وزیر خارجه استرالیا: می‌ترسم فلسطینی برای به رسمیت شناختن باقی نماند!

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، به رسانه‌های این کشور گفته که «این خطر وجود دارد که دیگر فلسطینی برای به رسمیت شناختن باقی نماند»، آن هم در بحبوحه جنگ ویرانگر علیه غزه و افزایش خشونت علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری اشغالی. به گزارش ایسنا، وانگ با این حال نگفت که استرالیا قصد دارد موضع ... وزیر خارجه استرالیا: می‌ترسم فلسطینی برای به رسمیت شناختن باقی نماند!

ادامه

استرالیا, اسراییل, اقیانوسیه, تحریم, تشکیلات خودگردان فلسطین, جنایات جنگی, زنان, صلح, فرانسه, فلسطین, کودکان, گرسنگی, گزارش

در تظاهرات حامیان فلسطین؛ حدود ۱۰۰ هزار نفر پل «هاربر» را در استرالیا را مسدود کردند

حدود یکصد هزار نفر از ساکنان استرالیا در طرفدارای از فلسطین و در اعتراض به وضعیت وخیم و بحران انسانی در غزه، امروز (یکشنبه) به وقت محلی در هوایی نامساعد و بارانی با برگزاری تظاهراتی تحت عنوان «راهپیمایی برای بشریت» اقدام به بستن پل نمادین «هاربر» (Harbour Bridge) در شهر سیدنی استرالیا کردند. به گزارش ... در تظاهرات حامیان فلسطین؛ حدود ۱۰۰ هزار نفر پل «هاربر» را در استرالیا را مسدود کردند

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, جهان, حقوق بشر, خبر, فلسطین, گرسنگی, ویکی‌لیکس

پکن: از گشایش دفتر اف‌بی‌آی در نیوزیلند برای «مبارزه با چین» شوکه شدیم

چین اعلام کرد که از گزارش‌ها مبنی بر اینکه اداره تحقیقات فدرال آمریکا موسوم به اف.بی.آی، دفتر جدیدی در نیوزیلند برای مبارزه با پکن تاسیس کرده، «شوکه» شده و این اقدام را برای ثبات منطقه‌ای مضر می‌داند. به گزارش ایسنا، گوئو جیاکان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در پاسخ به پرسش رسانه‌ها در جریان یک ... پکن: از گشایش دفتر اف‌بی‌آی در نیوزیلند برای «مبارزه با چین» شوکه شدیم

ادامه

آسیا, اقیانوسیه, امنیتی, جنگ سرد, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, نیوزلند

سفر نخست‌وزیر استرالیا به چین؛ گامی سرنوشت‌ساز در مسیر بهبود روابط دوجانبه

خبرگزاری شین‌خوآ (شین‌هوا) در آستانه سفر «آنتونی آلبانیزی» نخست‌وزیر استرالیا به چین، درباره اهمیت این سفر نوشت و آن را گامی مهم در جهت تقویت روند رو به رشد روابط دو کشور دانست. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این نشریه چینی در گزارش خود می‌نویسد که سفر آلبانیزی به چین همزمان با ورود شراکت راهبردی ... سفر نخست‌وزیر استرالیا به چین؛ گامی سرنوشت‌ساز در مسیر بهبود روابط دوجانبه

ادامه

آسیا پاسیفیک, آمریکا, استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, جهان, چین, دانشجویی, شانگ‌های, شرق آسیا, گردشگری, گزارش

استرالیا درخواست آمریکا برای پیوستن به جنگ احتمالی با چین را رد کرد

استرالیا درخواست واشنگتن مبنی بر اینکه کانبرا در صورت جنگ احتمالی بین آمریکا و چین بر سر تایوان، به طرف آمریکایی بپیوندد را رد کرد و گفت که از اقدام یکجانبه در تایوان حمایت نمی‌کند. به گزارش ایرنا به نقل از گاردین، در بحبوحه گزارش‌هایی مبنی بر اینکه واشنگتن به دنبال تضمین‌هایی در مورد نحوه ... استرالیا درخواست آمریکا برای پیوستن به جنگ احتمالی با چین را رد کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقیانوسیه, اکوس, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا

اتحادیه اروپا به دلیل نگرانی از چین حضور خود در منطقه هند-پاسیفیک را تقویت می‌کند

اتحادیه اروپا به دلیل نگرانی از افزایش حضور چین و جنگ روسیه علیه اوکراین و تاثیر آن بر نظم بین‌المللی، تلاش می‌کند راهبرد دفاعی خود را با افزایش حضور در منطقه هند-اقیانوس آرام تقویت کند.

 

به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین روز چهارشنبه با اشاره به طرح اتحادیه اروپا برای تقویت راهبرد دفاعی خود در منطقه هند- اقیانوس آرام به نقل از گابریل وینستین نماینده ویژه اتحادیه اروپا در این منطقه نوشت: شعار ما همیشه همکاری در حد ممکن بوده است ولی ما همچنین به دنبال دفاع از خود نیز در صورت ضرورت هستیم.

 

وی مدعی شد که این همکاری هیچ کشوری را هدف قرار نمی دهد و صرفا راهی برای افزایش قابلیت و اعتبار ما برای دفاع از منافع مان است.

 

وینستن با این حال گفت شاهدی وجود ندارد که نشان دارد جنگ در این منطقه که بخش عظیمی از کره زمین از ساحل شرقی آفریقا گرفته تا کشورهای منطقه اقیانوس آرام را در بر می گیرد، قریب الوقوع است اما اتحادیه اروپا نگران آن است «نظم مبتنی بر مقررات چند جانبه دیگر به طور کامل مورد احترام قرار نگیرد.»

 

افشای پیش‌نویس پیمان امنیتی بین چین و جزایر سلیمان در ماه مارس، نگرانی‌های فزاینده‌ای را در مورد تقویت نظامی و اهداف استراتژیک این جزیره برانگیخت و شرکای سنتی جزایر مانند استرالیا، آمریکا و نیوزلند راغافلگیر کرد.

 

این توافق زنگ هشدار را درباره به خطر افتادن ثبات منطقه به صدا در آورد و نشان داد که چین می‌تواند ناوهای جنگی خود را در منطقه اقیانوس آرام و کمتر از دو هزار کیلومتری ساحل استرالیا مستقر کند.

 

فرانسه امضای این توافق را در بسیاری از سطوح نگران کننده توصیف کرده است.

 

ونستین با این حال از اظهارنظر درباره این که ایا اتحادیه اروپا این توافق را تهدیدی امنیتی قلمداد می‌کند یا نه، خودداری کرد و آن را به بعد از رویت جزییات این توافق موکول کرد.

 

سوجیرو سِیم(Sujiro Seam) سفیر اتحادیه اروپا در منطقه اقیانوس آرام و جزایر سلیمان گفت این توافق به نیاز اتحادیه اروپا برای تشدید اقداماتش در منطقه اقیانوس آرام تاکید دارد.

 

وی گفت: تجربه اتحادیه اروپا در مسائل امنیتی و دفاعی این منطقه بسیار محدود است و این مساله چالشی برای اتحادیه اروپا در آینده محسوب می‌شود.

 

مارس گذشته، اتحادیه اروپا طرحی را برای تقویت سیاست امنیتی و دفاعی جهانی خود تصویب کرد. این طرح تحت عنوان «قطب نمای راهبردی» نقشه راهی را برای تقویت توان اتحادیه اروپا برای اقدام کردن در بحران ها و دفاع از خود و شهرندانش ترسیم می‌کند.

 

سِیم در این زمینه گفت: این راهبرد حتی با توجه به جنگ اوکراین موضوع بی ارتباطی نیست. جنگ اوکراین لحظه ای تاریخی است که بر جاه طلبی های اروپا در مسائل امنیتی و دفاعی تاکید دارد.

 

به گفته وینستین، طرح امنیتی فشرده تری دراتحادیه اروپا، شامل ایجاد پایگاه های نظامی یا اعزام نیرو به جز در شرایط بحرانی نمی شود. این طرح شامل آموزش نظامی و مانورهای دریایی و زمینی، تقویت اطلاعات امنیتی و عبور کشتی های اتحادیه اروپا از مناطقی با منافع دریایی است.

تاثیر جنگ اوکراین بر سیاست‌های آمریکا و چین در آسیا-اقیانوسیه

“چین هر روز بیش از پیش جنگ اوکراین – و حمایت آمریکا و متحدانش در ناتو از کی‌یف – را منعکس‌کننده تنش‌های آتی میان ناتو و پکن در منطقه هند اقیانوسیه می‌داند.”

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اسیا, اقیانوسیه, المان, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, ژئوپلیتیک, سوئد, شرق آسیا, شرق اروپا, فرانسه, ناتو

آرایش نظامی ناو هواپیمابر چین همزمان با رزمایش ژاپن و آمریکا

همزمان با رزمایش دریایی ژاپن و آمریکا، ناو هواپیمابر چین تحرکاتی را در آب‌های منطقه انجام می‌دهد و آرایش نظامی به خود گرفته است.

ادامه

اقیانوسیه, امریکا, امریکای شمالی, امنیتی, اوکراین, تایوان, جهان, چین, ژئوپلیتیک, شرق آسیا, گزارش

توافق پکن و جزایر سلیمان برای استرالیا به چه معناست؟

در شرایطی که استرالیا و متحدانش از جمله آمریکا تمرکز خود را بر منطقه هند-اقیانوس آرام با هدف مهار چین معطوف می‌کنند، پکن موفق شد توافقی امنیتی را با جزایر سلیمان به رغم مخالفت و فشارها امضا کند که می‌تواند پیامدهای مهمی برای کانبرا داشته باشد.

ادامه

استرالیا, اسیا, اقیانوسیه, امریکا, امنیتی, انگلستان, جزایر سلیمان, جهان, چین, حضور نظامی, شرق آسیا

چین از تهدید تحریم‌های آمریکا درباره تایوان نمی‌ترسد

معاون وزیر امور خارجه چین اعلام کرد اگر آمریکا با کارت تایوان بازی کند، «واشنگتن» با پیامدهای غیر قابل تصوری روبرو خواهد شد و پکن با تحریم‌هایی مشابه تحریم‌های روسیه مرعوب نمی‌شود.

ادامه

اروپا, اقتصادی, اقیانوسیه, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, تایوان, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, ناتو