اعتراض دیپلمات‌های پیشین فرانسه به تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران

جمعی از سفیران و مقام‌های پیشین وزارت خارجه فرانسه با انتشار یادداشتی در روزنامه لوموند، جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران را فاقد توجیه حقوقی و اخلاقی توصیف کرده و نسبت به پیامدهای آن برای ثبات منطقه و منافع اروپا هشدار دادند. به گزارش ایرنا: این دیپلمات‌های پیشین در یادداشت خود با محکوم کردن جنگی ... اعتراض دیپلمات‌های پیشین فرانسه به تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران

ادامه

آمریکا, اروپا, اسراییل, ایران, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, غرب اروپا

شکاف در ناتو عمیق‌تر شد؛ اروپا به‌دنبال جایگزین در سایه تنش با آمریکا

افزایش اختلافات میان آمریکا و متحدان اروپایی بر سر جنگ ایران، نگرانی‌ها درباره آینده ناتو را تشدید کرده و اروپا را به سمت تقویت ساختارهای دفاعی مستقل سوق داده است. به گزارش ایلنا، یک مقام اتحادیه اروپا با اشاره به روند تحولات اخیر اعلام کرد که ناتو عملاً در مسیر تضعیف قرار گرفته و اروپا ... شکاف در ناتو عمیق‌تر شد؛ اروپا به‌دنبال جایگزین در سایه تنش با آمریکا

ادامه

اروپا, اسپانیا, اقتصادی, انگلیس, ایران, تحلیل, جنوب اروپا, جهان, خاورمیانه, شمال اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, مقاله, ناتو

فایننشال تایمز: امارات در یک نیروی دریایی چندملیتی برای بازگشایی تنگه هرمز شرکت خواهد کرد

فایننشال تایمز ‌به نقل از منابع آگاه گزارش داد که امارات متحده عربی به ایالات متحده و دیگر متحدان غربی خود گفته است که در یک نیروی ضربت دریایی چندملیتی برای بازگشایی تنگه هرمز شرکت خواهد کرد. به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، فایننشال تایمز ‌به نقل از منابع  آگاه گزارش داد که امارات ... فایننشال تایمز: امارات در یک نیروی دریایی چندملیتی برای بازگشایی تنگه هرمز شرکت خواهد کرد

ادامه

آمریکا, اسراییل, امارات, امنیتی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس, غرب اروپا, فرانسه

تصمیم جنگی جنجالی انگلیس علیه ایران

تصمیم کی‌یر استارمر نخست وزبر انگلیس برای موافقت با استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس در بحبوحه جنگ، موجی از انتقاد و شکاف سیاسی در این کشور به‌راه انداخته و درخواست‌ها برای برگزاری رأی‌گیری فوری در پارلمان را افزایش داده است. به گزارش ایرنا، موافقت دولت انگلیس با استفاده ایالات متحده آمریکا از پایگاه‌های این کشور ... تصمیم جنگی جنجالی انگلیس علیه ایران

ادامه

آمریکا, اسراییل, انگلیس, ایران, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, عراق, غرب اروپا, گزارش

بریتانیا به نظام موروثی چندقرنی در مجلس اعیان پایان داد

به گزارش «رویترز»، مجلس اعیان روز سه‌شنبه «قانون نمایندگان موروثی» را تصویب کرد؛ اصلاحی که ادامهٔ روندی است که بیش از ۲۵ سال پیش آغاز شد. پارلمان بریتانیا قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن آخرین اعضای موروثی مجلس اعیان از این نهاد کنار گذاشته می‌شوند؛ اقدامی که به نظام چندصدساله‌ای پایان می‌دهد که ... بریتانیا به نظام موروثی چندقرنی در مجلس اعیان پایان داد

ادامه

انگلیس, جهان, خبر, غرب اروپا

پزشک ایتالیایی: ویروس کرونا احتمالا پیش از ساخت واکسن، از بین می‌رود

یک پزشک ایتالیایی از ضعیف شدن قدرت ویروس کرونا خبر داده و اعلام کرده ممکن است پیش از ساخت واکسن، کرونا خود به خود از بین برود.

 

به گزارش نیویورک پست، یک پزشک ایتالیایی متخصص بیماری‌های عفونی معتقد است که ویروس کرونا کم خطرتر شده و ممکن است بدون نیاز به واکسن از بین برود.

 

در گزارش درج شده در این روزنامه آمریکایی با عنوان «پزشک ایتالیایی: ویروس کرونا در حال ضعیف شدن است و احتمالا به خودی خود از بین برود» آمده است:   «دکتر ماتئو باستی(Matteo Bassetti)، رییس کلینیک بیماری‌های عفونی بیمارستان سان مارتینو ایتالیا در این خصوص گفت: به نظر می‌رسد ویروس قدرت کمتری پیدا کرده و این امر احتمالا ناشی از جهش‌های (موتاسیون) ژنتیکی است.

 

باستی افزود: با توجه به تجارب آزمایشگاهی که من دارم شدت و حدت عمل ویروس به مرور زمان تغییر می‌کند. در ماه مارس (اسفند) و اوایل آوریل (فروردین) الگوهای بیماری کووید-۱۹ کاملا متفاوت بودند و بیماران با علائم شدیدی به مراکز درمانی مراجعه می‌کردند و به اکسیژن و دستگاه تنفسی نیاز داشتند. اما در ماه گذشته الگوی بیماری کاملا دستخوش تغییر شده است.

 

باستی ادامه داد: عملکرد ویروس در اوایل شیوع بیماری مانند حمله یک ببر گرسنه بود، اما اکنون بیشتر شبیه یک گربه وحشی است. چراکه حتی بیماران سالخورده ۸۰ یا ۹۰ ساله که در اوایل همه گیری ظرف دو یا سه روز جان خود را از دست می‌دادند، اکنون بدون کمک نفس می‌کشند و نیازی به بستری شدن ندارند.

 

وی یکی از دلایل ضعیف شدن ویروس کرونا را جهش‌های ژنتیکی آن در واکنش به اقدامات رعایت فاصله اجتماعی دانست. باستی گفت: من فکر می‌کنم قدرت ویروس تغییر کرده است زیرا سیستم ایمنی بدن ما به ویروس واکنش نشان می‌دهد و ما به دلیل قرنطینه، استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی کمتر به ویروس مبتلا می‌شویم.

 

این پزشک ایتالیایی خاطرنشان کرد: ممکن است پیش از ساخت واکسن، خود ویروس ریشه کن شود.

 

باستی با اعلام اینکه اکنون تعداد مبتلایان کمتری نسبت به اوایل همه گیری داریم، گفت: این بیماری می‌تواند در نتیجه مشخصه اصلی ویروس‌ها یعنی خاصیت خود محدود شوندگی از بین برود.

 

هرچند در این میان برخی دیگر از محققان به‌اندازه باستی خوشبین نیستند و بر این باورند که ممکن است ریشه کنی ویروس سالها به طول انجامد.

 

«دکتر بهارات پانکانیا» استاد دانشکده پزشکی دانشگاه اکستر انگلستان گفت: من انتظار ندارم که ویروس به این سرعت از بین برود. مگر آنکه دیگر شخصی برای ابتلا وجود نداشته باشد و ساخت واکسن موفقیت آمیز باشد. درست همانگونه که برای آبله مرغان پیش رفت. اما از آنجا که این ویروس به شدت مسری است، به این زودی‌ها از میان نمی‌رود.

 

براساس آخرین آمار منتشر شده، تاکنون در سراسر جهان بیش از ۸ میلیون و ۹۹۴ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و از این میان بالغ بر ۴۶۸ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

ژنرال آمریکایی: تصمیم ترامپ برای بازگرداندن نیروها از آلمان تنها به‌آمریکا ضربه می‌زند

یک ژنرال آمریکایی تصمیم ترامپ برای بازگرداندن نیروهای خود از خاک آلمان را خطایی بزرگ و تصمیمی سیاسی دانست که تنها به خود آمریکا آسیب می‌رساند.

ادامه

المان, امریکا, جهان, حضور نظامی, غرب اروپا, ناتو