شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا: جنگ فناوری آمریکا و چین برای دنیا گران تمام می‌شود

شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, دانش, مقاله

وابستگی آمریکا به فناوری “ارزان اما کارآمد” چین

روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریت‌های تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونه‌های چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدل‌های چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح می‌دهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.

ادامه

امریکا, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, گزارش

رئیس‌جمهوری کوبا واکسن آبدالا با اثربخشی ۹۲.۲ درصدی را رویدادی افتخارآمیز برای این کشور و دانشمندان آن دانست

به دنبال نتایج بالینی موفقیت‌آمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, کوبا

قرنطینه جان سه میلیون نفر را در اروپا نجات داد

مطالعات اخیر نشان می‌دهد، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های مربوط به ویروس کرونا در اروپا احتمالا جان سه میلیون نفر را نجات داده است.

 

به گزارش ایندپندنت؛ دانشمندان کالج سلطنتی لندن با استفاده از یک مدل ریاضی دریافته‌اند که این محدودیت‌ها «تأثیری اساسی» در کاهش میزان انتقال ویروس داشته است. در این مطالعات، از داده‌های ۱۱ کشور اروپایی از آغاز ثبت اطلاعات تا اوایل ماه می استفاده شده است.

 

اجرای محدودیت‌ها در کشورهای اروپایی، نظیر فاصله‌گیری اجتماعی، تعطیلی مدارس و قرنطینه در سطح ملی در ماه مارس آغاز شد. بریتانیا دقیقا از ۲۳ مارس قرنطینه ملی را اجرایی کرد.

 

دانشمندان این کالج برآورد کرده‌اند که در کشورهای مورد مطالعه، شامل فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا، بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون نفر تا روز ۴ می به ویروس کووید۱۹ مبتلا شده‌اند. این عدد چیزی بین ۳.۲ تا ۴ درصد کل جمعیت را در بر می‌گیرد.

 

در همین رابطه، داده‌های بریتانیا، اتریش، بلژیک، دانمارک، نروژ، سوئد و سوئیس نیز مورد مطالعه قرار گرفته است.

 

نتیجه تحقیقات، که در مجله علمی «نیچر» منتشر شده، نشان می‌دهد که اقدامات غیر دارویی و به طور مشخص ممنوعیت‌های وضع شده، تأثیری بزرگ در کاهش سرایت ویروس گذاشته‌اند.

 

طبق برآورد دانشمندان، با تدابیر صورت گرفته از آغاز دوره همه‌گیری، ۳.۱ میلیون نفر در این ۱۱ کشور از مرگ نجات یافته‌اند.

 

این عدد با مقایسه تعداد مرگ و میر در یک مدل ریاضی دیگر به دست آمده است که در آن هیچ محدودیتی برای کرونا پیش‌بینی نشده است.

واکسن کرونا پاییز ۲۰۲۰ روانه بازار می‌شود

به گزارش چاینا دیلی، برای ایجاد ایمنی طبیعی در مقابل کروناویروس جدید باید ۶۰ تا ۷۰ درصد افراد یک کشور به بیماری کووید-۱۹ مبتلا ‌شوند که به معنای مرگ ۳۰ تا ۴۰ میلیون نفر است، در نتیجه همچنان بهترین روش مقابله با کروناویروس واکسیناسیون گسترده است.

ادامه

جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا

گفته‌های یک پرستار سوئدی در بخش مراقبت‌های ویژه بیماران کووید ۱۹

اظهارات یک پرستار سوئدی شاغل در بخش مراقبت‌های ویژه خطاب به آن دسته از افرادی که توصیه‌های در رابطه با در خانه ماندن و رعایت فاصله‌های اجتماعی را جدی نمی‌گیرند در شبکه‌های اجتماعی این کشور بازتابی وسیع یافته است.

ادامه

جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, سوئد, شرق اروپا