کارشناسان به ترامپ: برنامه اتمی ایران نابود نشده

حملات آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران موفقیت کامل نداشت و برنامه هسته‌ای ایران فقط موقتاً متوقف شد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ به گزارش فارن پالیسی، همزمان با ادامه کشمکش‌ها پیرامون ارزیابی موفقیت حملات اخیر آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، مقام‌های ارشد آمریکایی در نشست‌های مطبوعاتی بر دستاوردهای این عملیات تأکید می‌کنند، در حالی که گزارش‌های اطلاعاتی ... کارشناسان به ترامپ: برنامه اتمی ایران نابود نشده

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, اروپا, ایران, برنامه هسته‌ای, چک, صلح, ناتو

سلطه چین بر انرژی‌های تجدیدپذیر؛ زنگ خطر برای راهبرد صنعتی آمریکا

چین با افزایش سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر، از تولید تا صادرات فناوری سبز، به قدرتی جهانی در این عرصه تبدیل شده است؛ روندی که می‌تواند نفوذ بلندمدت ایالات متحده را در کشورهای در حال توسعه تهدید کند، مگر آنکه واشنگتن راهبرد صنعتی خود را مورد بازنگری قرار دهد. به گزارش عصر دوشنبه ایرنا از تارنمای ... سلطه چین بر انرژی‌های تجدیدپذیر؛ زنگ خطر برای راهبرد صنعتی آمریکا

ادامه

آفریقا, آمریکا, اقتصادی, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش

ترامپ رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال کوبا اتخاذ کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با امضای یادداشتی موضع سخت‌تری علیه کوبا اتخاذ و اقدامات دولت جو بایدن رئیس جمهور سابق ایالات متحده در قبال این جزیره را لغو کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، کاخ سفید دوشنبه شب اعلام کرد که بنا بر دستورالعمل ترامپ ممنوعیت قانونی بر گردشگری ایالات متحده به ... ترامپ رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال کوبا اتخاذ کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, کوبا

تحلیلگر سابق سیا، سیاست ناتو علیه مسکو را “بزرگترین پارادوکس” نامید

ری مک‌گاورن معتقد است که سیاست ناتو برعکس عمل کرد و منجر به پیشرفت توسعه نظامی روسیه شد. به گزارش اسپوتنیک: ری مک‌گاورن، تحلیلگر سابق سیا، گفت که خود اتحاد آتلانتیک شمالی در تقویت مسیر روسیه به سمت یک سیاست مستقل و خودکفا نقش بسیاری داشته است. این تحلیلگر معتقد است که کشورهای ناتو با ... تحلیلگر سابق سیا، سیاست ناتو علیه مسکو را “بزرگترین پارادوکس” نامید

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, خبر, روسیه, شرق اروپا, ناتو

سندرز خواستار توقف حمایت‌های آمریکا از اسرائیل شد

برنی سندرز سناتور مستقل ایالت ورمونت در اظهاراتی خواستار توقف حمایت‌های بی‌قید و شرط آمریکا از رژیم اشغالگر فلسطین شد. به گزارش ایرنا، سندرز در گفت وگو با روزنامه گاردین تأکید کرد که اکنون وقت آن رسیده است آمریکا به حمایت بی‌قید و شرط خود از کابینه افراطی بنیامین نتانیاهو که دست به نسل‌کشی مردم ... سندرز خواستار توقف حمایت‌های آمریکا از اسرائیل شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین

پوتین: هدف مخالفان غیرقانونی جلوه دادن ریاست جمهوری ترامپ است

پوتین روز سه شنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک خود با ایگور دادون رئیس جمهوری مولداوی در کاخ کرملین گفت: در ایالات متحده به رغم پایان یافتن انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی دونالد ترامپ درآن، شاهد مبارزات سیاسی داخلی شدید در این کشور هستیم.

 
دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری روسیه به نقل از پوتین نوشت: هدف اصلی مبارزات علیه ترامپ ضربه زدن به مشروعیت رئیس جمهوری منتخب آمریکاست. در این رابطه خاطر نشان می کنم افرادی که در این مبارزات و اعتراضات شرکت می کنند، خواسته یا ناخواسته به منافع آمریکا ضربه سختی وارد می کنند.

 
رئیس جمهوری روسیه گفت: چنین به نظر می رسد که این افراد در کی یف (اعتراضات خیابانی در دوره انقلاب رنگی در سال ۲۰۱۴ در پایتخت اوکراین) تمرین کرده اند و می خواهند در واشنگتن هم انقلاب برپا کرده تا ترامپ بر سر قدرت نیاید.

 
رئیس جمهوری روسیه گفت: هدف دوم آنها این است که دست و پای رئیس جمهوری منتخب آمریکا را در تحقق وعده های انتخاباتی خود به ملت این کشور در عرصه های داخلی و سیاست خارجی ببندند.

 
وی افزود: تصور کنید در این شرایط چگونه می توان روابط روسیه و آمریکا را در حالی که اطلاعات نادرست منتشر و روسیه به حمله هکری متهم می شود، بهبود بخشید. هرچند بار دیگر تکرار می کنم هکرها هیچ چیز تخیلی منتشر نکرده، بلکه اطلاعات سری را افشا کردند.

 
رئیس جمهوری روسیه به ادعای برخی رسانه های آمریکایی مبنی بر دسترسی سازمان های اطلاعاتی روسیه به اطلاعات رسوا کننده ترامپ، به عنوان نمونه دیگری از اقدامات برای ضربه زدن به رئیس جمهوری منتخب آمریکا اشاره کرد.

 
پوتین گفت: من با ترامپ هیچ آشنایی ندارم، هیچگاه با این شخص دیدار نکرده ام و نمی دانم وی در عرصه بین المللی چه خواهد کرد به همین خاطر دلیلی نمی بینم که از وی انتقاد کرده یا دفاع کنم.

 
وی ادامه داد: ما حتی به کمیته جایزه نوبل مراجعه نمی‌کنیم تا به ترامپ جایزه نوبل در رشته ریاضی یا فیریک یا هر رشته دیگری داده شود. هیچ دلیلی برای این کار نمی بینم اما شایعات بی اساس در این مورد منتشر کرده اند.

 
رئیس جمهوری روسیه گفت: ترامپ زمانی که به مسکو آمد، حتی یادم نیست چند سال پیش بود زیرا وی یک شخصیت برجسته سیاسی نبود.حتی از دیدگاه های سیاسی و بلندپروازی های وی خبر نداشتیم.

 
ترامپ در آن زمان یک سرمایه دار آمریکایی بود. آیا فکر می کنید سازمان های اطلاعاتی روسیه میلیاردرهای امریکایی را تعقیب می کنند. معلوم است که چنین نیست.

 
پوتین گفت: افرادی که ادعاهای بی اساس را سفارش می دهند و علیه رئیس جمهوری منتخب آمریکا منتشر می کنند از آن برای مبارزه سیاسی استفاده می کنند.

 
وی ادامه داد: این افراد هیچ نوع محدودیت اخلاقی ندارند. روسیه همواره با این نوع افراد سر و کار دارد. اما اینکه چنین شیوه هایی علیه رئیس جمهوری منتخب امریکا بکار گرفته می شود، بی سابقه است و در گذشته چنین چیزی را شاهد نبودیم.

 
پوتین خاطرنشان کرد: این وضعیت بیانگر بدتر شدن وضع اخلاقی نخبگان سیاسی غرب از جمله آمریکاست.

 
وی افزود: اما امیدوارم که عقل سلیم و منطق برتری بیابد. این مربوط به روابط آمریکا و متحدانش ازجمله در اروپا می شود. زیرا دولت کنونی آمریکا بسیاری از رهبران سیاسی اروپا را به مبارزات داخلی این کشور کشاند و مسائل امروز پیامد این اقدامات است.

 
رئیس جمهوری روسیه همچنین برای بهبودی روابط این کشور و آمریکا ابراز امیدواری کرد و افزود: برقراری روابط خوب میان دو کشور به توسعه اقتصاد جهانی و تامین ثبات و امنیت بین المللی کمک خواهد کرد.

 
با راهیابی ترامپ به کاخ سفید که همزمان با تحسین پوتین به عنوان یک رهبر قدرتمند در برابر اوباما بود، این امید به وجود آمده است تا روابط تخریب شده روسیه و آمریکا بازسازی شود.

 
ویتالی چورکین نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل به تازگی اعلام کرد: روابط مسکو و واشنگتن به پایین ترین سطح از دوره جنگ سرد رسیده و وضع کلی بسیار بد و بدترین از سال ۱۹۷۳ (شوروی) است.

 
روابط واشنگتن و مسکو از سال ۲۰۱۴ در سه محور گسترش نفوذ نظامی پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به وِیژه آمریکا نزدیک به روسیه در شرق اروپا و دریای بالتیک، اوضاع اوکراین و سوریه تیره شده است.

 
آمریکا و اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۴ با طرح اتهام دخالت روسیه در درگیری های شرق اوکراین و کمک به مخالفان دولت این کشور، مجموعه ای از تحریم های گسترده اقتصادی و مالی ضد روسی را وضع کرده اند که واکنش متقابل مسکو را در پی داشته است.
ایرنا

ایوانکا ترامپ به مسائل زنان خواهد پرداخت

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، اگرچه ایوانکا ترامپ، دختر رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در دولت پدرش نقش رسمی نخواهد داشت اما وی ممکن است به دنبال پرداختن به مسائل مربوط به زنان و کودکان باشد.   ایوانکا ترامپ اعلام کرده است که می‌خواهد سیاست‌هایی به نفع زنان و دختران تدوین کند. هنوز مشخص نیست که دونالد ترامپ ... ایوانکا ترامپ به مسائل زنان خواهد پرداخت

ادامه

امریکا, جهان, خبر, زنان

انگشت اتهام ترامپ به سوی رئیس سیا برای رسوایی‌های اخیر

دونالد ترامپ رئیس در حال کناره‌گیری سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)‌ را از بابت این که از ترامپ خواسته بود مواظب حرف زدنش باشد مورد حمله قرار داده و گفت: ممکن است او مسئول افشاگری‌های اخیر در خصوص جاسوسی روس‌ها از ترامپ و وجود اطلاعات رسواکننده از ترامپ در نزد روسیه باشد.   به گزارش ... انگشت اتهام ترامپ به سوی رئیس سیا برای رسوایی‌های اخیر

ادامه

امریکا, جهان, خبر, فساد

دیده‌بان حقوق بشر: آمریکا و انگلیس حامی جنایتکاران هستند!

دیده‌بان حقوق بشر در گزارش سالانه خود اعلام کرد، از زمان حمله ائتلاف عربستان سعودی به یمن دست‌کم ۴۱۲۵ غیرنظامی کشته شده‌اند که اکثر این تلفات در پی بمباران‌های ائتلاف به وجود آمده است.   به گزارش پایگاه اینترنتی راشاتودی،‌ دیده‌بان حقوق بشر در این گزارش تصویر ترسناک جنگ یمن را ترسیم کرده و می‌گوید: ... دیده‌بان حقوق بشر: آمریکا و انگلیس حامی جنایتکاران هستند!

ادامه

امریکا, انگلستان, جنوب غرب آسیا, جهان, خبر, عربستان سعودی, یمن

جنگنده F-35 آمریکایی، تبلیغ دروغین و غیرواقعی

به گزارش اواخر هفته کانال CNN ، نیروی هوایی آمریکا بهره برداری و استفاده از ۱۰ جنگنده نصل پنجم F-35 را به دلیل نواقص تشخیص شده توقف کرده اند.   تصمیمی مبنی بر توقف موقت بهره برداری بعد از یک ماه و اعلام مناسب بودن آنها در جنگ اتخاذ شده بود. لیکن، طبق داده های ... جنگنده F-35 آمریکایی، تبلیغ دروغین و غیرواقعی

ادامه

امریکا, جهان, خبر