واکنش تند مقام سازمان ملل به آزار کودک فلسطینی: ارتش اسرائیل فاسدترین ارتش جهان است 

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی طی اظهاراتی ارتش اسرائیل را «فاسدترین ارتش جهان» از نظر اخلاقی توصیف کرد و گفت پس از گزارش نسل‌کشی در غزه، با تهدیدهای جدی مواجه شده است. به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی «عربی ۲۱»، فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ... واکنش تند مقام سازمان ملل به آزار کودک فلسطینی: ارتش اسرائیل فاسدترین ارتش جهان است 

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, فساد, فلسطین, کودکان, گزارش, مقاله, نسل‌کشی

لاوروف: هدف امریکا از جنگ‌ خاورمیانه تسلط بر نفت «تنگه هرمز» است

وزیر امور خارجه روسیه در سخنرانی خود در مجمع دیپلماسی آنتالیا در کشور ترکیه، امریکا و غرب را به استفاده از ابزار جنگ و فریب برای کنترل منابع انرژی جهان متهم کرد. میدل ایست نیوز: سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه با اشاره به بحران‌های خاورمیانه و ونزوئلا، اعلام کرد: واشنگتن ذینفع اصلی افزایش قیمت نفت ... لاوروف: هدف امریکا از جنگ‌ خاورمیانه تسلط بر نفت «تنگه هرمز» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, انرژی, ایران, تحلیل, ترکیه, تنگه هرمز, جهان, خاورمیانه, روسیه, سوریه, شرق, غرب, فلسطین, مقاله, ناتو, ونزوئلا

ترامپ «صندوق غزه» را برای تأمین جنگ علیه ایران مصادره کرد

در حالی که هم‌زمان با ادامه جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران، فشارها در جبهه‌های مختلف منطقه‌ای افزایش یافته است، گزارش‌های جدید از تغییرات اساسی در سازوکار تأمین مالی پروژه‌های مربوط به نوار غزه حکایت دارد؛ تغییراتی که به گفته منابع مطلع، عملاً مسیر کمک‌های بین‌المللی را دستخوش تحول جدی کرده است. به گزارش ایلنا ... ترامپ «صندوق غزه» را برای تأمین جنگ علیه ایران مصادره کرد

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, امنیتی, ایران, خاورمیانه, صلح, فلسطین, گزارش

رئیس جمهور برزیل: نخست وزیر اسرائیل درحال نسل کشی است

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل در اظهاراتی با انتقاد از بنیامین نتانیاهو تاکید کرد که نخست‌وزیر اسرائیل در حال نسل‌کشی است. به گزارش یکشنبه شب ایرنا، به نقل از تارنمای خبری جی‌بی‌ایکس، داسیلوا در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: می‌خواهم این را با صدای بلند و واضح بگویم که نخست‌وزیر اسرائیل در ... رئیس جمهور برزیل: نخست وزیر اسرائیل درحال نسل کشی است

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای لاتین, اروپای مرکزی, اسراییل, ایران, برزیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, زنان, فلسطین, کودکان, گزارش, لبنان, نسل‌کشی

ابرازِ همبستگی با کوبا از سوی مردم در سراسرِ جهان

از بخش‌های مختلف قارهٔ آمریکا، ابراز همبستگی با کوبا در قالب کمک‌های مادی و حمایت‌های برادرانه رو به افزایش است. “اکنون زمان آن رسیده است که اوضاع را ارزیابی کنیم و متحدانه پیش برویم؛ باید در صفوفی فشرده، همچون کوه‌های آند، گام برداریم.” این سخنان خوزه مارتی، قهرمان ملی کوبا، در مقالهٔ “آمریکای ما”، گویی ... ابرازِ همبستگی با کوبا از سوی مردم در سراسرِ جهان

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروگوئه, انرژی, برزیل, جهان, صلح, طبقه کارگر, فلسطین, کارائیب, کلمبیا, کوبا, گرسنگی, محاصره اقتصادی, مکزیک, همبستگی

اسراییل درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین را بلوکه کرد / فلسطینی‌ها: مصادره درآمد مالیاتی ما دزدی است

دادگاه اسراییل دستور بلوکه ۴۵۰ میلیون شیکل (۱۲۷ میلیون دلار آمریکا) از درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگران فلسطین را صادر کرد.

 

خبرگزاری ” معا” فلسطین امروز (یکشنبه) با اعلام این خبر افزود: رادیو اسراییلی “کان” ادعا کرد که این تصمیم پیرو تصمیم قبلی دادگاه مرکزی صورت گرفته است که تشکیلات خودگران را مسؤول بسیاری از عملیات‎های شهادت طلبانه معرفی کرده بود.

 

طبق این حکم که روز جمعه در غیابی صادر شد، نخست دستور توقیف موقت تمام دارایی‎های بلوکه شده تشکیلات خودگران صادر شد و مقرر شد در مرحله دوم در صورت لزوم ۵۰ میلیون شیکل از اموال مالیات دهندگان به تشکیلات خودگردان توقیف شود.

 

کابینه امنیتی اسراییل در دی ماه سال گذشته نیز با طرح پیشنهادی نفتالی بنت وزیر جنگ این رژیم برای بلوکه کردن ۱۴۹ میلیون شیکل (۴۳ میلیوین دلار ) از درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان موافقت کرد.

 

اسراییل در ژوئیه ۲۰۱۸ (تیر ۹۷) طرحی را تصویب کرد و طبق آن به صورت ماهیانه مقداری از مالیات تشکیلات خودگردان فلسطین را بلوکه می‌کند.

 

رژیم اسرائیل مدعی است که تشکیلات خودگردان از پول مالیات برای کمک به خانواده قربانیان عملیات شهادت طلبانه و اسرای فلسطینی استفاده می‌کند.

 

مبارزان فلسطینی در ۷ دهه گذشته به دنبال اشغال کشورشان از سوی اسراییلی ها با آنان مبارزه می‌کنند و بر آزادی سازی سرزمین‌های خود از دست اشغالگران تاکید دارند.

 

اسراییل بر خلاف همه موازین و قوانین معمول در جهان که مبارزه با اشغالگری را حق مردم هر سرزمین می‌داند ، همچنان به جنایت‌ها و اشغالگری‌های خود ادامه می‌دهد و در روزهای اخیر نیز به دنبال الحاق بخش‌های دیگری از کرانه باختری به مناطق اشغالی است.

 

“آویگدور لیبرمن” وزیر جنگ سابق اسراییل که پیش نویس این قانون را تحت عنوان کاهش حقوق خرابکاران ارائه کرده بود، مدعی شد: تشکیلات خودگردان حدود ۳۰۰ میلیون دلار یعنی ۷ درصد از بودجه خود را صرف پرداخت حقوق اسرا و خانواده های آنها می‌کند.

 

تشکیلات خودگردان: مصادره درآمدهای مالیاتی فلسطینی‌ها دزدی است

 

تشکیلات خودگردان فلسطین امروز (یکشنبه) تصمیم دادگاه اسراییل برای مصادره درآمدهای مالیاتی این تشکیلات را محکوم و آن را دزدی توصیف کرد.

 

“حسین الشیخ” مسئول هماهنگی روابط میان تشکیلات خودگردان فلسطین و اسراییل در صفحه کاربری خود در توییتر نوشت: تصمیم جدید دزدی است. دزدی ۴۵۰ میلیون شیکل (۱۲۷ میلیون دلار آمریکا) از درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگران فلسطین از سوی به اصطلاح دادگاه اسراییلی الصلح، در پاسخ به دادخواست شهرک‌نشینان اسراییل علیه تشکیلات خودگردان است.

 

وی افزود: اینگونه تصمیمات هر روز ما را به لحظه سرنوشت‌ساز و اجرای کامل تصمیمات دو شورای ملی و مرکزی در خصوص لغو همه توافق‌ها با رژیم اسراییل و توقف کامل انواع همکاری‌ها با آن نزدیک می‌کند.

 

کابینه امنیتی اسراییل در دی ماه سال گذشته نیز با طرح پیشنهادی نفتالی بنت وزیر جنگ این رژیم برای بلوکه کردن ۱۴۹ میلیون شیکل (۴۳ میلیوین دلار) از درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان موافقت کرد.

 

اسراییل در ژوئیه ۲۰۱۸ (تیر ۹۷) طرحی را تصویب کرد و طبق آن به صورت ماهیانه مقداری از مالیات تشکیلات خودگردان فلسطین را بلوکه می‌کند.

 

اسراییل پیشتر حدود ۱۴۵ میلیون دلار از مالیاتی را که به نیابت از تشکیلات خودگردان فلسطین جمع‌آوری می‌کرد، تصاحب کرده است.

پاپ خواستار لغو تحریم‌های بین‌المللی و معافیت بدهی کشورهای فقیر شد

رهبر کاتولیک‌های جهان خواستار لغو تحریم‌های بین‌المللی و همبستگی اروپا و معافیت بدهی کشورهای فقیر شد.

ادامه

اروپا, اسراییل, امریکا, اوکراین, ایران, تحریم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق, فرانسه, فلسطین, لبنان, موزامبیک, همبستگی, ونزوئلا, یمن

فلسطین: به جای مادورو باید برای دستگیری ترامپ جایزه تعیین شود

جبهه خلق برای آزادی فلسطین در واکنش به اقدام آمریکا در تعیین جایزه برای هرگونه اطلاعاتی که به دستگیری مادورو بینجامد این اقدام را قلدری دانست و اعلام کرد در این شرایط دشوار نیاز اصلی جهان همبستگی است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, ونزوئلا

بنی گانتس رییس پارلمان اسرائیل شد/ انشعاب در حزب آبی سفید

بنی گانتس، رهبر ائتلاف آبی _ سفید و رقیب اصلی بنیامین نتانیاهو در انتخابات، در یک چرخش غیرمنتظره به ریاست پارلمان اسرائیل (کنست) برگزیده شد. این تحول، راه را برای به قدرت رسیدن دوباره نتانیاهو باز می‌کند.

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین