
کوبا اعلام کرد که ایران هفته آینده اولین کشوری خواهد بود که واکسن کوبایی ضد کرونا را در خارج از این کشور تولید میکند.
کوبا اعلام کرد که ایران هفته آینده اولین کشوری خواهد بود که واکسن کوبایی ضد کرونا را در خارج از این کشور تولید میکند.
در چین از قطاری رونمایی شده که سریعترین وسیله نقلیه زمینی موجود در جهان است.
شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.
روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریتهای تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونههای چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدلهای چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح میدهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.
به دنبال نتایج بالینی موفقیتآمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.
دانشمندان ژاپنی تحقیقاتی را بر اساس نمونه های رایانهای انجام دادهاند که ثابت میکند زدن ماسک میتواند به طور موثری زندگی فرد را در برابر ویروس کرونا نجات دهد.
به گزارش ایرنا، این تحقیقات که روز جمعه منتشر شد نشان میدهد که تلفات همهگیری کرونا در مناطقی که افراد از ماسک زدن پرهیز کرده و یا کمتر از آن استفاده کردهاند، به مراتب بیشتر بوده است.
تیم تحقیقاتی میازاوا ژاپن همچنین به این نتیجه رسیده است که افراد چاق تمایل کمتری به استفاده از ماسک دارند اما هر جایی افراد از ماسک استفاده کردهاند خطر ابتلای آنها به کرونا کمتر شده است.
در چین با وجود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر جمعیت از اولین روزهای شیوع ویروس کرونا، ماسک زدن اجباری شد و دولت و نهادهای پزشکی همواره از مردم میخواستند از ماسک استفاده کنند و چین توانسته است به همین طریق از شیوع گسترده ویروس جلوگیری کند.
تارنمای مدریکس در گزارشی به نقل از تحقیقات پژوهشگران و پزشکان ژاپنی آورده است که ماسک زدن میتواند تا نزدیک به ۷۰ درصد در کاهش نرخ مرگ و میر ناشی از کرونا موثر باشد.
بر اساس این تحقیقات و نظرسنجی صورت گرفته در حدود ۲۰ کشور جهان، ۲۱ درصد از بریتانیایی ها ماسک استفاده میکنند اما این میزان در میان برخی از کشورهای آسیایی به ۹۰ درصد میرسد.
بررسیها ثابت میکند که ماسک زدن نقشی بسیار موثر در نجات جان انسان دارد نزدیک به ۸۰ درصد از مرگ و میرهای ثبت شده در ماه جاری میلادی بر اثر کرونا به بی تمایلی فرد به زدن ماسک مربوط بوده است.
پژوهش های اولیه نیز نشان میداد که ویروس کرونا عمدتا از طریق آب دهان و عطسه و سرفه فرد به دیگران منتقل میشود و برای همین از روزهای نخست دانشمندان بخصوص در کشورهای آسیایی روی زدن ماسک تاکید میکردند.
سازمان بهداشت جهانی که در ابتدا مردم را تشویق به نزدن ماسک میکرد بعدها با افزایش شمار مبتلایان و تحقیقات بیشتر از مردم خواست ماسک زدن را جدی بگیرند.
بررسی محققان چینی نشان داد: بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که طی مراحل درمان در بیمارستان داروهای استاتین دریافت کردهاند وضعیت بهتری داشتهاند.
صبح سهشنبه ۲۳ ژوئن (۳ تیر)، آخرین ماهواره سامانه جهانی ناوبری ماهوارهای چین به نام بی دوئو، با موفقیت به فضا پرتاب شد و به این ترتیب کار استقرار این سامانه، شش ماه قبل از موعد مقرر به انجام رسید. کارشناسان روسیه این رویداد را عالی ارزیابی کردند.
یک پزشک ایتالیایی از ضعیف شدن قدرت ویروس کرونا خبر داده و اعلام کرده ممکن است پیش از ساخت واکسن، کرونا خود به خود از بین برود.
وزارت دفاع روسیه با رضایت بخش بودن خواندن وضعیت جسمانی نخستین گروه داوطلبانی که واکسن ویروس کرونا به آنها تزریق شده، از امکان تولید انبوه واکسن تهیه شده در این کشور در پاییز سال جاری خبر داد.