هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

مجله آمریکایی مجله The American Conservative به پیامدهای جنگ افروزی واشنگتن علیه ایران بر عرصه‌های نظامی و اقتصادی این کشور اشاره کرد. به گزارش مهر به نقل از نووستی، جنگ آمریکا علیه ایران به مثابه نقطه عطف اساسی در تاریخ آمریکا به شمار می‌رود و ممکن است پایان دوران هژمونی تک‌قطبی آمریکا بر نظام بین‌الملل ... هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه

اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز به بازداشت ده‌ها معترض انجامید

ده‌ها کهنه‌سرباز آمریکایی پس از تجمع اعتراضی در ساختمان کنگره آمریکا توسط پلیس بازداشت شدند. این تجمع در اعتراض به جنگ علیه ایران و سیاست‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برگزار شد. طبق گزارش ایسنا؛ معترضان که این اقدام را در قالب ائتلافی از گروه‌های کهنه‌سربازان سازماندهی کرده بودند، در مرکز ساختمان تجمع کرده و با ... اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز به بازداشت ده‌ها معترض انجامید

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, ضد جنگ, عراق

وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از ترس تلفات نظامی، طرح تصرف خارک را کنار گذاشت

گزارش وال‌استریت‌ژورنال از شکاف میان مواضع علنی و تصمیمات پشت‌پرده واشنگتن پرده برمی‌دارد؛ جایی که نگرانی از تلفات احتمالی نیروهای آمریکایی در رویارویی با ایران، به عقب‌نشینی از برخی طرح‌های پرریسک از جمله سناریوی مرتبط با جزیره خارک منجر شده است. به گزارش ایلنا، روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال در گزارشی به تفاوت میان اظهارات علنی دولت ... وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از ترس تلفات نظامی، طرح تصرف خارک را کنار گذاشت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, امنیت ملی, انرژی, ایران, پاکستان, تجاوز نظامی, تنگه هرمز, خاورمیانه, سیاسی, گزارش

نیویورک‌تایمز: بخش قابل‌توجهی از توان پهپادی و موشکی ایران همچنان حفظ شده است

روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از منابع اطلاعاتی و نظامی آمریکا نوشت ایران با وجود فشارهای جنگی و حملات اخیر، همچنان بخش قابل توجهی از ظرفیت پهپادی و موشکی خود را حفظ کرده است. به گزارش ایلنا، نیویورک‌تایمز تصریح کرد، حدود ۴۰ درصد از ناوگان پهپادی ایران همچنان فعال است و بخش بزرگی از توان موشکی ... نیویورک‌تایمز: بخش قابل‌توجهی از توان پهپادی و موشکی ایران همچنان حفظ شده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, گزارش, مقاله

پنتاگون: سناریوهای احتمالی درباره کوبا را بررسی می‌کنیم

همزمان با افزایش لحن تهدیدآمیز واشنگتن، وزارت جنگ آمریکا از بررسی گزینه‌های مختلف درباره کوبا خبر داده است؛ تحولی که می‌تواند نشانه گسترش دامنه سیاست جنگ طلبانه آمریکا به جبهه‌ای جدید باشد. به گزارش ایسنا؛ طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پنتاگون در پاسخ به گزارش‌های منتشرشده تأکید کرد که وارد گمانه‌زنی درباره سناریوهای فرضی نمی‌شود، اما ... پنتاگون: سناریوهای احتمالی درباره کوبا را بررسی می‌کنیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اقتصادی, امنیت ملی, ایران, تجاوز نظامی, تحریم, جهان, کارائیب, گزارش

ضرب و شتم وحشیانه جوان آمریکایی توسط ۳ مامور پلیس+فیلم

در شرایطی که خشونت نژادپرستانه در آمریکا صدای بسیاری را در این کشور درآورده است، فیلمی از برخورد خشن ماموران پلیس ایالت آرکانزاس با یک جوان آمریکایی جنجال‌های زیادی ایحاد کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، فیلمی در شبکه‌های اجتماعی درباره ضرب و شتم وحشیانه یک جوان آمریکایی در شهر مولبری ایالت آرکانزاس منتشر شده که اوج خشونت سه مامور پلیس علیه یک جوان آمریکایی را نشان می‌دهد.

 

بنا بر گزارش آسوشیتدپرس، این فیلم نشان می‌دهد که سه مامور پلیس روی سر یک جوان آمریکایی ریخته‌اند و با خشونت تمام در حال ضرب و شتم او هستند.

 

هر یک از این سه مامور پلیس شهر مولبری ایالت آرکانزاس، در این ضرب و شتم وحشیانه حضور فعالی دارند و در حالی که جوان آمریکایی روی زمین زیر دست و پای آنها است، با حملات شدید آنها مواجه شده است.

 

این فیلم توسط یک خانم سرنشینان خودروی حاضر در صحنه ضبط شده است و در آن صدای دو خانم شنیده می‌شود که ضمن ابراز تعجب از شدت خشونت نیروهای پلیس، از ماموران می‌خواهند که آن جوان آمریکایی را رها کنند.

 

در بخشی از این فیلم در حالی که یک مامور پلیس با زانو روی شکم و بدن جوان آمریکایی ضربه می‌زند، یکی دیگر از ماموران سر او را گرفته و به زمین می‌کوبد.

 

در این لحظه یکی از خانم‌های حاضر در صحنه و سرنشین خودرو، نیروهای پلیس را صدا می‌زند و از آنها می‌خواهد به ضرب و شتم آن جوان خاتمه بدهند.

 

یکی از ماموران پلیس شهر مولبری ایالت آرکانزاس به خانمی که در حال فیلم گرفتن است، اشاره می‌کند و به او دستور می‌دهد که فیلم نگیرد.

 

در این بین، خانمی که در حال فیلم برداری با گوشی همراه خودش است، احساس خطر کرده و به دیگر سرنشین خودرو می‌گوید، «بهتر است که (از اینجا) برویم».

 

با دست به دست شدن بسیار این فیلم در شبکه‌های مجازی و جنجال‌های بسیار در خصوص خشونت شدید نیروهای پلیس علیه این جوان، «جیمی دامانته» کمیسر پلیس این منطقه بیانیه صادر کرد.

 

این مقام پلیس اعلام کرد که در زمان تحقیقات پلیس ایالتی ارکانزاس درباره این صحنه، ماموران پلیس دخیل در این پرونده از کار تعلیق خواهند شد.

 

اداره پلیس مولبری هم با انتشار یک بیانیه از آغاز «تحقیقات جدی» درباره این ماجرا خبر داد و البته تلاش کرد که خشونت شدید نیروهای خودش را توجیه کند.

 

به گفته این اداره، مردی که هدف خشونت سه مامور پلیس مولبری قرار گرفته بود، پیش از آن حاضران یک فروشگاه در این شهر را تهدید کرده بود.

 

اداره پلیس مولبری همچنین اعلام کرد، جوانی که هدف نیروهای پلیس قرار گرفته، نامش «رندال ورچستر» جوان ۲۷ ساله اهل «گوس کریک» در ایالت کالیفرنیای جنوبی است.

 

پلیس ایالتی آرکانزاس هم به دنبال شدت گرفتن انتقادات از رفتار نیروهای پلیس با این جوان آمریکایی به این ماجرا واکنش نشان داد. به گفته پلیس ایالتی، رندال ورچستر برای معاینه و درمان به یک بیمارستان فرستاده شد و بعدا به زندان شهرستان کراوفورد» در شهر «ون بورن» منتقل شد.

 

پلیس ایالتی آرکانزاس اتهامات رندال ورچستر را که به خاطر آن او زندانی شده است، به شرح ذیل اعلام کرد: دزدی درجه دو، مقاومت در برابر دستگیری، امتناع از تسلیم، داشتن ابزار جرم، تجاوز مجرمانه، شرارت، تهدید تروریستی و حمله درجه دوم.

 

پلیس ایالتی آرکانزاس با توجه به حجم انتقادات شدید درباره رفتار خشن سه مامور پلیس علیه این جوان آمریکایی، همچنین از تحقیقات درباره «توسل به زور» این سه مامور پلیس خبر داد.

 

انتقادات شدید درباره ضرب و شتم وحشیانه رندال ورچستر توسط نیروهای پلیس آمریکا واکنش «آسا هاچینسون» فرماندار ایالت آرکانزاس را هم به دنبال داشت و او در پیامی اعلام کرد که از پلیس ایالتی خواستار تحقیقات و محاکمه خاطیان احتمالی شده است.

AMRIKA

آمریکا سلاح مخوف«اکسکالیبر- M۹۸۲» به اوکراین ارسال می‌کند

آمریکا در ادامه سیاست‌های جنگ‌افروزانه و حمایت‌های نظامی خود از اوکراین قصد دارد تا برای کی‌یِف مهمات مجهز به جی‌پی‌اس با دقت بالا فراهم کند.

ادامه

افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, بلاروس, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, غرب, ناتو

نشنال اینترست: آمریکا بازنده جنگ روسیه و اوکراین است

نشریه نشنال اینترست در تحلیلی از پیامدهای مداخلات واشنگتن در جنگ روسیه و اوکراین نوشت که فارغ از آنکه چه طرفی در این درگیری پیروز شود، آمریکا بازنده راهبردی این مناقشه خواهد بود.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, استرالیا, امریکا, امریکای شمالی, اورآسیا, اوکراین, ایران, بالتیک, جنگ سرد, چین, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا, عربستان سعودی, لهستان, هندوراس

مصادره منازل اطراف پایگاه “العمر” سوریه توسط نظامیان آمریکایی

منابع محلی سوری یکشنبه شب گزارش دادند که نظامیان تروریست آمریکایی به همراه شبه‌نظامیان کُرد طرفداران آنها، منازل شهروندان سوری در شرق سوریه را مصادره کرده‌اند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تجاوز نظامی, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, شرق آسیا