بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
باوجود اخطار کتبی بهکارفرمایان ومسئولان جهت کار در شرایط ناایمن، بازهم حادثه بهمرگ کارگر معدن دیگری منجر شد
رئیس بازرسی اداره کل کار استان کرمان در ارتباط با حادثه ظهر دیروز معدن زغالسنگ هشونی طغرالجرد که منجر به مرگ یک کارگر شد، توضیح داد.
حسین امامیپور درباره جزئیات بیشتر حادثه مرگ کارگر معدن هشونی به خبرنگار ایلنا گفت: حادثه در کارگاه ۷۲/۲۳ معدن زغالسنگ «هَشونی» از معادن زغالسنگ کرمان در شهرستان کوهبنان درحالی رخ داد که حدود شش کارگر در عمق تونل مشغول کار تعمیرات بودهاند.
او با بیان اینکه در این واقعه یکی از کارگران حین انجام تعمیرات بر اثر ریزش سقف تونل جان باخته است، در تشریح جزئیات این خبر گفت: حوالی ساعت ۱۱ و نیم دیروز (یکم شهریور ماه) یکی از کارگران معدن زغالسنگ هشونی حین انجام کار تعمیرات بر اثر ریزش سقف تونل دچار حادثه میشود که از قرار معلوم پیش از این سقف دچار شکستگی شده بود.
او با بیان اینکه ۵ نفر از همکاران کارگر حادثه دیده را همراهی میکردند، گفت: این کارگران مشغول نصب تیرکهای چوبی برای نگهداری سقف کارگاه بودند که ناگهان بخشی از کارگاه استخراج دچار ریزش شد.
امامیپور تاکید کرد: در کارگاه مذکور لایه D۲ و D۳ با یکدیگر تلاقی دارند که همین امر باعث فشار کمر بالای کارگاه و در نتیجه ریزشی بودن کمربالا (سقف کارگاه) میشود.
طبق اظهارت وی؛ کارگاه مذکور از نظر نصب استحکامات جزو کارگاههای خوب منطقه هشونی بوده است. اما وجود شکستگی رگهای سقف در این نقطه باعث ریزش کارگاه شده است.
او گفت: به طور معمول چوبهایی که در کارگاه برای نگه داشتن سقف استفاده میشود، چوب روسی است اما در این کارگاه از چوبهای ایرانی استفاده شده که استحکام لازم را برای نگه داشتن سقف نداشته است.
وی با بیان اینکه کارگر جان باخته «اکبر رهجو» و حدود ۴۰ساله بوده، گفت: او با ۱۶ سال سابقه کار در معدن استادکار کارگاه نیز بوده و در واقع مهارت کافی برای کاری که انجام میداده را داشته است.
امامیپور با بیان اینکه بازرسان اداره کار هر چند تعدادشان ناکافی است اما به صورت دورهای و منظم از واحد زغالسنگ استان کرمان بازدید میکنند، افزود: به طور کل در یکسال گذشته ۷ تا ۸ بار بازرسان کار از این واحد معدنی بازدید کردهاند که آخرین بار در تاریخ ۱۷ مرداد ماه سال جاری انجام شده است.
او گفت: باتوجه به بازرسیهای انجام شده، به طور کل مجموعه معادن زغالسنگ کرمان به دلیل برداشت و استخراج سنتی که انجام میدهند ناایمن هستند به همین دلیل این معادن به طور کل ناایمن ارزیابی شده و اخطار کتبی هم به کارفرمایان و به مسئولان استانی و حتی کشوری در حوزه صنعت و معدن داده شده است.
وی ادامه داد: سال ۹۹ نیز حادثهای مشابهای رخ داد که یکی از کارگران بر اثر اینکه چوبهای کارگذاشته در کارگاه برای نگه داشتن سقف استحکام لازم را نداشت، جان باخت.
رئیس بازرسی اداره کل کار استان کرمان بیان اینکه در نتیجه رعایت نشدن نکات ایمی و بیتوجهی به هشدارها در رعایت اصول ایمنی کار هر چند وقت یکبار شاهد حوادث تلخ هستیم، گفت: براساس مواد ۹۱ و ۹۵ قانون کار جمهوری اسلامی کارفرمایان سه وظیفه مهم تهیه تجهیزات مناسب، آموزش کارگران و نظارت بر انجام کار را برعهده دارند که در صورت رعایت نمودن تمامی موارد حوادث به شدت کاهش پیدا میکند.
وی در پایان افزود: کارفرمایان معادن ملزم هستند تذاکرات ایمنی بازرسان کار را جدی بگیرند در غیر این صورت باید پاسخگوی عواقب جانی و اجتماعی حوادث کار باشند.
معادن زغال سنگ کرمان با سه هزار کارگر قراردادی شامل معادن پابدانا، همکار، هشونی، هجدک، کمسار، آب نیل و کارخانه زغالشویی زرند میشود.
در اسفندماه ۱۳۹۹ نیز خبر گزاری تسنیم گزارش کرده بود که بر اثر ریزش معدن زغالسنگ در همین معدن ۳ کارگر مصدوم و یک نفر جان خود را از دست داده است.
رضا اسماعیلی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه بر اثر ریزش معدن زغالسنگ در معدن زغالسنگ هشونی در شهرستان کوهبنان متاسفانه ۳ کارگر مصدوم و یک نفر جان خود را از دست داده است گفت: حسین یاروش یکی از کارگرانی است که متاسفانه در محل ریزش معدن جان خود را از دست داده است.
کارگران کشت و صنعت کارون خواستار اجرای همسانسازی واقعی شدند
جمعی از کارگران مجتمع کشت و صنعت کارون شوشتر خواستار اجرای درست همسانسازی حقوقهای خود شدند .
به پیگرد فعالان کارگری و نقض حقوق سندیکایی پایان دهید!
اعلامیۀ فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری در محکومیت حملههای ناپذیرفتنی علیه سندیکالیستهای ایتالیا
تجمع کارگران روغن جهان در اعتراض به ممانعت از حضورشان در کارخانه مقابل اداره کار شهرستان زنجان
صبح امروز تعدادی از کارگران کارخانه روغن نباتی زنجان از مجموعه هلدینگ داروگر، به ممانعت از حضورشان در کارخانه اعتراض کردند.
زندانی سیاسی نمادی است از درایت و شرافت انسانی
در وضعیت کنونی جامعه ما که در تبوتاب بحرانهای اقتصادیاجتماعی گرفتار است، حکومت جمهوری اسلامی ایران فشارها و توطئهها را علیه مبارزان آزادی که در زندانهایش اسیرند را شدت میبخشد. یکی از هدفهای رژیم از این فشارها و دسیسهها بیخبر نگه داشتن افکارعمومی از وضعیت دشوار زندانیان سیاسی و عقیدتی در سیاهچالهایش است.