هفتهی گذشته، اولین جلسهی شورایعالی کار در دورهی وزارت احمد میدری برگزار شد. نه علیِ خدایی، نماینده کارگران در دولت قبل، به این جلسه دعوت شد و نه نمایندهای از سوی کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران. به گزارش خبرنگار ایلنا، هفتهی گذشته، اولین جلسهی شورایعالی کار در دورهی وزارت احمد میدری برگزار شد. نه علیِ ... دستِ باز مافیای اتاق بازرگانی در دولت سرمایهداری حاکم و یکدستسازیِ شورای کار
شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بیسابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
داسیلوا: نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را تشدید کرده است
لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا از نئولیبرالیسم انتقاد کرد و گفت که نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را که گریبانگیر دموکراسیها شده است، وخیمتر کرده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا شنبه شب در نشستی با حضور نمایندگان سازمانهای مردمنهاد، فعالان محیط زیست و گروههای اقلیت در آستانه اجلاس دو روزه سران ... داسیلوا: نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را تشدید کرده است
یورش به قوانین کار و صندوقهای بازنشستگی
بهرغم اعتصاب و اعتراضهای گسترده و سراسری نفتگران، اعتراضهای بازنشستگان صندوقهای کارگری، کشوری، لشگری، و فولاد، و تجمع اعتراضی گستردۀ بازنشستگان مخابرات در استانهای مختلف در ۷ آبان، و وعده دادن پزشکیان به خامنهای به اجرا کردن “برنامه هفتم توسعه”، دولت پزشکیان به اجرای بهاصطلاح متناسبسازی حقوق بازنشستگان بر اساس برنامه ضدمردمی هفتم توسعهٔ رژیم ... یورش به قوانین کار و صندوقهای بازنشستگی
«تخریب سیستماتیک غزه» توسط صهیونیستها
تارنمای «پولیتیکو» با اشاره به تحقیقات سازمان ملل مبنی بر وقوع جنایات جنگی در غزه از سوی اسرائیل به نقل از کارکنان بینالمللی حوزه درمان و بهداشت در این غزه تاکید کرد: اسرائیل غزه را به صورت کاملا سیستماتیک و روشمند تخریب کرده است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از این رسانه آمریکایی، کارکنان بهداشت ... «تخریب سیستماتیک غزه» توسط صهیونیستها
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: کاهش سن مصرف مواد مخدر به ۱۱ سال!
یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به کاهش سن مصرف مواد مخدر به ۱۱ سال از نبود آموزشهای پیشگیرانه در مدارس انتقاد کرد.
حسن لطفی در گفتوگو با «خانه ملت» نسبت به کاهش سن مصرف مواد مخدر به ۱۱ سال و افزایش تمایل دانشآموزان به مصرف هشدار داد و گفت: متاسفانه تاکنون راهکارهای مسئولان برای جلوگیری از گرایش نوجوانان و جوانان به سمت مصرف مواد مخدر کارآمد نبوده و کاهش سن مصرف مواد مخدر نیز نشانه عدم موفقیت سیاستهای مبارزه با مواد مخدر است.
نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی با یادآوری افزایش میل به مصرف مواد دخانی و مخدر در میان دانشآموزان، افزود: متاسفانه ارائه آموزشهای پیشگیرانه در تمامی مقاطع تحصیلی به دانشآموزان که میتواند عاملی موثر در پیشگیری از گرایش دانشآموزان به سمت مصرف مواد مخدر باشد، مغفول مانده است.
وی با تاکید بر اینکه ارتباط صمیمی خانواده با فرزندان در عدم گرایش دانشآموزان به سمت مواد مخدر میتواند بسیار موثر واقع شود، ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر رابطه عاطفی میان فرزندان و خانوادهها کاهش یافته بنابراین دانش آموزان با غفلت از خانوادهها به سمت مصرف مواد دخانی و مخدر روی میآورند.
این نماینده مردم در مجلس دهم با انتقاد از اینکه آموزش و پرورش عملکرد و برنامه مناسبی برای پیشگیری از اعتیاد دانش آموزان ندارد، تصریح کرد: بیشک فرزندان خانوادههایی که با معضل مواد مخدر درگیر هستند، در حاشیههای شهر زندگی و با فقر اقتصادی دست و پنجه نرم میکنند و بیشتر به سمت مصرف مواد مخدر گرایش دارند.
لطفی با بیان اینکه دانش آموزان افرادی منفک از جامعه نیستند و انواع آسیبهای اجتماعی آنها را تهدید میکند، گفت: اعتیاد دانشآموزان باید جدی گرفته شود؛ برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به ویژه مواد مخدر تمامی دستگاهها باید همکاری و هماهنگی لازم را با هم داشته باشند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر به دنبال جامعهای عاری از فقر و اعتیاد هستیم باید زیرساختهای مناسب را فراهم کرد؛ البته متاسفانه خانوادهها بیشتر از آنکه فقر اقتصادی داشته باشند با فقر فرهنگی مواجه هستند این در حالی است که فقر فرهنگی بسیار خطرناکتر از فقر اقتصادی است.
وی فقر فرهنگی خانوادهها را عاملی موثر در اعتیاد دانش آموزان دانست و گفت: ممکن است برخی خانوادهها وضعیت مالی و اقتصادی مناسبی داشته باشند اما از وضعیت فرهنگی مطلوب برخوردار نباشند بنابراین این وضعیت نامناسب فرهنگی در اقشار مرفه باعث شده مصرف مواد مخدر را نوعی سرگرمی بدانند و به چرخه اعتیاد وارد شوند.
این نماینده مردم در مجلس دهم با تاکید بر اینکه اگر به دنبال پیشگیری از اعتیاد دانش آموزان هستیم باید علل گرایش آنها به مواد مخدر مورد بررسی دقیق قرار گیرد، افزود: عوامل موثر در افزایش گرایش دانش آموزان به معضل اعتیاد باید به طور دقیق بررسی شود؛ به عنوان مثال زمانی که بیماری برای درمان به پزشک مراجعه میکند در وهله اول باید نوع بیماری وی مشخص شود سپس برای درمان اقدام کرد.
لطفی با انتقاد از اینکه تحقیقات علمی، پژوهش و آموزشی کشور در حوزه آسیبهای اجتماعی بسیار پایین است، تصریح کرد: ضعف اطلاعات، نبود زیرساختها و آموزشهای مناسب باعث شده با کاهش سن اعتیاد در کشور روبرو شویم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از خرید و فروش مواد مخدر در اطراف برخی مدارس انتقاد کرد و گفت: در موضوع مواد مخدر برخورد قهری و پلیسی به هیچ وجه موفق نبوده بلکه باید به سمت ریشهکن کردن فقر اقتصادی و فرهنگی گام برداشت؛ در واقع ریشه تمامی آسیبهای اجتماعی بیکاری است که باید به صورت ریشهای رفع شود؛ بسیار دیده شده که دانش آموزی برای تامین معیشت خانواده وارد گروههایی میشود که به ناچار با معضل اعتیاد درگیر میشود.
ایسنا
نداری و مظلومیت” برای عشایر، “آسایش و سعادت” برای دلالان/ گلهها هر سال کوچکتر
“عشایر با کمترین هزینه بیشترین منفعت را برای کشور دارند”. “عشایر رسانهای برای بیان مسائل و مشکلات خود ندارند”. این جملات از کرمعلی قندالی (رئیس سازمان امور عشایر کشور) بیانگر شرایط بغرنجی است که عشایر در آن به سختی به حیات متمایز خود ادامه میدهند و مهر تاییدی است بر مظلومیت و محجوریت آنها در ... نداری و مظلومیت” برای عشایر، “آسایش و سعادت” برای دلالان/ گلهها هر سال کوچکتر
سازمان ملل متحد: مردم یمن هر ۴۸ ساعت، یک وعده غذا میخورند
به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، «لیز گراندی» مسئول هماهنگ کننده کمک های بشر دوستانه سازمان ملل متحد در اظهاراتی که در پایگاه اطلاعی رسانی این سازمان منتشر شد، افزود: زمانی که ما صحبت از هشت میلیون و ۵۰۰ هزار یمنی می کنیم که دچار گرسنگی حاد هستند، این بدان معناست که آنها روزانه یا ... سازمان ملل متحد: مردم یمن هر ۴۸ ساعت، یک وعده غذا میخورند
مردم لیبی با اعتراض به اوضاع معیشتی خواستار برکناری فائز السراج، نخست وزیر دولت توافق ملی شدند
به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، شهروندان لیبیایی در تظاهرات مسالمتآمیز خود شعارهایی علیه شورای ریاستی لیبی سر دادند.
وجود ۱۹ میلیون حاشیهنشین در کشور
معاون مرکز پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ۳ هزار منطقه حاشیه نشین در کشور، عنوان کرد: در حال حاضر ۱۱ تا ۱۹ میلیون نفر از جمعیت کشور در مناطق حاشیه نشین کشور زندگی می کنند.