واکنش تند چین به طرح آمریکا برای ممنوعیت پروازهای مسافرتی بر فراز روسیه

پکن طرح پیشنهادی واشنگتن برای ممنوع کردن پرواز خطوط هوایی چین بر فراز حریم هوایی روسیه در مسیر رفت و برگشت به آمریکا را مورد انتقاد قرار داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، وزارت خارجه چین به پیشنهاد دولت آمریکا ممنوعیت پرواز هواپیماهای خطوط هوایی چین بر فراز حریم هوایی روسیه از ... واکنش تند چین به طرح آمریکا برای ممنوعیت پروازهای مسافرتی بر فراز روسیه

ادامه

آسیا, آمریکا, اروپا, اقتصادی, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب

ترامپ: تعرفه ۱۰۰ درصدی بر کالاهای چینی وضع می‌کنم

رئیس جمهوری آمریکا از اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی بر روی کالاهای چینی خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده تعرفه‌های گمرکی ۱۰۰ درصدی بر کالاهای چین اعمال خواهد کرد و این اقدام در کنار فهرست فعلی تعرفه‌ها انجام می‌شود. وی افزود ... ترامپ: تعرفه ۱۰۰ درصدی بر کالاهای چینی وضع می‌کنم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

تجمع اعتراضی کارگران ارکان ثالث شرکت نفت فلات قاره، لاوان

کارگران ارکان ثالث شاغل در لاوان در اعتراض به وعده های پوچ و بی اساس نمایندگان مجلس در خصوص حذف پیمانکاران مفتخور نفت و عدم رعایت مفاد رای ۳۱۸۸ دیوان در پرداختهای مزدی، دست از کار کشیده و تجمع نمودند. خشم عمومی کارگران در اعتراض به سخنرانی یکی از اعضای مجلس تشخیص مصلحت نظام در ... تجمع اعتراضی کارگران ارکان ثالث شرکت نفت فلات قاره، لاوان

ادامه

اقتصادی, امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فساد, گرسنگی, مبارزه طبقاتی, معیشت, مغیشت, نفتگران

هشدار کنگره آمریکا به ترامپ درباره نزدیک‌شدن هند به چین و روسیه

تعدادی از نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری این کشور، درباره نزدیک شدن هند به چین و روسیه هشدارداده و از «دونالد ترامپ» خواستند تا روابط خدشه‌دار شده واشنگتن با دهلی نو بر سر تعرفه‌ها را ترمیم‌کند. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اکونومیک‌تایمز، گروهی از قانون‌گذاران دموکرات آمریکا از دونالد ترامپ رئیس ... هشدار کنگره آمریکا به ترامپ درباره نزدیک‌شدن هند به چین و روسیه

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, دموکراسی, روسیه, هندوستان

کارکنان «ارکان ثالث» و «پیمانی» صنایعِ نفت و گاز خواهان دستمزد و مزایای عادلانه هستند

در شهریورماه سال جاری در نقاط گوناگون کشور از جمله در گچساران، عسلویه، و اهواز، کارکنان “پیمانی” صنایع نفت و گاز تجمع‌های اعتراضی‌ای صنفی برگزار کردند. مهم‌ترین مطالبه‌های این کارکنان عبارتند از: رفع تبعیض در پرداخت‌ دستمزدها و مزایا، اجرای صحیح طرح طبقه‌‌بندی مشاغل، و اجرای سریع و کامل طرح ساماندهی کارکنان دولت. هدف این ... کارکنان «ارکان ثالث» و «پیمانی» صنایعِ نفت و گاز خواهان دستمزد و مزایای عادلانه هستند

ادامه

امنیت شغلی, بازنشستگان, تحلیل, دستمزد, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, فقر, مبارزه طبقاتی, مغیشت, نفتگران, همبستگی

توافق اقتصادی ترامپ – یونکر و کاهش خطر جنگ تجاری میان آمریکا و اتحادیه اروپا

رئیس‌جمهوری آمریکا و مقام‌های اتحادیه اروپا برای رساندن تعرفه‌ها، موانع و سوبسیدها به “صفر” توافق کردند تا بلکه جنگ تجاری میان آنها پس از ماه‌ها بن‌بست به پایان برسد.

 

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گاردین، اتحادیه اروپا همچنین با خرید میلیاردها دلار از محصولات صادراتی آمریکا شامل دانه‌های سویا و گاز طبیعی و حرکت در راستای اصلاح قوانین تجارت بین‌المللی موافقت کرد.

 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در کاخ سفید کنار ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپایی گفت: بنابراین روز بزرگی در پیش داریم؛ فاز جدیدی در روابط آمریکا – اتحادیه اروپا. اول از همه امروز توافق کردیم تا در کنار یکدیگر به سمت تعرفه‌های صفر، موانع غیر تعرفه‌ای صفر و سوبسید صفر برای کالاهای صنعتی به جز خودرو توافق کردیم.

 

طرفین به توافق رسیدند تا مناقشه کنونی بیش از این تشدید نشود و تعرفه‌های جدیدی هم به تایید نرسد. ترامپ و یونکر همچنین گفتند که آنها تعرفه‌های آلومینیوم و فولاد را که آمریکا اعمال کرد و سرآغاز این مناقشه شد، حل و فصل کنند. آنها همچنین با افزایش تجارت در زمینه خدمات و کشاورزی، از جمله صادرات بیشتر سویا از آمریکا به کشورهای اتحادیه اروپا توافق کردند.

 

این توافق در حالی به دست می آید که تنش میان آمریکا و اتحادیه اروپا درحال افزایش بوده است. ترامپ همین دو هفته پیش اتحادیه اروپا را دشمن تجاری آمریکا خوانده بود. به نظر می‌رسد که ترامپ و یونکر اکنون وضعیتی را خنثی کرده‌اند که خطر تبدیل آن به یک جنگ تجاری میان دو بلوک وجود داشت؛ جنگی که تعرفه‌های ترامپ بر فولاد و آلومینیوم وارداتی از اروپا به آن دامن زده بود و خطر کشیده شدن آن به بخش صادرات و واردات اتومبیل می‌رفت.

 

روابط آمریکا و اتحادیه اروپا همچنین به دلیل دوستی ظاهری ترامپ با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه و حملاتش به ناتو و اتحادیه اروپا زیر فشار بوده است.

 

ترامپ چهارشنبه در کاخ سفید از شروع “فاز تازه‌ای در روابط” میان دو طرف سخن گفت و آن را “روزی خیلی بزرگ برای تجارت آزاد و عادلانه” توصیف کرد. او گفت: “ما حالا مذاکرات را شروع می‌کنیم اما تا حدود زیادی می‌دانیم که به کدام سو می‌رود.”

 

یونکر هم از رئیس‌جمهوری آمریکا تشکر کرد و یک “ملاقات خوب و سازنده” را ستود.

 

ترامپ گفت که اتحادیه اروپا خریداری گاز مایع طبیعی (ال ان جی) از ایالات متحده را افزایش خواهد داد که آن را به “یکی از خریداران خیلی بزرگ” گاز آمریکا بدل می کند. او افزود که تجارت در بخش خدمات و کشاورزی گسترش خواهد یافت.

 

او گفت: “اتحادیه اروپا شروع به خریداری مقدار خیلی بیشتری دانه های سویا از کشاورزان ما عمدتا از غرب میانه خواهد کرد. اروپا یک بازار عظیم است.”

 

دولت او یک روز پیشتر یک بسته کمک ۱۲ میلیارد دلاری برای کشاورزانی که در جنگ تعرفه ها لطمه دیده اند معرفی کرد.

 

ژان کلود یونکر و دونالد ترامپ همچنین موافقت کردند از اعمال تعرفه های متقابل بیشتر در طول مذاکرات خودداری کنند و در جهت اصلاح سازمان تجارت جهانی گام بردارند.

 

یونکر گفت که “نیت اصلی او” به صفر رساندن تعرفه کالاهای صنعتی است: “قصد من امروز فقط یک چیز بود، رسیدن به توافق، و به توافق هم رسیدیم. بخش‌هایی هست که در مورد آنها همکاری خواهیم کرد.”

 

در مورد تعرفه خودرو خبر تازه ای اعلام نشد و معلوم نیست که آیا پیشرفتی برای حل اختلاف در این زمینه به دست آمده است یا نه. ترامپ پیشتر تهدید کرده بود تعرفه ای ۲۵ درصدی بر واردات اتومبیل از اروپا اعمال خواهد کرد.

 

پتر آلتمایر وزیر اقتصاد آلمان پس از انجام این توافق توییت کرد: «تعرفه‌های گمرکی پایین می‌آید، بالا نمی‌رود. تجارت آزاد و میلیون‌ها شغل تضمین شدند‌.»

 

مسئول کمیسیون تجارت اتحادیه اروپا نیز که همراه یونکر به واشنگتن رفته از یک “توافق فوق‌العاده” صحبت کرده است.

 

هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان نیز که در آستانه سفر یونکر به واشنگتن خواسته بود اتحادیه اروپا مقابل فشار دونالد ترامپ برای افزایش تعرفه‌های گمرکی “متحد و سخت” عمل کند، پس از حصول این توافق گفت: «ما دیدیم که وقتی اروپا متحد و یکپارچه وارد میدان شود، حرفمان پیش خواهد رفت. بعد می‌توانیم با اعتماد به نفس و در شرایطی برابر با همه در سراسر دنیا صحبت کنیم.»

 

 

قصد آمریکا برای تنبیه همه شرکای نظامی روسیه

نمایندگان جمهوری‌خواه و دموکرات کنگره آمریکا درباره اقدامات محدودکننده علیه همه کشورهای خریدار تسلیحات نظامی ــ فنی روسیه، به‌استثنای سه کشور‌ هند، ویتنام و اندونزی، به توافق رسیده‌اند.

ادامه

استرالیا, افغانستان, اقتصادی, امارات, امریکا, اندونزی, بنگلادش, پاکستان, ترکیه, جهان, چین, خبر, روسیه, عراق, عربستان سعودی, کویت, مصر, هندوستان, ویتنام

ترامپ خواستار لغو همه تعرفه های گمرکی با اروپا شد

رئیس جمهوری آمریکا شامگاه سه شنبه به وقت محلی، در آستانه سفر رئیس کمیسیون اروپا به این کشور، پیشنهاد داد که واشنگتن و دولت های عضو اتحادیه اروپا همزمان همه تعرفه‌ها و موانع تجاری وضع شده را لغو و به سوی تجارت آزاد حرکت کنند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, جهان, خبر, فرانسه, کانادا, مکزیک

نشنال اینترست: چین سرمایه‌داری آمریکا را به‌چالش کشیده است

تارنمای نشنال اینترست ضمن اشاره به اینکه جنگ تجاری می تواند به امنیت اقتصادی آمریکا آسیب بزند، نوشت که «مدل این کشور از نظام سرمایه داری و دمکراسی لیبرال از سوی چین به چالش کشیده شده است.»

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, چین, شرق آسیا

راشا تودی: اثرات جنگ تجاری به خود آمریکا برگشت/ ۲.۵ میلیارد پوند گوشت آمریکا خریدار ندارد

راشا تودی اعلام کرد: عواقب جنگ تجاری که آمریکا آغازگر آن بود به خود این کشور برگشته و ۲.۵ میلیارد پوند گوشت تولیدی کشاورزان آمریکا در انبارها مانده و صادر نمی‌شود.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, مکزیک