رزمایش‌های دریایی روسیه در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی

وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه، از آغاز رزمایش‌های بزرگ دریایی خود در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی خبر داد. به گزارش ایسنا، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز رزمایش‌های بزرگ دریایی را با عنوان «طوفان ژوئیه» در مناطقی راهبردی شامل آب‌های اقیانوس آرام و اقیانوس منجمد شمالی و نیز دریای بالتیک و ... رزمایش‌های دریایی روسیه در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی

ادامه

اقیانوس آرام, بالتیک, جهان, خبر, دریای حزر, روسیه

تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

در چارچوب تنش‌های فزاینده ناتو و روسیه آمریکا ۲۵۳ میلیون دلار برای تأسیسات جدید پشتیبانی عملیات هسته‌ای در پایگاه هوایی لیکنهیت انگلیس هزینه می‌کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسئوتنیک؛ بر اساس گزارش بودجه سال مالی ۲۰۲۶ نیروی هوایی آمریکا که اخیراً منتشر شده، ایالات متحده قصد دارد ۲۵۳ میلیون دلار برای دو پروژه ... تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

ادامه

آمریکا, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, مکزیک

لاوروف:‌ طرح‌های ضدروسی اروپا بسیار نگران‌کننده است

وزیر امور خارجه روسیه گفت: طرح‌های ضد روسی که در بروکسل، برلین و البته در پاریس و لندن در حال تدوین است، پیام‌های بسیار نگران‌کننده‌ای را به همراه دارد. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر امور خارجه موزامبیک – کشوری که در جنوب ... لاوروف:‌ طرح‌های ضدروسی اروپا بسیار نگران‌کننده است

ادامه

آفریقا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, انگلیس, اوکراین, ایتالیا, بلژیک, تانزانیا, تروریسم, جنگ سرد, جهان, رواندا, روسیه, فرانسه, کالینینگراد, کره جنوبی, گزارش, مصر, موزامبیک, نئونازیسم, ناتو

رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

چین و ویتنام در بحبوحه تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه هند و اقیانوس آرام و فشارهای تعرفه‌ای آمریکا، اولین رزمایش مشترک نظامی خود را ماه جاری میلادی در یک منطقه مرزی برگزار می‌کنند درحالیکه از سوی دیگر تمرینات نظامی بزرگ به رهبری ایالات متحده و استرالیا تحت عنوان «شمشیر طلسم» در جریان است. به گزارش روز دوشنبه ... رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

ادامه

آمریکا, استرالیا, اقتصادی, امنیتی, بیانیه, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, شرق آسیا, مالزی, هندو پاسیفیک, هندوستان, ویتنام

بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

برای نخستین بار از سال ۲۰۰۸، آمریکا چندین بمب هسته‌ای B۶۱-۱۲ را در پایگاه هوایی لکنهیث در بریتانیا مستقر کرده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، ایالات متحده آمریکا برای اولین بار در ۱۷ سال گذشته چندین بمب هسته‌ای را در بریتانیا مستقر کرده است. مجله دفاعی بریتانیا نوشت چندین بمب هسته‌ای ... بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

ادامه

آمریکا, استراتژیک, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, ناتو

آمریکا به جنگ افغانستان خاتمه داد تا بر مهار چین تمرکز کند

لو یوچنگ اعلام کرد چین در جهت صلح و ثبات جهانی حرکت می‌کند و برخلاف آمریکا به دنبال هیچ گونه درگیری در جهان نیست.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از سایت وزارت خارجه چین، لو یوچنگ، معاون وزیر خارجه چین در مصاحبه با شبکه دولتی چین در پاسخ به چگونگی مقابله این کشور در مقابل رفتار‌های سیاسی آمریکا گفت: با وجود شکست‌های مکرر آمریکا در افغانستان، عراق و سوریه به نظر می‌رسد این کشور هنوز از گذشته خود درس نگرفته است. آمریکا به جنگ افغانستان پایان داد تا تمرکز خود را بر مهار چین قرار دهد، اما در کمتر از ۲۰ سال آینده آمریکا متوجه خواهد شد بزرگترین اشتباه تاریخی خود را مرتکب شده است.

 

لو یوچنگ افزود: آمریکا در حال حاضر در حال انجام اقدامات سیاسی در جهان است که هیچ کدام نتیجه مطلوبی را به همراه نخواهد داشت. این در حالیست که چین فعالانه‌تر از قبل به دنبال استقرار صلح و ثبات بین‌‌المللی و کمک در جهت ارتقای نوع بشر در جهان است. شی جین‌پینگ، رییس جمهور چین در مجمع عمومی سازمان ملل در سخنرانی خود توسعه جهانی برای ترویج جهانی پایدارتر و متعادلتر برای تسریع در اجرای دستور العمل سازمان ملل برای سال ۲۰۳۰ را پیشنهاد داد.

 

وی ادامه داد: ما تا به حال بیش از ۱.۲۵ میلیارد دوز واکسن کرونا برای جهان فراهم کرده‌ایم و قرار است تا روز‌های پایانی سال جاری این میزان را به ۲ میلیارد دوز برسانیم.

 

معاون وزیر خارجه چین تصریح کرد: ما سخت کار می‌کنیم تا جهان را از این ویروس پاک کنیم. ما می‌خواهیم بدون اختلافات سیاسی جهان را یاری کنیم تا هر چه سریعتر از این همه گیری خلاص شود.

 

لو یوچنگ گفت: ما در همکاری‌های بین‌المللی برای تغییرات آب و هوایی و اجرای طرح‌های مشترک در این زمینه آمادگی داریم؛ پیشنهاد‌هایی در این زمینه توسط رییس جمهور نیز ارائه شده؛ ما اعلام کرده‌ایم طرح‌های تولید برق با استفاده از سوخت زغال سنگ را در خارج از کشور پیگیری نخواهیم کرد. ما قصد داریم جهان را به سوی جهانی کم کربن‌تر هدایت کنیم.

 

وی در ادامه تصریح کرد: ما نقش سازنده‌ای در موضوعات مهم جهانی از جمله بحران افغانستان، موضوع هسته‌ای ایران و مذاکرات صلح در شبه جزیره کره داریم و می‌خواهیم از صلح و ثبات منطقه‌ای محافظت کنیم.

 

لو یوچنگ همچنین تاکید کرد: ما به شدت با هر گونه تلاش برای جنگ سرد در جهان کنونی مخالفیم و تمام تلاش خود را برای ترویج همکاری‌ها در جهت ایجاد صلح و ثبات انجام می‌دهیم.

 

معاون وزیر خارجه چین ادامه داد: تلاش‌های آمریکا برای تشکیل بلوک‌های کوچک سیاسی با همدستی و همراهی استرالیا و انگلیس نتیجه‌ای جز بر هم زدن نظم و صلح جهانی به همراه نخواهد داشت. این امر بیش از پیش موجب گسترش سلاح‌های هسته‌ای در جهان می‌شود. ورود‌های مکرر زیردریایی‌های هسته‌ای آمریکا به دریای جنوبی چین می‌تواند صلح و ثبات منطقه را با مشکلات جدی مواجه کند. این موضوع در روابط دیپلماتیک دو کشور اهمیت بالایی دارد.

 

وی همچنین افزود: درسی که از دو دهه جنگ در افغانستان باید گرفت این است که زمان بازی ابرقدرت‌ها در جهان گذشته است. همه به وضوح دیدند که آمریکا به عنوان ابرقدرت جهانی چگونه در کشوری کوچک، فقیر و جنگ زده شکست خورد. این جنگ به خوبی نشان داد که هژمونی قدرت‌های سیاسی با سلاح‌های پیشرفته در حال نابودی است.

هاآرتص: روسیه، چین و ایران می‌دانند که نظم آمریکایی به پایان رسیده است

یک روزنامه در یادداشتی نوشت، روسیه، چین و ایران دریافته‌اند که نظم جهانی آمریکایی به پایان رسیده و رئیس جمهور جدید آمریکا نیز نمی‌تواند آن را احیا کند.

ادامه

افغانستان, امریکا, اوکراین, ایران, تایوان, تحریم, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, مقاله

بازی آمریکا و ناتو با آتش در کارزار علیه روسیه

رسانه‌های عمدهٔ آمریکا، به رهبری نیویورک تایمز و شبکهٔ تلویزیونی ام‌اس‌ان‌بی‌سی، کارزاری راه انداخته‌اند که می‌تواند به اقدام نظامی ناتو و آمریکا علیه روسیه منجر شود. آنها ظاهراً می‌خواهند در کنار حمله‌های بی‌وقفه‌شان به چین، کارزار علیه روسیه را نیز به پیش ببرند. 

ادامه

اتحاد شوروی, اروپا, اسلواکی, المان, امریکا, امنیتی, اوکراین, بلاروس, تجاوز نظامی, جنگ سرد, جهان, چین, حضور نظامی, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, فاشیسم, لتونی, لهستان, لیتوانی, مجارستان, مقاله

اختلاف نظر آلمان با آمریکا در موضع‌گیری‌ها درباره اوکراین

در حالی که آمریکا تلاش می‌کند کشورهای غربی را برای حمایت از ایده موهومی حمله احتمالی روسیه به اوکراین پشت سر خود جمع کند اما رسانه‌ها از اختلاف نظر برلین با واشنگتن در این‌خصوص خبر دادند.

ادامه

المان, امریکا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, روسیه, فرانسه, گزارش

درخواست سازمان ملل از آمریکا برای مجوز کار دیپلمات‌های کشورهای مختلف

معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد روز جمعه از آمریکا به عنوان کشور میزبان سازمان ملل خواست تا اجازه کار دیپلمات‌های روسیه و کشورهای دیگر را در سازمان ملل بدهد.

ادامه

امریکا, ایران, جنگ سرد, جهان, روسیه, سازمان ملل, سوریه, کوبا, نیکاراگوئه, ونزوئلا