آسیا تایمز: جنگ‌های اسرائیل با پول جیب آمریکایی‌ها تأمین می‌شود

داده‌ها نشان می‌دهد که اسرائیل هزینه بیشتر سلاح‌هایی را که آمریکا به آن می‌فروشد، پرداخت نمی‌کند و این مالیات‌دهندگان آمریکایی هستند که این هزینه ها را می پردازند. به گزارش ایرنا، این نشریه در مطلب روز چهارشنبه خود عنوان کرده است که دولت ترامپ انتظار دارد که مالیات‌دهندگان آمریکایی نه تنها هزینه ماجراجویی‌های نظامی وی، ... آسیا تایمز: جنگ‌های اسرائیل با پول جیب آمریکایی‌ها تأمین می‌شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اقتصادی, جهان, خاورمیانه, طبقه کارگر, گزارش

تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است

تاکر کارلسون، چهره تأثیرگذار جریان محافظه‌کار آمریکا، با انتقادی کم‌سابقه از دونالد ترامپ، سیاست‌های او در قبال جنگ ایران را مغایر با شعار «اول آمریکا» دانست؛ موضعی که از تعمیق شکاف در میان حامیان جمهوری‌خواه و بازتعریف اولویت‌های سیاست خارجی آمریکا حکایت دارد. به گزارش ایرنا به نقل از ام‌اس‌ان نیوز، تاکر کارلسون، چهره سرشناس ... تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, امنیت, ایران, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, منافع ملی

 مقام روس: این جنگ برای ایران مساله بقاست و «تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد.»

یک قانونگذار ارشد روسیه گفت که ایران برای جنگ در برابر تجاوز آمریکا به‌خوبی آماده شده بود و تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، آلکسی پوشکوف رئیس کمیسیون سیاست اطلاع‌رسانی در شورای فدراسیون روسیه گفت: ایرانی‌ها برای جنگ بسیار خوب آماده شده بودند. وی افزود: آنها عملا همه ...  مقام روس: این جنگ برای ایران مساله بقاست و «تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد.»

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا

جان مرشایمر: جنگ با ایران فاجعه‌ بود/ دیگر کسی زیر چتر آمریکا نمی‌رود

یک استاد دانشگاه برجسته علوم سیاسی آمریکا به بررسی تبعات منفی جنگ ایران در پرونده‌های مختلف از جمله مناسبات بین المللی آمریکا و افول هژمونی جهانی آن و بی اعتمادی فزاینده به واشنگتن پرداخت. به گزارش خبرگزاری مهر، جان مرشایمر، دانشمند علوم سیاسی آمریکایی و استاد دانشگاه شیکاگو و یکی از برجسته‌ترین نظریه‌پردازان سیاسی دوران ... جان مرشایمر: جنگ با ایران فاجعه‌ بود/ دیگر کسی زیر چتر آمریکا نمی‌رود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اسراییل, افغانستان, انرژی, تحلیل, تنگه هرمز, خاورمیانه, خلیج فارس, شرق آسیا, صهیونیسم, عراق, گرینلند, هژمونیسم

هشدار درباره «مواجهه ویرانگر» اروپا و روسیه؛ زنگ خطر جنگ در پنج سال آینده

یک تحلیلگر ارشد فرانسوی با هشدار درباره آینده امنیت اروپا، از احتمال وقوع یک «مواجهه ویرانگر» میان اروپا و روسیه در پنج سال آینده خبر داده است؛ هشداری که در شرایط تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی جهانی، بازتاب گسترده‌ای یافته است. به گزارش ایلنا، اولیویه اشمیت، پژوهشگر راهبردی فرانسوی و استاد مؤسسه عملیات نظامی آکادمی دفاع دانمارک ... هشدار درباره «مواجهه ویرانگر» اروپا و روسیه؛ زنگ خطر جنگ در پنج سال آینده

ادامه

آسیا-اقیانوسیه, آمریکا, اروپا, امنیت جهانی, اوکراین, تایوان, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, دانمارک, روسیه, ژئوپلیتیک, غرب, فرانسه, هژمونیسم, هوش مصنوعی

تاجر اسرائیلی سند منتشر شده درباره ماموریتش برای فروش نفت شرق سوریه را تایید کرد

در حالی که “شورای سوریه دموکراتیک” خبر واگذاری ماموریت فروش نفت مناطق شرق سوریه به موتی کاهانا، تاجر اسرائیلی را تکذیب می‌کند، این تاجر مضمون گزارش روزنامه الاخبار در این باره را تایید کرده اما می‌گوید که این فعالیت را به عنوان یک آمریکایی انجام می‌دهد.

 

به گزارش ایسنا، موتی کاهانا تاجر اسرائیلی سند منتشر شده از سوی روزنامه الاخبار مبنی بر اینکه او صادرات نفت استخراجی سوریه از مناطق کردنشین شرق فرات را برعهده دارد، تایید کرد.

 

این مناطق تحت کنترل “شورای سوریه دموکراتیک” است.

 

کاهانا خبر روزنامه الاخبار را تایید کرد و گفت، تلاش خواهد کرد، هیچ نفتی از منطقه شرق سوریه، به دست دولت دمشق نرسد.

 

تایید خبر مذکور توسط کاهانا مورد توجه گزارش‌های متعدد رسانه‌های اسرائیل قرار گرفت؛ رسانه‌هایی که با دقت گزارش الاخبار را دنبال کردند که شامل دلالت‌هایی فراتر از ذکر یک نام اسرائیلی در جنگ سوریه است؛ دلالت‌هایی که به ماموریتی واگذار شده به اسرائیل اشاره دارند که یکی از مهم‌ترین اهرم‌های فشار بر دولت سوریه در جنگ اقتصادی است تا این دولت را از منابع اقتصادی خود محروم کند.

 

در این راستا، روزنامه صهیونیستی “میکوریشون” نوشت، اهمیت دادن این اختیار تام به کاهانا از این جهت است که منطقه تحت کنترل کردها در سرق سوریه بیش از ۹۰ درصد منابع نفتی کل سوریه را در بردارد مضاف بر اینکه این منطقه دارای منابع آب، غذا و انرژی نیز است.

 

این روزنامه نوشت، منطقه تحت کنترل کردها از حفاظت مستقیم نیروهای آمریکایی برخوردار است که اجازه نمی‌دهند ارتش سوریه بر آن مسلط شود؛ زیرا این منطقه یکی از مهم‌ترین مناطق اقتصادی سوریه است و همین مساله موجب شده است نیروهای آمریکایی با هرگونه تلاش‌های ارتش سوریه حتی با حمایت روسیه و دیگر هم‌پیمانانش مقابله کنند.

 

اما “میکوریشون” به روزنامه الاخبار که به رغم تابعیت آمریکایی‌اش او را اسرائیلی دانسته ایراد گرفته است؛ موضوعی که سوالاتی را درباره هدف کتمان هویت او ایجاد می‌کند، علی رغم اینکه رسانه‌های اسرائیلی و خود وزارت خارجه این رژیم در بیشتر مناسبت‌ها به خصوص زمانی که کاهانا به بهانه امدادرسانی به مردم سوریه وارد این کشور می‌شود، تاکید می‌کنند او اسرائیلی است.

 

میکوریشون نوشت، در خصوص اختیار تام کاهانا برای فروش نفت شرق سوریه، تماس تلفنی با وی برقرار کرده است و او نیز این خبر را تایید کرده اما گفته است، این وکالت به عنوان یک آمریکایی به او داده شده است.

 

کاهانا ادعا کرد: طی ۹ سال به مردم سوریه کمک کردم و روابط شخصی خود را با طرف‌های مختلف در این کشور گسترش دادم و همین مساله موجب زنده ماندن این افراد با وجود اقدامات “بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه و هم‌پیمانانش شد”.

 

کاهانا همچنین مدعی شد: وکالتم برای فروش نفت با سایر فعالیت‌های “امدادرسانی”‌ام تفاوت چندانی ندارد. زیرا من در حال حاضر به فروش نفت برای کمک به مردم سوریه متمرکز هستم. من در اینجا با نام خودم حضور دارم نه به نام دولت اسرائیل.

 

.در حالی که کاهانا تایید کرده است سپردن ماموریت فروش نفت تحت کنترل کردهای سوریه توسط “شورای سوریه دموکراتیک” صحت دارد، این شورا در بیانیه‌ای فحوای خبر روزنامه الاخبار را رد و اعلام کرد، هدف از این خبر “تلاش برای خدشه‌دار کردن وجهه شورا و بطلان‌گویی است” و این اقدامات شورای سوریه دموکراتیک را تنها وادار می‌کند تا در قبال تمامیت اراضی و حاکمیت سوریه بر موضع ثابت خود تاکید کند که متحمل تجاوزها و نقض‌های گسترده‌ای شده و تنها از طریق آغاز فرایند سیاسی قابل حل است که به دستیابی به یک راه‌حل دموکراتیک کمک می‌کند.

 

در این بیانیه آمده است، این خبر در حالی منتشر می‌شود که “شورای سوریه دموکراتیک” بیشتر از هر زمان دیگری بر “رویکرد ملی‌گرایانه” خود تاکید دارد و به دنبال تحقق اهداف خود در مبارزه با تروریسم، حفظ امنیت و ثبات، دفاع از پتانسیل‌های کشور و حفاظت از آن است.

 

اما موتی کاهانا، مدیر انجمن امدادرسانی به آوارگان سوری موسوم به “عمالیا” و صاحب اختیار تام برای فروش نفت شرق سوریه در حال حاضر و نیز دیگر بازرگانان اسرائیلی و غربی در واقع ابزارهایی در جنگ سوریه هستند که معمولاً آمریکا، اسرائیل و غرب از زمان آغاز جنگ سوریه در سال ۲۰۱۱ در بسیاری از اقدامات و رویکردها از آنها استفاده می‌کنند.

ایسنا

مصر: تمامی گروه‌های تکفیری پیرو ایدئولوژی اخوان المسلمین هستند

سخنگوی وزارت خارجه مصر اعلام کرد که تمامی سازمان‌های تکفیری وابسته به سرچشمه ایدوئولوژی‌ افراط‌گرایی هستند که گروه “إخوان” آن را به وجود آورده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, مصر

آمریکا شرق سوریه را غرق سلاح کرده است

گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» اعلام کرد که از منطقه کردستان عراق، برای نوزدهمین بار، ۲۸۰ کامیون حامل سلاح و تجهیزات لجستیکی برای شبه‌نظامیان کُرد در شرق سوریه ارسال شد.

ادامه

امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, سوئد, سوریه, عراق, عربستان سعودی

موگرینی در کویت: اتحادیه اروپا حضورش در خاورمیانه را افزایش می‌دهد

«فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه در مراسم افتتاح دفتر نمایندگی این اتحادیه در کویت گفت: افتتاح این دفتر پیامی است به کل منطقه که اتحادیه اروپا حضور و مشارکتش در خاورمیانه را افزایش می‌دهد.

ادامه

اتحادیه اروپا, جهان, خاورمیانه, خبر, عراق, کویت