مدودف؛ عرضه تسلیحات پیشرفته‌تر آمریکا به‌اوکراین این کشور را به نابودی می‌کشاند

معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که عرضه تسلیحات پیشرفته‌تر آمریکا به اوکراین تنها باعث حملات تلافی‌جویانه‌تر روسیه خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت و رئیس‌ جمهور سابق روسیه گفت که عرضه تسلیحات پیشرفته‌تر آمریکا به اوکراین تنها باعث حملات تلافی‌جویانه‌تر روسیه تا حد دکترین هسته‌ای روسیه خواهد شد.

به گزارش رویترز، نادانا فریدریکسون، روزنامه نگار در مصاحبه‌ای به نقل از او گفت: «تمام اوکراین که تحت حاکمیت کی‌یف باقی بماند، خواهد سوخت.»

فریدریکسون از مدودف که به عنوان معاون رئیس شورای امنیت از زمان حمله روسیه به اوکراین به یکی از چهره‌های طرفدار جنگ روسیه تبدیل شده است، پرسید که آیا استفاده از سلاح‌های دوربرد ممکن است روسیه را مجبور به مذاکره با کی‌یف کند؟

مدودف در نظراتی که فریدریکسون در کانال تلگرام خود منتشر کرد، پاسخ داد: «نتیجه دقیقاً برعکس خواهد بود. فقط آدم‌های بی‌منطقی که هم در کاخ سفید و هم در کنگره آمریکا وجود دارند، می‌توانند چنین تصوری کنند.»

پنتاگون روز جمعه اعلام کرد که موشک جدیدی که برد حمله اوکراین را دو برابر می‌کند در بسته کمک نظامی ۲.۱۷۵ میلیارد دلاری آمریکا گنجانده شده است.

با نزدیک شدن به اولین سالگرد جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه، نیرو‌های روسی در هشت ماه گذشته عقب نشسته و هیچ یک از چهار استان اوکراین را که مسکو بخشی از روسیه اعلام کرده است، به طور کامل کنترل نمی‌کنند.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌ جمهور روسیه کارزار روسیه در اوکراین را دفاع وجودی در برابر غرب متجاوز می‌داند و مانند مدودف چندین بار تهدید به پاسخ هسته‌ای را مطرح کرده و گفته است که روسیه از همه ابزار‌های موجود برای محافظت از خود و مردمش استفاده خواهد کرد.

مدودف در پاسخ به این سوال که اگر تسلیحاتی که واشنگتن به اوکراین وعده داده است به کریمه – که روسیه در سال ۲۰۱۴ از اوکراین گرفت – یا به عمق روسیه حمله کند، چه اتفاقی می‌افتد، گفت پوتین به وضوح به این موضوع پرداخته است.

او افزود: “ما هیچ محدودیتی برای خود قائل نیستیم و بسته به ماهیت تهدیدها، آماده استفاده از انواع سلاح‌ها هستیم. مطابق با اسناد دکترین خود از جمله مبانی بازدارندگی هسته ای. من می‌توانم به شما اطمینان دهم که پاسخ سریع، سخت و قانع کننده خواهد بود.”

دکترین هسته‌ای روسیه اجازه حمله هسته‌ای را پس از “تجاوز به فدراسیون روسیه با سلاح‌های متعارف در زمانی که موجودیت کشور در معرض تهدید است” می‌دهد.

رسانه آمریکایی: نفوذ چین در حیاط خلوت آمریکا افزایش یافته است

شبکه خبری ان بی سی نیوز نوشت: انجام یک پروژه بندری در السالوادور نشان می‌دهد که چین چگونه به شکل فزاینده‌ای نفوذ خود را در حیاط خلوت آمریکا از جمله در کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب افزایش داده است.

ادامه

اقتصادی, السالوادور, امریکا, اورگوئه, برزیل, پرو, جنگ سرد, جهان, چین, مقاله

واکنش آمریکا به همکاری نظامی عربستان و روسیه

دولت ایالات متحده در واکنش به امضای پیمان همکاری نظامی میان عربستان سعودی و روسیه ضمن تاکید بر پایبندی آمریکا به ادامه همکاری‌های دفاعی با سعودی، از متحدان خود خواست از هرگونه همکاری نزدیک نظامی با روسیه پرهیز کنند.

ادامه

امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, عربستان سعودی

پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

نشانه‌های زیادی وجود دارد که از بحرانی شدن نظم جهانی حکایت می‌کند. پاسخ آشفته بین‌المللی به شیوع ویروس کرونا، بحران گسترده اقتصادی ناشی از آن، قوت گرفتن تفکرات ناسیونالیستی و پررنگ‌تر شدن مرزهای میان کشورها بخشی از نشانه‌های وضعیت شکننده نظام بین‌المللی است؛ نظامی که کشور مدعی رهبری‌اش، رئیس‌جمهوری دارد که همچنان بر شعار «نخست ... پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

ادامه

اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, افریقای جنوبی, امریکا, امریکای لاتین, اورآسیا, ایتالیا, ایدئولوژیک, برزیل, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, دیدگاه, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان پیمان امنیت جمعی, شانگ‌های, صربستان, صندوق بین‌المللی پول, فقر, قطر, مصر, مقاله, نئولیبرالیسم, هندوستان

زاخارووا: رویدادهای افغانستان نشان‌دهنده زوال ناتو است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، اوضاع افغانستان نشان دهنده این است که نه آمریکا و نه ناتو توانایی هماهنگی در اقداماتشان را ندارند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, بالکان, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, شمال اروپا, عراق, ناتو

بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

جمهوری خلق چین پس از سال‌ها انزوای دیپلماتیک در انتهای دهه ۷۰ میلادی درها را به روی جهان گشود و عصر جدیدی از توسعه تقریبا همه جانبه را تحت رهبری دنگ شیائوپینگ آغاز کرد که به نوبه خود به الگویی برای برخی کشورهایی تبدیل شد که به دنبال احیای اقتصاد خود، رفع فقر و ایجاد ... بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, گواتمالا, مقاله