خیز بروکسل به‌سوی «اقتصاد جنگی»

کمیسیون اروپا قصد دارد با ارائه طرحی تازه، راه‌هایی برای تقویت صنایع نظامی اتحادیه اروپا و همچنین حرکت به‌سوی وضعیت اقتصاد جنگی ارائه کند. باشگاه خبرنگاران: مقامات اروپایی اعلام کردند «تیری برتون» کمیسیونر صنایع اروپایی پیشنهاد‌هایی را ارائه خواهد کرد تا کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را به خرید بیشتر سلاح از شرکت‌های اروپایی تشویق کرده ... خیز بروکسل به‌سوی «اقتصاد جنگی»

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, گزارش, ناتو

روسیه قطعنامه شورای امنیت علیه کره شمالی را وتو کرد

روسیه امروز (پنجشنبه) با وتوی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد، به شکل موثری نظارت هیاتی از کارشناسان این نهاد بر تحریم‌های بین‌المللی علیه کره شمالی را لغو کرد. به گزارش ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد: قطعنامه‌ای که با حمایت آمریکا به شورای امنیت پیشنهاد شد برای یکسال دیگر ماموریت این هیات را تمدید می‌کرد ... روسیه قطعنامه شورای امنیت علیه کره شمالی را وتو کرد

ادامه

آمریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, سازمان ملل, شبه جزیره کره, شرق آسیا, غرب, کره شمالی

کیم جونگ اون خواستار آمادگی رزمی محکم و قوی شد

رسانه دولتی کره شمالی امروز دوشنبه، گزارش کرد، کیم جونگ اون یک واحد تانک را مورد بازرسی قرار داد و خواستار افزایش آمادگی رزمی آن از جمله «قدرت ایدئولوژیک و ذهنی» بیشتر شده است. به گزارش ایسنا، این واحد اولین لشکر زرهی کره شمالی است که در سال ۱۹۴۸ راه اندازی شد و در استان ... کیم جونگ اون خواستار آمادگی رزمی محکم و قوی شد

ادامه

جنگ سرد, جهان, خبر, ژاپن, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره شمالی

مجارستان: ناتو بزودی نیرو به اوکراین اعزام می‌کند

نخست‌وزیر مجارستان افشا کرد که کشورهای غربی احتمالا طی ۲ الی سه ماه آینده نیروهایشان را به اوکراین اعزام کنند. به گزارش ایسنا، جنجال و احتمال اعزام نیروهای غربی به اوکراین از اظهارات ماه گذشته «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه آغاز شد و همچنان پس‌لرزه‌های آن ادامه دارد و طبق آن چیزی که نخست‌وزیر مجارستان می‌گوید ... مجارستان: ناتو بزودی نیرو به اوکراین اعزام می‌کند

ادامه

آلمان, اتحادیه اروپا, اوکراین, تحریم, جنگ سرد, جنگ نیابتی, خبر, روسیه, شرق اروپا, فرانسه, مجارستان

جنگ اقتصادی آمریکا و چین به پهپادها کشیده شد

گروهی از نمایندگان کنگره آمریکا در نامه‌ای به کاخ سفید از دولت کشورشان خواستند بر پهپادهای چینی وارد شده به آمریکا تعرفه‌های بیشتری وضع کند. به گزارش ایرنا از رویترز، گروهی از اعضای کنگره آمریکا روز چهارشنبه از دولت بایدن خواستند تا با وضع تعرفه‌های بیشتری را بر هواپیماهای بدون سرنشین ساخت چین، مشوق های ... جنگ اقتصادی آمریکا و چین به پهپادها کشیده شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ سرد, چین, شرق آسیا, گزارش

شی جین‌پینگ در دیدار با باچله: به اساتیدی که به دیگر کشورها دیکته کنند نیازی نداریم

شی جینپینگ در گفت‌وگو با مقام ارشد حقوق بشر سازمان ملل، از عملکرد چین در حوزه حقوق بشر دفاع کرد و گفت که هر کشوری باید بتواند راه خود را بر اساس شرایط بخصوصش پیدا کند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه تلویزیونی سی‌سی‌تی‌وی، شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهوری چین در تماس ویدئویی با میچل باچله، کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت: با تلاش مستمر و دراز مدت، چین توانسته به یک مسیر توسعه حقوق بشر دست یابد که با جریان جهان امروز تطبیق داشته و متناسب با شرایط ملی خودش است.

 

باچله در میان سفری شش روزه به چین است که شامل سفر به سین‌کیانک هم می‌شود؛ منطقه‌ای دورافتاده در شمال غربی چین. سفر باچله مورد انتقاد آمریکا و دیگرانی قرار گرفته است که فکر می‌کنند چین افرادی که او حق گفت‌وگو با آن‌ها را دارد، محدود کرده و با صحنه‌سازی، از این سفر سوءاستفاده تبلیغاتی کند.

 

رئیس‌جمهوری چین یادآور شد که چین بجای رونویسی از الگوهای حقوق بشری دیگر کشورها، باید راه خود را بیابد.

 

رئیس‌جمهوری چین گفت: در مسئله حقوق بشر، هیچ آرمان‌شهری وجود ندارد. ما به اساتیدی که به دیگر کشورها دیکته کنند نیازی نداریم، چه برسد به سیاسی کردن و تبدیل مسئله حقوق بشر به یک ابزار، اعمال استانداردهای دوگانه و دخالت در امور داخلی دیگر کشورها به بهانه حقوق بشر.

 

سی‌سی‌تی‌وی به نقل از باچله بیان کرد: تلاش‌های چین برای فقرزدایی، حفاظت از حقوق بشر و دستیابی به توسعه اقتصادی و اجتماعی را تحسین می‌کنم.

 

اما سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه گفت که واشنگتن انتظار ندارد چین به باچله اجازه مشاهده وضعیت حقیقی منطقه سین‌کیانگ را بدهد.

 

در مقابل، چین روز سه‌شنبه اعلام کرد که آمریکا، انگلیس و دیگر قدرت‌های خارجی با سازماندهی انتقادات پیرامون سفر باچله به دنبال خرابکاری در روابط خارجی این کشور هستند.

 

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین به این انتقادات واکنش نشان داد و گفت: آمریکا، انگلیس و دیگر کشورهای غربی مکررا درباره  سفر کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل به چین، نمایش‌های مسخره‌ سیاسی به راه انداخته‌اند.

 

این سخنگو گفت: آن‌ها در ابتدا سفت و سخت خواستار سفر کمیسیونر عالی به چین و سین‌کیانگ بوده و تحقیقات را با پیش‌فرض مجرم بودن چین انجام دادند.

 

وی تصریح کرد، اما آمریکا، انگلیس و دیگر کشورها سپس «از هیچ تلاشی برای مختل کردن و تخریب این سفر فروگذار نکرده و برای آن شرط و شروط و مانع‌ تراشیدند».

«نگرانی شدید» ژاپن از تحرکات نظامی چین، روسیه و کره شمالی

یک سخنگوی ارشد دولت ژاپن درخصوص تحرکات نظامی اخیر چین و روسیه ابراز نگرانی کرده و درخصوص تداوم آزمایش‌های موشکی کره شمالی هشدار داد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا, کره شمالی

لاگارد: روسیه ضعف اقتصادی اتحادیه اروپا را آشکار کرد

رئیس بانک مرکزی اروپا گفت: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ضعف اقتصادی اتحادیه اروپا را آشکار کرده است.  

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, المان, امریکا, امریکای شمالی, ایتالیا, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, صندوق بین‌المللی پول, فرانسه, هلند

آمریکا: نمی‌توانیم به سرعت روابط هند و روسیه را مختل کنیم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تایید کرد به دلیل روابط مستحکم هند و روسیه در شورای چهار جانبه اخیر با مشارکت هند بیانیه‌ای علیه روسیه صادر نشده است.  

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جنوب آسیا, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب, هندوستان

تلاش چین برای تقویت حضور امنیتی در اقیانوسیه

یک خبرگزاری انگلیسی مدعی است به سندی دست یافته که نشان می‌دهد چین به‌دنبال امضای قرارداد امنیتی با کشورهای حوزه اقیانوسیه است. «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین قصد دارد در نشستی که هفته آینده در «فیجی» برگزار خواهد شد، از این سند رونمایی کند

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, امریکا, امنیتی, انگلستان, جزایر سلیمان, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, کره شمالی, گزارش