خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سهشنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیتهای دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سالهای اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد میشوند
شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بیسابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنهای در مورد “پاسخ دندانشکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایتهای جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپاییاش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانههای داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جینپینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو بهعنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
دکتر ابراهیم رزاقی؛ چین باید در حوزه سرمایهگذاری، الگوساز دیگر کشورها باشد
دکتر ابراهیم رزاقی استاد بازنشسته دانشگاه تهران و کارشناس اقتصادی ایران نوشت: امروز شاهد هستیم که چین به رتبه نخست اقتصادی در جهان نزدیک است. این کشور با برنامهریزی در حوزه فناوری، توانست تجارت را سامان و صادرات را افزایش دهد.
به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ امروز شاهد هستیم که چین به رتبه نخست اقتصادی در جهان نزدیک است. این کشور با برنامهریزی در حوزه فناوری، توانست تجارت را سامان و صادرات را افزایش دهد. برای هدف گذاری و راه اندازی فناوری، هزینه کرد و برای تقویت زیرساختها، مردم را به سوی گرفتن تخصص حمایت و هدایت کرد. شرکتهای فناوری چین توسط متخصصان، با سخت کوشی، تجهیزات بالا و دقیق مدیریت میشود. فناوری یکی از مهمترین حوزههایی است که چین دستاوردهای بسیاری از آن داشته است.
همچنین این کشور توانسته با استفاده از اقتصاد درهای باز، در مسیر توسعه اقتصادی گام بردارد و شهروندانش را از فقر نجات دهد. چرا که زمانی تصمیم گرفت، فقیر نباشد. برخلاف کشورهای جهان سوم که با برنامههایشان پیش نرفتتد، این کشور تعیین کرد که چقدر باید از صادرات خود سودآوری داشته باشد. چین سرمایهگذاری خارجی را در کشور گسترش داد و عنوان کرد هر کشوری که دلار بیشتری بدهد، سود بالایی خواهد کرد.
یکی از اقدامات بسیار مهم چین در این راستا، روستا محوری است. دولت، صنایع دستی و اقلام مختلف تولید شده در روستاها، را صادر میکند. این حمایت دولت چین از مردم در روستاها باعث شده همه ی روستانشین ها شاغل باشند و روستاها خالی از سکنه نشود و حتی به پیشرفت دست پیدا کنند. برای این مدل درآمدزایی، چین برنامه ریزی صدسال کرده است. چرا که تصمیمات کشور چین تنها برای پیشرفت مردم است و براساس منافع ملی پیش میروند و گام برمیدارند.
چین به دنبال راه حلی برای ریشه کن کردن فقر بود و به همین علت صادرات را افزایش داد. مردم چین نیز به پیشرفت کشور فکر میکنند و انسانهای متوقعی نیستند و افردای را در صدر حکومت میگذارند که جان نثار کشورش است.
در چین، همبستگی بسیاری بین حکومت و مردم وجود دارد و دولت از تولید داخلی و صنعت حمایت میکند. دولت برای پیشرفت کشور و منافع مردم، حتی افراد بلند مرتبهای را که تخلف و فسال مالی در کارنامهشان وجود داشت را کنارگذاشت. اموالی که از این تخلفات بدست آورده بودند را مصادره و در اختیار صنعت و تولید قرار داد. از طرفی هم میلیون ها شغل ایجاد کرد.
چین باید در حوزه سرمایه گذاری، الگوساز دیگر کشورها باشد. ارز در این کشور تعاونی است نه مانند کشورهای جهان سوم که دولتی است. یکی دیگر از دلایل پیشرفت این کشور مکمل بودن بخش خصوصی برای بخش تعاونی و دولتی است و این سودآور است.
برگزیدگان سرمایهداری جهانی در داووس وانمود میکنند به نابرابری اهمیت میدهند
مجمع جهانی اقتصاد (WEF) که امسال از ۲۲ تا ۲۶ ماه مه [اول تا پنجم خرداد ۱۴۰۱] در داووس سوئیس برگزار شد، مقامهای منتخب دولتی و مدیران شرکتها را از سراسر جهان گرد هم آورد تا ظاهراً با مسائل جهانی مقابله کنند. این نشست سالانه، ابتدا دو سال به دلیل همهگیری کووید-۱۹و سپس پنج ماه ... برگزیدگان سرمایهداری جهانی در داووس وانمود میکنند به نابرابری اهمیت میدهند
طرح ابتکاری «کمربند سبز و جاده» دنیا را به سوی اقتصاد کم کربن سوق میدهد
به گفته جائو یینگمین، معاون وزارت بوم شناسی و محیط زیست، چین تلاشهای مداوم خود را برای استفاده از پتانسیل طرح ابتکاری «کمربند سبز و جاده» (BRI) در راستای کمک به حرکت به سوی یک اقتصاد جهانی کم کربن افزایش خواهد داد.
چرخش آفریقا بسوی شرق؛ چین گوی سبقت را از آمریکا ربود
نتایج یک نظرسنجی که به تازگی انجام شده، حاکی است چین به عنوان «یک نقش آفرین خارجی برتر» در قاره آفریقا، توانسته جای آمریکا را در اذهان جوانان آفریقایی بگیرد.
رکودی جدید پیش روی اقتصاد آمریکا
افزایش بی سابقه قیمت سوخت و تشدید تورم در آمریکا این کشور را با رکودی جدید مواجه ساخته که بایدن روسیه و نفت را مقصران آن میداند.