امریکا تمامی پایگاه‌های خود در سوریه را به دولت دمشق تحویل داد

فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام) اعلام کرد که ارتش امریکا تمامی پایگاه‌های اصلی در سوریه را تحویل دولت مستقر داده است. میدل ایست نیوز: فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام) اعلام کرد که ارتش امریکا تحویل تمامی پایگاه‌های اصلی در سوریه را تکمیل کرده است. به گزارش اسکای نیوز، سخنگوی سنتکام در واکنش به این امر به خبرگزاری ... امریکا تمامی پایگاه‌های خود در سوریه را به دولت دمشق تحویل داد

ادامه

آلمان, آمریکا, تروریسم, جهان, خبر, سوریه

کوبا مذاکره با آمریکا درباره تغییر نظام سیاسی را رد کرد

معاون وزیر امور خارجه کوبا هر گونه مذاکره با آمریکا درباره تغییر نظام سیاسی یا مقامات ارشد این کشور را رد کرد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، آنایانسی رودریگز کامخو در مصاحبه با آناتولی تأکید کرد که این کشور برای گفت‌وگو با ایالات متحده آمادگی دارد، اما هرگونه بحث درباره نظام سیاسی یا رهبری خود ... کوبا مذاکره با آمریکا درباره تغییر نظام سیاسی را رد کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, سیاسی, کارائیب

فاجعهٔ تجاوز امپریالیسم، سرکوب، و آیندهٔ میهن

تجاوز جنایت‌کارانهٔ امپریالیسم آمریکا و اسرائیل به ایران و بمباران‌های قطع‌ناشدنی زیرساخت‌های حیاتی کشور، در کنار کشتار مردم بی‌گناه، از جمله صدها کودک و سالمند، از بین رفتن ده‌ها هزار واحد مسکونی، بمباران دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و کارخانه‌های مهم تولیدی کشور، مثل کارخانهٔ فولاد مبارکه، و مجتمع های پتروشیمی فاجعه‌ای است که اثرات آن ... فاجعهٔ تجاوز امپریالیسم، سرکوب، و آیندهٔ میهن

ادامه

آزادی, آمریکا, اتحادیه اروپا, امپریالیسم, انگلیس, ایران, تحلیل, تروریسم, جنگ, جهان, حقوق بشر, زحمتکشان, زندانی سیاسی, صلح, طبقه کارگر, عراق, فاشیسم, کودکان, نئولیبرالیسم, همبستگی

طرح ۱۳ بندی دموکرات‌های کنگره آمریکا برای عزل ترامپ

نمایندگان دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا طرح استیضاح رئیس‌جمهور این کشور را با ۱۳ بند به اتهام «جنایات بزرگ و سوءرفتار» ارائه کردند. این طرح ترامپ را به آغاز جنگ، ترور، جنایات جنگی و نقض قوانین بین‌المللی متهم می‌کند. جمعی از نمایندگان دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را برای استیضاح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور ... طرح ۱۳ بندی دموکرات‌های کنگره آمریکا برای عزل ترامپ

ادامه

آزادی‌های دموکراتیک, آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, پاکستان, پاناما, تروریسم, جنایات جنگی, جنگ, جهان, سوریه, فلسطین, کلمبیا, کوبا, گرینلند, گزارش, لبنان, نیجریه, یمن

امارات دروازه جهنم را باز می‌کند؛ ورود ابوظبی به محور اسرائیل-آمریکایی علیه تهران؟ً!

با شدت گرفتن تنش‌ها در خلیج فارس، امارات متحده عربی در حال بررسی ورود مستقیم به جنگ علیه ایران است؛ اقدامی که کارشناسان آن را خطرناک‌ترین تصمیم ابوظبی می‌دانند و می‌تواند کل منطقه را دستخوش بحران کند. به گزارش ایلنا، روزنامه فرامنطقه‌ای رای‌الیوم نوشت: با وجود تعیین سقف سه هفته‌ای از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ... امارات دروازه جهنم را باز می‌کند؛ ورود ابوظبی به محور اسرائیل-آمریکایی علیه تهران؟ً!

ادامه

آسیا, آمریکا, اروپا, اقتصادی, انرژی, ایران, تجاوز نظامی, تروریسم, تنگه هرمز, جنگ, جهان, خاورمیانه, صلح, کارگران

وزارت دفاع روسیه؛ کشته‌شدن بیش از ۸۷ هزار تروریست از جمله ۸۳۰ فرمانده در عملیات ضدتروریستی در سوریه

رسانه های روسیه اعلام کردند که شماری از تروریست‌های داعشی در جریان حملات جنگنده‌های روسیه در سوریه به هلاکت رسیدند.

 

 به گزارش ایرنا، تارنمای روسی تاپ وار روز پنجشنبه اعلام کرد که نیروی هوایی روسیه با همکاری نیروی هوایی سوریه مراکز تروریست‌های داعش در استان حمص و نیز مناطقی در تقاطع استانه‌ای حما و رقه را مورد حمله قرار دادند.

 

نیروی هوافضای روسیه در این حملات با استفاده از جنگنده‌های سوخو و پهبادهای تهاجمی و تجسسی اوریون، تلفات سنگینی به تروریست‌های داعش وارد کرد که دست کم ۱۰ نفر از تروریست‌ها در این حملات کشته شدند.

 

در این عملیات، یک مقر پرتاب موشک و ۳۰ خمپاره انداز  و هفت تیربار سنگین داعش نابود شد.

 

تارنمای روسی خاطرنشان کرد که باوجود حملات سنگین به مراکز داعش، هنوز نمی‌توان از قلع و قمع کامل و نابودی گروه داعش در سوریه سخن گفت زیرا برای این منظور به عملیات زمینی گسترده و با پشتیبانی هوایی نیاز وجود دارد.

 

در گزارش گفته شد که نیروهای ائتلاف روسیه و سوریه از نظر ادوات جنگی و شمار نیروهای نظامی بر داعش برتری دارند اما بنظر می‌رسد که این برتری همیشه به نابودی تروریست‌های داعشی کمک نمی‌کند.

 

عملیات نظامی زمینی در مناطق حضور داعش به صورت محدود اجرا می شود زیرا تروریست‌ها توانسته‌اند در مناطق صحرایی که حضور دارند، خطوط دفاعی ایجاد کرده و این احتمال وجود دارد که تونل‌های زیرزمینی برای دفاع در برابر حملات ارتش سوریه و نیروی هوافضای روسیه ایجاد کرده‌اند.

 

نیروهای روسیه که از مهر ماه ۹۴ در عملیات ضدتروریستی در سوریه شرکت کردند در دی ماه ۹۵ به دستور پوتین این کشور را ترک کردند.اکنون تعداد کمی از نظامیان روسی در سوریه حضور دارند.

 

بر اساس اطلاعات وزارت دفاع روسیه، در دوره عملیات ضدتروریستی در سوریه بیش از ۸۷ هزار تروریست از جمله ۸۳۰ تن از فرماندهان آنها کشته شدند.

 

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه به تازگی در مورد عملیات ضدتروریستی روسیه در سوریه با تاکید بر ادامه اقدامات علیه تروریست‌ها تا نابودی کامل آن‌ها در خاک سوریه گفت: در تصمیم گیری در مورد اجرای عملیات نظامی در سوریه، به منافع ملی روسیه توجه کردم.

 

وی افزود: تجربه سال‌های اخیر نشان داد که آن تصمیم‌ها (اجرای عملیات ضدتروریستی روسیه در سوریه) درست بود. ما در آن زمان متوجه شدیم که تهدید تروریستی از سوریه افزایش می‌یابد زیرا گروه‌های مسلح غیرقانونی تقریبا همه خاک سوریه را غصب کرده و موقعیت خود را مستحکم کرده بودند.

 

پوتین گفت: با این وجود مناطقی از سوریه هنوز در کنترل تروریست‌ها است و به این ترتیب آنان مناطق دیگر را تهدید می‌کنند.

تروریست‌های النصره مانع خروج غیرنظامیان از ادلب می‌شوند

برخی منابع محلی در ادلب فاش کردند، تشکیلات تروریستی تحریر الشام (النصره سابق) در تمامی مسیرهای منتهی به گذرگاه انسانی شهر سراقب ایست‌های نظامی برپا کردند.

ادامه

تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه

تدارک تروریست‌ها برای حمله شیمیایی ساختگی در ادلب

نایب رئیس مرکز آشتی روسیه در سوریه (حمیمیم) اعلام کرد که تروریست‌های تکفیری در سوریه قصد دارند با شبیه سازی حمله شیمیایی در این شهر مقامات نظام سوریه را به ارتکاب آن متهم کنند.

ادامه

تروریسم, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه

مقام عراقی: اردوگاه الهول سوریه مامن هزاران تروریست از ۵۰ کشور است

یک مسئول محلی عراقی هشدار داد که اردوگاه «الهول» در شمال شرقی سوریه که زیر نظر آمریکایی ها می باشد به مامن هزاران تروریست از ۵۰ کشور جهان تبدیل شده است که امنیت عراق و سوریه را تهدید می‌کند.

ادامه

امریکا, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سوریه, عراق