تظاهرات گسترده حامیان فلسطین در پاریس + فیلم

پایتخت فرانسه شاهد تظاهرات گسترده هواداران صلح و در حمایت از فلسطین و همبستگی با نوار غزه بود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، حامیان فلسطین در پاریس، پایتخت فرانسه در حمایت از فلسطینیان و همبستگی با نوار غزه دست به تظاهرات گسترده زدند. تظاهرات‌کنندگان نسل‌کشی و گرسنگی کودکان و ممانعت اسرائیل از ... تظاهرات گسترده حامیان فلسطین در پاریس + فیلم

ادامه

اسراییل, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, خبر, صلح, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین, فیلم, همبستگی

«ایندین دیفنس ریویو»: از شکست مأموریت نمایش قدرت واشنگتن در برابر یمن

یک پایگاه تحلیلی نظامی هندی اعلام کرد که ترک دریای سرخ توسط ناو هواپیمابر آمریکایی «هری ترومن» نه‌تنها به شکست مأموریت نمایش قدرت واشنگتن انجامید، بلکه به‌عنوان «تحقیر» برای نیروی دریایی آمریکا تعبیر می‌شود. به گزارش ایسنا، پایگاه «ایندین دیفنس ریویو» در گزارشی نوشت که مأموریت ناو هواپیمابر «هری ترومن» در دریای سرخ که از ... «ایندین دیفنس ریویو»: از شکست مأموریت نمایش قدرت واشنگتن در برابر یمن

ادامه

آمریکا, اسراییل, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, دریای سرخ, یمن

مصر و عربستان تصمیم اسرائیل درباره اشغال غزه را محکوم کردند

دولتهای مصر و عربستان تصمیم کابینه نتانیاهو برای تدوین طرحی برای اشغال کل نوار غزه را به شدت محکوم کردند. به گزارش ایسنا، مصر این تصمیم را تلاشی برای تثبیت اشغال غیرقانونی سرزمین‌های فلسطین، ادامه جنگ نابودی در غزه با هدف تضعیف معیشت مردم فلسطین و نقض آشکار اصول قوانین بین‌المللی و بشردوستانه دانست. قاهره ... مصر و عربستان تصمیم اسرائیل درباره اشغال غزه را محکوم کردند

ادامه

اسراییل, اشغالگری, تجاوز نظامی, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان, فلسطین, مصر, معیشت, نسل‌کشی

درود پرشور بر پرستاران و کادر درمان

پرستاران و کادر درمان میهن با فداکاری و از جان گذشتگی در جنگ دوازده روزه نشان دادند که نقش آنان همچنان که در بحران همه‌گیری بیماری کرونا نشان دادند بسیار مهم و با ارزش است. برخلاف ادعاهای دروغین رژیم متجاوز اسرائیل مبنی بر این‌که هدفش از بمباران‌های موشکی و پهبادی فقط دستگاه‌ها و ارگان‌های نظامی، ... درود پرشور بر پرستاران و کادر درمان

ادامه

اسراییل, امنیتی, پرستاران, پزشکان, تجاوز نظامی, تحلیل, زحمتکشان, صلح, معیشت

کمونیست‌های ایران، اسرائیل، فلسطین، و ایالات متحده همگی تهاجم نتانیاهو بر ضدِ مردم ایران را محکوم می‌کنند!

نوشتهٔ سی. جی. اتکینز، نشریهٔ دنیای مردم، ۱۶ ژوئن ۲۰۲۵/ ۲۶ خردادماه ۱۴۰۴ همه یک صدا هستند. کمونیست‌ها در ایران، در اسرائیل، در فلسطین و در ایالات متحده، همگی تهاجم بنیامین نتانیاهو به ایران و حمایت دونالد ترامپ از این تهاجم را به‌شدت محکوم می‌کنند. حزب‌های کمونیست و کارگری در سراسر جهان نیز در محکومیت ... کمونیست‌های ایران، اسرائیل، فلسطین، و ایالات متحده همگی تهاجم نتانیاهو بر ضدِ مردم ایران را محکوم می‌کنند!

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, امپریالیسم, امنیتی, ایران, برنامه هسته‌ای, بیانیه, تجاوز نظامی, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, سازمان ملل, سوریه, عراق, فاشیسم, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی

رئیس‌جمهور صربستان: چه کسی حق کشتن مردم مارا در سال ۱۹۹۹ به ناتو داد؟

رئیس جمهوری صربستان در مراسم بزرگداشت قربانیان بیست و چهارمین سالگرد تجاوز نظامی ناتو به یوگسلاوی (سابق)، از مقامات پیمان آتلانتیک شمالی خواست تا پاسخگوی اقدام وحشیانه و کشتار مردم بی دفاع جمهوری فدرال یوگسلاوی در سال ۱۹۹۹ باشد.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، “الکساندر ووچیچ” رئیس جمهوری صربستان شب گذشته، جمعه، در مراسم عزاداری به مناسبت بیست و چهارمین سالگرد تجاوز نظامی پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به جمهوری فدرال یوگسلاوی (سابق) از مقامات بروکسل سئوال کرد که چه کسی به این اتحاد حق کشتار مردم بی دفاع صرب را در سال ۱۹۹۹ به آنها داده بود. 

وی در این مراسم خطاب به مقامات ناتو گفت: «۲۴ سال گذشت، شما سرزمین ما را از هم دریدید، ۷۹ کودک و  2 هزار و ۵۰۰ شهروند ما را به قتل رساندید، نه تنها غیرنظامیان، بلکه سربازان و نیروهای پلیس را نیز کشتید. شما کی هستید که سربازان و پلیس ما که در خاک کشور خود حضور داشتند، را به قتل رساندید؟ حق کشتن مردم کشور ما را از کجا آوردید؟ چه کسی این حق را به شما داده بود؟» 

ووچیچ تاکید کرد: «شما از هیچ فاجعه انسانی جلوگیری نکردید. شما گروه‌های شورشی را در یک کشور آزاد و مستقل مسلح کردید، کشوری که حتی انگشت کوچک پایش به خاک کشور دیگری نرسیده بود.»

رئیس جمهوری صربستان در طول سخنرانی خود همچنین یادآور شد که مردم جمهوری صربستان تجاوز نظامی ناتو در سال ۱۹۹۹ را تنها زمانی فراموش خواهند کرد که دیگر هیچ فرد صربی وجود نداشته باشد.

میلوراد دودیک، رئیس جمهوری بوسنی و هرزگوین صربستان نیز به نوبه خود تاکید کرد که تجاوز نظامی ناتو قابل بخشش نیست، زیرا این سازمان بی روح مردم بی گناه صرب را نابود کرد و حتی برای این کار خود عذرخواهی هم نکرده است. وی افزود: «مردم ما بطور ناگهانی با حمله نظامی ناتو مواجه شدند، مردان، زنان و کودکان ما در پی عواقب این حملات وحشتناک جان باختند. و سپس آنها به سراغ ما آمده و به ما می گویند که بیایید گذشته را فراموش کنیم و به جلو حرکت کنیم!»

در تاریخ ۲۴ مارس ، صربستان سالگرد بمباران ناتو که منجر به کشته شدن بیش از ۲۵۰۰ نفر از جمله نزدیک به ۸۰ کودک شد، را گرامی داشت. در جریان حملات هوایی ناتو به یوگسلاوی سابق، این کشور بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار خسارت دید و عواقب استفاده از مهمات حاوی اورانیوم ضعیف شده توسط پزشکان مورد تایید قرار گرفته و اثرات مخرب آن همچنان دیده می شود.

رادومیر کواچویچ، پروفسور و دانشمند سم شناس در ماه جولای سال گذشته اعلام کرد که ۶۰ نسل آینده مردم صرب ها اثرات منفی استفاده از این نوع مهمات ممنوعه بر سلامتی خود را تجربه خواهند کرد.

در سال ۱۹۹۹، ایالات متحده از مهمات حاوی اورانیوم ضعیف شده در هنگام بمباران ناتو در یوگسلاوی استفاده کرد. حمله به این کشور ۷۸ روز به طول انجامید.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه پیش از این، با اشاره به قربانیان استفاده از مهمات دارای اورانیوم ضعیف شده در حمله ناتو به یوگسلاوی گفت که ایالات متحده باید به دلیل بمباران یوگسلاوی در سال ۱۹۹۹ از مردم صرب عذرخواهی کند و به بستگان کشته شدگان و مجروحان غرامت بپردازد. 

پیمان آتلانتیک شمالی، به سرکردگی آمریکا، از تاریخ ۲۴ اه مارس تا ۱۰ ماه ژوئن سال ۱۹۹۹ یک عملیات نظامی در یوگسلاوی انجام داد که وضعیت رسمی آن نیز “یک مداخله انسان دوستانه” اعلام شده بود.

شهادت ۶ فلسطینی در نابلس به دست نظامیان اسرائیلی

در بحبوحه تداوم یورش‌های نیروهای اسرائیلی به شهر نابلس واقع در شمال کرانه باختری شامگاه دوشنبه شش شهروند فلسطینی به شهادت رسیدند و ۳۳ تن دیگر زخمی شدند.

ادامه

اسراییل, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین

گاردین: خشکسالی وسقوط اقتصادی میلیون‌ها نفر در افغانستان را به‌گرسنگی کشانده است/ چاره‌ای جز علف خوردن نداریم

روزنامه گاردین در گزارشی با موضع فقر در افغانستان، نوشت که خشکسالی و سقوط اقتصادی میلیون ها نفر در این کشور را به گرسنگی کشانده است .

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, فقر, گزارش

حفظ تمامیت ارضی سوریه محور چهارمین گردهمایی مسئولیت ملی قبایل و عشایر در حلب

بیش از ۵۰ قبیله و عشیره عرب، کرد و ترکمن سوری با شرکت در چهارمین نشست مسئولیت ملی سوریه که در شهر حلب برگزار شد،‌ بر ضرورت حفظ تمامیت ارضی این کشور و مقابله با توطئه های خارجی تاکید کردند.

ادامه

امریکا, تجاوز نظامی, ترکیه, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه