رئیس‌جمهوری مکزیک قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد

رئیس‌جمهوری مکزیک با پیوستن به اعتراض‌های جهانی علیه اسرائیل، گرسنگی و قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد و «ایجاد صلح» را خواستار شد. به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری افه، «کلائودیا شینباوم» رئیس‌جمهوری مکزیک در نشست مطبوعاتی صبحگاهی خود تاکید کرد: ما آنچه را که اکنون (در غزه) اتفاق می‌افتد، محکوم می‌کنیم و ... رئیس‌جمهوری مکزیک قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد

ادامه

آمریکای لاتین, اروگوئه, تحلیل, جهان, حقوق بشر, زنان, صلح, صهیونیسم, فلسطین, کودکان, گرسنگی, مکزیک, نسل‌کشی

برنی سندرز اقدام آمریکا برای توقف قحطی در غزه را خواستار شد

سناتور آمریکایی «برنی سندرز» از واشنگتن خواست تا جلوی جنگ غیرقانونی در نوار غزه را بگیرد که به تلفات گسترده غیرنظامیان و قحطی منجر شده است. به گزارش ایسنا، سناتور سندرز همچنین گفت: «پس از ۲۱ ماه جنگ بی‌امان، نابودی غزه توسط دولت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل وارد مرحله جدید و وحشتناکی شده است. ... برنی سندرز اقدام آمریکا برای توقف قحطی در غزه را خواستار شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, زنان, سازمان ملل, فلسطین, کودکان, گرسنگی

جنایتی دیگر: اسرائیل هزاران تن اقلام امدادی غزه را معدوم کرد+ فیلم

در سایه گسترش روزافزون گرسنگی و قحطی در غزه، اسرائیل هزاران تن اقلام امدادی و پزشکی که برای ساکنان غزه ارسال شده بود را معدوم کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رادیو و تلویزیون اسرائیل گزارش داد که ارتش اشغالگر اسرائیل ده‌ها هزار تن از اقلام امدادی از جمله مقادیر زیادی غذا ... جنایتی دیگر: اسرائیل هزاران تن اقلام امدادی غزه را معدوم کرد+ فیلم

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, فلسطین, فیلم, گرسنگی, گزارش

بیانیه مشترک کنگره آمریکا: ترامپ باید نتانیاهو را تحت فشار بگذارد

اعضای کنگره آمریکا با انتشار بیانیه‌ای ضمن تاکید بر شرایط وحشتناک غزه، تاکید کردند که رئیس‌جمهور آمریکا باید نخست‌وزیر اسرائیل را جهت پایان جنگ تحت فشار قرار دهد. به گزارش ایسنا، اعضای کنگره ایالات متحده آمریکا شامگاه جمعه با انتشار بیانیه مشترکی اعلام کردند: «شرایط انسانی در غزه وحشتناک و غیرقابل قبول است و ما ... بیانیه مشترک کنگره آمریکا: ترامپ باید نتانیاهو را تحت فشار بگذارد

ادامه

آلمان, آمریکا, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خبر, فرانسه, فلسطین, گرسنگی

تظاهرات گسترده کارگران صنعت برق در هند علیه خصوصی‌سازی/ با وجود خطر اخراج کوتاه نمی‌آییم!

کارگران معترض هندی می‌گویند: تا لغو کامل خصوصی‌سازی اعتراض می‌کنیم. به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه خبری UNI هندوستان، جمع گسترده‌ای از کارگران هندی صنعت برق در ایالت بزرگ اوتارپرادش هند، در اعتراض به خصوصی‌سازی کلیه بخش‌های تولید و توزیع برق این ایالت، توسط دولت راستگرای این کشور به خیابان‌ها آمدند. کارگران برق ... تظاهرات گسترده کارگران صنعت برق در هند علیه خصوصی‌سازی/ با وجود خطر اخراج کوتاه نمی‌آییم!

ادامه

جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, هندوستان

مولوی عبدالحمید: رهبر ومسئولین جمهوری‌اسلامی نمی‌توانند از این مسئولیت شانه خالی کنند

زدن و کشتن مردم، راه‌حل نیست/رأی مردم را گرفتید و حتی از آن‌ها دلجویی نکردید.

 

به گزارش سحام؛ شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، امام جمعه اهل‌سنت زاهدان، در خطبه‌های نماز جمعه ۲۹ مهر ۱۴۰۱، با تأکید بر لزوم مجازات عاملان حادثه جمعه خونین زاهدان، همۀ مقامات عالی کشور را در این اتفاق مسئول دانستند و خواستار پاسخگویی آنان شدند.

 

مولانا عبدالحمید کشتار مردم زاهدان را در نوع خود بی‌نظیر خواندند و افزودند:‌ «جریانی که اخیرا در زاهدان پیش آمد، حادثه بسیار دلخراشی بود. چنین حادثه‌ای در نوع خودش در هیچ‌کجای ایران سابقه ندارد. ما بسیار متعجبیم که مسئولان رده‌بالا چرا در این رابطه سکوت کرده‌اند. ده‌ها نفر در همین مصلی و خیابان بدون هیچ دلیلی به قتل رسیدند. بسیاری از آن‌ها تیر به سر و سینه‌شان خورده بود. چه کسی این‌ها را و به چه جرمی به قتل رسانده است؟»

 

ایشان تأکید کردند که «مسئولان و مدیران کشور و رهبری جمهوری اسلامی که تمامی نیروهای مسلح تحت فرمان ایشان هستند، همه مسئول هستند و هیچ‌کسی نمی‌تواند از این مسئولیت شانه خالی کند.»

 

امام جمعه اهل‌سنت زاهدان در خصوص آمار کشته‌شدگان در این حادثه اظهار کردند: «من عدد دقیق کشته‌شدگان را نمی‌توانم ذکر کنم و تا حدود ۹۰ نفر هم آمارهایی اعلام شده است. بسیاری هم زخمی و فلج شده‌اند. عده زیادی دست و پایشان قطع شده است یا قطع نخاع شده‌اند.»

 

امام جمعه اهل سنت زاهدان تأکید کردند: «به کدام مجوز در جایی که خدا عبادت می‌شود، شلیک کرده‌اید؟ به چه دلیلی دو ساعت مردم را به گلوله بسته‌اید؟ اینجا یک مأمور هم کشته نشده و این، دلیلی بر آن است که مردم سلاحی با خود نداشته‌اند.»

 

ایشان با یادآوری اینکه کشته‌شدگان این حادثه تنها در حدود دو ساعت بیش از کل کشته‌شدگان سه هفته اعتراضات سراسری اخیر بوده، افزودند: «انتظار ما از مسئولان تهران آن بود که به این مسئله رسیدگی کنند. بزرگترین خواسته اولیای دم و مردم استان هم این است که تک‌تک مامورانی که مرتکب این قتل شدند، مواخذه شوند و کسی که به آن‌ها فرمان داده است، دستگیر شود. مسئولانی که در این جریان کوتاهی کردند، باید پاسخگو باشند.»

 

مولانا عبدالحمید در ادامه ضمن قدردانی از همۀ کسانی که در ایران و خارج از ایران با مردم زاهدان ابراز همدردی کردند، به گلایه از ایرانیانی پرداختند که در این قضیه سکوت کردند. ایشان گفتند: «ما سخت از ایرانیانی گلایه‌مندیم که مردم مدت‌ها با آن‌ها همکاری می‌کردند و حالا هیچ حرفی نزدند. به‌خصوص آن‌هایی که فعلا در دولت نیستند اما روزی در دولت بودند و چندین سال حکومت کردند و از این مردم رأی گرفتند. ما از علمای شیعه هم گلایه‌مندیم که در این حادثه هیچ حرفی نزدند.»

 

امام جمعه اهل‌سنت زاهدان در این‌باره افزودند: «به هر حال همۀ ما در جبهه‌های جنگ برای تمامیت ارضی ایران کشته داده‌ایم. مرزهای شرق و جنوب شرقی را همین مرزداران نگه داشته‌اند و اگر شما در قلب ایران با امنیت زندگی می‌کنید، این مردم مرزها را نگه داشته‌اند. همه ما ایرانی هستیم و همه اعضای یک پیکریم. ما انتظار داشتیم که آنان که از طریق همین مردم به قدرت رسیده‌اند، حداقل این جریان را محکوم می‌کردند.

 

از رئیس‌جمهور بسیار سخت گلایه‌مندیم. مردم به چه قیمتی در پروژه تحریم انتخابات به شما رأی دادند آقای رئیس‌جمهور؟ شما رأی این مردم را گرفتید و به خواسته‌های آنان رسیدگی نکردید و در این حادثه حتی از مردم دلجویی هم نکردید.»

نماینده چین: آمریکا در مسئله حقوق بشر با ریاکاری بسیار و استاندارد دوگانه عمل می‌کند

اگر آمریکا واقعا به جنایت علیه بشریت اهمیت  می‌دهد، باید در مورد جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی ارتش آمریکا در عراق، افغانستان، سوریه و دیگر کشورها تأمل کند و پاسخگوی جان غیرنظامیان بی‌گناهی باشد که با گلوله‌های سربازان ارتش آمریکا جان خود را از دست داده‌اند.

ادامه

افغانستان, امریکا, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, سوریه, عراق, نسل کشی, هنگ کنگ

چگونه برای تأمین منافع صنفی‌سیاسی باید مبارزه کرد؟

بعد از اعتراض‌ها و اعتصاب‌های گستردۀ کارگران کشورمان با خواست اصلی‌شان یعنی حذف دلالان نیروی کار به‌خصوص در صنایع نفت و گاز در تابستان ۱۳۹۹، کارگزاران رژیم مطابق معمول تصمیم به مهار اعتراض‌ها از طریق سرکوب و اخراج فعالان کارگری گرفتند.

ادامه

اجتماعی, اختلاف طبقاتی, ایران, حقوق بشر, سیاسی, عدالت اجتماعی, کارگری, معلمان, مقاله

اعتراض هزاران نفر از مردم هائیتی به مداخله آمریکا

هائیتی در حالی با طوفان بحران‌های سیاسی، اجتماعی و بهداشتی دست‌وپنجه نرم می‌کند که هزاران نفر از مردم این فقیرترین کشور قاره آمریکا در اعتراض به مداخله آمریکا در این کشور کارائیب به خیابان‌ها آمدند و خواستار کناره‌گیری نخست وزیر شدند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, فقر, گزارش, هائیتی

هشدار روسیه و چین درباره فعالیت های بیولوژیک آمریکا در اوکراین

روسیه به همراه شماری دیگر از کشورها، فعال‌سازی ماده ۶ کنوانسیون سلاح های بیولوژیک به دلیل فعالیت های آمریکا را خواستار شدند.

ادامه

امریکا, اوکراین, بریکس, بیولوژیکی, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, روسیه, زیمبابوه, سازمان ملل, سوریه, کوبا, نیکاراگوئه, ونزوئلا