هاآرتص: نتانیاهو به دنبال کارشکنی در توافق تبادل اسرا با حماس است

روزنامه هاآرتص به نقل از منابع اسرائیلی یکشنبه شب گزارش داد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به دنبال ایجاد موانعی است که منجر به فروپاشی توافق تبادل اسرا با حماس شود. به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری «النشره» لبنان، بر اساس گزارش رسانه اسرائیلی، تیم اسرائیلی که در دوحه، پایتخت قطر، حضور دارد، ... هاآرتص: نتانیاهو به دنبال کارشکنی در توافق تبادل اسرا با حماس است

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, قطر

جنگ تعرفه‌ای هیچ برنده‌ای نخواهد داشت

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده طی دیدار روز جمعه خود در کاخ سفید با «شیگرو ایشیبا» نخست وزیر ژاپن از طرح‌هایی برای اعمال تعرفه‌های متقابل بر چند کشور طی هفته آینده خبر داد، امری که خطر یک جنگ تجاری جهانی را افزایش داده است. به گزارش CGTN : جنگ‌های تعرفه‌ای که توسط آمریکا در ... جنگ تعرفه‌ای هیچ برنده‌ای نخواهد داشت

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایدئولوژیک, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, حقوق بشر

کیم: نقشه آمریکا برای ایجاد ناتو آسیایی چالشی جدی علیه کره‌شمالی است

رهبر کره‌شمالی گفت که مشارکت امنیتی تقویت‌شده آمریکا با کره‌جنوبی و ژاپن تهدیدی جدی برای کشورش است و متعهد شد برنامه تسلیحات هسته‌ای خود را بیشتر توسعه دهد. به گزارش ایسنا، «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی روز دوشنبه گفت که مشارکت امنیتی تقویت‌شده آمریکا با کره‌جنوبی و ژاپن تهدیدی جدی برای کشورش است و متعهد ... کیم: نقشه آمریکا برای ایجاد ناتو آسیایی چالشی جدی علیه کره‌شمالی است

ادامه

آمریکا, اوکراین, تحلیل, جهان, روسیه, ژاپن, شبه جزیره کره, کره جنوبی, کره شمالی, ناتو

کوبا تحریم نفتی ایران توسط آمریکا را محکوم کرد

وزیر امور خارجه کوبا تصریح کرد: اقدامات قهری یکجانبه دولت آمریکا علیه حوزه نفت ایران را محکوم می‌کنیم. به گزارش خبرگزاری مهر، «برونو رودریگز» وزیر امور خارجه کوبا با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی خود در «ایکس» تحریم های یکجانبه آمریکا علیه ایران را محکوم کرد. وزیر امور خارجه کوبا در این خصوص نوشت: این ... کوبا تحریم نفتی ایران توسط آمریکا را محکوم کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, کوبا

حمایت مردم کانادا از اعمال تعرفه بر صادرات نفت به آمریکا

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که کانادایی‌ها در واکنش به تعرفه‌های اعمال‌شده توسط ترامپ از وضع مالیات بر صادرات نفت به آمریکا حمایت می‌کنند. باشگاه خبرنگاران به نقل از المیادین: یک نظرسنجی جدید که توسط خبرگزاری بلومبرگ انجام شده است، نشان داد که کانادایی‌ها در صورت لزوم، در پاسخ به تعرفه‌های اعمال شده توسط دونالد ... حمایت مردم کانادا از اعمال تعرفه بر صادرات نفت به آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جهان, چین, خبر, کانادا, مکزیک

پوتین: هدف مخالفان غیرقانونی جلوه دادن ریاست جمهوری ترامپ است

پوتین روز سه شنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک خود با ایگور دادون رئیس جمهوری مولداوی در کاخ کرملین گفت: در ایالات متحده به رغم پایان یافتن انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی دونالد ترامپ درآن، شاهد مبارزات سیاسی داخلی شدید در این کشور هستیم.

 
دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری روسیه به نقل از پوتین نوشت: هدف اصلی مبارزات علیه ترامپ ضربه زدن به مشروعیت رئیس جمهوری منتخب آمریکاست. در این رابطه خاطر نشان می کنم افرادی که در این مبارزات و اعتراضات شرکت می کنند، خواسته یا ناخواسته به منافع آمریکا ضربه سختی وارد می کنند.

 
رئیس جمهوری روسیه گفت: چنین به نظر می رسد که این افراد در کی یف (اعتراضات خیابانی در دوره انقلاب رنگی در سال ۲۰۱۴ در پایتخت اوکراین) تمرین کرده اند و می خواهند در واشنگتن هم انقلاب برپا کرده تا ترامپ بر سر قدرت نیاید.

 
رئیس جمهوری روسیه گفت: هدف دوم آنها این است که دست و پای رئیس جمهوری منتخب آمریکا را در تحقق وعده های انتخاباتی خود به ملت این کشور در عرصه های داخلی و سیاست خارجی ببندند.

 
وی افزود: تصور کنید در این شرایط چگونه می توان روابط روسیه و آمریکا را در حالی که اطلاعات نادرست منتشر و روسیه به حمله هکری متهم می شود، بهبود بخشید. هرچند بار دیگر تکرار می کنم هکرها هیچ چیز تخیلی منتشر نکرده، بلکه اطلاعات سری را افشا کردند.

 
رئیس جمهوری روسیه به ادعای برخی رسانه های آمریکایی مبنی بر دسترسی سازمان های اطلاعاتی روسیه به اطلاعات رسوا کننده ترامپ، به عنوان نمونه دیگری از اقدامات برای ضربه زدن به رئیس جمهوری منتخب آمریکا اشاره کرد.

 
پوتین گفت: من با ترامپ هیچ آشنایی ندارم، هیچگاه با این شخص دیدار نکرده ام و نمی دانم وی در عرصه بین المللی چه خواهد کرد به همین خاطر دلیلی نمی بینم که از وی انتقاد کرده یا دفاع کنم.

 
وی ادامه داد: ما حتی به کمیته جایزه نوبل مراجعه نمی‌کنیم تا به ترامپ جایزه نوبل در رشته ریاضی یا فیریک یا هر رشته دیگری داده شود. هیچ دلیلی برای این کار نمی بینم اما شایعات بی اساس در این مورد منتشر کرده اند.

 
رئیس جمهوری روسیه گفت: ترامپ زمانی که به مسکو آمد، حتی یادم نیست چند سال پیش بود زیرا وی یک شخصیت برجسته سیاسی نبود.حتی از دیدگاه های سیاسی و بلندپروازی های وی خبر نداشتیم.

 
ترامپ در آن زمان یک سرمایه دار آمریکایی بود. آیا فکر می کنید سازمان های اطلاعاتی روسیه میلیاردرهای امریکایی را تعقیب می کنند. معلوم است که چنین نیست.

 
پوتین گفت: افرادی که ادعاهای بی اساس را سفارش می دهند و علیه رئیس جمهوری منتخب آمریکا منتشر می کنند از آن برای مبارزه سیاسی استفاده می کنند.

 
وی ادامه داد: این افراد هیچ نوع محدودیت اخلاقی ندارند. روسیه همواره با این نوع افراد سر و کار دارد. اما اینکه چنین شیوه هایی علیه رئیس جمهوری منتخب امریکا بکار گرفته می شود، بی سابقه است و در گذشته چنین چیزی را شاهد نبودیم.

 
پوتین خاطرنشان کرد: این وضعیت بیانگر بدتر شدن وضع اخلاقی نخبگان سیاسی غرب از جمله آمریکاست.

 
وی افزود: اما امیدوارم که عقل سلیم و منطق برتری بیابد. این مربوط به روابط آمریکا و متحدانش ازجمله در اروپا می شود. زیرا دولت کنونی آمریکا بسیاری از رهبران سیاسی اروپا را به مبارزات داخلی این کشور کشاند و مسائل امروز پیامد این اقدامات است.

 
رئیس جمهوری روسیه همچنین برای بهبودی روابط این کشور و آمریکا ابراز امیدواری کرد و افزود: برقراری روابط خوب میان دو کشور به توسعه اقتصاد جهانی و تامین ثبات و امنیت بین المللی کمک خواهد کرد.

 
با راهیابی ترامپ به کاخ سفید که همزمان با تحسین پوتین به عنوان یک رهبر قدرتمند در برابر اوباما بود، این امید به وجود آمده است تا روابط تخریب شده روسیه و آمریکا بازسازی شود.

 
ویتالی چورکین نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل به تازگی اعلام کرد: روابط مسکو و واشنگتن به پایین ترین سطح از دوره جنگ سرد رسیده و وضع کلی بسیار بد و بدترین از سال ۱۹۷۳ (شوروی) است.

 
روابط واشنگتن و مسکو از سال ۲۰۱۴ در سه محور گسترش نفوذ نظامی پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به وِیژه آمریکا نزدیک به روسیه در شرق اروپا و دریای بالتیک، اوضاع اوکراین و سوریه تیره شده است.

 
آمریکا و اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۴ با طرح اتهام دخالت روسیه در درگیری های شرق اوکراین و کمک به مخالفان دولت این کشور، مجموعه ای از تحریم های گسترده اقتصادی و مالی ضد روسی را وضع کرده اند که واکنش متقابل مسکو را در پی داشته است.
ایرنا

ایوانکا ترامپ به مسائل زنان خواهد پرداخت

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، اگرچه ایوانکا ترامپ، دختر رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در دولت پدرش نقش رسمی نخواهد داشت اما وی ممکن است به دنبال پرداختن به مسائل مربوط به زنان و کودکان باشد.   ایوانکا ترامپ اعلام کرده است که می‌خواهد سیاست‌هایی به نفع زنان و دختران تدوین کند. هنوز مشخص نیست که دونالد ترامپ ... ایوانکا ترامپ به مسائل زنان خواهد پرداخت

ادامه

امریکا, جهان, خبر, زنان

انگشت اتهام ترامپ به سوی رئیس سیا برای رسوایی‌های اخیر

دونالد ترامپ رئیس در حال کناره‌گیری سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)‌ را از بابت این که از ترامپ خواسته بود مواظب حرف زدنش باشد مورد حمله قرار داده و گفت: ممکن است او مسئول افشاگری‌های اخیر در خصوص جاسوسی روس‌ها از ترامپ و وجود اطلاعات رسواکننده از ترامپ در نزد روسیه باشد.   به گزارش ... انگشت اتهام ترامپ به سوی رئیس سیا برای رسوایی‌های اخیر

ادامه

امریکا, جهان, خبر, فساد

دیده‌بان حقوق بشر: آمریکا و انگلیس حامی جنایتکاران هستند!

دیده‌بان حقوق بشر در گزارش سالانه خود اعلام کرد، از زمان حمله ائتلاف عربستان سعودی به یمن دست‌کم ۴۱۲۵ غیرنظامی کشته شده‌اند که اکثر این تلفات در پی بمباران‌های ائتلاف به وجود آمده است.   به گزارش پایگاه اینترنتی راشاتودی،‌ دیده‌بان حقوق بشر در این گزارش تصویر ترسناک جنگ یمن را ترسیم کرده و می‌گوید: ... دیده‌بان حقوق بشر: آمریکا و انگلیس حامی جنایتکاران هستند!

ادامه

امریکا, انگلستان, جنوب غرب آسیا, جهان, خبر, عربستان سعودی, یمن

جنگنده F-35 آمریکایی، تبلیغ دروغین و غیرواقعی

به گزارش اواخر هفته کانال CNN ، نیروی هوایی آمریکا بهره برداری و استفاده از ۱۰ جنگنده نصل پنجم F-35 را به دلیل نواقص تشخیص شده توقف کرده اند.   تصمیمی مبنی بر توقف موقت بهره برداری بعد از یک ماه و اعلام مناسب بودن آنها در جنگ اتخاذ شده بود. لیکن، طبق داده های ... جنگنده F-35 آمریکایی، تبلیغ دروغین و غیرواقعی

ادامه

امریکا, جهان, خبر