آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

فرمانده تیپ ۴۵ زرهی آلمان در اظهاراتی با اشاره به اعزام قریب‌الوقوع و استقرار طولانی‌مدت این تیپ زرهی در کشور لیتوانی تاکید کرد که این برای اولین بار است که آلمان بعد از جنگ دوم جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ... آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, اوکراین, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لیتوانی, ناتو

فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

پکن در واکنش به اظهارات «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در حمایت واشنگتن از فیلیپین و برگزاری رزمایش مشترک آمریکا با فیلیپین و ژاپن در آب های دریای چین‌جنوبی، بعنوان اخطاری به «مانیل» اقدام به «گشت نظامی» در این آب‌های مورد مناقشه کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری رویتز از مبدا پکن با انتشار ... پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

ادامه

آسیا, آمریکا, اندونزی, برونئی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا, فیلیپین, مالزی, ویتنام

استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

استقرار یک سامانه موشکی جدید آمریکا در فیلیپین، مراکز کلیدی نظامی و تجاری چین را به هدفی نزدیک تبدیل کرده و ترامپ را در بوته آزمونی زودهنگام قرار داده تا نشان دهد که آیا او به تعهد خود برای رویارویی با چین به خاطر متحدان آمریکایی در آسیا پایبند است یا خیر. به گزارش ایسنا، ... استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحاد شوروی, اقیانوس هند, امنیتی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, ژاپن, فیلیپین, هندوستان

زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به مواضع «فردریش مرتس» صدراعظم آتی آلمان در قبال مسکو گفت که کشورش برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد اما به هر گونه «بلندپروازی نظامی» پاسخ قاطع و سریع خواهد داد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، زاخارووا پنجشنبه اظهار کرد: مرتس خواستار آمادگی برای تقابل ... زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, چین, دخالت نظامی, روسیه, شرق اروپا, غرب, فرانسه, مشارکت راهبردی, ناتو

جدایی‌طلبان دونتسک: ده‌ها اسیر جنگی اوکراین در حملات توپخانه‌ خودی کشته شدند

جدایی طلبان تحت حمایت روسیه روز جمعه مدعی شدند که دست کم ۴۰سرباز اوکراینی به اسارت گرفته شده در نبردهای ماریوپل در جریان حملات توپخانه‌ای ارتش اوکراین کشته شدند.

 

به گزارش یورونیوز: دانیل بزونوف، سخنگوی جدایی طلبان تحت حمایت روسیه در منطقه دونتسک در این خصوص تصریح کرد که گلوله‌باران‌ یک زندان در شهر اولنیکا توسط ارتش اوکراین جدا از کشته شدن ۴۰ اسیر اوکراینی ۱۳۰ زخمی نیز به جا گذاشته است.

 

مقامات اوکراینی تاکنون هیچ اظهارنظری در تایید یا رد ادعای جدایی‌طلبان دونتسک در این خصوص نکرده‌اند‌.

 

شمار زیادی از سربازان اوکراینی پیش‌‌تر در پی نبردهای شدید برای دفاع از شهر سقوط کرده ماریوپل در کرانه دریای آزوف به اسارت درآمدند.

 

این نیروهای مقاومت در نهایت با پیش‌روی یگان‌های ارتش روسیه و تسلط کامل روس‌ها و جدایی‌طلبان بر بندر ماریوپل پیش از تسلیم شدن ماه‌ها در مجتمع بزرگ فولاد شهر موسوم به آزوفستال سنگر و پناه گرفته بودند.

 

گردان آزوف و سایر واحدهای اوکراینی نزدیک به سه ماه در مجتمع آزوفستال مقاومت کردند و در نهایت ماه مه با توصیه مقامات اوکراینی و تحت فشار حملات بی‌امان روسیه از زمین، دریا و هوا مجبور به تسلیم شدند.

 

شماری از این اسرا پس از تسلیم شدن به زندان‌هایی در مناطق تحت کنترل روسیه همچون منطقه دونتسک در شرق اوکراین که توسط جدایی‌طلبان اداره می‌شود انتقال داده شدند.

 

مسکو از ارتباط گردان آزوف با جریان راست افراطی به عنوان توجیهی بر ادعای پیشین خود مبنی بر اینکه اوکراین توسط نازی‌ها اداره می‌شود و نیاز به «نازی‌زدایی» دارد، استفاده کرده است.

 

این در حالی است که گردان آزوف در سال ۲۰۱۴ و در اوج جنگ اول اوکراین و جدایی طلبان روس گرا شکل گرفت. در واقع، واحد نئونازی گارد ملی اوکراین مستقر در ماریوپل در منطقه ساحلی دریای آزوف است و اولین تجربه رزمی خود را در بازپس ‌گیری ماریوپل از نیروهای جدایی طلب طرفدار روسیه در ژوئن ۲۰۱۴ تجربه کرد. بعد از جنگ و در ۱۲ نوامبر ۲۰۱۴، آزوف در گارد ملی اوکراین ادغام شد و از آن زمان تمامی اعضایش سربازان قراردادی هستند که در گارد ملی اوکراین خدمت می‌‌کنند.

.
.

یک ارتش بین‌المللی که می‌‌خواهد کمونیسم را از بین ببرد!

 

اگرچه بیشتر سربازان آزوف اوکراینی بوده و به زبان روسی حرف می‌زنند (بیش از ۶۰ درصد سربازان از شرق اوکراین و به خصوص دونتسک و لوهانسک آمده‌اند) اما سربازان خارجی بسیار زیادی هم جذب این گروه شده‌اند. بیشتر این سربازان از سوئد و فنلاند آمده و سابقه نظامی‌گری دارند.

 

به گزارش دیلی تلگراف، سیاست افراطی گردان آزوف و حضور فعال در رسانه‌های اجتماعی و فضای مجازی باعث شده سربازان خارجی مختلف جذب این گروه شوند. سربازانی از برزیل، ایتالیا، بریتانیا، فرانسه، ایالات متحده، یونان، اسکاندیناوی، اسپانیا، اسلواکی، جمهوری چک و حتی خود روسیه به عضویت این هنگ درآمده‌اند.

 

به گزارش روزنامه اسپانیایی موندو، حتی آموزش نظامی اعضای آزوف شبیه ارتش هیتلر است. موندو می‌نویسد: «در مراسمی در فضای باز با استتیکی که یادآور آلمان دهه ۱۹۳۰ است، سربازان آزوف سوگند یاد می‌کنند».

 

آزوف و جنایات جنگی‌اش

 

گزارش‌های منتشر شده توسط دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد (OHCHR) گردان آزوف را متهم به جنایات جنگی مانند غارت دسته جمعی، بازداشت غیرقانونی و شکنجه می‌کند. دفتر حقوق بشر سازمان ملل در مارس ۲۰۱۶ مدعی شد که اطلاعات دقیقی در مورد انجام جنایت توسط این گروه در ماریوپل از تابستان ۲۰۱۴ تا به آن زمان جمع آوری کرده است. بر اساس گزارش این سازمان بین‌المللی، آزوف خانه های غیرنظامیان را در طول جنگ سال ۲۰۱۴ هدف قرار داده و بین سپتامبر ۲۰۱۴ و فوریه ۲۰۱۵ بسیاری از مناطق غیر نظامی را بمباران کرده و افراد بسیاری را از بین برده است.

ورود ناو آمریکایی به دریای جنوبی چین در میانه تنش‌ها بر سر تایوان

یک ناو هواپیمابر آمریکا و گروه ضربت آن در میانه تنش‌ها بین پکن و واشنگتن بر سر مساله تایوان، وارد دریای جنوبی چین شدند.

ادامه

اسیا, امریکا, امریکای شمالی, امنیتی, تایوان, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, صلح

روسیه: ناتو در صدد سلطه بر دریای بالتیک است

دمیتری مدودف، رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر پیشین روسیه و نائب رییس شورای امنیت روسیه پنجشنبه شب گفت که ناتو درصدد سلطه بر دریای بالتیک است و روسیه در این زمنیه پاسخ مناسب خواهد داد.

ادامه

بالکان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شمال اروپا, فنلاند, ناتو