اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

در پی شکست برلین در شورای امنیت، دیپلمات ارشد آلمان اذعان کرد که حمایت برلین از اسرائیل و اوکراین ممکن است در تلاش ناموفق کشورش برای عضویت در شورای امنیت سازمان ملل به قیمت از دست دادن آرا تمام شده باشد. به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه آلمان پس از رأی‌گیری در مورد اینکه کدام ... اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, اسراییل, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, شورای امنیت, فرانسه, یونان

چرا اقدامات تهاجمی ترامپ در جدایی آمریکای لاتین از چین شکست خورد؟

واشنگتن اگر چه با تکیه بر اعمال تحریم‌ها، فشارها و تهدیدها علیه آمریکای لاتین تلاش می‌کند تا پیشرفت پکن را مهار کند، کشورهای منطقه کاملا بر خلاف این رویه عمل کرده‌اند و آمارها روند دیگری را نشان می‌دهد: تعمیق روابط با پکن و پذیرش این واقعیت که واشنگتن نمی‌تواند جایگزینی برای این مناسبات ارائه دهد؛ ... چرا اقدامات تهاجمی ترامپ در جدایی آمریکای لاتین از چین شکست خورد؟

ادامه

آرژانتین, آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, السالوادور, ایدئولوژی, برزیل, بولیوی, پاراگوئه, پاناما, پرو, تحلیل, ترینیداد و توباگو, جنگ, جنگ سرد, جهان, چین, شیلی, کاستاریکا, مکزیک, هندوراس, هنگ کنگ, ونزوئلا

جفری ساکس: آلمان و اروپا بارها به روسیه خیانت کردند

متفکر و تحلیلگر سرشناس آمریکایی در نامه‌ای هشداردهنده به صدراعظم آلمان، ضمن افشای خیانت‌ها و سیاست‌های فاجعه‌بار اروپا و غرب در قبال روسیه، وی را به دلیل ترک دیپلماسی و سوق دادن اروپا به سوی جنگی تمام‌عیار به شدت مورد انتقاد قرار داد. به گزارش ایسنا، «جفری ساکس»، اقتصاددان و استاد برجسته دانشگاه کلمبیا که ... جفری ساکس: آلمان و اروپا بارها به روسیه خیانت کردند

ادامه

آلمان, اروپا, اقتصادی, انگلیس, اوکراین, بالتیک, بلاروس, تحلیل, ترکیه, جنگ سرد, دیپلماتیک, دیپلماسی, روسیه, سازمان ملل, شرق, شرق اروپا, صلح, غرب, ناتو

اسکات ریتر: روسیه پیروز خواهد شد؛ ناتو بسیار ضعیف است

تحلیلگر نظامی و افسر پیشین اطلاعات نیروی دریایی آمریکا به قدرت سیاسی و اقتصادی روسیه در برابر ضعف ناتو اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، اسکات ریتر تحلیلگر نظامی و افسر پیشین اطلاعات نیروی دریایی آمریکا تاکید کرد، روسیه در موضع قدرت قرار دارد و به پیروزی هایی در میدان نبرد ... اسکات ریتر: روسیه پیروز خواهد شد؛ ناتو بسیار ضعیف است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, تحلیل, جنگ سرد, جهان, خاورمیانه, روسیه, سیاسی, شرق اروپا, ناتو, نظامی

پایان تحت‌الحمایگی؛ اروپا چه می‌کند؟

رسانه اسپانیایی با تاکید بر اینکه آمریکا با تصمیم برای خروج نظامیان این کشور از آلمان، فراتر از لفاظی‌ها عمل کرده، هشدار داد: راهبرد مذاکره «ترامپ» شامل ایجاد سردرگمی، سپس عقب‌نشینی و جست‌وجوی توافق است و بنابراین اروپا باید برای بدترین حالت آماده شود و خروج نیروهای آمریکایی آغاز تلاش‌ها برای ایجاد یک سیستم دفاعی ... پایان تحت‌الحمایگی؛ اروپا چه می‌کند؟

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای جنوبی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, امنیتی, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, هوش مصنوعی

وانگ یی: سرمنشا ویروس سیاسی هم باید رهگیری شود

وزیر خارجه چین گفت، نه تنها سرمنشا ویروس کرونا باید ردگیری شود بلکه منشا ویروس سیاسی هم باید مورد رهگیری قرار گیرد.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری شینهوا، وانگ یی، وزیر خارجه چین در جریان دیدار با رسانه‌ها به همراهی “پکا هاویستو”، همتای فنلاندی خود در پاسخ به اینکه دیدگاه پکن درخصوص تعدادی از کشورها که به دنبال رهگیری منشا کرونا به عنوان بهانه‌ای برای حمله و بی اعتبار کردن چین هستند، چیست، گفت: نه تنها باید منشا این ویروس را ردگیری کرد بلکه باید منشا ویروس سیاسی را هم پیدا کرد.

 

وی ادامه داد: ردگیری منشا ویروس کرونا یک مساله جدی علمی است که باید از سوی دانشمندان مورد مطالعه قرار گیرد تا از خطرات آینده بهتر بتوان جلوگیری کرد. تمامی وزرای خارجی کشورها که با آنها دیدار کردم با این مساله موافق بودند که نباید این مساله را سیاسی کرد و از آن برای مقصر دانستن دیگر کشورها بهره جست و نباید باعث شد تا جامعه بین‌الملل دچار تفرقه شود.

 

وزیر خارجه چین همچنین افزود: تنها زمانی می‌توانیم این ویروس را شکست دهیم که با هم متحد باشیم. آمریکا با اشاره به ویروس کرونا به عنوان ویروس ووهان، آشکارا از سازمان بهداشت جهانی خارج شد و از همان ابتدای امر تلاش کرد تا این اپیدمی را سیاسی کند و از آن به عنوان ابزاری بهره ببرد. این کشور حتی تلاش‌های جدی دانشمندان را مورد بی اعتنایی قرار داد و از ابزار اطلاعاتی برای ردگیری منشا ویروس استفاده کرد و تئوری نشت ویروس از آزمایشگاه را نیز مطرح کرد و به دنبال مقصر گشت.

 

وزیر خارجه چین همچنین گفت:‌ هدف آمریکا کاملا واضح است. این کشور می‌خواهد مسئولیت شیوع گسترده ویروس کرونا را منحرف کند و به هدفی سیاسی در بی اعتبار کردن و سرکوب سایر کشورها دست بیابد. پس ضرورت دارد که این رفتار زشت در سالنامه نبرد بشریت با این اپیدمی ثبت شود.

 

وی با تاکید بر این مساله که چین همواره در همکاری بین‌المللی ردگیری منشا ویروس کرونا مشارکت داشته، ادامه داد: دولت پکن دو بار از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی دعوت کرد تا تحقیقاتی مشترک را درباره منشا ویروس کرونا انجام داده و به دستاوردهایی هم رسیده است. این کارشناسان به هر جایی که خواستند، وارد شدند و با هر کسی که خواستند دیدار کردند. آنها به این نتیجه گیری علمی رسیدند که نشت از آزمایشگاه به شدت بعید است.

 

وانگ یی با اشاره به این مساله که ویروس‌های سیاسی هم باید ردگیری شوند، افزود: دبیرخانه سازمان بهداشت جهانی به اعضایش درباره یک برنامه کاری برای فاز دوم مطالعه منشا ویروس کرونا اطلاع داد. این مساله دانشمندان را متعجب کرد چون با الزامات قطعنامه هفتاد و سومین مجمع جهانی بهداشت مغایرت دارد.

 

همچنین نتیجه گیری و توصیه‌های گزارش تحقیق مشترک مرحله اول را نادیده می‌گیرد. مشخص است که از زمان بازگشت آمریکا به سازمان بهداشت جهانی، این کشور بر روی پیوستن به نبرد بین‌المللی علیه اپیدمی کرونا تمرکز ندارد و تنها به دنبال اشاعه ویروس سیاسی از طریق این پلتفورم است.

 

وی ادامه داد، چین به عنوان یک کشور مستقل کارها و برنامه‌هایی را که واقعی نیستند برای یافتن ویروس نمی‌پذیرد چون این برنامه‌ها تنها برای بی‌اعتبار کردن دولت چین است. تا به امروز، قریب به ۶۰ کشور نامه‌هایی را به سازمان بهداشت جهانی ارسال و با نتایج فاز نخست ردگیری منشا کرونا موافقت کرده و مخالفتشان را با سیاسی کردن مطالعه منشا ویروس ابراز داشته‌اند.

 

وزیر خارجه چین در نهایت تاکید کرد که ردگیری منشا کرونا به همکاری، اعتماد و احترام به علم به جای بی اعتبار کردن دیگر کشورها، دروغ پراکنی و دستکاری سیاسی نیاز دارد. چین به حمایت و شرکت در این همکاری بین‌المللی ردگیری منشا ویروس کرونا ادامه می‌دهد.

چین: به آمریکا می‌آموزیم چگونه با دیگران رفتار کند

در آستانه سفر خانم وندی شرمن معاون وزیر امور خارجه آمریکا به پکن که به گفته یک مقام واشنگتن از موضع قدرت انجام خواهد شد، وزیر امور خارجه چین خاطر تاکید کرد: به آمریکا یاد می‌دهیم که چگونه با دیگران رفتار کند.

ادامه

امریکا, پاکستان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا

پکن: آمریکا در کشور‌های دیگر آزمایش‌های بیولوژیک انجام می‌دهد

سفیر چین در روسیه از آمریکا خواست به‌ جای پنهان‌کاری در خصوص آزمایش‌های بیولوژیک خود در کشور‌های دیگر، برای یافتن منشأ ویروس کرونا همکاری کند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا

چین نمی‌خواهد آمریکا در افغانستان هرج و مرج به جای بگذارد

سفیر چین در روسیه روز چهارشنبه، گفت، ایالات متحده باید از عادی‌سازی تدریجی وضعیت در افغانستان اطمینان حاصل کند و چین مخالف آن است که واشنگتن از خروج نیروهایش برای بی‌ثبات کردن این منطقه سوءاستفاده کند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, تحریم, تروریسم, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا