«شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

رئیس‌جمهور چین در گفتگو با ولیعهد عربستان سعودی، از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری راشا تودی، شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین امروز دوشنبه با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی به صورت تلفنی رایزنی کرد. بر اساس اعلام این رسانه، رئیس جمهور چین ... «شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

ادامه

آمریکا, تنگه هرمز, جنگ, چین, سیاسی, شرق آسیا, صلح, عربستان سعودی, فیلیپین

هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

مجله آمریکایی مجله The American Conservative به پیامدهای جنگ افروزی واشنگتن علیه ایران بر عرصه‌های نظامی و اقتصادی این کشور اشاره کرد. به گزارش مهر به نقل از نووستی، جنگ آمریکا علیه ایران به مثابه نقطه عطف اساسی در تاریخ آمریکا به شمار می‌رود و ممکن است پایان دوران هژمونی تک‌قطبی آمریکا بر نظام بین‌الملل ... هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه

اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز به بازداشت ده‌ها معترض انجامید

ده‌ها کهنه‌سرباز آمریکایی پس از تجمع اعتراضی در ساختمان کنگره آمریکا توسط پلیس بازداشت شدند. این تجمع در اعتراض به جنگ علیه ایران و سیاست‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برگزار شد. طبق گزارش ایسنا؛ معترضان که این اقدام را در قالب ائتلافی از گروه‌های کهنه‌سربازان سازماندهی کرده بودند، در مرکز ساختمان تجمع کرده و با ... اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز به بازداشت ده‌ها معترض انجامید

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, ضد جنگ, عراق

تنگه هرمز؛ مسئله‌ای فراتر از درگیری‌های منطقه‌ای

گاها به اقتصاد جهانی یادآوری می‌شود که هنوز هم، به‌طور واقعی، از یک گذرگاه آبی باریک عبور می‌کند. تنگه هرمز یکی از نقاطی است که در آن جغرافیا و اقتصاد با نیروهای ژئوپلیتیکی در تقابل قرار می‌گیرند. وقتی این تنگه باز است، جهان به ندرت به آن توجه می‌کند. اما زمانی که بسته می‌شود، تمامی ... تنگه هرمز؛ مسئله‌ای فراتر از درگیری‌های منطقه‌ای

ادامه

آسیا, آمریکا, اروپا, اسراییل, اقتصادی, انرژی, ایران, پاکستان, تحلیل, تنگه هرمز, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, مقاله

وزیر اسرائیل: غزه و کرانه باختری باید به شهرهای یهودی‌ تبدیل شوند

در آستانه یوم‌النکبه، وزیر تندروی دارایی اسرائیل با اظهارات تحریک آمیز خواستار تبدیل غزه و کرانه باختری به «شهرهای یهودی» و اخراج ساکنان فلسطینی به کشورهای دیگر شد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از شبکه خبری «هفت» تلویزیون رژیم صهیونیستی اسرائیل، بتصلئل اسموتریچ در آستانه سالگرد تأسیس این رژیم در بازدید از مؤسسه ... وزیر اسرائیل: غزه و کرانه باختری باید به شهرهای یهودی‌ تبدیل شوند

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, گزارش

دمشق: نیرو‌های آمریکایی فورا خاک سوریه را ترک کنند

وزارت امور خارجه سوریه در واکنش به تحرکات آمریکا علیه این کشور تاکید کرد که واشنگتن باید فورا نیروهای خود را از خاک دمشق خارج کند.

 

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت امور خارجه سوریه اعلام کرد که آمریکا باید فورا نیرو‌های غیرقانونی خود را از خاک سوریه خارج کند و از حمایت از تروریست ها، مزدوران و شبه نظامیان جدایی طلب که برای تحقق اهداف و منافع محدود خود از آن‌ها استفاده می‌کند، دست بردارد.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ وزارت امور خارجه سوریه تاکید کرد: ادامه سیاست نفرت انگیز آمریکا مبنی بر سرقت نفت سوریه از مرز سوریه و عراق و انتقال آن به شمال عراق نشان دهنده سرقت و تلاش برای بازگشت به دوران کهنه استعمار است. سوریه ضمن یادآوری اینکه این اقدامات با قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل مغایرت دارد، از شورای امنیت سازمان ملل می‌خواهد که آن را محکوم کرده و برای پایان دادن به آن اقدام کند.

 

در بیانیه وزارت امور خارجه سوریه آمده است: سوریه حق خود برای دریافت غرامت از واشنگتن برای تمام غارت و خساراتی که در نتیجه آن ایجاد کرده را محفوظ می‌داند.

 

منابع محلی مستقر در شمال شرق سوریه ساعاتی قبل اعلام کردند نظامیان آمریکایی ۵۰ تانکر دیگر از نفت سوریه را ربودند و بعد از عبور از گذرگاه غیر قانونی «المحمودیه» به پایگاه‌های نظامی آمریکا در شمال عراق منتقل کردند.

 

منابع خبری مستقر در شمال شرق سوریه امروز (شنبه) نیز از ربوده شدن ۵۰ تانکر از نفت سوریه توسط ارتش آمریکا خبر دادند.

 

براساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، این تانکرهای نفت بعد از عبور از گذرگاه غیر قانونی «المحمودیه» وارد پایگاه‌های نظامی آمریکا در شمال عراق شده است.

 

در همین حال خودرو‌های نظامی ارتش آمریکا و شبه‌نظامیان کُرد سوریه موسوم به «قسد» نیز این تانکرها را همراهی می‌کردند.

 

پیشتر سخنگوی وزارت خارجه چین با بیان اینکه آمریکا نفت سوریه را غارت می‌کند، از واشنگتن خواست به این چپاولگری پایان داده و خسارات وارده را جبران کند.

 

«وانگ وبین» با اشاره به اینکه اولین بار نیست که نیرو‌های آمریکایی نفت سوریه را به سرقت می‌برند، افزود: اکنون آمریکایی‌ها بی‌پرواتر از گذشته این سرقت را انجام می‌دهند.

 

به گزارش وزارت خارجه چین، سخنگوی وزارت خارجه چین گزارش وزارت نفت سوریه را یادآور شد و اعلام کرد متوسط تولید روزانه نفت در نیمه اول سال ۲۰۲۲ حدود ۸۰ هزار و ۳۰۰ بشکه بود، اما نیرو‌های اشغالگر آمریکایی و مزدورانشان ۶۶ هزار بشکه از این نفت را به صورت روزانه سرقت کردند که معادل ۸۲ درصد کل تولید نفت این کشور است.

 

آمریکا طی یک دهه از جنگ علیه سوریه به بهانه مقابله با تروریسم و داعش از شبه نظامیان جدایی طلب حمایت کرده و مناطق نفت‌خیز سوریه را اشغال کرده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا به صراحت گفته بود که حضور نظامیان آمریکا در سوریه به خاطر چاه‌های نفت است.

 

علاوه بر نفت و گازوئیل، آمریکایی‌ها همچنین به طور هفتگی مقادیر هنگفتی از گندم و غلات سوریه را برای مصارف نظامیان خود در عراق قاچاق می‌کنند که بار‌ها رسانه‌ها اقدام به انتشار خبر آن کرده‌اند.

سناتور سندرز: عربستان با همراهی روسیه به اقتصاد آمریکا آسیب می‌رساند

برنی سندرز سناتور آمریکایی در پی همراهی عربستان سعودی با روسیه برای کاهش تولید نفت در چارچوب اوپک پلاس، با توصیف ریاض به عنوان بدترین نقض کننده حقوق بشر در جهان، خواستار بیرون آورده شدن همه نیروهای نظامی آمریکا از عربستان و توقف فروش جنگ افزار به این کشور غرب آسیا شده است.

ادامه

اقتصادی, امارات, امریکا, امریکای شمالی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, عربستان سعودی

همبستگی حزب‌های کارگری وکمونیستی با مبارزهٔ شجاعانهٔ زنان ومردم ایران

پیام‌های همبستگی حزب کارگران بلژیک، حزب کار اتریش و هیئت اجرایی حزب کمونیست بریتانیا  با مبارزهٔ شجاعانهٔ زنان و مردم ایران

ادامه

اتریش, امپریالیسم, امریکا, انگلستان, ایران, بلژیک, پیام, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, دیدگاه, زنان, سوسیالیسم, کمونیسم, همبستگی

درگیری نیروهای ارتش سوریه و نظامیان آمریکایی در «قامشلی»

منابع سوری از عملیات هلی برن نظامیان آمریکایی در استان الحسکه و درگیری آنها با نیروهای ارتش سوریه در حومه جنوبی شهر قامشلی خبر داده و اعلام کردند در این درگیری ۳ نفر کشته و زخمی شدند.

ادامه

امریکا, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه