پکن: میزان بودجه نظامی درخواستی در آمریکا، نشانه اختلال روانی است

سخنگوی وزارت دفاع چین ضمن رد لفاظی‌های واشنگتن علیه پکن، میزان بودجه نظامی درخواستی واشنگتن از کنگره آمریکا را نشانه «اختلال روانی» دانست.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, خبر, شرق آسیا, میلیتاریسم

مخالفت حزب سوسیال دموکرات آلمان با هدف ناتو برای افزایش بودجه نظامی

رئیس فراکسیون حزب دولتی سوسیال دموکرات آلمان خواستار رویگردانی از محقق کردن هدف مد نظر ناتو برای افزایش بودجه نظامی به ۲ درصد تولید ناخالص ملی شده و در این راستا از مواضع حزب سبز حمایت کرد.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, میلیتاریسم, ناتو

قدرت نظامی چین چالشی برای آمریکا

اگرچه چین در حال حاضر رتبه سوم قدرت نظامی جهان را دارد اما این کشور هم اکنون نیز در برخی از شاخص ها مانند کشتی سازی از آمریکا جلو است و در نظر دارد تا اواسط قرن جاری به یک ارتش «مدرن و در کلاس جهانی» تبدیل شود.

ادامه

امریکا, جهان, چین, روسیه, گزارش, میلیتاریسم

مسکو: تصمیم اتمی لندن ضربه جدی به مفهوم کنترل تسلیحات است

معاون وزیر خارجه و سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه در اظهارنظرهای جداگانه تصمیم انگلیس برای گسترش زرادخانه اتمی خود را به شدت محکوم و چنین اقدامی را مخل امنیت جهان توصیف کردند.

ادامه

انگلستان, جهان, روسیه, غرب اروپا, میلیتاریسم

هایکو ماس اظهارات طرف آمریکایی درباره خروج از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد را تأسف‌بار خواند

وزیر امور خارجه آلمان از آمریکا خواسته است که عواقب خروج از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد را مدنظر قرار دهد.

 

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، هایکو ماس، رئیس دستگاه دیپلماسی آلمان به تصمیم اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در راستای خروج واشنگتن از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد واکنش نشان داد.

 

وزیر امور خارجه آلمان از واشنگتن خواسته است، عواقب خروج از این پیمان را از جمله تأثیر آن بر امنیت اروپا و تلاش‌های آتی برای خلع سلاح هسته‌ای مدنظر قرار دهد.

 

ماس بیان کرد: این پیمان در ۳۰ سال گذشته عنصر مهمی از ساختار امنیت اروپا بوده است.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی آلمان گفت: ما از روسیه خواستیم به اتهام‌های جدی درباره این که این پیمان را مورد تعرض قرار می‌دهد، رسیدگی کند.

 

او در ادامه تأکید کرد: ما اکنون از آمریکا می‌خواهیم که عواقب محتمل خروجش از این پیمان را مدنظر قرار دهد.

 

ماس اظهارات طرف آمریکایی درباره خروج از این پیمان را تأسف‌بار خواند و اضافه کرد: تصمیم واشنگتن ما و اروپا را در مقابل پرسش‌هایی دشوار قرار می‌دهد.

 

به گفته ماس، خروج آمریکا از این پیمان تأثیراتی منفی بر ابعاد آتی توافقنامه‌ها در راستای محدودیت تسلیحات استراتژیک خواهد داشت.

 

رئیس‌جمهوری آمریکا به تازگی اعلام کرد که کشورش را از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد خارج می‌کند؛ پیمانی که بین آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی امضا شد و هدف از آن نابودی موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد بود.

 

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد (آی‌ان‌اف) در سال ۱۹۸۷ در واشنگتن میان رهبران ایالات متحده آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی برای حذف موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌برد امضا شد و رونالد ریگان، رئیس‌جمهوری آمریکا و میخائیل گوباچف، آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی آن را امضا کرده‌اند. این پیمان تولید و آزمایش موشک‌های کوتاه برد ۵۰۰ کیلومتر تا میان بردهایی ۵۵۰۰ کیلومتری را منع می‌کند.

ایسنا

افشاگری تارنمای ووکس؛ پیمان‌شکنی ترامپ، علت توقف گفت و‌گو‌های کره شمالی است

تارنمای خبری آمریکایی «ووکس» در گزارشی فاش ساخت که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در دیدارش با رهبر کره شمالی، به او وعده امضای اعلامیه پایان جنگ کره را داده، اما به این وعده عمل نکرده و موجب توقف گفت و گوها میان دو کشور شده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی