فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

وزیر دفاع فنلاند گفت، کشورهای اروپایی عضو ناتو باید از آمریکا بخواهند که یک نقشه راه شفاف و واضح ارائه کند که نشان می‌دهد خروج نیروهای آمریکایی از قاره سبز چطور کار می‌کند. به گزارش ایسنا، «آنتی هاکانن» وزیر دفاع فنلاند در یک مصاحبه با رسانه پالتیکو و در پی نشست غیر رسمی وزرای دفاع ... فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

ادامه

آسیا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, بلژیک, تحلیل, جهان, چین, روسیه, فنلاند, ناتو, هندو پاسیفیک

مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

رویترز: آمریکا از چین، ژاپن و هند خواست ذخایر نفتی خود را آزاد کنند

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد: دولت جو بایدن از برخی از بزرگترین کشورهای مصرف کننده نفت همچون چین، هند و ژاپن خواست در تلاشی هماهنگ برای کاستن از قیمت جهانی انرژی، آزادسازی ذخایر نفت خام خود را در دستور قرار دهند.

 

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، رویترز این درخواست بایدن را نامتعارف توصیف کرد و نوشت این خواسته در حالی مطرح شده که دولت بایدن تلاش می کند با فشارهای سیاسی ناشی از افزایش قیمت انرژی و هزینه های مصرف کننده مقابله کند.

 

این افزایش هزینه‌ها به دلیل رونق فعالیت‌های اقتصادی که در اوایل همه گیری کرونا به پایین‌ترین سطح خود رسید بروز کرده است.

 

به نوشته رویترز، درخواست بایدن همچنین ناامیدی آمریکا از اعضای کشورهای سازمان صادر کننده نفت (اوپک) و متحدانش را نشان می‌دهد که بارها از درخواست واشنگتن برای سرعت بخشیدن به افزایش تولید خود طفره رفته‌اند.

 

یک منبع آگاه در باره این درخواست بایدن گفت: ما می خواهیم نشان دهیم که بزرگترین مصرف کنندگان نفت جهان این پیام را به اوپک ارسال می کنند که باید رفتارهای خود را تغییر دهند.

 

منابع آگاه گفته اند که بایدن و مشاوران ارشد او در چند هفته گذشته در حال بررسی امکان آزادسازی هماهنگ ذخایر نفتی با متحدان این کشور از جمله ژاپن، کره جنوبی و هند و نیز چین بوده‌اند.

 

آمریکا و متحدانش پیشتر نیز تلاش‌های هماهنگی را برای آزاد سازی ذخایر نفتی راهبردی خود داشته اند که به عنوان مثال می‌تواند به سال ۲۰۱۱ و در جریان جنگ لیبی به عنوان عضوی از اوپک اشاره کرد.

 

رویترز افزود: اما پیشنهاد تازه دولت بایدن  چالش بی سابقه ای برای اوپک ایجاد خواهد کرد؛ کارتل نفتی که در بیش از ۵ دهه نقش بسزایی در قیمت های نفت داشته است، چرا که شامل چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت خام می‌شود.

 

یک مقام وزارت صنعت ژاپن گفته است که آمریکا برای مقابله با افزایش قیمت نفت خواستار همکاری توکیو شده است اما وی نمی‌تواند تایید کند که آیا این درخواست شامل آزادسازی هماهنگ ذخایر نفتی می‌شود یا نه. ژاپن قانونا نمی‌تواند برای کاهش قیمت ها ذخایر خود را مورد بهره برداری قرار دهد.

 

یک مقام ارشد کابینه ژاپن نیز از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرده است.

 

رویترز نوشت: اداره ذخایر دولتی چین نیز گفته که در حال بررسی آزادسازی ذخایر نفت خام است هر چند که از اظهار نظردرباره انجام این کار به درخواست آمریکا خودداری کرده است.

 

یک مقام کره جنوبی نیز تایید کرده که آمریکا از سئول خواسته برخی از ذخایر نفتی خود را مورد بهره برداری قرار دهد.

 

وی گفت: ما در حال بررسی درخواست آمریکا هستیم هر چند که به دلیل افزایش قیمت نفت ذخایر خود را آزاد نمی‌کنیم و در صورت عدم توازن در عرضه ذخایر خود را آزاد می‌کنیم.

 

یکی از افرادی که در مذاکرات درباره این درخواست دولت بایدن شرکت داشته گفت: سهم آمریکا در هر گونه آزادسازی احتمالی ذخایر نفتی باید بیش از ۲۰ تا ۳۰ میلیون بشکه نفت باشد تا بتواند بر روی بازار تاثیر بگذارد. این آزادسازی می تواند در قالب فروش یا وام از سوی ذخایر نفتی استراتژیک آمریکا یا هر دوی این موارد باشد.

 

SPR  ذخیره سوخت اضطراری نفت است که توسط وزارت انرژی آمریکا در دهه ۱۹۷۰ و بعد از تحریم نفتی اعراب و به منظور تضمین جلوگیری از اختلال در توزیع تشکیل شد.

 

افراد آگاه از مذاکرات مربوطه هشدار داده‌اند که مذاکره بر سر عرضه هماهنگ هنوز نهایی نشده و هنوز تصمیم نهایی درباره پیگیری اقدامی خاص درباره قیمت نفت اتخاذ نشده است.

 

کاخ سفید از اظهار نظر درباره جزییات رایزنی‌هایش با دیگر کشورها در این زمینه خودداری کرده است.

 

اوپک و سایر تولیدکنندگان از جمله روسیه، که در مجموع اوپک پلاس نامیده می‌شوند، ماهانه حدود ۴۰۰ هزار بشکه در روز به عرضه نفت در  بازار اضافه می‌کنند، اما در برابر درخواست‌های بایدن برای افزایش سریع‌تر مقاومت کرده‌اند و معتقدند که بازگشت تقاضا می‌تواند شکننده باشد.

 

افزایش قیمت نفت دولت بایدن را در آستانه انتخابات میان دوره ای ۲۰۲۰ به چالش انداخته است. این انتخابات مشخص می کند که ایا حزب دموکرات می تواند اکثریت را در کنگره حفظ کند یا نه.

 

آژانس بین‌المللی انرژی که بر ذخایر نفت راهبردی کشورهای عضو خود از جمله آمریکا و ژاپن و بیشتر کشورهای غربی نظارت دارد از اظهارنظر درباره درخواست بایدن خودداری کرده است. این آژانس درگذشته در عرضه هماهنگ ذخایر نفت راهبردی چند کشور نقش داشته است.

راغفر؛ روش دولت برای تامین هزینه ، دزدی رسمی از جیب مردم است + ویدئو

راغفر درباره حذف ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی می‌گوید: اگر کسانی که این حرف را می‌زنند مسئولیت پیامدهای سیاسی و اجتماعی آن را می‌پذیرند و برای این کار واقعاً تنبیهی قرار می‌دهند، انجام دهند و عده‌ای هم مسئولیت این تصمیم را بپذیریند. اما وقتی حادثه‌ای پیش می‌آید و مردم اعتراض می‌کنند هیچ کسی پاسخگو ... راغفر؛ روش دولت برای تامین هزینه ، دزدی رسمی از جیب مردم است + ویدئو

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, تحلیل, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, ویدیو

افزایش بهای گاز در اروپا در بحبوحه برودت هوا و تعلیق مجوز پروژه نورداستریم-۲

همزمان با برودت هوا در اروپا، آلمان در حالی از تعلیق پروژه نورد استریم-۲ خبر داد که این تصمیم گیری موجب افزایش بهای گاز طبیعی در قاره سبز شد.

ادامه

اقتصادی, المان, اوکراین, بالکان, جهان, روسیه, لهستان