رویترز: ناوگان شهپادی آمریکا برای مقابله با چین، معیوب از کار درآمد

خبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی اعلام کرد: ناوگان شهپادی آمریکا برای مقابله با چین، حین انجام آزمایش ها با مشکلات عملکردی مواجه شد. به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی اعلام کرد: ماه گذشته در جریان انجام یک آزمایش از سوی نیروی دریایی آمریکا در سواحل کالیفرنیا که برای نمایش برترین قایق‌های بدون ... رویترز: ناوگان شهپادی آمریکا برای مقابله با چین، معیوب از کار درآمد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, دانش

در انتظار رزمایش بزرگ؛ برتری چین بر ناتو در نبرد تسلیحات هایپرسونیک

محققان دفاعی چین از یک سامانه پیوند داده‌های تحول‌آفرین که برتری قاطعی بر سامانه‌های ارتباطات نظامی کنونی ائتلاف ناتو دارد و می‌تواند تواند توازن قدرت نظامی در عرصه نبردهای با سرعت بالا را به نفع پکن تغییر دهد، رونمایی کردند. به گزارش ایسنا، به نوشته وبگاه «ساوث چاینا مورنینگ پست»، این سامانه جدید چین برای ... در انتظار رزمایش بزرگ؛ برتری چین بر ناتو در نبرد تسلیحات هایپرسونیک

ادامه

جنگ سرد, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, غرب, ناتو

چین ناوشکن آمریکایی را از دریای جنوبی بیرون کرد

ارتش چین یک ناوشکن آمریکایی را از آب‌های جزیره‌ای در دریای جنوبی چین بیرون کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، ارتش چین ناوشکن هگنز آمریکا را که به صورت غیر قانونی وارد آب‌های منطقه‌ای این کشور در نزدیکی هوانگیان داو شده بود را بیرون کرد. بر اساس این گزارش، نیروهای چینی اعلام ... چین ناوشکن آمریکایی را از دریای جنوبی بیرون کرد

ادامه

آمریکا, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

قرارداد دفاعی ژاپن و استرالیا؛ آغاز تقابل تازه تسلیحاتی با چین در اقیانوس آرام

روزنامه صبح جنوب چین در گزارشی نوشت: قرارداد ۶.۵ میلیارد دلاری استرالیا برای خرید ناو از ژاپن، علاوه بر تحول راهبردی در جایگاه دفاعی توکیو در معادلات جهانی، پیامی روشن برای مقابله نفوذ چین در منطقه اقیانوس هند و آرام در بر دارد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از تارنمای روزنامه صبح جنوب چین، قرارداد ... قرارداد دفاعی ژاپن و استرالیا؛ آغاز تقابل تازه تسلیحاتی با چین در اقیانوس آرام

ادامه

آمریکا, استرالیا, امنیتی, انگلیس, ایتالیا, تایوان, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, ژاپن, فیلیپین, کره جنوبی, گزارش, هندوستان

شی: چین آماده همکاری با برزیل برای ساختن جهانی عادلانه‌تر است

رئیس جمهوری چین در گفت‌وگوی تلفنی با همتای برزیلی خود تاکید کرد که پکن آماده همکاری با برزیل است تا الگویی از وحدت و خوداتکایی در میان کشورهای بزرگ در جنوب جهانی ایجاد کند و به طور مشترک جهانی عادلانه‌تر و پایدارتر بسازد. به گزارش ایرنا به نقل از شینهوا، شی جین پینگ، روز سه‌شنبه ... شی: چین آماده همکاری با برزیل برای ساختن جهانی عادلانه‌تر است

ادامه

آمریکا, اقتصادی, برزیل, بریکس, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب, جهان, چین

تصویب توافقنامه همکاری روسیه با دونتسک و لوهانسک در دوما/ لاوروف: روسیه امنیت آنها را تأمین می‌کند

دومای دولتی در نشست امروز سه‌شنبه خود به اتفاق آرا توافقنامه دوستی، همکاری و کمک متقابل با جمهوری‌های مردمی دونتسک و لوهانسک که از طرف ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه ارائه شده بود و حکم مربوط به رسمیت شناختن حاکمیت آنها که روز دوشنبه توسط رئیس جمهور روسیه امضا شده بود را تصویب کرد.

 

ضمن اینکه نمایندگان دوما چند اصلاحیه در این قوانین اعمال کردند که بر اساس آن این اسناد از زمان انتشار لازم الاجرا می‌شوند. این توافقات حوزه‌های اقتصادی از جمله استفاده از روبل روسیه، دفاع و حفاظت از مرزها، حمایت از حقوق اقلیت‌های قومی و غیره … را در بر می‌گیرد.

 

تسنیم به تقل از خبرگزاری «تاس» گزارش داد، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، امروز سه شنبه اعلام کرد که واکنش کشورهای غربی به تصمیم مسکو درباره به رسمیت شناختن دو جمهوری مردمی لوهانسک و دونتسک (در شرق اوکراین) کاملاً قابل انتظار بود. وی تاکید کرد روسیه نگران لفاظی‌های ستیزه‌جویانه کی‌یف و تعداد تسلیحات نظامی ارتش اوکراین است، ولی با این حال آماده است تا امنیت دو جمهوری خودخوانده و مردمی دونتسک و لوهانسک را تضمین کند.

 

لاوروف امروز در مصاحبه با شبکه تلویزیونی “راسیا-۲۴” گفت: «واکنش همتایان غربی ما کاملاً مشخص است و این مسئله احتمالاً روی لبان همه، روی صفحه تلویزیون و سایر رسانه‌ها، اینترنت، و شبکه‌های اجتماعی پر است. این واکنش قابل انتظار بود، آنها در دهه‌‌های گذشته عادت کرده‌اند که همه مشکلات را به گردن فدراسیون روسیه بیاندازند و ما را برای همه چیز و هر مشکلی مقصر بدانند.»

 

وزیر خارجه روسیه توضیح داد: «توافقات مینسک بلافاصله پس از امضای آن توسط رژیم اوکراین زیر پا گذاشته و از همان ابتدا بهانه‌ها برای توقف اجرای آنها آغاز شد. حتی پاول کلیمکین، وزیر امور خارجه وقت اوکراین گفت که این توافق‌ها هیچ ارزشی ندارند، فقط یک تکه کاغذ هستند و اوکراین هیچ تعهدی را قبول نکرده است. به طور کلی مقامات کی‌یف می ترسیدند از دیدگاه خود دفاع کنند و از اجماعی که در مینسک با حضور روسای جمهوری اوکراین، روسیه، فرانسه و آلمان حاصل شد، دفاع کنند.»

 

تردید مسکو درباره توانایی اتحادیه اروپا در حل و فصل مناقشه دونباس

 

به گفته لاوروف، فدراسیون روسیه در توانایی اتحادیه اروپا برای ایفای نقش میانجی در حل و فصل مناقشه دونباس تردید دارد و تلاش‌های آنها نیز نتیجه کمی بدست آورد و این ناتوانی عدم قاطعیت به مرور زمان بیشتر و بیشتر اثبات شد. این مسئله نه تنها در خصوص بحران داخلی در اوکراین صدق می کند، جایی که اتحادیه اروپا با تضمین‌های خود شکست خورد، بلکه این امر در مورد سایر زمینه‌های سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز صادق است.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه یادآور شد: «مانند هر مناقشه دیگری که به هر طریقی توسط سازمان ملل مورد بررسی قرار گیرد، توافقات مینسک برای حل مناقشه اوکراین نیز از سوی شورای امنیت سازمان ملل نیز تصویب شد و قطعنامه به وضوح بیان می کند که کی‌یف، دونتسک و لوهانسک طرفین این مناقشه هستند. در هر مناقشه دیگری، غرب اصل گفتگوی مستقیم بین طرفین را رد نمی کند، ولی در اینجا، و فقط به این دلیل که مقامات کی‌یف، نگهبانان غربی خود را مجبور کردند تا روس هراسی را به عنوان نیروی محرکه هر اقدامی به اشتراک بگذارند یا در سکوت ببلعند، آنها چنین حقی را از نمایندگان مردم دونباس سلب کردند.»

 

وی ادامه داد: «واقعیت این است که توافقات مینسک به دلیل خرابکاری طرف اوکراینی و همدستی حامیان غربی آن “بیش از یک سال است که دیگر مرده است”. همه می‌دانند که این توافق‌ها دیگر دفن شده است و مقصر هم ما نبودیم.»

 

سرگئی لاوروف معتقد است که همتایان اروپایی و آمریکایی تا زمانی که همه امکانات را برای «تنبیه» روسیه تمام نکرده باشند، آرام نخواهند گرفت.

واکنش مدودف به تصمیم آلمان: اروپایی باید به زودی بهای گزافی برای گاز بپردازند

معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی روسیه در واکنش به توقف صدور مجوز پروژه واردات گاز از روسیه از طریق خط لوله نورد استریم ۲ گفت: باید منتظر پرداخت ۲ هزار یورو به ازای هر مترمکعب گاز در اروپا باشیم.

ادامه

اروپا, المان, امریکا, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا

پوتین: اوکراین تحت استعمار آمریکا است/ استقلال “لوهانسک”و”دونتسک” را به رسمیت می‌شناسیم

رئیس‌جمهور روسیه دوشنبه شب در سخنانی اعلام کرد که رهبران اوکراین نتوانستند یک کشور باثبات ایجاد کنند و این منجر به وابستگی آنها به کشورهای خارجی مانند ایالات متحده شده است.

ادامه

اروپا, امریکا, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, دونتسک, روسیه, شرق اروپا, غرب, لوگانسک, ناتو

اقتصاد اوکراین، قربانی جنگ روانی آمریکا علیه روسیه

روستیسلاو شورما معاون دفتر رئیس جمهوری اوکراین اذعان کرد که کشورش به دلیل انتشار موج عظیمی از اخبار مبنی بر تهاجم احتمالی روسیه به کشورش، متحمل خسارات اقتصادی ماهانه بین ۲ تا ۳ میلیارد دلار می‌شود.

ادامه

اقتصادی, امریکا, انگلستان, اوکراین, جنگ سرد, جهان, حضور نظامی, روسیه, شرق اروپا, گزارش, ناتو