درپی اظهارات سالوینی معاون نخست وزیر ایتالیا، فرانسه سفیر این کشور را احضار کرد

پاریس در پی اظهارات معاون نخست وزیر ایتالیا در مورد پیشنهاد فرانسه برای اعزام سربازان اروپایی به اوکراین سفیر رم را احضار کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، «ماتیو سالوینی» معاون نخست وزیر ایتالیا هفته گذشته درباره پیشنهاد امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه برای اعزام نیروی اروپایی بعد از برقراری آتش‌بس در اوکراین ... درپی اظهارات سالوینی معاون نخست وزیر ایتالیا، فرانسه سفیر این کشور را احضار کرد

ادامه

آمریکا, اوکراین, ایتالیا, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, ناتو

ارتش روسیه از تسلط خود بر ۲ شهر در شرق اوکراین خبر داد

وزارت دفاع روسیه روز شنبه اعلام کرد که نیروهای نظامی این کشور ۲ شهر در شرق اوکراین را به تسلط خود درآوردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه امروز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که در نتیجه اقدامات یگان های عملیاتی ارتش روسیه، شهرهای کلپان-بک و سردنیه در شرق ... ارتش روسیه از تسلط خود بر ۲ شهر در شرق اوکراین خبر داد

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, شرق اروپا

در انتظار رزمایش بزرگ؛ برتری چین بر ناتو در نبرد تسلیحات هایپرسونیک

محققان دفاعی چین از یک سامانه پیوند داده‌های تحول‌آفرین که برتری قاطعی بر سامانه‌های ارتباطات نظامی کنونی ائتلاف ناتو دارد و می‌تواند تواند توازن قدرت نظامی در عرصه نبردهای با سرعت بالا را به نفع پکن تغییر دهد، رونمایی کردند. به گزارش ایسنا، به نوشته وبگاه «ساوث چاینا مورنینگ پست»، این سامانه جدید چین برای ... در انتظار رزمایش بزرگ؛ برتری چین بر ناتو در نبرد تسلیحات هایپرسونیک

ادامه

جنگ سرد, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, غرب, ناتو

سیاستمدار فرانسوی: زلنسکی رئیس‌جمهور مشروع اوکراین نیست

سیاستمدار فرانسوی گفت زلنسکی به این دلیل که مدت‌ها از موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اوکراین گذشته مشروعیت برای امضای توافق صلح با روسیه را ندارد. به گزارش ایسنا، «ژان-لوک ملانشون»، بنیانگذار حزب چپگرای «فرانسه تسلیم ناپذیر» در سخنرانی که از طریق شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر شد مشروعیت «ولودیمیر زلنسکی» در ریاست جمهوری اوکراین را ... سیاستمدار فرانسوی: زلنسکی رئیس‌جمهور مشروع اوکراین نیست

ادامه

اروپا, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, صلح, غرب اروپا, فرانسه

مدودف: روسیه حضور نیروهای «ناتو» تحت پوشش «حافظ صلح» در اوکراین را نمی‌پذیرد

دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه بار دیگر مخالفت شدید مسکو را با حضور نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) به عنوان «نیروهای حافظ صلح» در اوکراین اعلام کرد. به گزارش ایرنا ، مدودف در صفحه شخصی خود در شبکه «ایکس» نوشت: «خروس فرانسوی از ایده اعزام نیرو به اوکراین تحت پوشش نیروهای حافظ صلح ... مدودف: روسیه حضور نیروهای «ناتو» تحت پوشش «حافظ صلح» در اوکراین را نمی‌پذیرد

ادامه

آمریکا, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, صلح, فرانسه, ناتو

لاوروف: زلنسکی دروغ می‌گوید/ امکان به رسمیت شناختن مقام‌های فعلی اوکراین وجود ندارد

وزیر امور خارجه روسیه امروز (جمعه) گفت، کشورهای غربی در خرابکاری و از بین بردن توافقنامه مینسک در مورد حل و فصل مسالمت آمیز مناقشه در استان دونباس کاملا در کنار اوکراین قرار گرفته‌اند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در نشستی با دیپلمات‌های ارشد دو منطقه لوهانسک و دونتسک گفت: غرب در تلاش‌های رژیم کی‌یف برای خرابکاری و نابودی کامل توافقنامه‌های مینسک، کاملا در کنار رژیم کی‌یف قرار گرفت.

 

وی افزود: در هفته‌های اخیر، ناتو و اتحادیه اروپا نیز کی‌یف را تحت پوشش قرار داده‌اند، زمانی که سرانجام تصمیم گرفت جمهوری‌های خودمختار دونتسک و لوهانسک را به زور تصرف کند، اعلام کرد که هیچ جایگزینی برای اوکراین جز پیوستن به ناتو وجود ندارد. رئیس جمهور اوکراین به توافق مینسک پایبند نبود، با ناتو متحد شد و به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای بود. در دوره زلنسکی بحث ضمانت‌های امنیتی از بین رفت. او فرصت‌های زیادی را از دست داد.

 

لاوروف همچنین اعلام کرد، روسیه نمی‌تواند به درخواست‌های روسای دو منطقه خودمختار لوهانسک و دونتسک برای تامین کمک‌های نظامی در مواجهه با تهاجم اوکراین بی تفاوت بماند.

 

وزیر امور خارجه روسیه ادامه داد: کشورهای غربی مقام‌های اوکراینی را پوشش می‌دهند و چشم‌های خود را به روی جرایم جنگی کی‌یف علیه غیرنظامیان بسته‌اند. غرب به چشم پوشی حقایق درباره نسل کشی در دونباس ادامه می‌دهد.

 

لاوروف همچنین گفت: ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرده آماده گفت‌وگو با روسیه بدون پیش شرط است، اما دروغ گفت.

 

وزیر خارجه روسیه ادامه داد: ما به دنبال تصرف اوکراین نیستیم. اما امکان به رسمیت شناختن مقام‌های فعلی اوکراین را به عنوان مقام‌های دموکراتیک نمی‌بینیم. روسیه می‌خواهد همه مردم اوکراین بتوانند سرنوشت خود را تعیین کنند. روسیه غیرنظامی شدن را تضمین می‌کند.

 

وی افزود: اوکراین خط قرمز ماست و ما بارها گفتیم نمی‌توانیم اجازه دهیم این کشور عضو ناتو شود، اما اوکراین از خطوط قرمز ما عبور کرد. تمامیت ارضی اوکراین برای ما مهم است و مایل به جنگ نبودیم اما این دولت اوکراین بود که دموکراسی را رعایت نکرد. هدف ما غیر نظامی کردن اوکراین است لذا صحبت‌های زلنسکی درباره روسیه دروغ است و رسانه‌های اوکراین قصد تشویش اذهان عمومی را دارند.

 

لاوروف در ادامه تصریح کرد: همچنان فرصتی برای گفت‌وگو با غرب درباره تضیمین‌های امنیتی وجود دارد. پس از عملیات روسیه در اوکراین می‌توانیم به مذاکرات بازگردیم. به محض آنکه نیروهای نظامی اوکراین سلاح بر زمین بگذارند، روسیه آماده مذاکره در مورد این کشور در هر لحظه است.

لاوروف: آمارها نشان می‌دهد غیرنظامیان اوکراینی هدف قرار نگرفته‌اند

وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد نیروهای روسی در اوکراین، شهروندان و زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار نمی‌دهند.

ادامه

امریکا, اوکراین, تحریم, تحلیل, جهان, حضور نظامی, حقوق بشر, دونتسک, روسیه, شرق اروپا, لوگانسک, ناتو

تماس تلفنی رؤسای جمهور چین و روسیه/ پوتین: آماده مذاکره هستم

رئیس جمهور روسیه در تماس تلفنی با همتای چینی از آمادگی برای مذاکره پیرامون بحران اوکراین در بالاترین سطح سخن گفت: حال آنکه مسکو شرط از سرگیری گفتگو را تسلیم ارتش اوکراین اعلام کرده است.

ادامه

امریکا, امنیتی, اوکراین, جهان, چین, حضور نظامی, خبر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, ناتو