مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه تشکیل کشور فلسطین و راهکار دو دولتی را تصویب کرد

مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اکثریت قاطع آرا، پیش‌نویس قطعنامه‌ پیشنهادی فرانسه و عربستان سعودی را تصویب کرد که اعلامیه نیویورک در مورد حل و فصل مسالمت‌آمیز موضوع فلسطین و اجرای راه حل دو دولتی را تایید و حمایت می‌کند. به گزارش خبرنگار ایرنا از سازمان ملل، مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز جمعه ... مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه تشکیل کشور فلسطین و راهکار دو دولتی را تصویب کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, عربستان, فرانسه, فلسطین

دو سناتور دموکرات: تخریب در غزه فراتر از بمب و گلوله است

دو سناتور آمریکایی پس از سفر به خاورمیانه گزارش دادند، اسرائیل در قالب یک طرح نظام مند در حال نابودی و پاکسازی نژادی در غزه است و تخریب در این شهر فراتر از بمب و گلوله است. به گزارش روز جمعه ایرنا، روزنامه گاردین نوشت: کریس ون هولن از ایالت مریلند و جف مرکلی از ... دو سناتور دموکرات: تخریب در غزه فراتر از بمب و گلوله است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اردن, اسراییل, پاک‌سازی قومی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, گرسنگی, گزارش

افشاگری مادورو درباره علت اصلی ایجاد تشنج درمنطقه کارائیب توسط آمریکا

رئیس جمهور ونزوئلا از دلایل اصلی اقدامات آمریکا برای ایجاد تشنج در منطقه کارائیب پرده برداشت. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا می‌گوید که دلیل اصلی آمریکا برای اعزام و استقرار نیرو در منطقه کارائیب، ذخایر نفت و گاز طبیعی ونزوئلا است. مادورو در گفتگو با راشاتودی اظهار ... افشاگری مادورو درباره علت اصلی ایجاد تشنج درمنطقه کارائیب توسط آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, الیگارشی, تحلیل, تشنج‌ زایی, جهان, صلح, کارائیب, ونزوئلا

نماینده کنگره: حمایت‌های مالی واشنگتن از کی یف و تل‌آویو قطع شود

یکی از نمایندگان آمریکا خواهان توقف حمایت‌ مالی این کشور از اوکراین و اسرائیل شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، مارجوری تیلور گرین، نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا پیشنهاد داد مبالغ تخصیص داده شده برای حمایت از اوکراین و اسراییل از بودجه دفاعی سال ۲۰۲۶ این کشور حذف شود. وی اضافه کرد: ... نماینده کنگره: حمایت‌های مالی واشنگتن از کی یف و تل‌آویو قطع شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اقتصادی, اوکراین, تایوان, تحلیل, جهان, خاورمیانه, شرق اروپا, فلسطین, ناتو

کارلسون: مشکل آمریکا اقتصاد فروپاشیده است، نه ایران

تحلیلگر برجسته آمریکایی ادعای واشنگتن مبنی بر اینکه ایران بزرگ‌ترین تهدید علیه ایالات متحده است را «دروغ» خواند و تاکید کرد: سیاست‌های دولت ترامپ برای مقابله با تهدید بر مبنای نادیده گرفتن تهدیدات واقعی علیه ما بنا شده است. به گزارش ایسنا، «تاکر کارلسون» تحلیلگر و مجری شناخته شده آمریکایی در یک مصاحبه تفصیلی در ... کارلسون: مشکل آمریکا اقتصاد فروپاشیده است، نه ایران

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, امنیت, انگلیس, ایران, تروریسم, جهان, سیاسی, عراق, عربستان, کودکان, نازیسم

صف‌های طولانی بانک‌های غذا در آمریکا به دنبال تورم

به دنبال افزایش بی سابقه نرخ تورم، بانک های غذا در سراسر آمریکا به علت افزایش تقاضا برای غذارسانی به آمریکایی های نیازمند با مشکل مواجه شده‌اند.

 

به گزارش فارس به نقل از فاکس نیوز، به دنبال افزایش بی سابقه نرخ تورم، بانک‌های غذا در سراسر آمریکا به علت افزایش تقاضا برای غذارسانی به آمریکایی‌های نیازمند با مشکل مواجه شده‌اند.

 

کایل وید، مدیر بانک غذای آتلانتا به این شبکه خبری گفت: « این یک طوفان کامل از تقاضای بالا، هزینه های بالا، حمایت کمتر دولتی است. بانک های غذا و انبارهای مواد غذایی حقیقتا تحت فشار زیادی هستند.»

 

وی گفت: تقاضا در بانک غذا در سال گذشته زمانی که محدودیت های کرونای برداشته شد و مردم به سر کارهای خود بازگشتند، کاهش یافته بود اما در چند ماه گذشته دوباره افزایش یافته است.

 

وی افزود: «ما افرادی را می بینیم که برای نخستین بار در زندگی خود به انبارهای غذا مراجعه می کنند.  تورم بالا فشار زیادی به آنها وارد کرده است. اینها افرادی هستند که به جای اینکه خودشان در صف باشند، در آن سوی خط بودند و به توزیع غذا به افراد نیازمند کمک می کردند.»

 

گزارش های اخیر رسانه ها حاکی از آن است که آتلانتا در مواجهه با افزایش تقاضا برای غذای رایگان تنها نیست. بانک غذای بویز، در ایالت آیداهو گزارش داده است درحال حاضر به ۴۲۰۰ نفر در هر ماه خدمات ارائه می دهد، این در حالی است که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲۸۰۰ نفر بود.

 

 بانک غذای آلن‌ تاون در ایالت پنسیلوانیا نیز اعلام کرد، از ماه اکتبر، تعداد خانواده هایی که در هر ماه به آنها خدمت‌ رسانی می شد، ۳ ‌برابر شده‌ است و این درحالی است که از هر ۱۸۰۰ خانواده که در ماه جولای غذا دریافت کرده اند، ۳۰۰ خانواده برای اولین به بانک غذا مراجعه می کرده اند.

 

آلامدا فودبانک در کالیفرنیا اخیرا اعلام کرد که در ماه گذشته به بیش از ۱۴۰۰ خانواده در روز خدمات ارائه می دهد، در حالی که در ژانویه امسال، تنها ۸۹۰ خانوار روزانه به خدمات آن نیاز داشتند.

 

خبرگزارش آسوشیدترپرس اوایل ماه گذشته گزارش داد، صدها خانواده در صف نان بیرون از بانک غذای سنت مری در فینیکس، ایالت آریزونا ایستاده اند. این بانک غذا در آن زمان اعلام کرده بود که مرکز توزیع آن در یک هفته به ۴ هزار و ۲۷۱ خانواده خدمت رسانی کرده که ۷۸ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است.

 

به گفته وید، افزایش تقاضا برای خدمات بانک غذایی نتیجه مستقیم افزایش تورم است که به بالاترین میزان در ۴۰ سال گذشته رسیده است.

 

بنا بر اعلام وزارت کار آمریکا، قیمت مواد غذایی ۱۰.۴ درصد افزایش یافته است و این خود فشار مضاعفی بر بانک های غذا وارد می کند. قیمت همان میزان مواد غذایی که بانک های غذا برای توزیع در سراسر آمریکا پیش از همه گیری کرونا می خریدند، اکنون ۴۰ درصد بیش از دو سال گذشته است.

 

وی به فاکس نیوز گفت: «ما تنها به  وارد کردن همان اندازه مواد غذایی به سیستم خود، بیشتر هزینه می کنیم؛ ما شاهد هزینه های سوخت بیشتر برای کامیون هایمان، هزینه های بالاتر برای کارکنان مان هستیم. ما با همان فشار دستمزدی که سایر مشاغل تحمل می کنند، مواجه هستیم.»

 

وی تاکید کرد، سیستم بانک غذا به منظور حمایت از تعداد رو به رشد آمریکایی هایی که با ناامنی غذایی مواجه هستند، به کمک دولت نیاز مبرمی دارد.

اوپک پلاس «برخلاف درخواست آمریکا» تولید نفت را سه میلیون بشکه کاهش داد

رسانه‌ها تایید کردند گروه اوپک پلاس در ماه جاری ۳ میلیون بشکه نفت را در روز کمتر از سهمیه های مورد انتظار خود تولید کرده است.  

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, تحریم, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا, عربستان سعودی

بار تورم بر دوش کارگران آمریکایی؛ حرص و طمع شرکت‌های تجاری عامل اصلی

شرکت‌های بزرگ آمریکایی از تورم به عنوان پوششی برای افزایش قیمت‌ها استفاده می‌کنند، با این حال فدرال رزرو ایالات متحده در حال افزایش نرخ بهره است که بیشتر به قشر عادی آمریکایی‌ها لطمه می‌زند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, کارگری, گزارش

به دنبال هشدارهای چین، نانسی پلوسی از سفر به تایوان منصرف شد

بر اساس بیانیه‌ منتشر شده از سوی دفتر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در سفر خود به آسیا به کشورهای آسیایی از جمله سنگاپور و ژاپن می‌رود؛ در این بیانیه اشاره‌ای به هرگونه توقف احتمالی او در تایوان نشده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا