا، شغل و درآمد خود را از دست داده‌اند، گفت: «به‌رغم برخی علائم مثبت، خطر اصلی هنوز هم بیکاری جمعی به همراه افزایش فقر و بی نظمی اجتماعی است و نقش گروه بیست در اینجا جلوگیری از وقوع چنین اتفاقی است.»

 

رئیس جمهوری روسیه یادآور شد که روسیه ۴.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی را برای به حداقل رساندن عواقب این همه گیری اختصاص داده، که به کاهش رکورد اقتصاد و جلوگیری از ضررهای برگشت ناپذیر کمک می‌کند.

 

وی ادامه داد: «در شرایط کنونی، مقیاس چالش‌های پیش روی بشریت در سال ۲۰۲۰ واقعاً بی‌سابقه است. اپیدمی ویروس کرونا، انسداد جهانی و منجمد شدن فعالیت‌های اقتصادی، یک بحران اقتصادی سیستمی را به وجود آورد که جهان حاضر هنوز از زمان رکود بزرگ، آن را تجربه نکرده است.»

 

ولادیمیر پوتین تأکید کرد که در چنین شرایطی، لازم است تا سیاست اعمال تحریم‌ها کنار گذاشته شود. وی گفت: «تلاش برای جلوگیری از حمایت گرایی، کنار گذاشتن اعمال تحریم‌های یک‌جانبه و از سرگیری زنجیره‌های تأمین نیازهای جمعی جهان ضروری است.»

 

رئیس جمهوری روسیه همچنین اعلام کرد که واکسن‌های موثر و ایمن باید در دسترس همه مردم قرار بگیرد و این کشور آماده است تا داروهای تولید شده خود برای عفونت ویروس کرونا در اختیار کشورهای نیازمند قرار دهد.

 

وی گفت: «روسیه از پیش‌نویس تصمیم مهم اجلاس کنونی با هدف تولید واکسن‌های موثر و ایمن علیه ویروس کرونا برای دسترسی همه جهان حمایت می‌کند. هرچند رقابت در بازار واکسن اجتناب ناپذیر است، ولی این کار باید بر اساس اهداف انسان دوستانه شکل بگیرد. و در این راستا، روسیه آمادگی دارد تا واکسن‌های تولید شده خود را در اختیار کشورهای نیازمند قرار دهد.»

 

پوتین خواستار تغییر مسیر توسعه جهانی شد

 

رئیس‌جمهور روسیه در نشست مجازی سران گروه ۲۰ تأکید کرد که جامعه جهانی باید از بحران کرونا درس گرفته و از این بحران به عنوان فرصتی برای تغییر مسیر توسعه جهانی استفاده کند.

 

به گزارش اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه روز شنبه در نشست مجازی سران گروه ۲۰ (G20) اعلام کرد که جهان باید از بحران ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا درس بگیرد و از آن به عنوان فرصتی به‌منظور تغییر مسیر توسعه جهانی و ایجاد فضایی برابر برای حضور همه کشورها در عرصه‌ای جهانی استفاده کند.

 

پوتین در این رابطه اظهار داشت: «من می‌خواهیم تأکید کنم که می‌توان از این بحران [همه‌گیری کرونا] به‌عنوان فرصتی در راستای تغییر مسیر توسعه جهانی، حفظ محیط زیست و مقابله با تغییرات آب‌وهوایی، فراهم کردن فضایی برابر برای همه کشورها و اقشار مردم، بهبود سازوکارهای مؤثر برای گسترش همکاری‌های چندجانبه و تقویت نهادهای بین‌المللی استفاده کرد.»

 

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه خاطرنشان کرد که این تغییرات باید با تکیه بر منشور سازمان ملل متحد و هنجارها و اصول پذیرفته شده بین‌المللی انجام شود.

 

وی در پایان تصریح کرد: «ما این تغییر مسیر را مهم‌ترین وظیفه و مسئولیت گروه ۲۰ که متشکل از بزرگترین اقتصادهای جهان است، می‌دانیم.»

تورم فزاینده و روند صعودی قیمت‌ها

بر اساس گزارش اخیر مرکز آمار ایران، نرخ تورم نقطه‌ای در مهرماه ١٣٩٩ به عدد ۴۱/۴ درصد رسیده است، یعنی خانوارهای کشور به‌طور میانگین ۴۱/۴ درصد بیش از مهرماه ١٣٩٨ برای خرید یک “مجموعه [از] کالاها و خدمات یکسان” هزینه کرده‌اند.

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, فقر, مقاله