گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

توافق تجارت آزاد که اکوادور به عنوان چهارمین کشور آمریکای لاتین با چین، این غول آسیایی امضا کرده است، از دیروز (چهارشنبه یکم مه ۲۰۲۴) لازم‌الاجرا شد و مقام‌های دو کشور، این «نقطه عطف تاریخی» را با برگزاری مراسمی در کیتو، پایتخت اکوادور گرامی داشتند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از خبرگزاری افه، اکوادور ... گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

ادامه

آلمان, آمریکای لاتین, اقتصادی, اکوادور, پرو, چین, شرق آسیا, شیلی, کاستاریکا, گزارش

اورتگا: سازمان ملل در مواجهه با نسل‌کشی کوبا و غزه، به‌چه کار می‌آید؟

رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه توانایی سازمان ملل متحد در از بین بردن موانع برای پایان دادن به محاصره آمریکا علیه کوبا و جنگ اسرائیل علیه غزه را زیر سوال برد و گفت این نهاد «چیزی بیش از ابزار امپریالیست‌ها نبوده است» و «هیچ فایده‌ای ندارد». به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، دنیل اورتگا رئیس‌جمهوری ... اورتگا: سازمان ملل در مواجهه با نسل‌کشی کوبا و غزه، به‌چه کار می‌آید؟

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, امپریالیسم, اوکراین, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, سیاسی, فلسطین, کوبا, نسل‌کشی, نیکاراگوئه

ارتقای همکاری‌های دوجانبه؛ تعهد متقابل چین و بولیوی

وزیران خارجه چین و بولیوی در دیداری مشترک در پکن، بر تمایل دو کشور مبنی بر ارتقای همکاری‌های دوجانبه تاکید کردند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، دپارتمان آمریکای لاتین و کارائیب وزارت امور خارجه چین در پیامی از طریق حساب کاربری خود در شبکه مجازی ایکس اعلام کرد: وانگ یی وزیر ... ارتقای همکاری‌های دوجانبه؛ تعهد متقابل چین و بولیوی

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اقتصادی, بریکس, بولیوی, پرو, چین, روسیه, شرق آسیا

رئیس‌جمهور شیلی جنگ علیه غزه را وحشیانه خواند

رئیس‌جمهور شیلی جنگ جاری اسرائیل در نوار غزه را «وحشیانه» توصیف کرد. به گزارش ایسنا، «گابریل بوریچ» رئیس‌جمهور شیلی در شبکه‌های اجتماعی عکسی از «صابرین» دختر فلسطینی را پس از دست‌ دادن مادر، پدر و خواهر ۴ ساله‌اش در بمباران اسرائیل منتشر کرد. به نقل از آناتولی، بوریچ گفت: «هرگز نباید وحشیگری را که توسط ... رئیس‌جمهور شیلی جنگ علیه غزه را وحشیانه خواند

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شیلی, فلسطین

«باربادوس» کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت

جمهوری باربادوس کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ را به رسمیت شناخت. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه فلسطین الیوم، جمهوری باربادوس (در حاشیه دریای کارائیب) کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ را به رسمیت شناخت. وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد که از اقدام ... «باربادوس» کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, باربادوس, جهان, خبر, سازمان ملل, فلسطین

تقلای آلمان برای واردات داروی کرونا از کوبا

آلمان خواستار دستیابی به داروی «این‌فرک» و وارد کردن آن از کوبا است که گفته می‌شود در چین برای درمان کرونا موثر واقع شده است.

 

به گزارش روز یکشنبه دویچه‌وله، شرکت «پروفومد» در آلمان درصدد توزیع این دارو است.

 

این محموله دارویی آماده صدور به آلمان بوده، اما مجوز واردات آن صادر نشده است، از اینرو شرکت مزبور مایل به واردات آن از کوبا است.

 

شرکت پروفومد دو شعبه یکی در ایالت زاکسن آلمان و شعبه دیگری در اتریش دارد. شرکتی با ۱۵۰ نیروی شاغل که عمدتا در تولید کالاهای پزشکی فعال است، اما تجربه ای در عرصه داروسازی ندارد.

 

همکاری شرکت پروفومد با کوبا امر تازه ای نیست، اما این بار، موضوع بر سر واردات یک داروست؛ داروی این‌فرک که در چین با یک داروی دیگر در درمان بیماری کووید – ۱۹ موثر واقع شده است.

 

«گئورگ شفر» رئیس شرکت پروفومد اعلام کرده که با مسئولان دولت فدرال و ایالت زاکسن درمورد واردات این دارو گفت و گو کرده، اما این مذاکرات هنوز به نتیجه مطلوبی نرسیده است.

 

پس از آنکه امکان واردات مستقیم داروی این‌فرک از چین فراهم نشد، شفر تلاش کرد این دارو را برای مداوای یک هزار بیمار از کوبا سفارش دهد.

 

شرکت کوبایی تولیدکننده این دارو اعلام آمادگی کرده که این میزان دارو را در مدت ۲۵ روز به آلمان تحویل دهد، اما مشکل مقررات بر آلمان حاکم است.

 

قانون صدور مجوز برای واردات دارو به آلمان و توزیع آن بر چند محور و از جمله موثر بودن، کیفیت و عوارض جانبی تنظیم شده است. برای سنجش این موارد، لازم است گزارش های پزشکی مربوط به این دارو در اختیار مسئولان وزارت بهداشت و اداره کنترل کیفیت دارو قرار گیرد.

 

«ادوارد مارتینز» رئیس شرکت داروسازی کوبایی «بایوکوبافارما» چندی پیش گفته بود که این دارو نمی تواند راه حلی برای بحران کرونا باشد.

 

طبق گفته های وی، می‌توان از این دارو برای درمان کرونا استفاده کرد، اما نمی‌توان از آن به عنوان واکسن ضد کرونا بهره گرفت.

 

رئیس شرکت پروفومد گفته که چنانچه نتواند مجوز ورود این دارو از کوبا را کسب کند، می‌کوشد با جلب نظر مساعد مقام های وزارت بهداشت اسپانیا، دارو را در آن کشور به بیماران عرضه کند.

 

وی یادآور شد که تماس های اولیه با مقام های اسپانیا در این مورد انجام شده است.

دیلی نیوز چاپ نیویورک: واشنگتن مسئول گسترش همه‌گیری کرونا در ایران است

 واشنگتن به دلیل اعمال تحریم‌هایی که واردات دارو به ایران را منع کرده است از نظر اخلاقی و قانونی مسئول شیوع بیماری کووید-۱۹ در ایران است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, ایران, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, کوبا, نیکاراگوئه, ونزوئلا

بیانیۀ مشترک حزب‎های کمونیست امریکای جنوبی دربارۀ کووید -۱۹

به مناسبت گسترش کووید- ۱۹ حزب‎های کمونیست امریکای جنوبی امروز (۳۰ مارس ۲۰۲۰) بیانیۀ مشترکی صادر کردند و نقش تعیین‎کنندۀ کارگران بخش بهداشت و سایر بخش‎ها را در مبارزه با همه‎گیری ویروس کرونا برجسته کردند.

ادامه

ارژانتین, امریکای لاتین, بیانیه, جهان, چین, خبر, روسیه, کارگری, کوبا, مکزیک, نئولیبرالیسم, همبستگی, ونزوئلا