معاریو: وضعیت اسرائیل در تمامی جبهه‌ها وخیم‌تراز دوره پیش از جنگ است

روزنامه اسرائیلی «معاریو» با اشاره به چالش‌های پیش‌روی ارتش و سردرگمی مقام‌های ارشد نظامی این رژیم در مواجهه با تحولات اخیر پس از تجاوز مشترک با آمریکا به خاک ایران، اعلام کرد وضعیت رژیم اشغالگر در همه جبهه‌ها، وخیم‌تر از دوره پیش از جنگ رمضان است. به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از فلسطین‌الیوم، ... معاریو: وضعیت اسرائیل در تمامی جبهه‌ها وخیم‌تراز دوره پیش از جنگ است

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, امنیت, ایران, جهان, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, فلسطین, گزارش, لبنان

خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

خبرگزاری فرانسه در گزارشی با استناد به داده‌های واقعی از وضعیت تردد کشتی‌های وابسته به ایران در خلیج فارس به‌رغم وجود به اصطلاح محاصره دریایی آمریکا، خاطرنشان کرد که ارزیابی میزان موفقیت این محاصره پیچیده بوده و به نظر می‌آید که چندان کارآمد نیست. به گزارش ایسنا، بریجت دیاکون، تحلیلگر مجله کشتیرانی لویدز لیست اینتلیجنس ... خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس, محاصره دریایی

چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به همراه اصلی‌ترین متحد خاورمیانه‌ای خود، اسرائیل، حمله نظامی گسترده علیه ایران در روز ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ را آغاز کرد و در همان روز نخست جنگ توانست رهبر عالی ایران و تعدادی از فرماندهان و مقامات عالی ایران را به شهادت برساند، تصورش این بود که با توجه ... چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, جنگ, جهان, چین, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, مقاله, همبستگی

رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

دانیل اورتِگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در اظهاراتی تند علیه همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ او را به دلیل به‌راه‌انداختن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، اورتگا تأکید کرد که اقدامات ترامپ در قبال ایران موجب بی‌ثباتی در خاورمیانه شده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی گذاشته ... رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مقاله, نیکاراگوئه

جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

رسانه های آمریکایی در حالی با صدها مقاله حضور داماد دونالد ترامپ در مذاکرات با ایران را پوشش می دهند که اشاره ای به پرونده فساد مالی وی در روابط تجاری اش با عربستان نمی کنند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، انتقادات از جارد کوشنر داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که ... جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, فساد

جزئیات جدید از هشتمین مقری که نیروهای ائتلاف آمریکایی آن را تخلیه کردند

سخنگوی ستاد عملیات نیروهای مشترک عراق اعلام کرد، مقر شماره هشت در پایگاه التاجی در شمال بغداد که نیروهای ائتلاف آمریکایی امروز، یکشنبه از آن خارج شده و آن را به نیروهای عراقی تحویل دادند دربرگیرنده مشاوران نظامی از نیوزیلند، استرالیا و آمریکا بود.

 

به گزارش ایسنا، سرلشکر تحسین الخفاجی، سخنگوی ستاد عملیات نیروهای مشترک عراق امروز جزئیات جدیدی از پایگاه التاجی که در دست نیروهای ائتلاف بین‌المللی بود و امروز به نیروهای عراقی تحویل داده شد، اعلام کرد. او به شبکه اسکای نیوز گفت، این پایگاه شماره هشت در پایگاه التاجی از سوی نیروهای نیوزیلند، آمریکا و استرالیا مورد استفاده قرار می‌گرفت و برای آماده سازی نیروهای عراقی و بالا بردن توان نظامی‌شان از آن استفاده می‌شد.

 

او اظهار کرد: در این اردوگاه بیش از ۴۷ هزار نیروی نظامی عراق آموزش دیده‌اند. این مقر شماره هشت بخشی از پایگاه التاجی بود که شامل یک پایگاه هوایی نیز می‌شود. یگان‌های مختلف ارتش عراق نظیر نیروهای زرهی، مهندسی نظامی، پیاده‌نظام، کادر پزشکی و کادر پرواز و هواپیماهای ارتش در آن مستقر هستند.

 

سرلشکر الخفاجی درباره تجهیزاتی که نیروهای ارتش عراق در این مقر تحویل گرفته‌اند، گفت: این تجهیزات شامل خودروهای تخصصی و نظامی سلاح‌های متوسط، سبک و ذخایر و مهمات دیگر هستند که در آینده برای آموزش استفاده خواهند شد.

 

او تاکید کرد: نیروهای بین‌المللی یک دفعه از مقر هشتم از پایگاه التاجی خارج شدند و هرگز مجدد در مواضع دیگر در عراق مستقر نخواهند شد.

 

الخفاجی تصریح کرد: آنچه برخی رسانه‌ها درباره بازاستقرار این نیروها در داخل عراق می‌گویند صحت ندارد و نادرست است. نیروهای عراقی کاملا این پایگاه را به دست گرفتند. این مقر طبق جدول زمانی تعیین شده و مورد توافق دولت عراق و ائتلاف بین‌المللی تحویل داده شد.

 

الخفاجی در گفت‌وگویی با پایگاه خبری «بغداد الیوم» نیز گفت: نیروهایی که در این پایگاه حضور داشتند یا به کشورهای خود باز می‌گردند و یا به پایگاه‌های خارجی در کشورهای عضو شورای همکاری می‌روند.

 

سخنگوی ستاد عملیات مشترک عراق گفت که مراسم تحویل این پایگاه با حضور نماینده دفتر مصطفی الکاظمی، نخست وزیری عراق انجام شد.

 

طبق گزارش میدل ایست نیوز، الخفاجی ادامه داد: نیروهای عراقی در روزهای آتی و بر اساس جدول زمانبندی خروج نیروهای ائتلاف بین‌المللی از عراق پایگاه‌های دیگری را از ائتلاف بین‌المللی تحویل خواهند گرفت.

 

وی اشاره کرد که اردوگاهی که امروز به نیروهای عراقی تحویل داده شد شامل امکاناتی برای آموزش با ارزش تقریبی ۳۶۰ میلیون دلار بود که نیروهای عراق می‌توانند آن را اداره و در آن فعالیت کنند.

 

در این رابطه «مایلز کاگینز»، سخنگوی ائتلاف بین‌المللی نیز تاکید کرد که ائتلاف بین‌المللی تجهیزاتی با ارزش ۳۴۷ میلیون دلار در اردوگاه التاجی به نیروهای عراقی تحویل داد.

 

پیش از این ستاد عملیات مشترک عراق اعلام کرد که پایگاه التاجی، هشتمین پایگاه نظامی را از نیروهای ائتلاف بین‌المللی مبارزه با تروریسم به فرماندهی ایالات متحده امریکا تحویل گرفته است.

 

ائتلاف ضدداعش مانع از پوشش مراسم تحویل پایگاه عراقی التاجی توسط العهد، العالم و النجباء شد

 

میدل ایست نیوز: نیروهای ائتلاف بین‌المللی ضدداعش از پوشش خبری مراسم تحویل پایگاه التاجی به نیروهای عراقی توسط شبکه‌های «العهد، العالم و النجباء» ممانعت کردند.

 

در ویدیویی که توسط «محمد العواد»، خبرنگار شبکه العهد منتشر شده، آمده است که قرار بود ائتلاف بین‌المللی تحت امر آمریکل پایگاه نظامی التاجی را به نیروهای عراقی تحویل دهند و دعوت‌نامه‌ای از فرماندهی عملیات مشترک برای پوشش مراسم تحویل دریافت کردیم اما نیروهای آمریکایی ائتلاف مذکور به صورت گزینشی مانع از حضور تیم رسانه‌ای برخی شبکه‌ها شدند.

 

العواد افزود: نیروهای آمریکایی علیرغم دعوت فرماندهی عملیات مشترک، مانع از ورود شبکه‌های العهد، العالم و النجباء برای پوشش مراسم مذکور شدند که این اقدام با آزادی بیان و حق رسانه‌ها در انتقال اطلاعات در تعارض قرار دارد.

 

وی در پایان اظهار کرد: ما علت این کار را نمی‌دانیم، ما در اراضی عراق قرار داریم وآمریکایی‌ها حق ندارند که مانع از تردد رسانه‌های عراقی در کشورشان شوند.

تظاهرات سوری‌ها در حومه قامشلی با درخواست برای خروج نیروهای آمریکایی

اهالی روستای البجاریه در حومه شمالی قامشلی با برگزاری یک تجمع حضور غیرقانونی نیروهای اشغالگر آمریکا و تجاوز این نیروها به مرکز ایست بازرسی ارتش سوریه در تل الذهب در حومه شهر قامشلی را محکوم کردند.

ادامه

امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, مداخله نظامی

بازی خطرناک دونالد ترامپ با آتش در خاورمیانه

جبههٔ دموکراتیک صلح و برابری (هَداش) و حزب کمونیست اسرائیل توافق‌نامهٔ عادی‌سازی روابط امارات متحد عربی و اسرائیل به میانجیگری آمریکا را محکوم  کردند. 

ادامه

اتحادیه عرب, اردن, اسراییل, امارات, امپریالیسم, امریکا, ایران, بحرین, جهان, خاورمیانه, عربستان سعودی, عمان, فلسطین, مصر

نیویورک تایمز: آمریکا به جای منزوی کردن ایران خودش منزوی شد

روزنامه نیویورک تایمز در مطلبی با اشاره به مخالفت متحدان اروپایی با آمریکا نوشت: آمریکا به جای منزوی کردن ایران بر سر توافق هسته‌ای، خودش پشت در ماند.

ادامه

اروپا, المان, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, ایران, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, فرانسه