تایمز: هند با شرکت در رزمایش روسیه و بلاروس از خط قرمز غرب عبور کرده است

وزارت دفاع هند در پی وخامت روابط میان واشنگتن و دهلی‌نو از شرکت سربازان ارتش این کشور در رزمایش نظامی مشترک روسیه و بلاروس خبر داد؛ اقدامی که به غرب را خشمگین کرده است. به گزارش ایسنا، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند جمعی از سربازان ارتش کشورش را جهت شرکت در رزمایش نظامی مشترک روسیه ... تایمز: هند با شرکت در رزمایش روسیه و بلاروس از خط قرمز غرب عبور کرده است

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, استراتژی, اقتصادی, بلاروس, پاکستان, جهان, چین, روسیه, شانگ‌های, غرب, فنلاند, گزارش, ناتو, هندوستان

اعتراف مکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است

«جفری ساکس» اقتصاددان برجسته آمریکایی، مدعی شد «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، در گفت‌وگویی خصوصی اذعان داشته که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) عامل اصلی جنگ اوکراین بوده است. به گزارش ایرنا از راشاتودی، به گفته جفری ساکس اقتصاددان و استاد دانشگاه آمریکایی، امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه در محافل خصوصی اذعان کرده است که ناتو محرک ... اعتراف مکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, انگلیس, اوکراین, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, کودتا, گزارش, ناتو

ایجاد مرکز فرماندهی جدید ناتو در شرق اروپا

با هدف گسترش جناح شرقی، دبیرکل ناتو از ایجاد مرکز فرماندهی جدید در شرق اروپا خبر داد. به گزارش ایرنا از شبکه تی آر تی ترکیه، مارک روته روز جمعه در یک نشست خبری در بروکسل گفت: بی‌احتیاطی روسیه در هوا در امتداد جناح شرقی ما به طور فزاینده‌ای در حال افزایش است. ما شاهد ... ایجاد مرکز فرماندهی جدید ناتو در شرق اروپا

ادامه

آلمان, استونی, انگلیس, اوکراین, بلژیک, جنگ سرد, جهان, خبر, دانمارک, روسیه, رومانی, شرق, فرانسه, لیتوانی, ناتو

لهستان ۴۰۰۰۰ نیرو در مرز با روسیه (کالینینگراد) مستقر کرد

در سایه رزمایش مشترک روسیه و بلاروس، لهستان ۴۰۰۰۰ سرباز را در مرز‌های خود با بلاروس و منطقه کالینینگراد روسیه مستقر کرده است. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل پراودا؛ لهستان ۴۰٬۰۰۰ سرباز را در مرز‌های خود با بلاروس و منطقه کالینینگراد روسیه مستقر کرده است. این اقدام پاسخی به رزمایش مشترک روسیه و بلاروس با ... لهستان ۴۰۰۰۰ نیرو در مرز با روسیه (کالینینگراد) مستقر کرد

ادامه

اروپای مرکزی, بلاروس, جنگ سرد, جهان, روسیه, کالینینگراد, لهستان, ناتو

پکن: اظهارات آمریکایی‌ها دخالت در امور داخلی چین است

وزیر امور خارجه چین در گفت‌وگوی تلفنی با همتای آمریکایی خود، از مقامات این کشور خواست در گفتار و رفتار خود به ویژه درباره مسائل حساس و مرتبط با منافع اصلی چین مانند تایوان، محتاط باشند، زیرا اظهارات آنان مداخله در امور داخلی پکن به شمار می‌آید. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از خبرگزاری شین ... پکن: اظهارات آمریکایی‌ها دخالت در امور داخلی چین است

ادامه

آمریکا, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, حزب کمونیست, شرق آسیا, صلح, فاشیسم

اتحادیه اروپا ضمن اعطای معافیت به مجارستان بیش از دو سوم واردات نفت از روسیه را ممنوع کرد

رهبران اتحادیه اروپا دوشنبه شب بر سر بسته جدید تحریم‌ها علیه روسیه که کاهش ۹۰ درصدی واردات نفت از این کشور تا پایان سال جاری را نیز شامل می‌شود به توافق دست یافتند.

 

به گزارش یورو نیوز؛ سران بیست و هفت کشور عضو اتحادیه به رغم بدگمانی‌هایی که پیش‌تر نسبت به احتمال شکاف در میان اعضا بر سر این توافق وجود داشت سرانجام به اجماع رسیدند و ضمن اعطای معافیت به مجارستان بیش از دو سوم واردات نفت از روسیه برای اعضای این اتحادیه ممنوع کردند.

 

شارل میشل، رئیس شورای اروپا با انتشار توییتی ضمن اعلام توافق سران اتحادیه برای ممنوعیت واردات حداکثری نفت از روسیه تا پایان سال جاری میلادی تاکید کرد که این ممنوعیت بیش از دو سوم واردات نفتی از روسیه را در بر می‌گیرد و سبب خواهد شد تا بخش بزرگی از منبع تامین مالی ماشین جنگی مسکو قطع شود.

 

رئیس شورای اروپا یادآور شد که تصمیم سران کشورهای عضو با هدف اعمال فشار حداکثری به روسیه و ترغیب این کشور به توقف تهاجم نظامی به اوکراین اتخاذ شده است.

 

اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اروپا نیز در پایان نشست دوشنبه شب رهبران اتحادیه با انتشار توییتی تصریح کرد: «به واسطه تعهد داوطلبانه برلین و ورشو برای توقف واردات نفت از طریق خط لوله دروژبا، تحریم تازه ‌روسیه زمینه کاهش ۹۰ درصدی واردات نفت اروپا از این کشور را تا پایان سال جاری فراهم می‌کند.»

 

به گزارش فرانس‌پرس، به رغم اعمال ممنوعیت تازه برای واردات نفت روسیه، این ممنوعیت در وهله نخست واردات از طریق خط لوله دروژبا را که محل اصلی تامین نفت برای مجارستان به شمار می‌رود، شامل نخواهد شد.

 

این راهکار سبب شده است تا بوداپست از تصمیم برای وتوی بسته ششم تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه که از هفته‌های گذشته به دلیل برخی مخالفت‌ها با موانعی روبرو شده بود، خودداری کند.

 

مجارستان، کشوری محصور در خشکی و بدون دسترسی به دریا حدود ۶۵ درصد از نفت مصرفی خود را از طریق خط لوله دروژبا دریافت می‌کند.

 

از سوی دیگر، بنا به اعلام دفتر ریاست جمهوری فرانسه، تحریم تدریجی اتحادیه اروپا ابتدا محدود به نفت حمل شده با قایق خواهد بود که حدود دو سوم خرید‌های نفتی اتحادیه اروپا از روسیه را در بر می‌گیرد.

 

الیزه در بیانیه‌ای که به مناسبت بسته جدید تحریمی بروکسل علیه مسکو منتشر شده تاکید کرده است که مذاکرات باید در اسرع وقت برای متوقف کردن مابقی واردات نفت روسیه از سوی اتحادیه اروپا از سر گرفته شود.

 

بسته تحریم‌های جدید که کشورهای عضو اتحادیه اروپا از یک ماه پیش رایزنی و مذاکره برای تصویب آن را آغاز کرده بودند همچنین فهرست تحریم اشخاص و نهاد‌های نزدیک و وابسته به مسکو را گسترده‌تر کرده است.

 

در این راستا علاوه بر افزوده شدن نام ۶۰ شخصیت دیگر از جمله کیریل یکم، اسقف اعظم کلیسای اتدکس روسیه به فهرست سیاه تحریم‌های روسیه، دسترسی بزرگترین بانک این کشور به سیستم مالی بین‌المللی سوئیفت نیز قطع شده است.

 

قطع دسترسی به سوئیفت علاوه بر «اسبربانک» یا بانک پس‌انداز فدراسیون روسیه که بزرگترین بانک این کشور و اروپای شرقی به شمار می‌رود دو بانک دیگر روسیه را نیز شامل می‌شود.

 

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، پیش از تصویب بسته تحریمی جدید در یک کنفرانس ویدئویی خطاب به رهبران اروپایی خواستار یکپارچه شدن کشورهای عضو اتحادیه و اتخاذ موضعی قاطعانه برای اعمال فشار به روسیه شده بود.

کرواسی: بهای تحریم نفت روسیه را شهروندان اروپایی پرداخت خواهند کرد

رئیس جمهور کرواسی روز سه‌شنبه گفت که تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه روسیه فقط باعث خنده پوتین خواهد شد و بهای این تحریم‌ها را شهروندان اروپایی پرداخت می‌کنند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, المان, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, روسیه, شرق اروپا, کرواسی, لهستان

هشداری به آمریکا؛ پرواز ۳۰ فرونده جنگنده ارتش آزدیبخش چین بر فراز حریم هوایی تایوان

پایگاه اینترنتی گلوبال تایمز در گزارشی به پرواز ۳۰ فرونده جنگنده ارتش آزدیبخش چین در نزدیکی تایوان همزمان با ورود یک سناتور آمریکایی به این جزیره پرداخت و نوشت: این در حالی بود که نیروی دریایی ارتش آمریکا هم در فاصله نه چندان دوری در حال برگزاری رزمایش مشترک با تایوان بود.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا

برگزاری رزمایش دریایی آمریکا در محل استقرار ناو هواپیمابر چینی

بر اساس گزارش‌ها، نیروی دریایی ایالات متحده تمرینات دوگانه‌ای را با ناوهای هواپیمابر خود در روزهای شنبه و یکشنبه در جنوب شرقی اوکیناوا برگزار کرد که در نزدیک محل استقرار ناوگروه هواپیمابر لیائونینگ چین، است.   به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گلوبال تایمز، رزمایش نیروی دریایی آمریکا درست پس از پایان رزمایش سه هفته‌ای ... برگزاری رزمایش دریایی آمریکا در محل استقرار ناو هواپیمابر چینی

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تایوان, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

مخالفت سران اتریش و آلمان با تحریم گاز طبیعی روسیه

صدراعظم اتریش روز سه شنبه با آسان‌تر دانستن جبران نفت خام وارداتی از روسیه، نسبت به گاز طبیعی آن، تائید کرد که تحریم خرید گاز طبیعی از روسیه در دستور کار اتحادیه اروپا قرار ندارد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, اروپا, اقتصادی, المان, اوکراین, بلژیک, بلغارستان, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, شرق اروپا, لهستان

چین نقض مکرر قوانین بین‌المللی توسط آمریکا را محکوم کرد

سخنگوی وزارت خارجه چین با انتقاد از اظهارات آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا که پکن را چالش نظام جهانی خطاب کرده بود ، نقض مکرر قوانین بین‌الملی از سوی واشنگتن را محکوم کرد.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه, شرق آسیا, عراق