شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا: جنگ فناوری آمریکا و چین برای دنیا گران تمام می‌شود

شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, دانش, مقاله

وابستگی آمریکا به فناوری “ارزان اما کارآمد” چین

روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریت‌های تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونه‌های چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدل‌های چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح می‌دهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.

ادامه

امریکا, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, گزارش

رئیس‌جمهوری کوبا واکسن آبدالا با اثربخشی ۹۲.۲ درصدی را رویدادی افتخارآمیز برای این کشور و دانشمندان آن دانست

به دنبال نتایج بالینی موفقیت‌آمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, کوبا

روسیه از نتایج مثبت یک دارو در درمان بیماران کرونایی خبر داد

دست کم حال ۷۰ درصد بیماران مبتلا به کرونا پس از استفاده از این دارو بهتر می‌شود. نکته جالب این است که در پایان هفته نخست استفاده از داروی مفلوخین، در ۶۰ درصد بیماران، ویروس کووید-۱۹ از بین می‌رود.

 

به گزارش رئیس دفتر مطبوعاتی آژانس فدرال پزشکی و بیولوژیکی روسیه، ورونیکا اسکوارتسووا روز جمعه در کنفرانس مطبوعاتی گفت: آزمایش بالینی داروی مفلوخین نشان می‌دهد که این دارو برای مداوای بیماران کرونایی با وضع سلامتی میانی نتایج خوبی داده است.

 

به گزارش ایرنا؛ مقام روس افزود: تحقیقات بالینی در مورد داروی مفلوخین ادامه دارد و این دارو در مقایسه با داروهای دیگر برای مداوای بیمارانی که در وضع نه چندان بدی قرار دارند، امتیازاتی دارد.

 

وی ادامه داد: دست کم حال ۷۰ درصد بیماران مبتلا به کرونا پس از استفاده از این دارو بهتر می‌شود. نکته جالب این است که در پایان هفته نخست استفاده از داروی مفلوخین، در ۶۰ درصد بیماران ویروس کووید-۱۹ از بین می‌رود.

 

اسکوارتسووا در همین حال خاطرنشان کرد که داروی مفلوخین در ۲۶ درصد بیماران عوارض جانبی داشته است اما به آسانی می توان این عوارض را تحمل کرد که از آن جمله اخلال در کار قلب و به هم خوردن ساعات خواب است.

 

گفتنی است رئیس پژوهشگاه فیزیولوژی و ایمنولوژی آکادمی علوم روسیه به تازگی از آغاز بکارگیری شیوه‌ای جدید برای درمان بیماران کرونایی خبر داده است.

 

روزنامه روسی ایزوستیا به نقل از والری چرنیشف عضو آکادمی علوم روسیه و رئیس پژوهشگاه فیزیولوژی و ایمنولوژی آکادمی علوم روسیه نوشت: شیوه جدید شامل تنفس ترکیبی از هلیم و اکسیژن داغ می‌شود.

 

به گفته دانشمند روس، در زمان حاضر از این شیوه به همراه شیوه تهویه شش‌ها در بیمارستان‌های سن‌پترزبورگ و کومی برای درمان بیماران کرونایی استفاده می‌کنند.

 

آناستازیا راکووا معاون شهردار مسکو هم پیشتر گفته بود که بیماران کرونایی با استفاده از پلاسما معالجه می‌شوند و این شیوه ثمربخش است و حال بیمارانی که با این شیوه مداوا شده‌اند رو به بهبودی گذاشته است.

 

میخاییل موراشکو وزیر بهداشت روسیه به تازگی  به ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گزارش داد که واکسن کرونا آماده شده و آزمایش آن آغاز شده است.

 

رئیس جمهوری روسیه ابراز امیدواری کرد که واکسن کرونا در اغاز ماه سپتامبر برای واکسیناسیون مردم آماده شود.

 

بر اساس آخرین اطلاعات ستاد مقابله با کرونا در روسیه، شمار افرادی که در این کشور کرونا گرفته اند ۲۶۲ هزار و ۸۴۳ نفر است و ۵۸ هزار و ۲۲۶ نفر بهبود یافته و دو هزار و ۴۱۸ تن نیز فوت کرده اند.

افزایش توان هسته‌ای چین با بمب‌افکن فراصوتی جدید

تکمیل مراحل ساخت بمب‌افکن پنهان‌کار و فراصوتی چین در سال جاری، در کنار آمریکا و روسیه این کشور را از توان پرتاب مواد اتمی از زمین، هوا و دریا برخوردار می‌کند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, دانش, روسیه, شرق آسیا