هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

به دنبال اعمال تعرفه‌های گسترده از سوی دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه کشورهای جهان، بازارهای سهام وال استریت پس از گشایش بورس آمریکا به شدت سقوط کردند. به گزارش ایرنا، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که سهام‌های وال استریت در اوایل معاملات امروز پنجشنبه سقوط و سرنوشتی مشابه سایر بازارهای جهانی پیدا کرد. این ... سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اقتصادی, امارات, جهان, چین, شرق

خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد که واشنگتن فشار اقتصادی بر ایران را تا حد امکان افزایش خواهد داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای وزارت خزانه داری آمریکا، «اسکات بسنت» Scott Bessent ، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در سخنرانی خود در نشست IMPACT مدعی شد: راهبرد ما روشن است: ما فشار اقتصادی را تا ... خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, خبر, عراق, لبنان, مذاکرات اتمی, یمن

اتحادیه اروپا: تعرفه‌های جدید آمریکا غیرقانونی است

رئیس کمیته تجارت بین‌الملل پارلمان اروپا، تعرفه‌های ۲۰ درصدی اعمال شده توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بر اتحادیه اروپا را «غیرقانونی» خواند و گفت که اروپا به این اقدامات پاسخ خواهد داد. به گزارش ایسنا، برند لانگ گفت: در حالی که رئیس جمهور ترامپ ممکن است امروز را «روز آزادی» بنامد، اما از دیدگاه یک ... اتحادیه اروپا: تعرفه‌های جدید آمریکا غیرقانونی است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان

سنای آمریکا تعرفه بسیاری از محصولات وارداتی از چین را کاهش داده یا حذف کرد

به گزارش خبرگزاری رویترز، پس از مجلس نمایندگان آمریکا، سنای این کشور نیز به اتفاق آرا طرحی را تصویب کرد که تعرفه بیش از یکهزار و ۶۶۰ کالای وارداتی را کاهش داده یا حذف می کند.

 

تحلیل رویترز نشان می دهد که نزدیک به نیمی از کالاهایی که مشمول این طرح می شوند، از صادرات چین به آمریکا هستند.
تصویب این طرح در حالی است که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا علاوه بر وضع تعرفه بر واردات کالاهای چینی به مبلغ ۵۰ میلیارد دلار، پکن را تهدید کرده که بر همه واردات آمریکا از این کشور که ارزشی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار دارد، تعرفه اعمال می کند.

 

کاخ سفید تاکنون پیرامون این طرح که به «تعرفه مختلط» موسوم است، واکنشی نشان نداده است. برای قانون شدن این طرح لازم است که دو مجلس کنگره آمریکا اختلافات جزئی موجود در آن را برطرف کرده و برای امضای رئیس جمهوری این کشور آن را روی میز ترامپ بفرستند.

 

سنای آمریکا پیشتر نیز برای پیشگیری از اقدامات یکجانبه دولت ترامپ در موضوع تعرفه ها، تلاشی را آغاز کرد تا تعیین تعرفه های تجاری جدید از سوی رئیس جمهوری این کشور را به تایید کنگره مشروط کند.

 

این طرح اقدام آغازین برای قانونی است که تعیین تعرفه های تجاری جدید برای کالاهای وارداتی از سوی رئیس جمهوری آمریکا را مشروط به تایید کنگره این کشور می کند.

 

حامیان این طرح که با ۸۸ رای موافق برابر ۱۱ رای مخالف تصویب شد، باب کورکر، جف فلیک و پت تومی سناتورهای جمهوریخواه هم حزب ترامپ و موافق تجارت آزاد هستند.

 

ترامپ از اوایل سال جاری میلادی با اعمال تعرفه های جدید بر واردات برخی کالاها از دیگر کشورها، جنگی تجاری را به بهانه تامین امنیت ملی آغاز کرده است.

 

وی در گام اول تعرفه واردات فولاد و آلومینیوم را به ترتیب به ۲۵ و ۱۰ درصد افزایش داد که مورد انتقاد شدید چین به عنوان رقیب تجاری آمریکا و همچنین همپیمانان تجاری واشنگتن در اروپا و قاره آمریکا قرار گرفت.

 

کشورهایی که از این تعرفه ها آسیب دیدند در اقدامی متقابل فهرستی از کالاهای وارداتی از آمریکا را منتشر کرده و تعرفه آن ها را افزایش دادند.

 

دولت ترامپ در تازه ترین اقدام گفته که قصد دارد تعرفه واردات کالاهای چینی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار را افزایش دهد.

ایرنا

آمریکا با سه میلیارد دلار بدهی بزرگترین بدهکار به سازمان ملل است

دبیرکل سازمان ملل متحد در نامه ای از کشورهای عضو این سازمان خواست تا سهم خود را در بودجه تعیین شده پرداخت کنند در حالی که آمریکا تا سال ۲۰۱۸ با بدهی حدود سه میلیارد دلار از سهم اجباری خود، بزرگترین بدهکار مالی به سازمان ملل متحد است.   کشورهای عضو بر اساس درآمد ناخالص ... آمریکا با سه میلیارد دلار بدهی بزرگترین بدهکار به سازمان ملل است

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر

کشورهای عضو ‘بریکس’ علیه جنگ تجاری آمریکا متحد شدند

رهبران کشورهای عضو ‘بریکس’ در دهمین نشست خود در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی برای مقابله با جنگ تجاری آمریکا متحد شدند و در همین راستا همکاری های مشترک خود را تقویت خواهند کرد.

ادامه

افریقای جنوبی, اقتصادی, امریکا, برزیل, جهان, چین, خبر, روسیه, هندوستان

قصد آمریکا برای تنبیه همه شرکای نظامی روسیه

نمایندگان جمهوری‌خواه و دموکرات کنگره آمریکا درباره اقدامات محدودکننده علیه همه کشورهای خریدار تسلیحات نظامی ــ فنی روسیه، به‌استثنای سه کشور‌ هند، ویتنام و اندونزی، به توافق رسیده‌اند.

ادامه

استرالیا, افغانستان, اقتصادی, امارات, امریکا, اندونزی, بنگلادش, پاکستان, ترکیه, جهان, چین, خبر, روسیه, عراق, عربستان سعودی, کویت, مصر, هندوستان, ویتنام