خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سهشنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیتهای دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سالهای اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد میشوند
شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بیسابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنهای در مورد “پاسخ دندانشکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایتهای جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپاییاش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانههای داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جینپینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو بهعنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
سنای آمریکا تعرفه بسیاری از محصولات وارداتی از چین را کاهش داده یا حذف کرد
به گزارش خبرگزاری رویترز، پس از مجلس نمایندگان آمریکا، سنای این کشور نیز به اتفاق آرا طرحی را تصویب کرد که تعرفه بیش از یکهزار و ۶۶۰ کالای وارداتی را کاهش داده یا حذف می کند.
تحلیل رویترز نشان می دهد که نزدیک به نیمی از کالاهایی که مشمول این طرح می شوند، از صادرات چین به آمریکا هستند.
تصویب این طرح در حالی است که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا علاوه بر وضع تعرفه بر واردات کالاهای چینی به مبلغ ۵۰ میلیارد دلار، پکن را تهدید کرده که بر همه واردات آمریکا از این کشور که ارزشی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار دارد، تعرفه اعمال می کند.
کاخ سفید تاکنون پیرامون این طرح که به «تعرفه مختلط» موسوم است، واکنشی نشان نداده است. برای قانون شدن این طرح لازم است که دو مجلس کنگره آمریکا اختلافات جزئی موجود در آن را برطرف کرده و برای امضای رئیس جمهوری این کشور آن را روی میز ترامپ بفرستند.
سنای آمریکا پیشتر نیز برای پیشگیری از اقدامات یکجانبه دولت ترامپ در موضوع تعرفه ها، تلاشی را آغاز کرد تا تعیین تعرفه های تجاری جدید از سوی رئیس جمهوری این کشور را به تایید کنگره مشروط کند.
این طرح اقدام آغازین برای قانونی است که تعیین تعرفه های تجاری جدید برای کالاهای وارداتی از سوی رئیس جمهوری آمریکا را مشروط به تایید کنگره این کشور می کند.
حامیان این طرح که با ۸۸ رای موافق برابر ۱۱ رای مخالف تصویب شد، باب کورکر، جف فلیک و پت تومی سناتورهای جمهوریخواه هم حزب ترامپ و موافق تجارت آزاد هستند.
ترامپ از اوایل سال جاری میلادی با اعمال تعرفه های جدید بر واردات برخی کالاها از دیگر کشورها، جنگی تجاری را به بهانه تامین امنیت ملی آغاز کرده است.
وی در گام اول تعرفه واردات فولاد و آلومینیوم را به ترتیب به ۲۵ و ۱۰ درصد افزایش داد که مورد انتقاد شدید چین به عنوان رقیب تجاری آمریکا و همچنین همپیمانان تجاری واشنگتن در اروپا و قاره آمریکا قرار گرفت.
کشورهایی که از این تعرفه ها آسیب دیدند در اقدامی متقابل فهرستی از کالاهای وارداتی از آمریکا را منتشر کرده و تعرفه آن ها را افزایش دادند.
دولت ترامپ در تازه ترین اقدام گفته که قصد دارد تعرفه واردات کالاهای چینی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار را افزایش دهد.
ایرنا
آمریکا با سه میلیارد دلار بدهی بزرگترین بدهکار به سازمان ملل است
دبیرکل سازمان ملل متحد در نامه ای از کشورهای عضو این سازمان خواست تا سهم خود را در بودجه تعیین شده پرداخت کنند در حالی که آمریکا تا سال ۲۰۱۸ با بدهی حدود سه میلیارد دلار از سهم اجباری خود، بزرگترین بدهکار مالی به سازمان ملل متحد است. کشورهای عضو بر اساس درآمد ناخالص ... آمریکا با سه میلیارد دلار بدهی بزرگترین بدهکار به سازمان ملل است
کشورهای عضو ‘بریکس’ علیه جنگ تجاری آمریکا متحد شدند
رهبران کشورهای عضو ‘بریکس’ در دهمین نشست خود در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی برای مقابله با جنگ تجاری آمریکا متحد شدند و در همین راستا همکاری های مشترک خود را تقویت خواهند کرد.
هند در صورت ادامه عدم همکاری شرکتهای بیمه، خرید نفت از ایران را متوقف میکند
هند خرید یک میلیون بشکه نفت از ایران را به دلیل مشکلات بیمه لغو کرد.
قصد آمریکا برای تنبیه همه شرکای نظامی روسیه
نمایندگان جمهوریخواه و دموکرات کنگره آمریکا درباره اقدامات محدودکننده علیه همه کشورهای خریدار تسلیحات نظامی ــ فنی روسیه، بهاستثنای سه کشور هند، ویتنام و اندونزی، به توافق رسیدهاند.