پیشروی نیروهای روسیه در اوکراین و تصرف منطقه «باسیوکا»

روسیه اعلام کرد که منطقه «باسووکا» در استان «سومی» را به تصرف خود درآورده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که کنترل منطقه «باسووکا» (Basovka) در استان «سومی» را به دست گرفته است. در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع ... پیشروی نیروهای روسیه در اوکراین و تصرف منطقه «باسیوکا»

ادامه

آلمان, آمریکا, انگلیس, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب, ناتو

آیا اوکراین به بازار سیاه جهانی برای تجارت اسلحه تبدیل می‌شود؟

روزنامه تلگراف به نقل از منابعی گزارش داد که اوکراین ممکن است به مرکز جهانی تجارت تسلیحات در بازار سیاه تبدیل شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ روزنامه انگلیسی تلگراف به نقل از منابعی از یوروپل گزارش داد که اوکراین ممکن است به مرکز جهانی تجارت تسلیحات در بازار سیاه تبدیل شود. این روزنامه افزود که ... آیا اوکراین به بازار سیاه جهانی برای تجارت اسلحه تبدیل می‌شود؟

ادامه

اروپا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب, گزارش, ناتو

فرمانده ارشد ناتو: روسیه در حال گسترش ذخایر مهمات خود تا ۳ برابر کل ذخایر آمریکا و اروپاست

فرمانده ارشد ناتو در اروپا درباره سرعت تولیدات دفاعی روسیه و جایگزینی مهمات و جنگ‌افزارهایی که مسکو در جنگ اوکراین از دست می‌دهد، هشدار داد و گفت که این امر ذخایر مهمات روسیه را سه برابر کل ذخایر مهمات آمریکا و اروپا می‌سازد. به گزارش ایسنا، یک ژنرال ارشد آمریکایی پنج‌شنبه به کنگره هشدار داد ... فرمانده ارشد ناتو: روسیه در حال گسترش ذخایر مهمات خود تا ۳ برابر کل ذخایر آمریکا و اروپاست

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش

حمله روسیه به محل نشست فرماندهان اوکراینی و مربیان غربی در زادگاه زلنسکی

وزارت دفاع روسیه امروز جمعه اعلام کرد که نیروهای روسی محل نشست فرماندهان نیروهای مسلح اوکراین و مربیان غربی را در رستورانی در شهر کریووی روگ (یا کریفی ریه) با یک حمله موشکی دقیق هدف قرار دادند که طی آن «دشمن ۸۵ نیروی خود را از دست داد.» به گزارش ایسنا، در بیانیه وزارت دفاع ... حمله روسیه به محل نشست فرماندهان اوکراینی و مربیان غربی در زادگاه زلنسکی

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب

ناپدید شدن دستکم ۷۰۰۰ نظامی اوکراینی در کورسک

یک منبع در گروه «شمال» نیروهای مسلح روسیه امروز جمعه به ریانووستی گفت که تعداد کل سربازان گمشده نیروهای مسلح اوکراین در منطقه کورسک از ۷۰۰۰ نفر فراتر رفته است. به گزارش ایسنا، این منبع گفت: بر اساس برآوردهای اولیه، تعداد کل افراد ناپدید شده در میان گروه نیروهای مسلح اوکراین در منطقه کورسک از ... ناپدید شدن دستکم ۷۰۰۰ نظامی اوکراینی در کورسک

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

یدیعوت آحارونوت؛ اکنون توپ در زمین زلنسکی است تا جنگ را پایان دهد

منابع اسرائیلی می‌گویند همه کسانی که در مذاکرات درباره حل بحران اوکراین دخیل هستند متوجه شده‌اند که توپ اکنون در زمین رئیس جمهوری اوکراین برای پایان دادن به جنگ است.

 

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان “یدیعوت آحارونوت”،‌ در گزارشی اعلام کرد که همه کسانی که در مذاکرات برای حل بحران اوکراین دخیل هستند، اکنون متوجه شده‌اند که تصمیم برای ادامه جنگ یا پایان آن دست ولودمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین است.

 

در این گزارش آمده است که زلنسکی با قبول شرایط ولادمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه توانایی پایان دادن به جنگ را دارد از طرفی دیگر در صورت عدم قبول آنها، وی باید منتظر نابودی اوکراین باشد.

 

این روزنامه عبری زبان خاطرنشان کرد که مذاکرات مستقیم روسیه و اوکراین در شهر “گومل” بلاروس در نزدیکی مرز با اوکراین بر خواسته‌های پوتین متمرکز است.

 

طبق این گزارش، نقش نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل در این مذاکرات به عنوان میانجی و انتقال دهنده ایده‌های ارائه شده از سوی غرب به پوتین و گوش دادن به نظرات و دیدگاه‌های او بود.

 

در همین راستا، براساس این گزارش، برخی از فرماندهان اسرائیل از بنت خواستند تا به آنها بگوید پوتین وضعیت را چگونه می‌بیند و در صورت عدم دستیابی سریع به توافق با اوکراین، چه خواهد کرد.

 

مقامات اسرائیل در بیت‌المقدس، اعلام کردند که اسرائیل به نوبه خود پیشنهادی در این زمینه ارائه نکرده است و قصد ندارد زلنسکی را برای پذیرش شروط پوتین تحت فشار قرار دهد.

 

به گفته این مقامات، زلنسکی یا باید شروط حاکمیت روسیه بر شبه جزیره کریمه،‌ استقلال منطقه دونباس و عدم پیوستن به ناتو را بپذیرد یا به مقاومت و جنگ ادامه دهد که این خود به ویرانی و کشتن هزاران اوکراینی منجر خواهد شد.

 

این روزنامه روشن ساخت که شانس دستیابی به توافق، تا کنون، هنوز کم است و افزود: زلنسکی باید کمی انعطاف نشان دهد، چراکه معتقد است، پوتین عقب نشینی نخواهد کرد.

روسیه: مسئولیت بحران اوکراین بر عهده کشورهای ناتوست/ امریکا توسعه سلاح‌های بیولوژیکی در اوکران را تائید کرد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه ضمن محکوم کردن اقدامات ناتو به خاطر ایجاد تنش، از آمریکا به خاطر آزمایشگاه‌های بیولوژیکی در اوکراین توضیح خواست.

ادامه

امریکا, اوکراین, بیولوژیکی, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, ناتو

عطوان؛ چگونه مقدمات شکست توطئه آمریکا در اوکراین تنها بعد از دو هفته آغاز شده است؟

“آمریکا آتش جنگ اوکراین را برافروخت تا با قربانی کردن این کشور و وارد کردن آن به یک جنگ فرسایشی طولانی مدت با روسیه مقابله کند اما هنوز دو هفته از جنگ نگذشته که مقدمات شکست توطئه آمریکا شروع شده است.”

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, افغانستان, اقتصادی, امریکا, امنیتی, اوکراین, ایران, بلغارستان, تحریم, جنگ سرد, جهان, چین, حضور نظامی, روسیه, سوریه, شمال اروپا, عراق, فرانسه, کوبا, لیبی, مقاله, ناتو, ونزوئلا