بدهی ملی آمریکا می‌تواند اقتصاد جهان را متلاشی کند

اسپوتنیک در گزارشی تحلیلی نوشت: بدهی ملی آمریکا آنقدر زیاد است که می‌تواند اقتصاد جهانی را نابود کند.   به گزارش باشگاه خبرنگاران، در این گزارش به قلم ایلیا تسوکانوف آمده است: نمایش در واشنگتن بر سر سقف بدهی (یعنی محدودیتی که در میزان مجاز برای وام گرفتن دولت است)، کاخ سفید را وادار کرد ... بدهی ملی آمریکا می‌تواند اقتصاد جهان را متلاشی کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جهان, خبر, گزارش

فرمانده آمریکایی: اوکراین در کوتاه‌مدت به اهدافش دست پیدا نخواهد کرد

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز پنجشنبه به خبرنگاران در پنتاگون گفته جنگ در اوکراین بدون راه حل نظامی در آینده نزدیک ادامه خواهد یافت. به گزارش خبرگزاری فارس، «مارک میلی»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز پنجشنبه به خبرنگاران در پنتاگون گفته جنگ در اوکراین بدون راه حل نظامی در آینده نزدیک ادامه خواهد ... فرمانده آمریکایی: اوکراین در کوتاه‌مدت به اهدافش دست پیدا نخواهد کرد

ادامه

آمریکا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, گزارش

اعتراف اندیشکده اروپایی در ناکامی جنگ نفتی غرب علیه روسیه

مرکز تحقیقات انرژی و هوای پاک (CREA، یک اندیشکده مستقل فنلاندی)، گزارشی را منتشر کرد که نشان می‌دهد درآمدهای روسیه از صادرات نفت در مقایسه با ماه‌های ژانویه و فوریه، افزایش یافته است. به گزارش گروه اقتصادی ایرنا از وبگاه سی‌اِن‌بی‌سی، بر اساس این گزارش، درآمدهای نفتی روسیه در ماه‌های مارس و آوریل افزایش یافته ... اعتراف اندیشکده اروپایی در ناکامی جنگ نفتی غرب علیه روسیه

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, جهان, خبر, روسیه, ژاپن, غرب, فنلاند, گروه ۷, گزارش

کشف اسناد و مدارکی که اثبات‌کننده تولید تسلیحات بیولوژیک در اوکراین توسط آمریکاست

وزارت دفاع روسیه ضمن اشاره به فعال بودن آزمایش‌های بیولوژیک نظامی آمریکا در اوکراین، گفت که واشنگتن اهداف بلندمدتی برای استفاده از اینگونه تسلیحات علیه رقبای راهبردی خود تعیین کرده است. به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از هشدارهای مکرر روسیه درباره وجود آزمایشگاه‌های تحقیقاتی نظامی آمریکا در اوکراین برای تولید تسلیحات بیولوژیک، مسکو امروز (جمعه) ... کشف اسناد و مدارکی که اثبات‌کننده تولید تسلیحات بیولوژیک در اوکراین توسط آمریکاست

ادامه

امریکا, اوکراین, بیولوژیکی, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق آفریقا, گزارش, ناتو

گردن ننهادن رئیس جمهور مکزیک درمقابل خواست آمریکا

رئیس جمهور مکزیک می‌گوید که کشورش نمی‌پذیرد هیچ کشوری خود را به عنوان رهبر جهان معرفی کند. آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس جمهور مکزیک در کنفرانس مطبوعاتی خود تاکید کرد که این کشور سلطه هژمونیک هیچ ملتی را نمی‌پذیرد و نخواهد پذیرفت. به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، رئیس‌جمهور مکزیک به عنوان بخشی از توضیحات خود در ... گردن ننهادن رئیس جمهور مکزیک درمقابل خواست آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, پناهجویی, تروریسم, جهان, گزارش, مکزیک

انتظار می‌رود بیش از ۲۰۰ میلیون کارگر رسمی و غیررسمی به اعتصابات هند بپیوندند

بیش از دوازده اتحادیه کارگری هند که اعتصاب را سازماندهی کردند، از دولت می‌خواهند که پوشش تامین اجتماعی جهانی را برای کارگران در بخش غیرمتشکل گسترده فراهم کند، حداقل دستمزد را تحت برنامه تضمینی اشتغال افزایش دهد و خصوصی‌سازی بانک‌های بخش دولتی را متوقف کند.

 

به گزارش خبرنگار ایلنا و به نقل از خبرگزاری اسوشیتدپرس، میلیون‌ها کارگر هفته گذشته اعتصاب … سراسری را در سراسر هند آغاز کردند تا خشم خود را از سیاست‌های اقتصادی دولت راست‌گرای افراطی این کشور ابراز و بر خواسته‌های خود برای بهبود حقوق کارگران، کارمندان و کشاورزان صنعتی پافشاری کنند.

 

طبق این گزارش بیش از دوازده اتحادیه کارگری هند که اعتصاب را سازماندهی کردند، از دولت می‌خواهند که پوشش تامین اجتماعی جهانی را برای کارگران در بخش غیرمتشکل گسترده فراهم کند، حداقل دستمزد را تحت برنامه تضمینی اشتغال افزایش دهد و خصوصی‌سازی بانک‌های بخش دولتی را متوقف کند. اعتصاب کنندگان همچنین خواستار توقف برنامه‌های فروش دارایی‌های دولتی از سوی دولت هستند.

 

دولت نخست‌وزیر نارندرا مودی می‌گوید خصوصی‌سازی برخی از بانک‌های دولتی صنعت بانکداری را اصلاح می‌کند و فروش دارایی‌ها به جمع‌آوری پول برای تحریک رشد اقتصادی کمک می‌کند.

 

اعتصاب تأثیر کمی در پایتخت هند، دهلی نو، و مرکز مالی بمبئی داشت، اما زندگی روزمره در جاهای دیگر، از جمله جنوب کرالا، جایی که دولت ایالتی به رهبری حزب کمونیست مخالف هند از اعتراضات حمایت کرد، تحت تأثیر قرار گرفت. در برخی ایالت‌ها، تظاهرکنندگان بزرگراه‌ها و خطوط راه‌آهن را مسدود کردند که بر حمل‌ونقل عمومی تأثیر گذاشت. کنگره اتحادیه‌های کارگری هند، یکی از بزرگترین اتحادیه‌های کارگری کشور، گفت که انتظار دارد بیش از ۲۰۰ میلیون کارگر رسمی و غیررسمی به اعتصاب بپیوندند.

 

بهاراتیا مزدور سانگ، یک اتحادیه کارگری مهم وابسته به حزب حاکم راست‌گرا است و گفته که در اعتصاب شرکت نخواهد کرد و آن را «با انگیزه سیاسی» از سوی مخالفان دولت (بیشتر حزب کمونیست هند) معرفی کرده است.

 

طبق گزارش اسوشیتدپرس، انتظار می‌رفت خدمات اساسی مربوط به بانکداری، حمل و نقل، راه آهن و برق در چندین ایالت تحت تاثیر قرار گیرد. تعدادی از بانک‌های بخش دولتی، از جمله بزرگترین وام دهنده هند، بانک دولتی دولتی هند، گفتند که خدمات بانکی ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد زیرا انتظار می‌رود بسیاری از کارمندان به اعتصاب بپیوندند.

 

اقتصاد هند پس از تجربه یک ضربه بزرگ در طول دو سال اول همه‌گیری کرونا، اکنون در شرایط جدیدی قرار داد، اما بسیاری از مشاغل از بین رفته و نرخ بیکاری در دسامبر به ۸ تا ۱۰ درصد افزایش یافته است.

 

دولت راست‌گرای مودی سال گذشته با اعتراضات گسترده کشاورزان که خواستار لغو قوانین جدید کشاورزی بود که به عنوان اصلاحات ضروری اعلام کرده بود، دست و پنجه نرم کرد.

 

اعتراضات کشاورزان، که می‌ترسیدند قوانین به طور چشمگیری درآمدشان را کاهش دهد، مودی را مجبور کرد که درست پیش از انتخابات حیاتی ایالتی که در نهایت حزبش پیروز شد، عقب نشینی کند.

پشت حوادث اوکراین/ رئیس پارلمان اروپا؛ “شما برای ما می‌جنگید”

رئیس پارلمان اروپا در سفری اعلام نشده به کی‌یف و در دیدار با ولودیمیر زلنسکی از حمایت اروپا از اوکراین و همچنین حمایت پارلمان اروپا از عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا سخن گفت.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش

طعنه مسکو به بروکسل: اتحادیه اروپا مرکز گیتی نیست

منابع رسانه‌ای غربی از مسکو خبر دادند، نیکولای کوبرینتز رئیس اداره «همکاری اروپایی» در وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که روسیه از اتحادیه اروپا نخواهد خواست که تحریم‌هایش علیه مسکو را بردارد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, امریکا, اوکراین, بلژیک, تحریم, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, لهستان