کشورهای بلاروس، چین، ایران، نیکاراگوئه، روسیه، سوریه، زیمبابوه و ونزوئلا در بیانیهای مشترک پیرامون موافقتنامه پادمان عدم اشاعه سلاح هستهای با ایران بیانیهای مشترک منتشر کردند. به گزارش ایسنا، جمهوری بلاروس، جمهوری خلق چین، جمهوری اسلامی ایران، جمهوری نیکاراگوئه، فدراسیون روسیه، جمهوری عربی سوریه، جمهوری زیمبابوه و جمهوری بولیواری ونزوئلا در بیانیهای مشترک در مورد ... بیانیه مشترک ۷+۱ کشور پیرامون موافقتنامه پادمان عدم اشاعه سلاح هستهای با ایران در نشست شورای حکام
قطعنامه سیاسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی علیه ایران تصویب شد
قطعنامه سه کشور اروپایی عضو برجام با حمایت آمریکا، بامداد جمعه در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی تصویب شد. به گزارش ایسنا، این قطعنامه که توسط انگلیس، فرانسه و آلمان ارائه شد، با ۱۹ رای موافق، ۱۲ رای ممتنع و سه رای مخالف به تصویب رسید. کشورهای روسیه، چین و بورکینافاسو به این قطعنامه ... قطعنامه سیاسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی علیه ایران تصویب شد
اولین نشست اسپانیا با فلسطین
کشور اسپانیا برای اولین بار پس از به رسمیت شناختن فلسطین یک اجلاس با حضور دو طرف برگزار و در آن توافقنامههای همکاری امضا کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران: اسپانیا برای اولین بار از زمان به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط مادرید در ۲۸ مه، یک نشست دولتی با فلسطین در پایتخت خود برگزار کرد. ... اولین نشست اسپانیا با فلسطین
دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را صادر کرد
دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت نخستوزیر اسرائیل و وزیر جنگ برکنار شده را صادر کرد. به گزارش ایسنا، دیوان کیفری بینالمللی با انتشار بیانیهای در وبسایت خود اعلام کرد این دادگاه حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر اسرائیل و «یوآو گالانت» وزیر جنگ برکنار شده اسرائیل را به دلیل جنایات جنگی مرتکب شده در جنگ غزه ... دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را صادر کرد
سندرز: آمریکا نباید چشم خود را به روی رفتار اسرائیل در نقض حقوق فلسطینیها ببندد
برنی سندرز سناتور مستقل آمریکایی گفت که ایالات متحده نباید چشم خود را به روی نقض حقوق فلسطینیها توسط اسرائیل ببندد. به گزارش ایرنا به نقل از الجزیره، این سناتور ایالت ورمونت چهارشنبه در صحن سنای آمریکا اظهار کرد: بسیاری از افراد به صحن میآیند درباره حقوق بشر صحبت میکنند. نمیتوان نقض حقوق بشر در ... سندرز: آمریکا نباید چشم خود را به روی رفتار اسرائیل در نقض حقوق فلسطینیها ببندد
ایران: اوکراین نمیبایست فایل صوتی محرمانه را منتشر میکرد
فایل صوتی مکالمه خلبان پرواز آسمان با برج مراقبت حکایت از اطلاع مسئولان ایران از حمله موشکی به هواپیمای اوکراینی دارد. مسئولان جمهوری اسلامی نزدیک به سه روز نسبت به علت اصلی سقوط هواپیما ابراز بی اطلاعی میکردند.
انتشار فایل صوتی گفتوگوی خلبان دوم پرواز تهران − شیراز هواپیمایی آسمان توسط یک شبکه تلویزیونی اوکراینی حاکی از آن است که در همان هنگام اصابت موشک به هواپیما، برج مراقبت فرودگاه و مسئولان جمهوری اسلامی نسبت به آن مطلع شده بودهاند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس روز دوشنبه ۱۴ بهمن (سوم فوریه) با انتشار گزارشی از کییف خبر از انتشار فایل صوتی خلبان دوم پرواز شرکت هواپیمایی آسمان درباره حمله موشکی به هواپیمای مسافربری اوکراینی داده است.
این فایل صوتی غروب یکشنبه دوم فوریه توسط یکی از شبکههای تلویزیونی اوکراین منتشر میشود. وبگاه “اونیان” نیز متن کامل مکالمه خلبان دوم پرواز هواپیمایی آسمان و برج مراقبت را به زبان انگلیسی منتشر کرده است.
پرواز شرکت هواپیمایی آسمان از تهران به مقصد شیراز همزمان با حمله موشکی به هواپیمای اوکراینی بوده است. خلبان دوم شرکت هواپیمایی آسمان در تماس خود با برج مراقبت از اصابت موشک به هواپیمای اوکراینی خبر میدهد. برج مراقبت پس از آن چندین بار تلاش میکند با خلبان پرواز ۷۵۲ اوکراین تماس برقرار کند. تلاشی که به علت اصابت موشک بی نتیجه میماند.
جمهوری اسلامی ایران بهرغم اطلاع داشتن از علت اصلی سقوط این هواپیما، از “نقص فنی” و “سانحه هوایی” سخن گفته بودند.
در پی افزایش فشارهای بینالمللی، پس از گذشت سه روز، مسئولان جمهوری اسلامی به حمله موشکی به هواپیمای اوکراینی اعتراف کردند.
پس از آن انتشار خبر اصابت دو موشک به هواپیمای مسافربری اوکراینی خبرساز شد. جمهوری اسلامی ایران، در این ارتباط نیز پس از تکذیب اولیه، خبر شلیک دو موشک به هواپیمای یاد شده را تایید کرد.
تایید فایل صوتی
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین غروب یکشنبه دوم فوریه در یک گزارش تلویزیونی درباره این فایل صوتی خبر داده بود. فایلی که پس از آن از شبکه تلویزیزنی “۱+۱” پخش شد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در ادامه گزارش خود به نقل از حسن رضاییفر، مسئول تیم بررسی و تحقیق ایران اعلام کرده است که ایران این فایل صوتی را برای تکمیل تحقیقات تیم کارشناسی اوکراین به آن کشور تحویل داده است.
در فایل صوتی یاد شده خلبان شرکت هواپیمایی آسمان به زبان فارسی به برج مراقبت فرودگاه میگوید که نورهای مشاهده شده ناشی از اصابت موشک به هواپیمای اوکراینی است. برج مراقبت نسبت به این خبر ابراز بی اطلاعی کرده و میپرسد: «چند موشک؟ کجا؟»
خلبان از مشاهده یک انفجار بزرگ خبر میدهد. پس از آن، برج مراقبت تلاش میکند با خلبان پرواز ۷۵۲ اوکراین تماس برقرار کند که بی نتیجه میماند.
ولودیمیر زلنسکی در گفتوگو با شبکه تلویزیونی “۱+۱” اوکراین میگوید «این فایل صوتی در واقع نشان میدهد که طرف ایرانی از همان ابتدا در جریان سقوط هواپیمای ما توسط شلیک موشک بوده و از همان لحظه شلیک این موشک نسبت به آن آگاه بودهاند.»
رئیس جمهوری اوکراین بار دیگر خواستار تحویل جعبههای سیاه هواپیمای مسافربری این کشور شده است. خبرگزاری آسوشیتدپرس در ادامه گزارش خود به ناخشنودی ایران نسبت به انتشار این فایل صوتی اشاره کرده است.
حسن رضاییفر گفته است که انتشار این فایل صوتی از سوی اوکراین باعث آن خواهد شد که ایران هیچ سند و مدرک دیگری را در اختیار تیم کارشناسی اوکراین قرار ندهد. جمهوری اسلامی انتشار این فایل صوتی را علمی “غیرحرفهای” و خود این فایل را “سندی محرمانه” خواندهاست.
وزیر سابق اسرائیلی: به فلسطینیها توصیه نمیکنم معامله قرن را بپذیرند
وزیر سابق اسرائیلی اعلام کرد، به رغم وعدههای رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر این که طرحش به اختلاف فلسطین و اسرائیل پایان میدهد، درگیریها میان دو طرف همچنان ادامه دارد و طرح معامله قرن ترامپ محکوم به شکست است.
فاش شدن فایل صوتی برج مراقبت تهران توسط اوکراینیها + فیلم
یک رسانه اوکراینی (یونیان اوکراین) فایلی صوتی منتشر کرده که گفتوگوی میان برج مراقبت فرودگاه است با خلبان یک هواپیمای مسافری شرکت آسمان در لحظه سقوط هواپیمای اوکراینی که موشکخورده است.
عملیات ترکیه ۷۰۰ هزار تن را در شمال سوریه آواره کرده است
یک مسئول برجسته کرد در شمال شرق سوریه از سازمان ملل خواست مکانیزمی را برای بازگشت آوارگان و استقرار نیروهای بینالمللی مستقل که تضمینی برای بازگشت آوارگان باشد، ایجاد کند.
اتحادیه اروپا: معامله قرن آمریکا حقوق بینالملل را به چالش میکشد
به گزارش روزنامه جروزالم پست، جوسپ بورل در دیدار با «ایمن الصفدی» وزیر امورخارجه اردن گفت: توافقنامه صلح خاورمیانه دونالد ترامپ بسیاری از پارامترهای مورد توافق بینالمللی از جمله مرزهای ۱۹۶۷ را به چالش میکشد. مرز ۱۹۶۷ که مورد توافق طرفین است و اسرائیل و فلسطین را به عنوان دو دولت مستقل میشناسد و دو ... اتحادیه اروپا: معامله قرن آمریکا حقوق بینالملل را به چالش میکشد