نیوزویک: آمریکا غربی‌ترین قلمرو خود را در برابر موشک‌های چین تقویت می‌کند

نشریه نیوزویک گزارش داد که ایالات متحده آمریکا غربی‌ترین قلمرو خود را که در منطقه اقیانوس آرام واقع شده است، در برابر حمله موشکی احتمالی از سوی چین تقویت می‌کند. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، این رسانه در گزارش خود نوشت که آمریکا همچنان به تقویت امور دفاعی جزیره «گوام» که غربی‌ترین قلمرو واشنگتن در ... نیوزویک: آمریکا غربی‌ترین قلمرو خود را در برابر موشک‌های چین تقویت می‌کند

ادامه

آمریکا, اقیانوس آرام, جزیره گوام, جهان, چین, خبر, غرب

وزیر خارجه استرالیا: می‌ترسم فلسطینی برای به رسمیت شناختن باقی نماند!

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، به رسانه‌های این کشور گفته که «این خطر وجود دارد که دیگر فلسطینی برای به رسمیت شناختن باقی نماند»، آن هم در بحبوحه جنگ ویرانگر علیه غزه و افزایش خشونت علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری اشغالی. به گزارش ایسنا، وانگ با این حال نگفت که استرالیا قصد دارد موضع ... وزیر خارجه استرالیا: می‌ترسم فلسطینی برای به رسمیت شناختن باقی نماند!

ادامه

استرالیا, اسراییل, اقیانوسیه, تحریم, تشکیلات خودگردان فلسطین, جنایات جنگی, زنان, صلح, فرانسه, فلسطین, کودکان, گرسنگی, گزارش

در تظاهرات حامیان فلسطین؛ حدود ۱۰۰ هزار نفر پل «هاربر» را در استرالیا را مسدود کردند

حدود یکصد هزار نفر از ساکنان استرالیا در طرفدارای از فلسطین و در اعتراض به وضعیت وخیم و بحران انسانی در غزه، امروز (یکشنبه) به وقت محلی در هوایی نامساعد و بارانی با برگزاری تظاهراتی تحت عنوان «راهپیمایی برای بشریت» اقدام به بستن پل نمادین «هاربر» (Harbour Bridge) در شهر سیدنی استرالیا کردند. به گزارش ... در تظاهرات حامیان فلسطین؛ حدود ۱۰۰ هزار نفر پل «هاربر» را در استرالیا را مسدود کردند

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, جهان, حقوق بشر, خبر, فلسطین, گرسنگی, ویکی‌لیکس

پکن: از گشایش دفتر اف‌بی‌آی در نیوزیلند برای «مبارزه با چین» شوکه شدیم

چین اعلام کرد که از گزارش‌ها مبنی بر اینکه اداره تحقیقات فدرال آمریکا موسوم به اف.بی.آی، دفتر جدیدی در نیوزیلند برای مبارزه با پکن تاسیس کرده، «شوکه» شده و این اقدام را برای ثبات منطقه‌ای مضر می‌داند. به گزارش ایسنا، گوئو جیاکان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در پاسخ به پرسش رسانه‌ها در جریان یک ... پکن: از گشایش دفتر اف‌بی‌آی در نیوزیلند برای «مبارزه با چین» شوکه شدیم

ادامه

آسیا, اقیانوسیه, امنیتی, جنگ سرد, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, نیوزلند

سفر نخست‌وزیر استرالیا به چین؛ گامی سرنوشت‌ساز در مسیر بهبود روابط دوجانبه

خبرگزاری شین‌خوآ (شین‌هوا) در آستانه سفر «آنتونی آلبانیزی» نخست‌وزیر استرالیا به چین، درباره اهمیت این سفر نوشت و آن را گامی مهم در جهت تقویت روند رو به رشد روابط دو کشور دانست. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این نشریه چینی در گزارش خود می‌نویسد که سفر آلبانیزی به چین همزمان با ورود شراکت راهبردی ... سفر نخست‌وزیر استرالیا به چین؛ گامی سرنوشت‌ساز در مسیر بهبود روابط دوجانبه

ادامه

آسیا پاسیفیک, آمریکا, استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, جهان, چین, دانشجویی, شانگ‌های, شرق آسیا, گردشگری, گزارش

نخست وزیر جزایر سلیمان: کشورهای همسایه، دوستان و شرکا به منافع ملی و تمامیت ارضی ما احترام بگذارند

«ماناسه سوگاوار» نخست وزیر جزایر سلیمان با تائید امضای پیمان امنیتی میان وزیران امورخارجه چین و جزایر سلیمان گفت: «من از تمامی کشورهای همسایه، دوستان و شرکایمان می‌خواهم به منافع ملی و تمامیت ارضی ما احترام بگذارند و اطمینان می‌دهم این تصمیم هیچگونه تعارضی با صلح و ثبات منطقه مان نخواهد داشت.» 

 

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از خبرگزاری «رویترز» نخست وزیر جزایر سلیمان روز چارشنبه در سخنان خود در پارلمان با تائید امضای پیمان امنیتی میان وزیران امورخارجه دو کشور خاطرنشان کرد: تصمیم برای امضای پیمان امنیتی دو کشور به صلح و هماهنگی منطقه آسیب نخواهد زد.

 

این اقدام از روزهای گذشته و قبل از سفر هیات آمریکایی متشکل  از «کرت کمپبل» هماهنگ کننده هند-اقیانوسیه به «هونیارا» پایتخت این کشور، موجب افزایش نگرانی های «کانبرا» درباره امکان و پتانسیل حضور نظامی چین در کمتر از ۲ هزار کیلومتری استرالیا شده بود.

 

کاخ سفید پس از دیدار مقام‌های رسمی دو کشور آمریکا و جزایر سلیمان در «هنولولو» در بیانیه ای اعلام کرد: آمریکا، استرالیا، ژاپن و نیوزیلند نگرانی های خود را پیرامون “پیمان امنیتی” و خطرات جدی آن برای منطقه آزاد هند-اقیانوسیه مطرح کرده اند.

 

«نانانیا ماهوتا» وزیرامور خارجه نیوزیلند نیز امروز گفت: کشورش نگرانی ها درباره پتانسیل هایی که این پیمان امنیتی برای بی ثبات کردن  امنیت منطقه اقیانوسیه خواهد داشت را با هر ۲ کشور چین و جزایر سلیمان درمیان گذاشته و شفاف‌سازی کرده است.

 

وی در ادامه سخنانش افزود: «نیوزیلند از دیرباز با جزایر سلیمان شراکت امنیتی طولانی مدتی داشته است و من از تصمیم این کشور بسیار غمگین شدم.»

 

وزیر امور خارجه نیوزیلند همچنین گفت: در جلسه پیش رو  رهبران کارگروه جزایر اقیانوسیه  درباره اینکه در برابر فشارهای ژئوپولتیک که بر روی کشورهایمان تاثیر می‌گذارند چه مدل انعطاف پذیری منطقه‌ای باید بنا کرد، به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

 

از سوی دیگر نمایندگان پارلمان جزایر سلیمان نخست وزیر این کشور را ترغیب کردند تا به شکل عمومی مفاد پیمان امنیتی را منتشر کند. در پاسخ به نمایندگان  «ماناسه سوگاوار» نیز وعده داد که پس از طی مراحل قانونی مفاد این پیمان به اطلاع عموم خواهد رسید. وی همچنین افزود همکاری امنیتی با چین در تعارض با هیچ کشوری نیست و تنها به نفع امنیت داخلی کشورمان است.

 

نخست وزیر این کشور در پایان گفت: «من از تمامی کشورهای همسایه، دوستان و شرکایمان می‌خواهم به منافع ملی و تمامیت ارضی ما احترام بگذارند و اطمینان می دهم این تصمیم هیچگونه تعارضی با صلح و ثبات منطقه مان نخواهد داشت.»

 

چین و جزایر سلیمان روز سه‌شنبه توافقنامه‌ای مبتنی بر چارچوبی برای همکاری های امنیتی امضا کردند که باعث نگرانی آمریکا و متحدانش درخصوص ایجاد یک پایگاه دریایی چین در این کشور شده است.

 

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که دو کشور به طور رسمی یک قرارداد چارچوب همکاری امنیتی را امضا کرده اند.

 

استرالیا هم در واکنش به این اقدام مدعی شد که چین قصد دارد با ساخت یک پایگاه دریایی در جزایر سلیمان، تنش در این منطقه را افزایش دهد.

 

مقام های آمریکایی هفته گذشته نسبت به انعقاد پیمان امنیتی چین و جزایر سلیمان ابراز نگرانی کرده و ادعا کردند این توافق درها را برای استقرار نیروهای نظامی چین در اقیانوس آرام باز خواهد کرد.

 

جان کربی، سخنگوی پنتاگون در یک نشست خبری گفت: ما معتقدیم که امضای چنین توافقی در واقع می‌تواند بی‌ثباتی در جزایر سلیمان را افزایش دهد و شرایط نگران‌کننده‌ای برای منطقه وسیع اقیانوس آرام ایجاد کند.

به‌رغم فشارهای غرب، جزایر سلیمان وچین توافق امنیتی امضا کردند

در شرایطی که اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا و متحدانش علیه چین در قبال تایوان ادامه دارد، پکن و جزایر سلیمان به رغم مخالفت و فشارهای واشنگتن، یک توافق امنیتی امضا کردند.

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, امریکا, امنیتی, انگلستان, تایوان, جزایر سلیمان, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, صلح, نیوزلند

هشدار آمریکا درباره اجرایی شدن توافقنامه امنیتی چین و جزایر سلیمان

آمریکا به شدت نگران اجرایی شدن توافقنامه امنیتی چین با جزایر سلیمان است و به همین دلیل قصد دارد بار دیگر سفارت خود را در این کشور جزیره‌ای اقیانوس آرام بازگشایی کند.

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, امریکا, امریکای شمالی, امنیتی, جزایر سلیمان, جنگ سرد, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا

چین اولین پایگاه خود را در اقیانوس آرام ایجاد می‌کند

بر اساس پیمان امنیتی پیشنهادی با جزایر سلیمان، نیرو‌های چینی می‌توانند برای محافظت از ایمنی پرسنل و پروژه‌های خود در جزایر سلیمان مستقر شوند.

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, امریکا, جزایر سلیمان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژئوپلیتیک, شرق آسیا