آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

فرمانده تیپ ۴۵ زرهی آلمان در اظهاراتی با اشاره به اعزام قریب‌الوقوع و استقرار طولانی‌مدت این تیپ زرهی در کشور لیتوانی تاکید کرد که این برای اولین بار است که آلمان بعد از جنگ دوم جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ... آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, اوکراین, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لیتوانی, ناتو

فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

پکن در واکنش به اظهارات «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در حمایت واشنگتن از فیلیپین و برگزاری رزمایش مشترک آمریکا با فیلیپین و ژاپن در آب های دریای چین‌جنوبی، بعنوان اخطاری به «مانیل» اقدام به «گشت نظامی» در این آب‌های مورد مناقشه کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری رویتز از مبدا پکن با انتشار ... پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

ادامه

آسیا, آمریکا, اندونزی, برونئی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا, فیلیپین, مالزی, ویتنام

استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

استقرار یک سامانه موشکی جدید آمریکا در فیلیپین، مراکز کلیدی نظامی و تجاری چین را به هدفی نزدیک تبدیل کرده و ترامپ را در بوته آزمونی زودهنگام قرار داده تا نشان دهد که آیا او به تعهد خود برای رویارویی با چین به خاطر متحدان آمریکایی در آسیا پایبند است یا خیر. به گزارش ایسنا، ... استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحاد شوروی, اقیانوس هند, امنیتی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, ژاپن, فیلیپین, هندوستان

زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به مواضع «فردریش مرتس» صدراعظم آتی آلمان در قبال مسکو گفت که کشورش برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد اما به هر گونه «بلندپروازی نظامی» پاسخ قاطع و سریع خواهد داد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، زاخارووا پنجشنبه اظهار کرد: مرتس خواستار آمادگی برای تقابل ... زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, چین, دخالت نظامی, روسیه, شرق اروپا, غرب, فرانسه, مشارکت راهبردی, ناتو

وزارت دفاع روسیه: ناتو خود را برای درگیری نظامی گسترده آماده کرده است

معاون وزیر دفاع روسیه در دیدار با وابسته‌های نظامی خارجی با تحریک‌آمیز خواندن افزایش اقدامات نظامی ناتو در نزدیکترین فاصله از مرزهای روسیه، بر آمادگی مقامات مسکو برای گفت‌وگوی جدی و سازنده درباره تضمین‌های امنیتی تأکید کرد.

 

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، سرگرد “الکساندر فومین” معاون وزیر دفاع روسیه روز دوشنبه در یک نشست توجیهی ویژه برای وابسته‌های نظامی و نمایندگان سفارتخانه‌های کشورهای خارجی در مسکو اعلام کرد که پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) خود را برای یک درگیری مسلحانه گسترده با روسیه آماده کرده است.

 

این مقام بلندپایه نظامی گفت: «واضح است که ساختارهای نظامی ناتو به‌طور کامل خود را برای یک درگیری مسلحانه در مقیاس گسترده با روسیه آماده کرده‌اند، ضمن اینکه اقدامات تحریک‌آمیز کشورهای عضو ناتو در نزدیکی مرزهای روسیه احتمال بروز درگیری نظامی بین دو طرف را نیز افزایش داده است. در اسناد دکترین ناتو طی چند سال اخیر، از جمله استراتژی نظامی ناتو در سال ۲۰۱۹، از فدراسیون روسیه مستقیماً و “بدون هیچ اما و اگری”، به‌عنوان اصلی‌ترین منبع تهدید امنیتی برای کشورهای عضو این پیمان نام برده شده است.»

 

وی ادامه داد: «فعالیت نظامی کشورهای عضو ناتو در منطقه قطب شمال نیز افزایش قابل‌توجهی یافته است. پیمان آتلانتیک شمالی همچنین گستردگی فعالیت‌های آموزشی و نظامی خود در این منطقه را با استفاده از هواپیماهای بمب‌افکن راهبردی افزایش داده و این در حالی است که تمامی این اقدامات در نزدیکترین فاصله از مرزهای ملی روسیه صورت می‌گیرند.

 

فومین یادآور شد: در حالی که “اعلامیه رم” همچنان قابلیت اجرایی داشته و معتبر است که روسیه و پیمان ناتو یکدیگر را دشمن تلقی نمی‌کنند.

 

به‌گفته وی، طی چند سال‌ گذشته ناتو درصدد بازدارندگی نظامی روسیه تا جای ممکن است، در حالی‌ که این سازمان پیش از این روی طرح‌های همکاری‌های مشترکی که صرفاً منافع ناتو را تأمین می‌کرد، متمرکز بود.

 

این مقام نظامی روس یادآور شد: «وضعیت اسفناک کنونی در روابط دو طرف را می‌توان این‌گونه توضیح داد که پیمان ناتو به‌طور مرتب به‌سمت استفاده از روش‌های ترکیبی برای بازدارندگی روسیه روی آورده است و از جمله این روش‌ها همراه کردن گفتگو با افزایش آماده‌سازی نظامی برای مقابله احتمالی است.»

 

وی اضافه کرد: تنها در سال جاری کشورهای عضو ناتو ۱.۱۷۴ تریلیون دلار برای نیازهای نظامی خود هزینه کرده‌اند و این شاخص ۱۸برابر بیشتر از بودجه دفاعی روسیه است.

 

سرگرد فومین تأکید کرد: «روسیه همواره و به‌طور بی‌سابقه‌ای برای مشارکت سازنده با کشورهای غربی آمادگی دارد و به‌طور داوطلبانه اقداماتی را برای غیرنظامی کردن مرزهای غربی این کشور انجام داده است، ولی ادامه گسترش ناتو تأثیر منفی بر ساختار امنیتی قاره اروپا گذاشته است.»

 

به‌گفته وی، از جمله اقدامات مخرب کشورهای غربی تحریک بحران داخلی در اوکراین، به‌جای کمک به حل‌وفصل مناقشه داخلی در این کشور است که به‌خاطر آن ناتو همکاری‌های خود با روسیه را نیز متوقف کرد، چنین تصمیمی در اول آوریل سال ۲۰۱۴ از سوی بروکسل گرفته شد. معاون وزیر دفاع روسیه این نکته را نیز مورد توجه قرار داد که دقیقاً ایالات متحده و متحدانش در اروپا از کودتای دولتی خونین در اوکراین حمایت کرده دولت جدیدی را که به‌طور غیرقانونی و با حمایت نیروهای خارجی روی کار آمده بود به‌رسمیت شناختند.

 

الکساندر فومین در عین حال در خصوص پیش‌نویس توافقنامه ارائه‌شده از سوی مسکو به آمریکا و ناتو درباره تضمین‌های امنیتی تأکید کرد که وزارت دفاع روسیه خواستار مذاکره سازنده با شرکای غربی خود در این زمینه است.

 

وی گفت: «ما بر این عقیده هستیم که این توافقنامه هم به‌نفع روسیه و هم به‌نفع کل کشورهای اروپایی خواهد بود. ما امیدواریم که گفتگوها در این خصوص جدی و سازنده باشند، و اکنون نیز منتظر هستیم مقامات بروکسل هرچه سریع‌تر به پیشنهادات طرف روسی دراین‌باره واکنش نشان دهند و آماده مذاکره باشند.»

هاآرتص: روسیه، چین و ایران می‌دانند که نظم آمریکایی به پایان رسیده است

یک روزنامه در یادداشتی نوشت، روسیه، چین و ایران دریافته‌اند که نظم جهانی آمریکایی به پایان رسیده و رئیس جمهور جدید آمریکا نیز نمی‌تواند آن را احیا کند.

ادامه

افغانستان, امریکا, اوکراین, ایران, تایوان, تحریم, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, مقاله

بازی آمریکا و ناتو با آتش در کارزار علیه روسیه

رسانه‌های عمدهٔ آمریکا، به رهبری نیویورک تایمز و شبکهٔ تلویزیونی ام‌اس‌ان‌بی‌سی، کارزاری راه انداخته‌اند که می‌تواند به اقدام نظامی ناتو و آمریکا علیه روسیه منجر شود. آنها ظاهراً می‌خواهند در کنار حمله‌های بی‌وقفه‌شان به چین، کارزار علیه روسیه را نیز به پیش ببرند. 

ادامه

اتحاد شوروی, اروپا, اسلواکی, المان, امریکا, امنیتی, اوکراین, بلاروس, تجاوز نظامی, جنگ سرد, جهان, چین, حضور نظامی, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, فاشیسم, لتونی, لهستان, لیتوانی, مجارستان, مقاله

اختلاف نظر آلمان با آمریکا در موضع‌گیری‌ها درباره اوکراین

در حالی که آمریکا تلاش می‌کند کشورهای غربی را برای حمایت از ایده موهومی حمله احتمالی روسیه به اوکراین پشت سر خود جمع کند اما رسانه‌ها از اختلاف نظر برلین با واشنگتن در این‌خصوص خبر دادند.

ادامه

المان, امریکا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, روسیه, فرانسه, گزارش