داسیلوا خطاب به ترامپ: جهان به امپراتور نیاز ندارد

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل در اظهاراتی در واکنش به تهدید دونالد ترامپ درباره اعمال ۱۰ درصد تعرفه اضافه علیه اعضای بریکس، خطاب به رئیس جمهور آمریکا گفت: جهان تغییر کرده است و به امپراتور نیاز ندارد. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از رویترز، داسیلوا در جریان یک نشست خبری پس ... داسیلوا خطاب به ترامپ: جهان به امپراتور نیاز ندارد

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, اتیوپی, اسراییل, ایران, برزیل, بریکس, جهان, چین, روسیه, فلسطین, گرسنگی, گزارش, هندوستان

اندیشکده آمریکایی: «بریکس» دیدگاه امنیتی و ژئوپلیتیکی خود را تغییر داده‌است

«رسپانسیبل استیت‌کرفت» معتقد است که نشست اخیر بریکس در برزیل، با انتقاد از سیاست‌های اسرائیل به ویژه تجاوز آن به ایران نشان داد که دیدگاه خود به مسائل امنیتی و ژئوپلیتیکی را تغییر داده است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، اندیشکده آمریکایی مذکور، تغییر دیدگاه بریکس به مسائل ژئوپلیتیکی را در بیانیه اخیر این گروه ... اندیشکده آمریکایی: «بریکس» دیدگاه امنیتی و ژئوپلیتیکی خود را تغییر داده‌است

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, اسراییل, اشغالگری, اقتصادی, امنیتی, اندونزی, ایران, برزیل, بریکس, تحلیل, جهان چند قطبی, ٰژئوپلیتیک

حذف بیمه میلیون‌ها آمریکایی با امضای ترامپ

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با امضای لایحه موسوم به «قانون یک لایحه بزرگ زیبا» موجب کاهش بودجه برنامه‌های بیمه سلامت دولتی شد و میلیون‌ها آمریکایی را در معرض خطر از دست دادن پوشش بیمه‌ای قرار داد. به گزارش روز شنبه ایرنا، رئیس دولت آمریکا روز گذشته (جمعه) در زمین چمن جنوبی کاخ سفید، لایحه ... حذف بیمه میلیون‌ها آمریکایی با امضای ترامپ

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استقلال, جهان, خبر, دارو و درمان, کودکان, مهاجران

نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

نخست وزیر سنگال ضمن ابراز نگرانی درباره تضعیف هنجارهای بین‌المللی و گرایش برخی کشورهای قدرتمند جهان برای اعمال یکجانبه اراده خودشان، خاطرنشان کرد که جهان امروز در حال حرکت به سمت یک نظم متوازن‌تر است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «عثمان سونو» در گفت‌وگو با «گروه رسانه‌ای چین» (CMG) در همین ارتباط از افزایش تعرفه‌های ... نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, آمریکای لاتین, استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, برزیل, بریکس, تحلیل, جهان, چین, ژاپن, سازمان ملل, سنگال, غرب آفریقا, کارائیب, کره جنوبی, کنیا, نیجریه, نیوزلند

محقق کانادایی: برای نجات اقتصاد جهان، آمریکا از سازمان جهانی تجارت اخراج شود

استاد و محقق دانشگاه بریتیش کلمبیای کانادا با اشاره به این که نقض قوانین در دولت دونالد ترامپ کاملا بی‌سابقه است و واکنشی بی سابقه را می طلبد، خواستار اخراج آمریکا از سازمان جهانی تجارت (WTO) با هدف نجات اقتصاد جهان شد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، کریستن هوپول (Kristen Hopewell) استاد و رئیس سیاست ... محقق کانادایی: برای نجات اقتصاد جهان، آمریکا از سازمان جهانی تجارت اخراج شود

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, تحلیل, جهان, سازمان تجارت جهانی, کانادا

مالزی، ایران، ترکیه و قطر در حال بررسی انجام معامله تجاری بر اساس طلا و ساختار مبادلات پایاپای

سران کشورهای اسلامی شرکت کننده در “نشست اسلامی کوالالامپور ۲۰۱۹ ” که شنبه گذشته در مالزی به کار خود پایان داد.

 

روزنامه «رأی الیوم » امروز (دوشنبه) در گزارشی نوشت: آمریکا علیه دو طرح خط لوله انتقال گاز « نورد إستریم » و « ترک إستریم » مجازات هایی اعمال کرد و دارایی ها و منابع مالی شرکت های روسی ، اروپایی و ترکی شرکت کننده در این دو طرح را بلوکه کرد . این اقدام واشنگتن باعث شد تا کاسه صبر جامعه جهانی لبریز شود.

 

این روزنامه چاپ لندن تاکید کرد: این اقدام آمریکا می طلبد تا کشورهای جهان به طور کلی و اسلامی به طور خاص با انجام یک حرکت دسته جمعی به زورگویی های سیاسی و اقتصادی واشنگتن پایان دهند.

 

بر اساس این گزارش، قلمرو مجازات های آمریکا علیه بسیاری از کشورهای جهان گسترش یافته و کشورهای بزرگی همچون چین، روسیه، کره شمالی و کانادا و اکثر کشورهای اروپایی را در برگرفته است.

 

در واقع قلدرمآبی آمریکا در صحنه سیاست و اقتصاد امنیت و ثبات جهان را تهدید می کند و به طور حتم در نهایت بازخورد آن باعث از بین رفتن آمریکا خواهد شد.

 

رای الیوم افزود: واکنش علیه این قلدری آمریکا باید با لغو سلطه دلار بر اقتصاد جهان همراه شود. اقتصاد جهان هم اکنون در اسارت کاخ سفید قرار دارد و به همین دلیل باید با یافتن ارزهای جایگزین به این اسارت پایان داد. کشورهای جهان باید با اتخاذ رویکرد دسته جمعی بین‌المللی به سلطه دلار بر اقتصاد جهان به عنوان قوی ترین سلاح آمریکا در هنگام اعمال مجازات ها پایان دهند.

 

چین و روسیه در زمینه استفاده از ارزهای محلی به منظور پرداخت بهای تمامی معامله های تجاری فیمابین خود به توافق رسیدند. چین « یوان طلایی » جدید را به عنوان ارز اصلی برای نرخ بندی نفت برگزید و متعهد شد که تا پنج سال آینده به سلطه دلار پایان دهد.

 

«مهاتیر محمد » نخست وزیر مالزی در سخنرانی خود در نشست اسلامی کوالالامپور اعلام کرد که کشورش به همراه ایران، ترکیه و قطر در حال بررسی انجام معامله های تجاری بر اساس طلا و ساختار مبادلات پایاپای هستند.

 

وی تاکید کرد که در نشست اسلامی در کوالالامپور موضوع استفاده مجدد از «دینار طلایی» و پی ریزی مکانیزمی جهت اجرای آن در میان این کشورها به منظور در امان ماندن از مجازات های آمریکا در آینده را مطرح کرد.

 

شمار مسلمانان در جهان بیش از یک و نیم میلیارد نفر است. آنها به همراه کشورهایشان می‌توانند با تشکیل یک بلوک اقتصادی از رویکرد چین و روسیه جهت پایان دادن به سلطه دلار حمایت کنند. این اقدام می تواند یک راه حل موفق جهت مقابله با سیاست های خصمانه آمریکا علیه کشورهای عربی و اسلامی باشد. واشنگتن بر اساس چنین سیاستی هم اکنون در حال گسترش بخشیدن به اسلام هراسی در غرب هستند.

 

نویسنده رأی الیوم معتقد است که «دونالد ترامپ» نمی تواند با تمام جهان بجنگد و توسعه بخشیدن به اعمال مجازاتها منجر به از بین رفتن اقتصاد آمریکا خواهد شد و کشورهای جهان از راه یافتن جایگزین هایی به جای دلار باید با ترامپ مقابله کنند و سلطه آمریکا و ساختار مالی جهانی موجود در اختیار واشنگتن را از بین ببرند.

 

به اعتقاد نویسنده این روزنامه، تسلط یافتن جایگزین دلار در جهان شروع شده و فرآیند آن در حال گسترش یافتن و سرعت گرفتن است.

ایرنا

صندوق بین‌المللی پول بی‌اعتنا به درد و رنجی که برای ملّت‌ها به ارمغان آورده است

جلسهٔ هیئت مدیرهٔ صندوق بین‌المللی پول هر سال در مقرّ آن در واشنگتن پایتخت آمریکا برگزار می‌شود. امسال این جلسه به ریاست رئیس جدید، خانم کریستالینا جورجی‌یوا، اقتصاددان بلغاری، برگزار می‌شود که از آن طرف خیابان، یعنی از بانک جهانی، به این طرف خیابان آمده و مقام تازه‌اش را از کریستین لاگارد تحویل گرفته است.

ادامه

اتحادیه اروپا, ارژانتین, اقتصادی, اکوادور, امریکا, انگلستان, پاکستان, جهان, چین, خبر, ژاپن, صندوق بین‌المللی پول, فرانسه, مصر, ونزوئلا

مرکل: آلمان تحت فشار آمریکا از پروژه گازی نورد استریم ۲ عقب نمی‌نشیند

صدر اعظم آلمان در جلسه پرسش و پاسخی در پارلمان کشورش اعلام کرد که تحت فشار تحریم‌های آمریکا از ادامه پروژه گازی “نورد استریم ۲” عقب نشینی نمی‌کند.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, بلژیک, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, لهستان

روزهای خوب صنعت نفت ونزوئلا به‌رغم تحریم‌های آمریکا

تازه‌ترین آمارهای رسمی نشان می‌دهد که صنعت نفت ونزوئلا به رغم مواجهه با تحریم‌ها و فشارهای آمریکا در مسیر احیاء قرار دارد و افزایش اندک تولید نفت خام آن تداوم داشته است.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, جهان, چین, خبر, روسیه, کوبا, ونزوئلا