دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت

وزارت خارجه فلسطین از تصمیم ترینیداد و توباگو برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین استقبال کرد. وزارت خارجه فلسطین در بیانیه‌ای ضمن استقبال از تصمیم ترینیداد و توباگو برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین اعلام کرد که این اقدام با قوانین بین‌المللی مطابقت دارد و به تلاش‌های بین‌المللی برای پایان دادن به اشغالگری اسرائیل کمک ... دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, اسراییل, ایرلند, ترینیداد و توباگو, جهان, خبر, صلح, فلسطین

پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه

روزنامه «ال پائیس» اسپانیا با اشاره به اینکه برای یافتن جنبش‌های اعتراضی دانشجویان آمریکایی، مشابه آنچه اکنون در این کشور شاهد هستیم، «باید به حدود ۴۰ سال قبل برگردیم» تصریح کرد: فشار دانشجویان آمریکایی، «جو بایدن» را در دوراهی حمایت از اسرائیل یا جلب رضایت بخشی از رای‌دهندگانش قرار داده است. به گزارش روز پنج‌شنبه ... پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, آمریکای شمالی, اسپانیا, اسراییل, انگلیس, حقوق بشر, غرب, فرانسه, فلسطین, مقاله, ویتنام

ده‌ها نهاد خواستار توقف صادرات تسلیحات آلمان به اسرائیل شدند

۳۷ سازمان مردم‌نهاد از دولت آلمان خواستند فورا صادرات سلاح به اسرائیل را متوقف کرده و اقدامات دیپلماتیک قوی‌تری برای برقراری آتش‌بس در غزه انجام دهد. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، این سازمان‌ها پنجشنبه در نامه‌ای به اولاف شولتس صدراعظم آلمان درخواست کردند که دولت برلین به تعهدات بین‌المللی خود پایبند باشد ... ده‌ها نهاد خواستار توقف صادرات تسلیحات آلمان به اسرائیل شدند

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی, اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خبر, دیوان بین‌‌المللی لاهه, فلسطین, نسل‌کشی, نیکاراگوئه

عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل اولین گام برای حل مناقشه در خاورمیانه است

واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشست مجمع عمومی روز چهارشنبه (به وقت محلی) این سازمان گفت: عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل به عنوان یک کشور مستقل از شروط اساسی و اولین گام برای حل و فصل مسالمت‌آمیز مناقشه در خاورمیانه است. به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای خبری آی ... عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل اولین گام برای حل مناقشه در خاورمیانه است

ادامه

آمریکا, الجزایر, انگلیس, جامائیکا, جهان, خاورمیانه, روسیه, سوئیس, فلسطین, گزارش

اورتگا: سازمان ملل در مواجهه با نسل‌کشی کوبا و غزه، به‌چه کار می‌آید؟

رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه توانایی سازمان ملل متحد در از بین بردن موانع برای پایان دادن به محاصره آمریکا علیه کوبا و جنگ اسرائیل علیه غزه را زیر سوال برد و گفت این نهاد «چیزی بیش از ابزار امپریالیست‌ها نبوده است» و «هیچ فایده‌ای ندارد». به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، دنیل اورتگا رئیس‌جمهوری ... اورتگا: سازمان ملل در مواجهه با نسل‌کشی کوبا و غزه، به‌چه کار می‌آید؟

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, امپریالیسم, اوکراین, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, سیاسی, فلسطین, کوبا, نسل‌کشی, نیکاراگوئه

یک موسسه آمریکایی؛ پخش ویدیویی از شهادت ۷۸ کودک فلسطینی توسط اشغالگران اسرائیلی+ویدئو

یک موسسه آمریکایی به تازگی ویدیویی از جنایت به شهادت رساندن ۷۸ کودک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی را که در سال ۲۰۲۱ اتفاق افتاده است، منتشر کرد.

 

به گزارش ایرنا، موسسه حمایت از حقوق فلسطین (لو تعلم آمریکا) یک فایل ویدیویی ۲ دقیقه‌ای در مورد شهادت ۷۸ کودک فلسطینی در حملات و جنایات اسرائیل در سال ۲۰۲۱ منتشر کرده است.

 

«مرکز اطلاع رسانی فلسطین» امروز (شنبه) با اعلام این خبر نوشت که انتشار این ویدیو همزمان با راه‌اندازی کارزاری برای توقف حمایت مالی آمریکا از رژیم اسرائیل انجام گرفته است.

 

در این پویش از اعضای کنگره آمریکا که با تقدیم میلیاردها دلار کمک مالی به رژیم اسرائیل از مالیات‌های اخذ شده از آمریکایی‌ها موافقت کردند، خواسته شده این ویدیو را نگاه کنند تا بدانند که این رژیم از این کمک‌های مالی چگونه استفاده می‌کند.

 

موسسه یاد شده در گزارش خود همچنین خواستار پخش این فیلم در نشست‌های کمیته‌های پارلمانی شده است.

از سوی دیگر، رژیم اسرائیل که به دلیل هفت دهه اشغال و جنایت علیه مردم مظلوم فلسطین کارنامه سیاه و ننگینی دارد، در صدد است با آغاز کارزاری، تحقیقات کمیته سازمان ملل در باره حملات ماه مه سال ۲۰۲۱ این رژیم به غزه را بی‌اعتبار کند.

 

بر اساس سندی که روز پنجشنبه در رسانه های غربی منتشر شده، این رژیم در حال برنامه ریزی برای بی‌اعتبار ساختن کمیسیون سازمان ملل متحد است که برای بررسی حملات این رژیم در غزه در ماه مه سال گذشته و علل ریشه‌ای و اصلی درگیری طولانی در کرانه باختری اشغالی و غزه تشکیل شده است.

 

مقامات اسرائیلی اعلام کرده‌اند که به شدت نگران گزارش این کمیسیون و معرفی اسرائیل به عنوان «حکومت آپارتاید» است و یافته‌های آن می‌تواند به اعتبار این رژیم، به ویژه در میان مترقیان در غرب، لطمه بزند. انتظار می‌رود این گزارش سازمان ملل در ماه ژوئن منتشر شود.

 

این کمیسیون همچنین وظیفه بررسی موارد نقض حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی را بر عهده دارد.

 

اسرائیل از همکاری با تحقیقات خودداری کرده و مدعی شده است که مأموریت این کمیسیون علیه اسرائیل مغرضانه و متعصبانه است.

 

هفته گذشته، بخش سازمان‌های بین‌المللی وزارت امور خارجه اسرائیل یک تلگراف محرمانه را به تمام نمایندگی‌های این رژیم در کشورهای مختلف ارسال کرد.

 

در این پیام آمده است که وزارت امور خارجه در آستانه آغاز یک کارزار دیپلماتیک برای بی‌اعتبار کردن کمیسیون مذکور است.

 

دو هفته پیش هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه از ادامه خشونت‌ها در سرزمین‌های اشغالی ابراز نگرانی کرده بود.

 

«تور ونسلاند»، هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد در روند صلح خاورمیانه می‌گوید که خشونت‌ها در سراسر سرزمین اشغالی فلسطین، از جمله خشونت شهرک‌نشینان، به کشته شدن شمار زیادی منجر می‌شود و خطر تشدید تنش‌ها را افزایش می‌دهد.

 

ونسلاند هشدار داد که فعالیت‌های شهرک سازی، تخریب خانه‌ها و اخراج فلسطینیان از خانه هایشان ادامه دارد که باعث افزایش ناامیدی شده و چشم‌انداز یک راه حل از طریق مذاکره را کاهش می‌دهد.

 

نماینده سازمان ملل همچنان نگران اخراج احتمالی تعدادی از خانواده‌های فلسطینی از خانه‌هایی است که برای دهه‌ها در آن‌ها زندگی کرده‌اند.

 

آذر ماه امسال مجمع عمومی سازمان ملل متحد ۶ قطعنامه علیه رژیم اسرائیل و نقض حقوق بشر مردم مظلوم فلسطین توسط این رژیم را که پیش از این در کمیته ویژه سیاسی و استعمارزدایی مجمع عمومی (کمیته چهارم) تصویب شده بود، با اکثریت آرا تصویب کرد.

 

این قطعنامه‌ها ۱۹ آبان ماه در کمیته ویژه سیاسی و استعمارزدایی مجمع عمومی سازمان ملل (کمیته چهارم) به تصویب رسیده بود که در نشست مجمع عمومی سازمان ملل نیز به تصویب رسید.

 

این قطعنامه‌ها درباره گزارش کمیته تحقیق در مورد اقدامات اسرائیل در نقض سیستماتیک حقوق بشر مردم فلسطین، محکومیت شهرک‌سازی در بیت المقدس شرقی و جولان سوریه و حمایت از فعالیت‌های آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) است.

 

در این قطعنامه‌ها همچنین محاصره زمینی، هوایی و دریایی غزه، شهرک‌سازی در سرزمین‌های اشغالی، ‌اقدامات تحریک آمیز شهرک نشینان علیه شهروندان فلسطینی در سرزمین‌های اشغالی و نیز تخریب منازل و بازداشت‌های خودسرانه و زندانی کردن فلسطینیان محکوم و بر بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه و کاشانه خود، تاکید شده است.

اعتراف یکی از عوامل ترور دانشمند فلسطینی به همکاری با موساد

وزارت داخلی و امنیت ملی در غزه اعلام کرد یکی از بازداشت شدگان در پرونده ترور “فادی البطش”، دانشمند فلسطینی که ۲۱ آوریل ۲۰۱۸ در مالزی ترور شد، به مشارکت با موساد اعتراف کرد.

ادامه

اسراییل, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, مالزی