سلاک در پکن؛ گامی بلند برای همکاری اقتصادی در سایه تنش‌های جهانی

درحالیکه جهان با جنگ‌های تجاری و تعرفه‌ای آمریکا متزلزل و بی‌ثبات نشان می‌دهد، برگزاری مجمع چین-سلاک در پکن مسیرهای جدید توسعه برای همکاری کشورهای جنوب جهانی با چین را ایجاد کرده است. به گزارش روز شنبه ایرنا، نشریه فارن پالسی با پرداختن به پیشرفت روابط پکن و آمریکای لاتین نوشت: روز سه‌شنبه، مجمع مشترک جامعه ... سلاک در پکن؛ گامی بلند برای همکاری اقتصادی در سایه تنش‌های جهانی

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروگوئه, اقتصادی, اقیانوس اطلس, برزیل, پاناما, جنگ تجاری, چین, شرق آسیا, کارائیب, کلمبیا, ونزوئلا

رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

دکتر دیلان مُورفی هشدار می‌دهد تعرفه‌های همه سویهٔ ترامپ بازتاب قانون مصیبت‌بار اسموت-هاولی است که به اقدام‌هایی تلافی‌جویانه، فروپاشیِ تجارت بین‌المللی، برافروختنِ افراط‌گرایی سیاسی، و درنهایت به جنگِ جهانی انجامید. در ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ دونالد ترامپ جنگ تجاری همه‌سویه‌اش را علیه بقیه جهان آغاز کرد. پس از یک فروش بسیار زیاد اوراق قرضه خزانه‌داری ایالات ... رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسپانیا, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, دستمزد, ژاپن, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, طبقه کارگر, فقر, کانادا, کشاورزان, نازیسم

اخراج و «شکنجه» مهاجران؛ تنش جدید کاراکاس-واشنگتن

همزمان با اینکه وکلای مدافع مهاجران ونزوئلایی اخراج و بازداشت‌شده از سوی دولت «دونالد ترامپ» اعلام کردند این افراد تحت شکنجه‌های جسمی و روحی قرار دارند، دادگاه عالی آمریکا با صدور حکمی، اخراج مهاجران ونزوئلایی با استناد به «قانون دشمنان بیگانه» را ممنوع و متوقف کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا، اخراج دسته‌جمعی مهاجران ونزوئلایی ... اخراج و «شکنجه» مهاجران؛ تنش جدید کاراکاس-واشنگتن

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, السالوادور, انگلیس, تروریسم, جهان, خبر, کانادا, مهاجرت, ونزوئلا

کلمبیا در مسیر پیوستن به بانک «بریکس»

دولت کلمبیا همزمان با ارائه درخواست عضویت در «بانک توسعه جدید» بریکس و تاکید بر اهمیت این موسسه به‌عنوان ابزاری کلیدی برای تامین پروژه‌ها در این کشور آمریکای جنوبی، از اَبَرپروژه‌ای مبنی بر ایجاد یک کانال ارتباطی میان اقیانوس آرام و اقیانوس اطلس رونمایی کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از بخش اسپانیولی تارنمای آرتی، ... کلمبیا در مسیر پیوستن به بانک «بریکس»

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, آمریکای لاتین, اقیانوس اطلس, اقیانوسیه, برزیل, بریکس, پاناما, چین, روسیه, کلمبیا, هندوستان

بانک توسعه بریکس طی ۱۰ سال، ۱۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌ جذب کرده است

رئیس بانک توسعه جدید بریکس بر نقش این نهاد در پیشبرد توسعه در جهان جنوب تاکید کرد و از جذب ۱۴۰ میلیارد دلار سرمایه در ۱۰ سال خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌وی بریکس، دیلما روسف، رئیس بانک توسعه جدید بریکس (NDB)، در سخنرانی خود در آیین گشایش چهارمین نشست وزرای ... بانک توسعه بریکس طی ۱۰ سال، ۱۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌ جذب کرده است

ادامه

آمریکای لاتین, اقتصادی, بریکس, جهان, چین, کارائیب, گزارش, مشارکت راهبردی

تقلای آلمان برای واردات داروی کرونا از کوبا

آلمان خواستار دستیابی به داروی «این‌فرک» و وارد کردن آن از کوبا است که گفته می‌شود در چین برای درمان کرونا موثر واقع شده است.

 

به گزارش روز یکشنبه دویچه‌وله، شرکت «پروفومد» در آلمان درصدد توزیع این دارو است.

 

این محموله دارویی آماده صدور به آلمان بوده، اما مجوز واردات آن صادر نشده است، از اینرو شرکت مزبور مایل به واردات آن از کوبا است.

 

شرکت پروفومد دو شعبه یکی در ایالت زاکسن آلمان و شعبه دیگری در اتریش دارد. شرکتی با ۱۵۰ نیروی شاغل که عمدتا در تولید کالاهای پزشکی فعال است، اما تجربه ای در عرصه داروسازی ندارد.

 

همکاری شرکت پروفومد با کوبا امر تازه ای نیست، اما این بار، موضوع بر سر واردات یک داروست؛ داروی این‌فرک که در چین با یک داروی دیگر در درمان بیماری کووید – ۱۹ موثر واقع شده است.

 

«گئورگ شفر» رئیس شرکت پروفومد اعلام کرده که با مسئولان دولت فدرال و ایالت زاکسن درمورد واردات این دارو گفت و گو کرده، اما این مذاکرات هنوز به نتیجه مطلوبی نرسیده است.

 

پس از آنکه امکان واردات مستقیم داروی این‌فرک از چین فراهم نشد، شفر تلاش کرد این دارو را برای مداوای یک هزار بیمار از کوبا سفارش دهد.

 

شرکت کوبایی تولیدکننده این دارو اعلام آمادگی کرده که این میزان دارو را در مدت ۲۵ روز به آلمان تحویل دهد، اما مشکل مقررات بر آلمان حاکم است.

 

قانون صدور مجوز برای واردات دارو به آلمان و توزیع آن بر چند محور و از جمله موثر بودن، کیفیت و عوارض جانبی تنظیم شده است. برای سنجش این موارد، لازم است گزارش های پزشکی مربوط به این دارو در اختیار مسئولان وزارت بهداشت و اداره کنترل کیفیت دارو قرار گیرد.

 

«ادوارد مارتینز» رئیس شرکت داروسازی کوبایی «بایوکوبافارما» چندی پیش گفته بود که این دارو نمی تواند راه حلی برای بحران کرونا باشد.

 

طبق گفته های وی، می‌توان از این دارو برای درمان کرونا استفاده کرد، اما نمی‌توان از آن به عنوان واکسن ضد کرونا بهره گرفت.

 

رئیس شرکت پروفومد گفته که چنانچه نتواند مجوز ورود این دارو از کوبا را کسب کند، می‌کوشد با جلب نظر مساعد مقام های وزارت بهداشت اسپانیا، دارو را در آن کشور به بیماران عرضه کند.

 

وی یادآور شد که تماس های اولیه با مقام های اسپانیا در این مورد انجام شده است.

دیلی نیوز چاپ نیویورک: واشنگتن مسئول گسترش همه‌گیری کرونا در ایران است

 واشنگتن به دلیل اعمال تحریم‌هایی که واردات دارو به ایران را منع کرده است از نظر اخلاقی و قانونی مسئول شیوع بیماری کووید-۱۹ در ایران است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, ایران, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, کوبا, نیکاراگوئه, ونزوئلا

بیانیۀ مشترک حزب‎های کمونیست امریکای جنوبی دربارۀ کووید -۱۹

به مناسبت گسترش کووید- ۱۹ حزب‎های کمونیست امریکای جنوبی امروز (۳۰ مارس ۲۰۲۰) بیانیۀ مشترکی صادر کردند و نقش تعیین‎کنندۀ کارگران بخش بهداشت و سایر بخش‎ها را در مبارزه با همه‎گیری ویروس کرونا برجسته کردند.

ادامه

ارژانتین, امریکای لاتین, بیانیه, جهان, چین, خبر, روسیه, کارگری, کوبا, مکزیک, نئولیبرالیسم, همبستگی, ونزوئلا